Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

emi

#7332288 Napisano: 27.01.2026 17:51:34
myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A skąd się wziął temat pieczątki i opisu kawy ???
Czy po wysłaniu sms żądają tego ?
Konkurs jeszcze trwa i nikt nie wygrał to o co chodzi ?
0 0

barcza1

#7332290 Napisano: 27.01.2026 17:55:45
Ja dodatkowo załączyłam skan swojego paragonu żeby mi napisała dokładnie który numer i napisała ten po prawej stronie gdzie mam po lewej NIP.
1 ewunia 0

mia

#7332292 Napisano: 27.01.2026 18:03:03
Driela napisał(a):

Mi odpisali odnośnie pieczątki i adnotacji na paragonie (TCHIBO GOLD):  "
Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt 🙂W takiej sytuacji zgodnie z regulaminem konkursu należy pozyskać adnotację przedstawiciela podmiotu z Sieci Sklepów Dino pozwalająca stwierdzić, iż Dowód zakupu dotyczy zakupu Produktu (przy czym taka adnotacja winna być opatrzona również pieczątką tego podmiotu z Sieci Sklepów Dino i podpisem osoby dokonującej adnotacji). 

Zatem sam podpis i pieczątka są niewystarczające jeśli na paragonie nie ma prawidłowej adnotacji pozwalającej stwierdzić, że zakupiony Produkt objęty jest akcją konkursową.

Pozdrawiamy
Biuro Obsługi konkursu"

Czy oni widzieli kiedykolwiek paragon z Dino? Jak na tym świstku chcą zmieścić opis, pieczątkę i podpis? Może datę jeszcze.emotka
Niech zmienią dilera, to zagram.
3 joan, emi, ZetZ 0

Monika11

#7332294 Napisano: 27.01.2026 18:09:29
mia napisał(a):

Driela napisał(a):

Mi odpisali odnośnie pieczątki i adnotacji na paragonie (TCHIBO GOLD):  "
Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt 🙂W takiej sytuacji zgodnie z regulaminem konkursu należy pozyskać adnotację przedstawiciela podmiotu z Sieci Sklepów Dino pozwalająca stwierdzić, iż Dowód zakupu dotyczy zakupu Produktu (przy czym taka adnotacja winna być opatrzona również pieczątką tego podmiotu z Sieci Sklepów Dino i podpisem osoby dokonującej adnotacji). 

Zatem sam podpis i pieczątka są niewystarczające jeśli na paragonie nie ma prawidłowej adnotacji pozwalającej stwierdzić, że zakupiony Produkt objęty jest akcją konkursową.

Pozdrawiamy
Biuro Obsługi konkursu"

Czy oni widzieli kiedykolwiek paragon z Dino? Jak na tym świstku chcą zmieścić opis, pieczątkę i podpis? Może datę jeszcze.emotka
Niech zmienią dilera, to zagram.

Trzeba ich bombardować , ja mam tak mały paragon , że nie wiem czy nawet pieczątka się zmieści , mam paragon na 7 cm
0 0

Pepa

#7332295 Napisano: 27.01.2026 18:13:47
emi napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

Jest sporo wpisów można się zgubić, napisałam o tym dziś w tym wątku, ale widzę, że osoba kilka postów wyżej wkleiła ich całą odpowiedź dotyczącą opisu na paragonie.
0 0

pioge7

#7332296 Napisano: 27.01.2026 18:23:11
🤣🤣🤣 cyrk. Mam dwa paragony z dwóch Dinów. Poszedłem pewny siebie, że mi podpiszą. Kasjerka w jednym patrzyła jak na de*ila. Poprosiłem o kierownika. Absolutnie nie podpisze. On nie ma zgody wyżej, żeby cokolwiek obijać pieczątką i podpisami. 

Drugi sklep, od razu poprosiłem o kierowniczkę. Podeszła. "Niestety, ale nie możemy ingerować w paragony klientów". Pokazałem jej regulamin i punkt, że trzeba prosić o adnotacje. To jej nie przekonało. 

Więc mam dwa paragony, dwa wysłane zgłoszenia i co... I Nico ....
0 0

karoxxa

#7332297 Napisano: 27.01.2026 18:23:31
Czy wy pierwszy raz się spotkaliście z tym ze na paragonie nie ma dokładnej nazwy produktu? U mnie mysle, że około połowy paragonów tak ma z różnych sklepów. Nigdy nie brałam pieczątek

emi

#7332298 Napisano: 27.01.2026 18:24:17
Pepa napisał(a):

emi napisał(a):

myszania napisał(a):

Jest sporo wpisów można się zgubić, napisałam o tym dziś w tym wątku, ale widzę, że osoba kilka postów wyżej wkleiła ich całą odpowiedź dotyczącą opisu na paragonie.

