Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magdalena-chili

#7346040 Napisano: dzisiaj o 11:46:01
niewyspanamama napisał(a):

Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują.
0 0

niewyspanamama

#7346043 Napisano: dzisiaj o 12:02:37
magdalena-chili napisał(a):

Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują.

Trochę dziwna sprawa bo jak przecięłam karton folia bąbelkowa była ale...tylko z boku królika zamiast cały owinięty... ta złota folia rozwalona i królika cały w kawałeczkach wielkości połówek jajka kinder niespodzianki małej... emotka
0 0

magdalena-chili

#7346046 Napisano: dzisiaj o 12:06:23

magdalena-chili napisał(a):

Trochę dziwna sprawa bo jak przecięłam karton folia bąbelkowa była ale...tylko z boku królika zamiast cały owinięty... ta złota folia rozwalona i królika cały w kawałeczkach wielkości połówek jajka kinder niespodzianki małej... emotka

Zrobiłabym zdjęcia i wyslala do agencji. No jednak to powinno być lepiej zabezpieczone. Po co takie nagrody oferować jak się nie potrafi skutecznie ich dostarczyć 🙄

mczarna

#7346060 Napisano: dzisiaj o 13:59:05
Nie widzę,żeby ktoś wcześniej o tym pisał,ale czy udaje wam się w Lubisiach wbić paragon z marca?Na telefonie nie mam takiej opcji,dopiero od kwietnia.
0 0

atyde25

#7346061 Napisano: dzisiaj o 14:01:44
W Lionie dali listę uczestników .1035 zgłoszeń jestem pod wrażeniem .Nagród mało na nic nie liczę ale takie podanie uczestników nie jest często spotykane.

nanajka81

#7346062 Napisano: dzisiaj o 14:08:51
atyde25 napisał(a):

W Lionie dali listę uczestników .1035 zgłoszeń jestem pod wrażeniem .Nagród mało na nic nie liczę ale takie podanie uczestników nie jest często spotykane.

Lol, rzeczywiście sporo osób udział wzięło. Chyba drugi czy trzeci raz widzę taką szczegółową listę...
0 0

Calliope22

#7346073 Napisano: dzisiaj o 14:44:46
mczarna napisał(a):

Nie widzę,żeby ktoś wcześniej o tym pisał,ale czy udaje wam się w Lubisiach wbić paragon z marca?Na telefonie nie mam takiej opcji,dopiero od kwietnia.

Też miałam ten sam problem . Kupowałam córce lubisie w marcu , mam 3 paragony i nie dało się dodać zgłoszenia
0 0

pioge7

#7346076 Napisano: dzisiaj o 14:47:50
Calliope22 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Też miałam ten sam problem . Kupowałam córce lubisie w marcu , mam 3 paragony i nie dało się dodać zgłoszenia

Na laptopie można dodać paragon z marca
0 0

elemelex

#7346079 Napisano: dzisiaj o 15:10:12
atyde25 napisał(a):

U mnie była ciekawa sprawa z dotępem produktu w mojej biedrze. Otóż na półkach ani jednego, natomiast jak wychodziłam od kas samoobsługowych to zauważyłam, że przy zwykłej kasie jest "skitrane" pudełko owych batonów, po drugiej stronie kasy tam gdzie się pakuje, tylko że akurat kasa była nieczynna, nikogo tam nie było ani kasjerki ani klientów.
Gdybym miałą wolę walki o bluzę to bym pewnie szukała w innej biedrze, ale w sumie się cieszę, że nie wzięłam udziału.
To już drugi raz jak w tej bierze dziwne rzeczy dzieją z Lionem jak jest konkurs.

atyde25

#7346085 Napisano: dzisiaj o 15:50:43
U mnie tych Lionów w Biedrze nie było w pierwszych dniach promocji .Przeszukałam wszystko i przy zwykłych kasach i samoobsługowych i tam gdzie stoją słodycze na regałach. 3 dni przed końcem postawili masę kartonów z Lionami tam na regałach ze słodyczami. Raz kupiłam z paragonem i tylko to jedno zgłoszenie posłałam. Bo drugi zakup paragon drukarka zablokowała a nie będę startować z kartkami A4 z napisem paragon. Bo to nic nie znaczy. Więc tylko raz udało mi się posłać. Ale to pytanie było dziwne ,nie w moim guście. Nagród mało (wiadomo nie o bluzy mi chodziło a o kapustę ).

