Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Kwiat Paproci

#7349009 Napisano: 17.04.2026 19:00:46
cytriss19 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

co zrobić jak zgłosiłam ten górny nr paragonu zamiast dolny w lidlu coca cola????

możesz napisać do nich czy można wycofać i zgłosic poprawnie albo coś podobnego. Ale wątpie szczerze mówiąc, bo w poprzedniej loterii odpisali mi, że wyraźnie na stronie były zaznaczone oznaczenia i wycofać mogą ale nie można zarejestrować ponownie emotka

a w razie wygranej jak do tego podejdą? jest szansa na otzrymanie nagrody?
0 0

fellow

#7349012 Napisano: 17.04.2026 19:42:02
monikar napisał(a):

A czy ktoś próbował zgłosić pomadkę Bridgerton do konkursu Nivea? Po wgraniu paragonu wyskakuje komunikat, że na paragonie nie ma wymaganego produktu konkursowego

Miałam to samo, napisałam do organizatorów, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi
1 monikar 0

primo2219

#7349014 Napisano: 17.04.2026 19:47:04
@Kwiat napisał(a):

cytriss19 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

co zrobić jak zgłosiłam ten górny nr paragonu zamiast dolny w lidlu coca cola????

możesz napisać do nich czy można wycofać i zgłosic poprawnie albo coś podobnego. Ale wątpie szczerze mówiąc, bo w poprzedniej loterii odpisali mi, że wyraźnie na stronie były zaznaczone oznaczenia i wycofać mogą ale nie można zarejestrować ponownie emotka

a w razie wygranej jak do tego podejdą? jest szansa na otzrymanie nagrody?

Mi odpisali, żeby na pewno nie zgłaszać tego paragonu drugi raz i w przypadku wygranej mogę napisać reklamacje jakby nie chcieli wydać nagrody hehe

monikar

#7349015 Napisano: 17.04.2026 19:58:31
fellow napisał(a):

monikar napisał(a):

A czy ktoś próbował zgłosić pomadkę Bridgerton do konkursu Nivea? Po wgraniu paragonu wyskakuje komunikat, że na paragonie nie ma wymaganego produktu konkursowego

Teraz już nic nie zrobię, wysłałam im swoją odpowiedź konkursową na maila ale nie jestem pewna czy w ogóle wezmą ją pod uwagę przy wyborze zwycięzców.
0 0

gabsterski

#7349022 Napisano: 17.04.2026 20:29:12
monikar napisał(a):

fellow napisał(a):

monikar napisał(a):

Teraz już nic nie zrobię, wysłałam im swoją odpowiedź konkursową na maila ale nie jestem pewna czy w ogóle wezmą ją pod uwagę przy wyborze zwycięzców.

Miałam ten sam problem, a przy ponownym wgraniu paragonu komunikat, że paragon już zgłoszony emotka . Także wysłałam z nikłą nadzieją odpowiedź konkursową mailem.
1 monikar 0

-Triss-

#7349028 Napisano: 17.04.2026 20:56:51
Konkurs Peroni - czy ktoś na Śląsku widział w Biedronkach wersję 0% tego piwa? Najlepiej Gliwice /Zabrze/Katowice  i okolice..
0 0

endrjuen

#7349035 Napisano: 17.04.2026 22:00:04
[quote=

-Triss-]Konkurs Peroni - czy ktoś na Śląsku widział w Biedronkach wersję 0% tego piwa? Najlepiej Gliwice /Zabrze/Katowice  i okolice.

Też poszukuję w tych samych okolicach.
0 0

darog

#7349040 Napisano: 17.04.2026 22:40:47
Verbena. 
A to nie miało być tak, że nagroda g***a ma być z laureatów tygodniowych? 
0 0

Luiza37

#7349042 Napisano: 17.04.2026 22:50:17
darog napisał(a):

Verbena. 

A czy udało się komuś wygrać w konkursie Verbeny? Bo chyba nie widziałam żadnego wpisu w MDW...
0 0

joan

#7349046 Napisano: 17.04.2026 22:57:03
Luiza37 napisał(a):

A czy udało się komuś wygrać w konkursie Verbeny? Bo chyba nie widziałam żadnego wpisu w MDW...

