Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

luimig

#7246914 Napisano: 15.03.2025 22:17:07
uzuri napisał(a):

isiulka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

luimig napisał(a):

Czy jutro można wygrać w bramkach lidl/chupachups/kinder? Bramki to dla mnie czarna magia emotka  Jest na nie jakiś sposób oprócz tego, że po prostu trzeba mieć dużo paragonów?

Nie nie trzeba mieć dużo paragonów zeby wygrac.Wygrac można i jednym albo przewalić 20... emotka  co prawda niektóre loterie działają wg schematu wiec część osób wygraj częściej jeśli je " rozpracuje" emotka

A jakie loterie działały wg schematu ?

Też chętnie się dowiem

Też się chętnie dowiem emotka  I ponawiam pytanie o niedzielę - z Waszego doświadczenia i regulaminów - normalnie jak w dni powszednie czy jednak w niedzielę nagrody się nie trafiają w bramkach?
0 0

Maczupikczu

#7246916 Napisano: 15.03.2025 22:29:13
luimig napisał(a):

uzuri napisał(a):

isiulka napisał(a):

luimig napisał(a):

Czy jutro można wygrać w bramkach lidl/chupachups/kinder? Bramki to dla mnie czarna magia emotka  Jest na nie jakiś sposób oprócz tego, że po prostu trzeba mieć dużo paragonów?

Nie nie trzeba mieć dużo paragonów zeby wygrac.Wygrac można i jednym albo przewalić 20... emotka  co prawda niektóre loterie działają wg schematu wiec część osób wygraj częściej jeśli je " rozpracuje" emotka

Też chętnie się dowiem

Też się chętnie dowiem emotka  I ponawiam pytanie o niedzielę - z Waszego doświadczenia i regulaminów - normalnie jak w dni powszednie czy jednak w niedzielę nagrody się nie trafiają w bramkach?

Moim zdaniem każdy wprawiony konkursowicz ma swój specjalny zapas paragonów na niedziele, licząc, że inni nie zrobili zakupów. W rzeczywistości szanse są takie same jak w każde inne dni i nie ma tu zasady. Kiedyś były dostępne dane i wynikało z nich że najwięcej zgłoszeń na konkursy i loterie jest wysyłanych właśnie w weekendy ale to pewnie też kwestia konkretnego konkursu. Jedni lubią wstawać w środku nocy, inni wolą słać wcześnie rano, a jeszcze inni czekają do wieczora. Nie ma zasady emotka
1 luimig 0

niewyspanamama

#7246917 Napisano: 15.03.2025 22:52:06
Maczupikczu napisał(a):

luimig napisał(a):

uzuri napisał(a):

isiulka napisał(a):

luimig napisał(a):

Też chętnie się dowiem

Moim zdaniem każdy wprawiony konkursowicz ma swój specjalny zapas paragonów na niedziele, licząc, że inni nie zrobili zakupów. W rzeczywistości szanse są takie same jak w każde inne dni i nie ma tu zasady. Kiedyś były dostępne dane i wynikało z nich że najwięcej zgłoszeń na konkursy i loterie jest wysyłanych właśnie w weekendy ale to pewnie też kwestia konkretnego konkursu. Jedni lubią wstawać w środku nocy, inni wolą słać wcześnie rano, a jeszcze inni czekają do wieczora. Nie ma zasady emotka

Warto jeszcze dodać że niektóre nie mają wgl otwartych nocą bramek i człowiek wysyła niby idą a pudłuje zawsze bo np w regulaminie pisze ze bramki od 6 do 23.59 a zgloszenie nocą niby i tak przechodzi... takze warto analizować
0 0

niewyspanamama

#7246918 Napisano: 15.03.2025 23:00:17
isiulka napisał(a):

luimig napisał(a):

Nie będę tutaj rzucała nazwami bo nie o to chodzi ale są loterie gdzie dla przykładu te "bramki" to na zasadzie ze leciała nagroda 1 za 2 i to dosłownie np.3 paragony pod rząd i każdy wygrany potem np same pudła , ktoś wygral dajesz za nim moment i znowu wygrana  albo na zasadzie ze kto pierwszy wysłał o równej ten miał.
Są osoby ktore mega czesto się chwalą na grupach ze np mam już 12 trafionych a inny nic nie może trafić.Coż jak i w kreatywnych - metoda prób i błędów emotka  jedna agencja uwielbia rymy i takie wybiera a inna samą prozę emotka  Jedno jest pewne zeby się zagłębić to jeden paragon nie wystarczy emotka
0 0

krakowskispleen

#7246935 Napisano: 16.03.2025 09:30:27
rudzixon napisał(a):

luimig napisał(a):

Ja dziś w chupa chupsach wygrałam za pierwszym razem. Może specjalista bramkowym nie jestem - nie znam innego sposobu niż rejestrowanie paragonów i trochę szczęścia  emotka

Ale generalnie smuci mnie fakt, iż muszę wydać 15 zł z tej stówy, żeby wysłać ORYGINALNY paragon dla Agencji. Także wygrana pomniejszona...

