Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#7332220 Napisano: 27.01.2026 14:33:07
Yolobolo napisał(a):

też dostałem ten przykład gdzie numer jest na linii daty, który nic nie mówi. W odpowiedzi dałem swój paragon, gdzie datę mam na dole i zobaczymy co powiedzą

ja im napisałem, że podałem górny, wysłałem im zdjęcie swojego paragonu i odpisali mi: 

Dokonał Pan zatem poprawnego zgłoszenia.

tylko, że nie mam daty na tej wysokości, gdzie oni mają. 
ale mam potwierdzenie, że to ten, więc śpię spokojnie.
0 0

Cytrusek

#7332222 Napisano: 27.01.2026 14:35:19
luko922 napisał(a):

Też mi odpisali, że prawidłowy jest u góry, nawet wysłali przykład z zaznaczonym numerem

Chyba zmienili taktykę, bo ja jeszcze dostałam wiadomość bez zdjęcia tego paragonu, z opisem jak wyżej podawałam (z którego wynikało, że ma być nr po lewej na linii daty). Złamali się jak nic pod naporem ilości e-maili w związku z tym numerem i bezpiecznie stwierdzili, że ten górny prawy numer jest git, no i dobrze emotka
0 0

anialistopad

#7332223 Napisano: 27.01.2026 14:36:30
pioge7 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

też dostałem ten przykład gdzie numer jest na linii daty, który nic nie mówi. W odpowiedzi dałem swój paragon, gdzie datę mam na dole i zobaczymy co powiedzą

ja im napisałem, że podałem górny, wysłałem im zdjęcie swojego paragonu i odpisali mi: 

Dokonał Pan zatem poprawnego zgłoszenia.

tylko, że nie mam daty na tej wysokości, gdzie oni mają. 
ale mam potwierdzenie, że to ten, więc śpię spokojnie.

Ja do nich napisalam z zapytaniem jak to sie ma do daty paragonu skoro mam na dole  a nie jak chca na gorze. Wyslali zdjecie i gorny numer chca niezaleznie od tego w ktorym miejscu znajduje sie data paragonu
0 0

Monika11

#7332224 Napisano: 27.01.2026 14:37:29
myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A ja mam kawa rozpusz  150 g i tyle , to co też pieczątka będzie potrzebna ? Chyba każdy ma tak samo paragony opisane
0 0

zaczytana-pola

#7332230 Napisano: 27.01.2026 14:47:33
Oni sobie żarty robią. Zamiast wziąć opis od Dino, to kilkaset osób ma iść po pieczątkę. Tam nie ma komu towaru wyłożyć, a jeszcze trzeba pracownikom pracy dokładać.

Agnes

#7332231 Napisano: 27.01.2026 14:48:56
Yolobolo napisał(a):

no własnie ja też mam datę na dole i co wtedy?
0 0

karoxxa

#7332235 Napisano: 27.01.2026 14:53:58
Monika11 napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A ja mam kawa rozpusz  150 g i tyle , to co też pieczątka będzie potrzebna ? Chyba każdy ma tak samo paragony opisane

A skąd wiadomo ze chcą pieczątkę?
0 0

samdej

#7332236 Napisano: 27.01.2026 14:59:32
zaczytana-pola napisał(a):

Oni sobie żarty robią. Zamiast wziąć opis od Dino, to kilkaset osób ma iść po pieczątkę. Tam nie ma komu towaru wyłożyć, a jeszcze trzeba pracownikom pracy dokładać.

Co Wy z tymi pieczątkami. Jakim prawem organizator żąda od nas czegoś na co nie mamy wpływu - na opis na paragonie, na nastrój/kompetencje/widzi mi się pracownika czy kierownika sklepu. Jeden pracownik podbije paragon bez problemu, ale drugi tego nie zrobi na zasadzie - nie bo nie. Ok, niby zgadzamy się na regulamin, ale nikt od nas nie ma prawa wymagać czegoś co jest niezależne od nas.
1 onmyown 0

Kwiat Paproci

#7332237 Napisano: 27.01.2026 15:01:18
rozwiewam wszelkie wątpliwości dotyczące konkursu DINO TCHIBO GOLD mam od nich odpowiedz 
Zgodnie z regulaminem w zgłoszeniu konkursowym należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego
czyli ten górny na wysokości NIP emotka

Monika11

#7332238 Napisano: 27.01.2026 15:02:00
karoxxa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

myszania napisał(a):

myszania napisała wyżej
0 0

as32572

#7332243 Napisano: 27.01.2026 15:21:23
samdej napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Co Wy z tymi pieczątkami. Jakim prawem organizator żąda od nas czegoś na co nie mamy wpływu - na opis na paragonie, na nastrój/kompetencje/widzi mi się pracownika czy kierownika sklepu. Jeden pracownik podbije paragon bez problemu, ale drugi tego nie zrobi na zasadzie - nie bo nie. Ok, niby zgadzamy się na regulamin, ale nikt od nas nie ma prawa wymagać czegoś co jest niezależne od nas.

