Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Luiza37

#7338443 Napisano: dzisiaj o 13:28:18
Iwaiwa napisał(a):

Dostałam pinate z Kinder karnawał. Pustą bez zawartości. Miały być słodycze i naklejki. Miał ktoś taką sytuację?

Pudełko ma drugie dno 😉 Sprawdź dokładnie karton, pod piniatą jest przekładka z kartonu i tam są słodycze.
0 0

samuraj

#7338445 Napisano: dzisiaj o 13:28:36
Iwaiwa napisał(a):

Dostałam pinate z Kinder karnawał. Pustą bez zawartości. Miały być słodycze i naklejki. Miał ktoś taką sytuację?

A pod kartonem nie ma cukierków?😉
0 0

kiwiwi

#7338448 Napisano: dzisiaj o 13:29:23
Iwaiwa napisał(a):

Wszystkie są puste, bo zabawa by się mogła skończyć na etapie dostawy  emotka  przeszukaj dokładnie pudełko.
0 0

Iwaiwa

#7338449 Napisano: dzisiaj o 13:29:35
samuraj napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

Nie
0 0

Iwaiwa

#7338450 Napisano: dzisiaj o 13:29:40
samuraj napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

Nie
0 0

emanuela24

#7338452 Napisano: dzisiaj o 13:31:05
Iwaiwa napisał(a):

samuraj napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

Nie

Otworz dno kartonu i sprawdz.
0 0

mellowfruit

#7338455 Napisano: dzisiaj o 13:34:43
Wysłałam dziś zgłoszenie na Lavazza z WP - dostałam maila potwierdzającego. Jak wysyłałam wcześniej inne z mailem gmailowym, brak potwierdzenia. Ktoś miał też taką sytuację?
0 0

Monika11

#7338456 Napisano: dzisiaj o 13:35:02
Iwaiwa napisał(a):

samuraj napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

Nie

z drugiej strony otwórz pudełko i tam cukierki będą , jest drugie dno
0 0

Iwaiwa

#7338457 Napisano: dzisiaj o 13:35:07
Dzięki za odpowiedź. Jest podwójne dno. Są cukry. 😃
0 0

banka-manka

#7338460 Napisano: dzisiaj o 13:42:13
mellowfruit napisał(a):

Wysłałam dziś zgłoszenie na Lavazza z WP - dostałam maila potwierdzającego. Jak wysyłałam wcześniej inne z mailem gmailowym, brak potwierdzenia. Ktoś miał też taką sytuację?

Zgłaszałam dziś rano na gmail i też nic nie dostałam, myślałam że nie ma zwrotek emotka
0 0

lorie0137

#7338464 Napisano: dzisiaj o 13:52:21
Iwaiwa napisał(a):

Dzięki za odpowiedź. Jest podwójne dno. Są cukry. 😃

Z roku na rok coraz biedniejsze te Piniaty to i cuksy trudniej namierzyć...  emotka
0 0

glena

#7338485 Napisano: dzisiaj o 15:11:04
sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tylko ja nie wygralam nawet klapek z rossmana ?

Tam jakiś przekręt jest. Na 1000 klapek kilka nagród na forum emotka

a kosmetyki poszly juz? Moze tak malo klapek bo inni wygrali kosmetyki tylko nie są poinformowane i wyslane jeszcze?

https://routines....owy-konkurs-routines
kosmetyków nie przyznali
0 0

taak

#7338486 Napisano: dzisiaj o 15:12:02
banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Zgłaszałam dziś rano na gmail i też nic nie dostałam, myślałam że nie ma zwrotek emotka

W regulaminie jest cały punkt na temat zwrotek… ja na gmailu też właśnie nie dostałam

banka-manka

#7338488 Napisano: dzisiaj o 15:14:16
taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

W regulaminie jest cały punkt na temat zwrotek… ja na gmailu też właśnie nie dostałam

Pisałaś już do nich w tej sprawie?
0 0

zaczytana-pola

#7338489 Napisano: dzisiaj o 15:15:50
glena napisał(a):

sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tylko ja nie wygralam nawet klapek z rossmana ?

Tam jakiś przekręt jest. Na 1000 klapek kilka nagród na forum emotka

a kosmetyki poszly juz? Moze tak malo klapek bo inni wygrali kosmetyki tylko nie są poinformowane i wyslane jeszcze?

https://routines....owy-konkurs-routines
kosmetyków nie przyznali

Serio? Strzelili sobie w kolano. Rozumiem, że zastrzegli, że nie muszą rozdać wszystkich nagród... ale uważam, że zgłoszenia nie były tak beznadziejne, żeby nagród nie rozdać 😳
1 MDL 0