Oryginał paragonu przy stówie? Oni listy lubią dostawać, czy co? 😅

mandarynka16

#7246941 Napisano: 16.03.2025 09:50:11
krakowskispleen napisał(a):

rudzixon napisał(a):

luimig napisał(a):

Ja dziś w chupa chupsach wygrałam za pierwszym razem. Może specjalista bramkowym nie jestem - nie znam innego sposobu niż rejestrowanie paragonów i trochę szczęścia  emotka

Ale generalnie smuci mnie fakt, iż muszę wydać 15 zł z tej stówy, żeby wysłać ORYGINALNY paragon dla Agencji. Także wygrana pomniejszona...

Tak, A na koniec powiedzą, że się pomyliłaś w zgłoszeniu I tej 100 nawet nie zobaczysz.
1 rudzixon 0

rudzixon

#7246942 Napisano: 16.03.2025 10:06:47

rudzixon napisał(a):

luimig napisał(a):

Jak widać każdy ma jakieś pasje emotka Zostałam juz dogłębnie zaznajomiona z tą Agencją. I nie padło żadne sympatyczne określenie w ich kierunku.
Strasznie słabo...
0 0

myszania

#7246943 Napisano: 16.03.2025 10:09:58
mandarynka16 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

luimig napisał(a):

Tak, A na koniec powiedzą, że się pomyliłaś w zgłoszeniu I tej 100 nawet nie zobaczysz.

hahah wlaśnie mnie to u nich spotkało...dziady pierońskieemotka
0 0

luimig

#7246961 Napisano: 16.03.2025 12:07:35

isiulka napisał(a):

luimig napisał(a):

Nie będę tutaj rzucała nazwami bo nie o to chodzi ale są loterie gdzie dla przykładu te "bramki" to na zasadzie ze leciała nagroda 1 za 2 i to dosłownie np.3 paragony pod rząd i każdy wygrany potem np same pudła , ktoś wygral dajesz za nim moment i znowu wygrana  albo na zasadzie ze kto pierwszy wysłał o równej ten miał.
Są osoby ktore mega czesto się chwalą na grupach ze np mam już 12 trafionych a inny nic nie może trafić.Coż jak i w kreatywnych - metoda prób i błędów emotka  jedna agencja uwielbia rymy i takie wybiera a inna samą prozę emotka  Jedno jest pewne zeby się zagłębić to jeden paragon nie wystarczy emotka

Dzięki emotka  Pytam bo wyszłam z wprawy emotka  Kiedyś miałam swoje obserwacje co do Agencji i w ogóle, ale ze starych to właściwie został tylko Smolar i też pewnie już w innym składzie emotka  Za długa przerwa - muszę zrobić obserwacje na nowo bo znów spodobało mi się granie, choć wygrać nic ostatnio nie mogę emotka
0 0

anialistopad

#7246966 Napisano: 16.03.2025 12:42:00
Z Grześków dziś emaile z informacją o wygranym bliku dochodzą normalnie? Czekam
juz prawie godzinę i cisza
0 0

agakaz2

#7246969 Napisano: 16.03.2025 13:03:15
anialistopad napisał(a):

mam to samo

anialistopad

#7246970 Napisano: 16.03.2025 13:05:45
agakaz2 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

mam to samo

Dzięki za odpowiedź.  Napisałam do nich o tym problemie
0 0

mandarynka16

#7246973 Napisano: 16.03.2025 13:29:11
anialistopad napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

mam to samo

Dzięki za odpowiedź.  Napisałam do nich o tym problemie

Ja nie miałam maila, później przyszedł od razu z blikiem
0 0

rufus

#7246991 Napisano: 16.03.2025 15:22:45
Dziala oreo?
0 0

mysiorka

#7246994 Napisano: 16.03.2025 16:12:20
rufus napisał(a):

Dziala oreo?

działa 
pudło emotka
0 0

rufus

#7246995 Napisano: 16.03.2025 16:13:31
mysiorka napisał(a):

rufus napisał(a):

Dziala oreo?

działa 
pudło emotka

Dzieki
0 0

dede

#7247018 Napisano: 16.03.2025 20:38:09
Nadawał ktoś może paczkę olx przez dpd. Wysyłam mikrofalówkę wybrałam tą największą opcję a na wydruku etykiety widnieje ni stąd ni zowąd waga 5 kg. Nie wiem na jakiej podstawie? Kuchenka waży z 10 kg i co teraz. Już większej opcji nie ma. emotka
0 0

pikawka

#7247020 Napisano: 16.03.2025 20:53:12
Pilsner Żabka - przychodzi potwierdzenie na maila ?:(
0 0

Pepa

#7247024 Napisano: 16.03.2025 21:33:25
pikawka napisał(a):

Pilsner Żabka - przychodzi potwierdzenie na maila ?:(

Nic nie przyszło.
0 0

pikawka