Prawem takim,że chcą na nas przerzucić robotę,która sami powinni zrobić.
Nawet ulubiona przez wielu agencja Avanti kiedyś do mnie wprost powiedziała że im narobiłam dodatkowej roboty wysyłając paragon bez pieczątki, gdzie według mnie wynikał z niego zakup produktu,chociaż był mega skrótowo napisany.
0 0

myszania

#7332244 Napisano: 27.01.2026 15:22:05
Monika11 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

myszania napisał(a):

myszania napisała wyżej

Prostuję, nie ja napisałam, że chcą, tylko odniosłam się do wypowiedzi Pepa, że napisali jej, że kawa ziarnista 1 kg musi miec pieczątke....ale fakt, jak to w DINO opis zjeba**y. Tyle, że to oni powinni z dino ustalić jakie są kody na te 3 rodzaje kaw, które biorą udział w konkursie.

lukasz6

#7332245 Napisano: 27.01.2026 15:22:33
@Kwiat napisał(a):

rozwiewam wszelkie wątpliwości dotyczące konkursu DINO TCHIBO GOLD mam od nich odpowiedz 
Zgodnie z regulaminem w zgłoszeniu konkursowym należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego

Tak to zdanie sformułowałaś, że dalej nie wiadomo, o który numer paragonu im chodzi…
0 0

lukasz6

#7332246 Napisano: 27.01.2026 15:22:36
@Kwiat napisał(a):

Tak to zdanie sformułowałaś, że dalej nie wiadomo, o który numer paragonu im chodzi…
1 mietowa 0

Driela

#7332278 Napisano: 27.01.2026 17:37:45
Mi odpisali odnośnie pieczątki i adnotacji na paragonie (TCHIBO GOLD):  "
Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt 🙂W takiej sytuacji zgodnie z regulaminem konkursu należy pozyskać adnotację przedstawiciela podmiotu z Sieci Sklepów Dino pozwalająca stwierdzić, iż Dowód zakupu dotyczy zakupu Produktu (przy czym taka adnotacja winna być opatrzona również pieczątką tego podmiotu z Sieci Sklepów Dino i podpisem osoby dokonującej adnotacji). 

Zatem sam podpis i pieczątka są niewystarczające jeśli na paragonie nie ma prawidłowej adnotacji pozwalającej stwierdzić, że zakupiony Produkt objęty jest akcją konkursową.

Pozdrawiamy
Biuro Obsługi konkursu"
1 Pepa 0

-Triss-

#7332279 Napisano: 27.01.2026 17:38:03
Ad. konkursu Tchibo -  ja dostałam odpowiedź, że mam wysłać zgłoszenie ponownie z numerem dolnym na linii daty... 
Wygląda jakby odpisywały z tego maila różne osoby.
0 0

barcza1

#7332282 Napisano: 27.01.2026 17:43:48
-Triss- napisał(a):

Ad. konkursu Tchibo -  ja dostałam odpowiedź, że mam wysłać zgłoszenie ponownie z numerem dolnym na linii daty... 

Mi odpisali żeby wysłać z góry po prawej stronie a po lewej mam NIP. Chyba macie rację że odpisuję różne osoby .
0 0

kiwiwi

#7332283 Napisano: 27.01.2026 17:44:04
Kiedyś to byli czasy, wszyscy podawali prawy numer i gitara grała emotka  A teraz błąd w matrixie spowodował kolaps całego systemu.
2 ZetZ, atanerka 0

misiamarysia

#7332284 Napisano: 27.01.2026 17:45:38
barcza1 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

Mi odpisali żeby wysłać z góry po prawej stronie a po lewej mam NIP. Chyba macie rację że odpisuję różne osoby .

Zgadzam się, mnie odpisali, że numer z góry, mimo że pisałam im, że data jest na dole. Załączyli swój paragon z datą na górze i podkreślili numer emotka
0 0

joan

#7332285 Napisano: 27.01.2026 17:46:57
Niby nie-nowa agencja, a zachowują się, jak pozbawione profesjonalizmu i wyobraźni żółtodzioby.

Powinni:
1) zaakceptować KAŻDE zgłoszenie z prawidłowym numerem (z) paragonu, skoro to właśnie oni nawalili w tej kwestii.
2) wzorować się na najlepszych praktykach innych agencji i zrezygnować z pomysłu, jakoby klient miał ponosić odpowiedzialność za zapisy na paragonie wystawionym do prawidłowego zakupu.

Dajcie im popalić, żebym ten dym poczuła u siebie w domu, no mercy  emotka
2 Pepa, kuoka 0