Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#7349091 Napisano: 18.04.2026 11:13:30
Nawet w najbardziej dziwacznych loteriach czy konkowych misjach Rosska, komuś z forum jednak nagroda wpadła, a tu - przez wszystkie tygodnie - cisza. Śmierdząca sprawa emotka
Aktualny stan zadeklarowanych rezultatów naszych forumowiczów w tym konku to 0:20 emotka  

nanajka81

#7349106 Napisano: 18.04.2026 13:16:16
bartez1357 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

bartez1357 napisał(a):

Czy udało Wam się zgłosić do konkursu Peroni w Biedronce? Limit znaków mam poprawny a pojawia się komunikat, że "Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 300 lub mniej znaków." nie mogę wysłać zgłoszenia emotka

Wyslalam zdjecie. Mielilo, mielilo, nie przeszlo. Drugi raz wysylalam - od razu wskoczylo. Może trzeba mniej znakow napisać?

Niestety u mnie tak samo, mieli i nic, lub komunikat, że za dużo znaków. Czy przychodzi powiadomienie na mail, że przyjęto zgłoszenie?

nie. Tylko pojawia się ten komunikat po wysłaniu.
0 0

domiqa

#7349123 Napisano: 18.04.2026 17:19:14
martunik3 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 
A to nie miało być tak, że nagroda g***a ma być z laureatów tygodniowych? 

A czy udało się komuś wygrać w konkursie Verbeny? Bo chyba nie widziałam żadnego wpisu w MDW...

Mnie nie i nikomu ze znajomych emotka

U mnie ten nikt emotka

Ja też nie wygrałam, chociaż puściłam tylko jedno zgłoszenie, a na pewno było dużo lepszych ode mnie. Ale jest to bardzo podejrzane, że już na 31 osób biorących udział w tym konkursie nikt nie wygrał. Ktoś miał wcześniej do czynienia z tą agencją I.D.C. Polonia? Z tego co widzę, organizowali ostatni konkurs Góralków i to tyle. Tam z kolei było mało nagród, więc uznałam, że po prostu byli lepsi ode mnie, ale może tam było to samo co tu? emotka
0 0

kwadracik

#7349131 Napisano: 18.04.2026 17:41:11
domiqa napisał(a):

martunik3 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 

A czy udało się komuś wygrać w konkursie Verbeny? Bo chyba nie widziałam żadnego wpisu w MDW...

U mnie ten nikt emotka

Ja też nie wygrałam, chociaż puściłam tylko jedno zgłoszenie, a na pewno było dużo lepszych ode mnie. Ale jest to bardzo podejrzane, że już na 31 osób biorących udział w tym konkursie nikt nie wygrał. Ktoś miał wcześniej do czynienia z tą agencją I.D.C. Polonia? Z tego co widzę, organizowali ostatni konkurs Góralków i to tyle. Tam z kolei było mało nagród, więc uznałam, że po prostu byli lepsi ode mnie, ale może tam było to samo co tu? emotka

Też brałam udział ,w dwóch etapach nawet .Bez powodzenia .
0 0

plaziks

#7349134 Napisano: 18.04.2026 17:53:31
domiqa napisał(a):

martunik3 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 

U mnie ten nikt emotka

Ostatni konkurs Góralków organizował „Dziadek do orzechów”, cokolwiek to jest, wygrałam rower. Aczkolwiek jeszcze do mnie nie dotarł emotka
0 0

-Triss-

#7349149 Napisano: 18.04.2026 20:08:47
plaziks napisał(a):

domiqa napisał(a):

martunik3 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 

U mnie ten nikt emotka

Ostatni konkurs Góralków organizował „Dziadek do orzechów”, cokolwiek to jest, wygrałam rower. Aczkolwiek jeszcze do mnie nie dotarł emotka

Ja też w Góralkach wygrałam, ale to chyba inna agencja..
0 0

atena03

#7349155 Napisano: 18.04.2026 20:50:39
Na ten bakusiowy paragon elektryczny to który to numer trzeba podać?
0 0

MDL

#7349156 Napisano: 18.04.2026 21:52:22
Czy Komuś udało się dodać zgłoszenie w loterii Grilove z Balcerzaka? Kod ma 9 znaków, a pole pozwala na wpisanie 8 znaków 🙉
0 0

InkaR

#7349157 Napisano: 18.04.2026 22:12:52
MDL napisał(a):

