Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

xerdan

#7345842 Napisano: dzisiaj o 13:02:12
-Triss- napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś też dziś nie dostał nagrody z konkursu o miłości (bony z intermarche) bo przy dostarczaniu w kopercie w której miały być dokumenty do podpisu nie było dokumentów do podpisu??? Mi kurier zabrał - dokumenty rzecz święta...

Ja co prawda wygrałam bluzy, w środku też dokumentów nie było, ale kurier łaskawy zostawił paczkę emotka  Niech się firma martwi.

Uuuu to u nas kurierzy za takie coś są karani kwotą 500 zł i nie ma opcji żeby zostawili paczkę jeżeli są papiery/albo notka że są papiery - do podpisu. A te bluzy choć fajne?

Fajne :D Powiedział, że już kiedyś miał taką sytuację, druknął sobie tylko z terminala kartkę o potwierdzeniu doreczenia i tam został złożony podpis. Teraz mam nadzieję, że ominie go ta kara faktycznie...

ja tocze właśnie batalie, z kurierem i infolinią z tego konkursu. Bo mój kurier, kazał mi otworzyć kopertę, żeby sprawdzić czy w środku nie ma dokumentu. Nie było. No i kurier zabrał mi te bony, razem z rozerwaną kopertą. Na infolinii kazali mi zadzwonić do kuriera i poprosić o zwrot bonów, bo mają już to z DPD dogadane, że dokument został zaznaczony przez pomyłkę. Kurier dalej odmawia dostarczenia, i teraz babka z infolinii wydzwania do kuriera, żeby mi to oddał. Jak tego nie dostarczy dzisiaj spowrotem, to trochę kiepsko, bo raczej nie chce przyjmować bonów które ktoś inny miał w ręce/ mógł zrobić foto =))
1 androm 0

edzia21

#7345843 Napisano: dzisiaj o 13:07:18
xerdan napisał(a):

-Triss- napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś też dziś nie dostał nagrody z konkursu o miłości (bony z intermarche) bo przy dostarczaniu w kopercie w której miały być dokumenty do podpisu nie było dokumentów do podpisu??? Mi kurier zabrał - dokumenty rzecz święta...

Ja co prawda wygrałam bluzy, w środku też dokumentów nie było, ale kurier łaskawy zostawił paczkę emotka  Niech się firma martwi.

Uuuu to u nas kurierzy za takie coś są karani kwotą 500 zł i nie ma opcji żeby zostawili paczkę jeżeli są papiery/albo notka że są papiery - do podpisu. A te bluzy choć fajne?

Fajne :D Powiedział, że już kiedyś miał taką sytuację, druknął sobie tylko z terminala kartkę o potwierdzeniu doreczenia i tam został złożony podpis. Teraz mam nadzieję, że ominie go ta kara faktycznie...

ja tocze właśnie batalie, z kurierem i infolinią z tego konkursu. Bo mój kurier, kazał mi otworzyć kopertę, żeby sprawdzić czy w środku nie ma dokumentu. Nie było. No i kurier zabrał mi te bony, razem z rozerwaną kopertą. Na infolinii kazali mi zadzwonić do kuriera i poprosić o zwrot bonów, bo mają już to z DPD dogadane, że dokument został zaznaczony przez pomyłkę. Kurier dalej odmawia dostarczenia, i teraz babka z infolinii wydzwania do kuriera, żeby mi to oddał. Jak tego nie dostarczy dzisiaj spowrotem, to trochę kiepsko, bo raczej nie chce przyjmować bonów które ktoś inny miał w ręce/ mógł zrobić foto =))

Akurat bony do ITM są na tyle prymitywne, że nic im nie zaszkodzi emotka u mnie również bony "cofnięte".
0 0

androm

#7345846 Napisano: dzisiaj o 13:37:00
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Tak samo u mnie. Przy kurierze otwierałem kopertę i tam też brak dokumentów.
Zabrał bo inaczej kara dla niego 500zł za brak dokumentów.

w której firmie taka kara?
0 0

adamo86

#7345847 Napisano: dzisiaj o 13:40:09
androm napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

DPD
1 androm 0

-Triss-

#7345856 Napisano: dzisiaj o 14:29:28
Czy ktokolwiek otrzymał jakieś info od agencji z konkursu Bonduelle?
0 0

luckymen

#7345933 Napisano: dzisiaj o 20:34:09
mandarynka16 napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

darog napisał(a):

Cola Dino nie działa>?

Ktoś pisał, że w regulamienie do 15

to jest dziwna akcja. W nowej gazetce jest info, ze loteria trwa od czerwca.

Dokładnie!, Czy to nie jest wprowadzanie konsumentów w błąd?

0 0

krakowskispleen

#7345934 Napisano: dzisiaj o 20:39:15
W ostatniej chwili przed kliknięciem "wyślij" zorientowałam się, że Nofsza zrobiła niesamowity fikołek z etapami konkursu w Zwycięskim Składzie Lajkonika. Uważajcie, bo w tym etapie "tygodniowym" (trwającym prawie 2 miesiące!!!) nie ma szans na wygrane dzienne emotka  Mam nadzieję, że do tego czasu nie zgubię paragonów emotka
0 0

anialistopad

#7345935 Napisano: dzisiaj o 20:41:25
Dino zubr czy przychodza potwierdzenia wyslania zgloszenia ? To samo z warki dino?
0 0

AgnieszkaNie

#7345941 Napisano: dzisiaj o 21:02:36
adamo86 napisał(a):

androm napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

DPD

Ja dziś dostałam info na maila, że kurier mnie dziś odwiedzi, czekałam na niego cały dzień i nie przyjechał.
0 0

Kwiat Paproci

#7345944 Napisano: dzisiaj o 21:12:21
Dziś znalazłam bon do intermarche 100 zł ważny do wczoraj emotka
czy można coś zrobić aby go jeszcze wykorzystać? 
za pomoc  z góry bardzo dziękuję emotka
0 0