atyde25

#7346086 Napisano: dzisiaj o 15:52:40
Mój styl pisania jest okropny ale mój mózg nie istnieje praktycznie. Mam takie zjazdy z pamięcią ,że brak mi słów. Wszystko dziś w Biedrze miałam nabazgrane na kartce co mam kupić z promo i 100 razy sprawdzałam.
0 0

wiesia30

iwona0103

#7346109 Napisano: dzisiaj o 18:10:08
Patrząc na listę Liona, nie tylko ja gram w ostatnich minutach konkursów emotka  Tym razem wyjątkowo wysłałam JUŻ przed 23 emotka
7 osób wysłało zgłoszenie o 23:59 emotka
0 0

8igora9

#7346114 Napisano: dzisiaj o 18:31:44
Macie zwrotki z Bic w Hebe?
0 0

joan

#7346117 Napisano: dzisiaj o 18:45:38
iwona0103 napisał(a):

Patrząc na listę Liona, nie tylko ja gram w ostatnich minutach konkursów emotka  Tym razem wyjątkowo wysłałam JUŻ przed 23 emotka

Nie brałam udziału, ale zasiadając w jury bym tam ładnie uczestników "przesiała" emotka

1) "Każdy Uczestnik może dokonać tylko jednego ważnego zgłoszenia konkursowego." emotka Panią z numerami 713 i 714 żegnamy oraz wszystkich, co byli zbyt leniwi na przeczytanie regulaminu... również baju baju.
2) Jak domniemywam, należało podać IMIĘ KURŁA IMIĘ JENO emotka każdego, kto nieprawidłowo wypełnił formularz czymkolwiek poza imieniem, również należałoby pożegnać.
3) Panią z numerem 24 i 26 pożegnałabym podwójnie.

A ledwo zerknęłam na listę, żeby się upewnić, że te słupy zza wschodniej granicy na kamisowej liście laureatów to nie był przypadek. No i nie był.

anialistopad

#7346118 Napisano: dzisiaj o 18:54:10
Joan zgadza sie imie🤣🤣regulamin czytalam i wiedzialam o tym,a formularz wkleil mi z nazwiskiem i nie zerknelam nawet na to pozniej . Mam podane z imieniem i nazwiskiem
0 0

joan

#7346119 Napisano: dzisiaj o 19:11:06
anialistopad napisał(a):

Joan zgadza sie imie🤣🤣regulamin czytalam i wiedzialam o tym,a formularz wkleil mi z nazwiskiem i nie zerknelam nawet na to pozniej . Mam podane z imieniem i nazwiskiem

Zazdroszczę! Ja wszystko sprawdzam tyle razy, że mam w domu ksywkę Detektyw Słomk (nawiązanie do Detektywa Monka i jego natręctw) emotka
Adaś Miauczyński to nic - dopiero w dorosłości dowiedziałam się, że standardowo ludzie ubierają skarpetki w sposób losowy, a nie: prawą skarpetkę na prawą stopę i lewą skarpetkę na lewą stopę. To był dopiero szok! Jak można przypadkowo skarpetki dobierać, no kufa, to jak pomylić buty! Poza moim pojmowaniem świata! emotka
0 0

siax

#7346120 Napisano: dzisiaj o 19:12:04
joan napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Nie brałam udziału, ale zasiadając w jury bym tam ładnie uczestników "przesiała" emotka

1) "Każdy Uczestnik może dokonać tylko jednego ważnego zgłoszenia konkursowego." emotka Panią z numerami 713 i 714 żegnamy oraz wszystkich, co byli zbyt leniwi na przeczytanie regulaminu... również baju baju.
2) Jak domniemywam, należało podać IMIĘ KURŁA IMIĘ JENO emotka każdego, kto nieprawidłowo wypełnił formularz czymkolwiek poza imieniem, również należałoby pożegnać.

A ledwo zerknęłam na listę, żeby się upewnić, że te słupy zza wschodniej granicy na kamisowej liście laureatów to nie był przypadek. No i nie był.

A tez ciekawe 345-349  emotka  same Anie
0 0

nanajka81

#7346124 Napisano: dzisiaj o 20:13:12
siax napisał(a):

joan napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

A tez ciekawe 345-349  emotka  same Anie

Przejrzałam sobie też tę listę i szczerze to spokojnie można z niej wyciąć minimum 150-200 osób - te same maile albo to same imię i nazwisko tylko mail różniący się końcówką (zamiast pl to com). Poza tym no właśnie... Imię i nazwisko... Jakże ludzie to wypełnialil?
0 0