Czy Komuś udało się dodać zgłoszenie w loterii Grilove z Balcerzaka? Kod ma 9 znaków, a pole pozwala na wpisanie 8 znaków 🙉

A gdzie udało się Wam kupić te produkty?
0 0

karoxxa

#7349178 Napisano: 19.04.2026 09:38:48
Mam pytanie o loterie toffife. Nie widzialam zeby ktoś sie chwalił a podczas zgłoszenia wyszlo, że nie wygralam nagrody natychmiastowej. Sa takie tam? Bo dziwne, ze nikt nie wygral plus z regulaminu raczej wynika ze losowanie nagrod bedzie w jeden dzień po kazdym z etapów
0 0

as32572

#7349179 Napisano: 19.04.2026 10:05:09
karoxxa napisał(a):

Mam pytanie o loterie toffife. Nie widzialam zeby ktoś sie chwalił a podczas zgłoszenia wyszlo, że nie wygralam nagrody natychmiastowej. Sa takie tam? Bo dziwne, ze nikt nie wygral plus z regulaminu raczej wynika ze losowanie nagrod bedzie w jeden dzień po kazdym z etapów

według regulaminu są nagrody natychmiastowe
0 0

adamo86

#7349180 Napisano: 19.04.2026 10:07:57
karoxxa napisał(a):

Dobry i dobrze czytasz regulamin?
1 rufus 0

atena03

#7349193 Napisano: 19.04.2026 11:42:51
Który numer z paragonu elektronicznego wklejacie w bakusiowym konkursie? Ten z dołu krótki numer czy numer transakcji?
0 0

LadyInWhite

#7349197 Napisano: 19.04.2026 12:22:01
atena03 napisał(a):

Który numer z paragonu elektronicznego wklejacie w bakusiowym konkursie? Ten z dołu krótki numer czy numer transakcji?

Ten co jest koło Kasy i kasjera
0 0

stalowiak1979

#7349206 Napisano: 19.04.2026 12:45:56
Proszę osoby które zagrały już o inf. na ile zgłoszeń mogę dac w tych konkursach :
1. https://www.e-kon...refour-polomarket-18
2. https://www.e-kon...d-shoulders-kaufland
Serdecznie dziękuję
0 0

Monika11

#7349211 Napisano: 19.04.2026 13:00:14
atena03 napisał(a):

A ja mam z tego samego sklepu , tylko paragon z inną datą ten sam numer  dolny paragonu .. Myślałam ,że się nie powtarzają , a tu kwestia kilku dni ......
0 0

atena03

#7349215 Napisano: 19.04.2026 13:36:07
hmm ja mam właśnie problem z tym paragonem elektronicznym, bo wygląd ma inny niż ten klasyczny na podglądzie
0 0

domiqa

#7349223 Napisano: 19.04.2026 14:47:50
plaziks napisał(a):

domiqa napisał(a):

martunik3 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 

U mnie ten nikt emotka

A rzeczywiście jest napisany Dziadek do Orzechów, ale na zlecenie I.D.C. Polonia... Już sama nie wiem, co o tym myśleć. https://wafelkigo...Przelam-sie_2026.pdf
0 0

Andrzej007

#7349225 Napisano: 19.04.2026 14:58:48
domiqa napisał(a):

plaziks napisał(a):

domiqa napisał(a):

martunik3 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

darog napisał(a):

Verbena. 

U mnie ten nikt emotka

A rzeczywiście jest napisany Dziadek do Orzechów, ale na zlecenie I.D.C. Polonia... Już sama nie wiem, co o tym myśleć. https://wafelkigo...Przelam-sie_2026.pdf

Ta agencja to stan umysłu. W przeszłości na Insta/Facebooku Góralek potrafili nagrodzić głównymi nagrodami zdjęcia z doklejonymi wafelkami emotka  Albo w innym konkursie uczestnicy zgłaszali fajne zdjęcia i filmy, a oni wybrali jakiś generyczny tekst emotka
0 0

mia

#7349237 Napisano: 19.04.2026 16:21:45
Czy w konkursie Leibniz jest ograniczenie na gospodarstwo domowe?
Ja nie widzę nawet ograniczenia na osobę... emotka
I jak to w praktyce w poprzednich konkursach Fortis wyglądalo?emotka  Ktoś może zdradzić?
0 0