Mnie nie emotka

PS: samdej utworzysz swoją ankietę w odpowiednim wątku? emotka

gregory04

#7349048 Napisano: 17.04.2026 23:00:34
Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 

Dla mnie takie nagradzanie w ogóle jest dziwne. Osoba która nie zasłużyła na nagrodę dzienna zasłużyła na nagrodę tygodniową a osobą której praca nie była na tyle dobra żeby zasłużyć na nagrodę dzienna i tygodniową wygrała główną.
2 Luiza37, MDL 0

FBsebastian3

#7349051 Napisano: 18.04.2026 00:09:52
https://www.przetestujkoloryzacje.pl/  HEBE. Można dokonać zakupu i dostać zwrot jak się brało udział w innych promicjach -zwrotach tej farby?
0 0

baxter

#7349052 Napisano: 18.04.2026 00:32:30
FBsebastian3 napisał(a):

https://www.przetestujkoloryzacje.pl/  HEBE. Można dokonać zakupu i dostać zwrot jak się brało udział w innych promicjach -zwrotach tej farby?

Można, każda akcja jest odrębna.

ewikewikk

#7349061 Napisano: 18.04.2026 07:59:31
W Verbenie było 30 zestawów. Brakuje zwycięzców dwóch 😵‍💫
0 0

samdej

#7349062 Napisano: 18.04.2026 08:20:12
joan napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Mnie nie emotka

PS: samdej utworzysz swoją ankietę w odpowiednim wątku? emotka

Mówisz i masz 😁, ale tak przy okazji, będąc wywołanym do tablicy 😉.

Zachęcam do łapkowania, bo mam wrażenie, że niektórzy omijają wątek szerokim łukiem (bo mogą oczywiście 🙂), ale trochę szkoda.

Wątek  Wygrałam/em 👆, przegrałam/em 👇 w... 
nie jest "konkurencją" dla MDW tylko jego uzupełnieniem o nasze przegrane i ogarnięciem w pewne ramy (wiadomo, w MDW każdy chwali się jak chce, czasami lakoniczne, czasami screenem). A ten wątek jest zbiorczy, do którego można wrócić w razie potrzeby za pół roku, rok czy dwa i łatwo przy użyciu lupki w wątku zrobić np. research danego organizatora, czy jest wiarygodny w przyznawaniu nagród.
1 simsonowa 0

MDL

#7349065 Napisano: 18.04.2026 09:02:39
gregory04 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 

Dla mnie takie nagradzanie w ogóle jest dziwne. Osoba która nie zasłużyła na nagrodę dzienna zasłużyła na nagrodę tygodniową a osobą której praca nie była na tyle dobra żeby zasłużyć na nagrodę dzienna i tygodniową wygrała główną.

Mam wątpliwości co do wiarygodności tych wyników... Na prawdę nikt nie wygrał z forum? Ja wiem, że nie wszyscy wpisują się w MDW, ale nie widziałam ani jednego wpisu i zgłoszeń też wysłałam kilka...

mellowfruit

#7349079 Napisano: 18.04.2026 10:44:06
MDL napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 

Mam wątpliwości co do wiarygodności tych wyników... Na prawdę nikt nie wygrał z forum? Ja wiem, że nie wszyscy wpisują się w MDW, ale nie widziałam ani jednego wpisu i zgłoszeń też wysłałam kilka...

Kolejny shady konkurs, chyba i tu czas napisać do organizatora, a nóż się coś wyjaśni... Osobiście nie wierzę w te wyniki, nikt się nie chwalił? Niemożliwe, na tyle nagród

Luiza37

#7349081 Napisano: 18.04.2026 10:47:19
mellowfruit napisał(a):

MDL napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 

Kolejny shady konkurs, chyba i tu czas napisać do organizatora, a nóż się coś wyjaśni... Osobiście nie wierzę w te wyniki, nikt się nie chwalił? Niemożliwe, na tyle nagród

Może też im się wgrał na stronę błędny plik z wynikami 😆
3 joan, domiqa, MDL 0

donia7

#7349082 Napisano: 18.04.2026 10:54:41
Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 

Mnie nie i nikomu ze znajomych emotka
1 joan 0

martunik3

#7349086 Napisano: 18.04.2026 11:04:59
donia7 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 

Mnie nie i nikomu ze znajomych emotka

U mnie też nikt emotka
0 0