Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Kamil_K

#7350407 Napisano: dzisiaj o 15:14:56
masifasi15. napisał(a):

Wygrałam karte 150 z oteria smaczniej z coca cola. (Kody z nakretek) przy wypełnieniu formularza chcą paragon. Slad mam wiedzieć jaki i czy go wgl mam skoro potrzebne były lody. Ktoś wygrał i wie co i jak ?

Ja dołączyłem paragon na którym miałem kupioną Coca-Cola w regulaminie była mowa o tym aby zachować dowód zakupu.
0 0

NowyAleStary

#7350409 Napisano: dzisiaj o 15:19:14
8igora9 napisał(a):

NowyAleStary napisał(a):

8igora9 napisał(a):

as32572 napisał(a):

as32572 napisał(a):

rufus napisał(a):

W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

Po 14 dniach roboczych od dnia zakończenia Konkursu Organizator powiadomi 
laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia.

Czy tam wczezniej nie bylo DO?

Zjedź na dół na to co jest na czerwono.

Według chata gpt to się nadaje do Uokik, ale nie wiadomo czy mu wierzyć emotka

Bardzo brzydko zrobili, tylko czy w naszym interesie leży to, żeby teraz się o to awanturować? Bo co można uzyskać? Według mnie co najwyżej to, że następnym razem w takiej sytuacji po prostu nie sprawdzą wszystkich zgłoszeń, żeby się zmieścić w terminie.  I następny razem będzie sytuacja jak u Smolara z Prince Polo i będziemy się zastanawiać, jak to możliwe, że nasz film nie dostał nawet 1 pary z tysiąca skarpet/klapek 😛 
Z pozytywów to przynajmniej wiemy do kiedy teraz czekamy i nie zostawili nas w niebycie, tak jak Bonduelle 🙃

A może po prostu następnym razem sponsor konkursu wybierze agencję, która podchodzi do tematu bardziej profesjonalnie emotka

To trochę takie myślenie życzeniowe, ja jednak preferuję racjonalne 🙃

Szczerze mówiąc nie wiem jak z przywiązaniem Pudliszek do agencji i kto ich obsługiwał rok i dwa lata temu emotka  Teraz pozostaje nam trzymać kciuki, żeby warto było czekać do 15.05

elemelex

#7350412 Napisano: dzisiaj o 15:28:35
Gdzie w Biedronce są chipsy Przysnacki? Tam gdzie chipsy nie ma, osobnych standów też nie widzę.
0 0

endrjuen

#7350414 Napisano: dzisiaj o 15:30:26
elemelex napisał(a):

Gdzie w Biedronce są chipsy Przysnacki? Tam gdzie chipsy nie ma, osobnych standów też nie widzę.

U mnie na osobnym standzie, ale postawionym gdzieś za napojami z dala od chipsów, więc najlepiej pytać obsługi
1 elemelex 0

elemelex

#7350415 Napisano: dzisiaj o 15:33:52
endrjuen napisał(a):

elemelex napisał(a):

U mnie na osobnym standzie, ale postawionym gdzieś za napojami z dala od chipsów, więc najlepiej pytać obsługi

Dzięki.
0 0

Chao_Phraya

#7350416 Napisano: dzisiaj o 15:34:48
endrjuen napisał(a):

elemelex napisał(a):

W mojej Biedronce znalazłam je na standzie ustawionym w alejce z kosmetykami, trzeba szukać w totalnie randomowych miejscach;)
1 elemelex 0

agakaz2

#7350421 Napisano: dzisiaj o 16:04:30
elemelex napisał(a):

u mnie sa tam gdzie czipsy
0 0

Kwiat Paproci

#7350424 Napisano: dzisiaj o 16:13:05
atena03 napisał(a):

Czy ktoś kiedyś zgłaszał reklamacje u Albedo (lidl loteria) - klasycznie podałam ten numer z góry, a nie z dołu, niby jest szansa że rozpatrzą pozytywnie, ale czy mieliście jakieś doświadczenia z tym?

ja pomyliłam nr paragonu i pisałam do nich... 
odpisali, że w razie wygranej można napisać reklamacje.. ale nie wolno zgłaszać tego samego paragonu dwa razy!!!
No ja nic nie wygrałam więc chyba pierwszy raz się z tego trochę cieszę...
0 0

anialistopad

#7350427 Napisano: dzisiaj o 16:14:04
Co albedo nadaje gls?
0 0

Maggie81

#7350429 Napisano: dzisiaj o 16:15:04
[quote=Okazało się, że weryfikacja była negatywna, bo nie dołączyłam paragonu - niemożliwe...

nanajka81]
Maggie81 napisał(a):

Czy brak jakiejkolwiek informacji od Bakusia po tygodniu to pozytywna czy negatywna weryfikacja? emotka

jeżeli nie przyszło w ciągu 48 h napisz do nich z pytaniem. Ja napisałam i od razu mi zweryfikowali drugie zgłoszenie pozytywnie. (bo pierwsze negatywnie - podobno nie wpisałam nazwiska...)
0 0

domiqa

#7350433 Napisano: dzisiaj o 16:15:57
Czy działa Wam strona loterii Nutella i Kinder?
0 0

Jestemnowa

#7350435 Napisano: dzisiaj o 16:19:31
domiqa napisał(a):

Czy działa Wam strona loterii Nutella i Kinder?

Nie ( a już myślałam ,że mnie zablokowali 😅)
1 domiqa 0

ZetZ

#7350436 Napisano: dzisiaj o 16:23:27
Kamil_K napisał(a):

masifasi15. napisał(a):

Wygrałam karte 150 z oteria smaczniej z coca cola. (Kody z nakretek) przy wypełnieniu formularza chcą paragon. Slad mam wiedzieć jaki i czy go wgl mam skoro potrzebne były lody. Ktoś wygrał i wie co i jak ?

Ja dołączyłem paragon na którym miałem kupioną Coca-Cola w regulaminie była mowa o tym aby zachować dowód zakupu.

Ja tak samo, jakiś paragon z początku loterii, ale z duszą na ramieniu bo to jednak Fortisemotka
0 0

ktosiek1

#7350437 Napisano: dzisiaj o 16:28:59
ZetZ napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

masifasi15. napisał(a):

Ja tak samo, jakiś paragon z początku loterii, ale z duszą na ramieniu bo to jednak Fortisemotka

Wystarczy jakikolwiek paragon z datą trwania loterii
1 ZetZ 0

barcza1

#7350440 Napisano: dzisiaj o 16:34:46
ktosiek1 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

masifasi15. napisał(a):

Wystarczy jakikolwiek paragon z datą trwania loterii

Napisz podadzą Ci z jakiego dnia wygrana
0 0

fryz

#7350447 Napisano: dzisiaj o 17:16:57
Czy w Felixie można wygrać więcej niż jedną nagrodę?
0 0

anialistopad

#7350449 Napisano: dzisiaj o 17:23:20
fryz napisał(a):

Czy w Felixie można wygrać więcej niż jedną nagrodę?

Można po 2 oprócz 200 zł i 500 tych po 1 mozesz
1 fryz 0