Widzę Twój wpis ale dalej nie wyjaśnia to tematu pieczątki.
Ktoś nadgorliwie o to pytał emotka
0 0

pioge7

#7332299 Napisano: 27.01.2026 18:32:32
emi napisał(a):

Pepa napisał(a):

emi napisał(a):

myszania napisał(a):

Widzę Twój wpis ale dalej nie wyjaśnia to tematu pieczątki.
Ktoś nadgorliwie o to pytał emotka

Jest punkt w regulaminie, że jeśli nie stwierdza paragon trzeba poprosić o pieczątkę
0 0

emi

#7332305 Napisano: 27.01.2026 19:16:49

pioge7 napisał(a): Jest punkt w regulaminie, że jeśli nie stwierdza paragon trzeba poprosić o pieczątkę

Jest taki punkt , ale tam wygrać graniczy z cudem a jeśli to trzeba atakować jak się wygra.
Sprzedawcy ani kierownika sklepu nie zgwałcisz na pieczątkę. Ja kiedyś w takim przypadku odesłałam emailem paragon na produkcie i przeszło.
0 0

emi

#7332309 Napisano: 27.01.2026 19:21:37
Oni sami mają problemy ze sobą, konkursem i swoim Regulaminem.
W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 
Dziękujemy za kontakt emotka
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu.
1 Monika11 0

kasiekjasiek

#7332317 Napisano: 27.01.2026 20:23:16
Zdecydowałam się w końcu wysłać zgłoszenie.  O co? Nie da się,  bo cały czas jest info,  że nieprawidłowy adres docelowy. Tak jakby był inny nr do SMS. Co to się zadziewa? Wariactwo jakieś...
0 0

Agnes

#7332321 Napisano: 27.01.2026 20:43:12
emi napisał(a):

W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu.

Ja oszaleje z tym konkursem. Czyli jednak nr z dołu paragonu...
0 0

barcza1

#7332330 Napisano: 27.01.2026 21:05:05
Agnes napisał(a):

emi napisał(a):

W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 

Oni chyba sobie żarty robią, po wysłaniu skanu paragonu poprosiłam o podanie numeru który mam zgłosić, i został podany nr ten po prawej stronie u góry a po lewej mam NIP. W przypadku wygranej zamieszczę skan z ich odpowiedzią.
0 0

masza

#7332338 Napisano: 27.01.2026 22:02:14
A po co Wy z góry już pytacie o pieczątki ?  Sami prosicie o dodatkowe nieudogodnienia. Mają paragony z jednej sieci to sibie sprawdzą . Można też  zrobić zdjecie paragonu z produktem. Uważam , że tu ekonkursy mnożą priblemy ... agencja tylko cierpliwie odpowiada.

sergrazyna

#7332339 Napisano: 27.01.2026 22:04:17
masza napisał(a):

A po co Wy z góry już pytacie o pieczątki ?  Sami prosicie o dodatkowe nieudogodnienia. Mają paragony z jednej sieci to sibie sprawdzą . Można też  zrobić zdjecie paragonu z produktem. Uważam , że tu ekonkursy mnożą priblemy ... agencja tylko cierpliwie odpowiada.

Dokładnie, ludzie strasznie filozofują. Ja się po żadną pieczątkę nie wybieram.

Kwiat Paproci

#7332340 Napisano: 27.01.2026 22:09:22
Agnes napisał(a):

emi napisał(a):

W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 

nie z dołu , tylko ten na górze na linii numeru NIP emotka
ten co zazwyczaj podajemy w konkursach emotka
0 0

mary18

#7332341 Napisano: 27.01.2026 22:19:32
Jak odpowiadacie na loteria smsowe typu dokończ zdanie przykładowo z dino .  Moja złota podróż życia wyglądałaby jak…"nie pamiętam czy to pierwsze zdanie się przepisywało czy już tylko swoją odpowiedź
0 0

emi

#7332345 Napisano: 27.01.2026 22:27:03
@Kwiat napisał(a):

Agnes napisał(a):

emi napisał(a):

W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 

A z czego to wynika ?
Mam taką odpowiedź:
Dziękujemy za kontakt 
1 masza 0

Yolobolo

#7332346 Napisano: 27.01.2026 22:29:08
emi napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Agnes napisał(a):

emi napisał(a):

W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 

A z czego to wynika ?
Mam taką odpowiedź:
Dziękujemy za kontakt 

Jak ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości to najlepiej wysłać im zdjęcie swojego paragonu i dokładnie podają, który numer jest dobry
0 0