Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

-Triss-

#7350731 Napisano: 24.04.2026 19:03:10
karoxxa napisał(a):

Mam pytanie o konkurs pepsi avanti dla osob ktore wygraly tam w jednym konkursie więcej niż raz. W regulaminie jest notka, że mozna grać wiele razy ale nie ma nic na temat tego czy mozna wygrać wiele razy? Pamietam ze pisalicie, że np udalo sie 2/3. To graliście jako wy czy na kogos z rodziny?

Tak, można - w tym konkursie biedronkowym z końca zeszłego roku wygrałam chyba z 7 razy na siebie emotka
0 0

Kamil_K

#7350732 Napisano: 24.04.2026 19:05:15
karoxxa napisał(a):

Mam pytanie o konkurs pepsi avanti dla osob ktore wygraly tam w jednym konkursie więcej niż raz. W regulaminie jest notka, że mozna grać wiele razy ale nie ma nic na temat tego czy mozna wygrać wiele razy? Pamietam ze pisalicie, że np udalo sie 2/3. To graliście jako wy czy na kogos z rodziny?

Można wiele razy wygrać na jedne dane kiedyś Pepsi Biedronka udało mi się wygrać 3 bony za różne dni.
0 0

Luiza37

#7350734 Napisano: 24.04.2026 19:07:28
darq1991 napisał(a):

Jak głupi ucieszyłem się gdy w mniejszym sklepie zobaczyłem grillove kiełbaski Balcerzaka. Radość pryska gdy odkleiłem etykietę z kodem - w kilku miejscach klej zniszczył nadruk i nie można zeryfikować kodu 😞😞

Niestety przy odklejaniu etykiety tak się czasami zdarza... Lepiej nie odklejać jej, tylko otworzyć kiełbaski i odczytać kod od środka.

darq1991

#7350739 Napisano: 24.04.2026 19:26:34
Luiza37 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Jak głupi ucieszyłem się gdy w mniejszym sklepie zobaczyłem grillove kiełbaski Balcerzaka. Radość pryska gdy odkleiłem etykietę z kodem - w kilku miejscach klej zniszczył nadruk i nie można zeryfikować kodu 😞😞

Niestety przy odklejaniu etykiety tak się czasami zdarza... Lepiej nie odklejać jej, tylko otworzyć kiełbaski i odczytać kod od środka.

Nie mogłem ich otworzyć, bo muszą jeszcze trochę poleżeć w lodówce ale nie spodziewałem się takiego mocnego kleju. Napisałem maila ze zdjęciem i dowodem zakupu, może agencja pomoże bo szkoda byłoby stracić szansę na udział przez takie coś 😞

0 0

karoxxa

#7350740 Napisano: 24.04.2026 19:27:16
Kamil_K napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Można wiele razy wygrać na jedne dane kiedyś Pepsi Biedronka udało mi się wygrać 3 bony za różne dni.

Dzieki!
0 0

magie1982

#7350746 Napisano: 24.04.2026 19:56:55
Czy ktoś wygrał w konkursie fotograficznym Princessy na Facebooku Voucher na realizację butów w Sneaker Boyz? Jeśli nie to Wam opowiem o swojej i wygranej i nie polecam. Zamówienia na personalizowanie buty dokonałam 3 stycznia, do tej pory butów ani widu. Na początku marca łaskawie mi odpisali, że mają jesscze 2 zamówienia przed moim. Zamówiłam adidasy zimą, myślałam, że pochodzę w nich wiosną, a tu się okazuje, że mogę czekać do kolejnej zimy. Domyślam się, że zepchnęli mnie gdzieś na koniec, bo zamawiałam voucherem. Ale w regulaminie jest, że czas oczekiwania to ok 8 tygodni. Minęło już prawie 2 razy tyle...
0 0

Luiza37

#7350753 Napisano: 24.04.2026 20:29:36
magie1982 napisał(a):

Czy ktoś wygrał w konkursie fotograficznym Princessy na Facebooku Voucher na realizację butów w Sneaker Boyz? Jeśli nie to Wam opowiem o swojej i wygranej i nie polecam. Zamówienia na personalizowanie buty dokonałam 3 stycznia, do tej pory butów ani widu. Na początku marca łaskawie mi odpisali, że mają jesscze 2 zamówienia przed moim. Zamówiłam adidasy zimą, myślałam, że pochodzę w nich wiosną, a tu się okazuje, że mogę czekać do kolejnej zimy. Domyślam się, że zepchnęli mnie gdzieś na koniec, bo zamawiałam voucherem. Ale w regulaminie jest, że czas oczekiwania to ok 8 tygodni. Minęło już prawie 2 razy tyle...

Wygrałam voucher, chciałam go sprzedać, ale do tej pory się to nie udało. 
Chciałam właśnie w weekend zamówić buty dla siebie 🙈
Jestem ciekawa ile ja będę czekać... 🤔
0 0

InkaR

#7350765 Napisano: 24.04.2026 21:12:22
darq1991 napisał(a):

Mam tak samo chociaz kupowlam w Kauflandzie. Piszesz do nich?
1 madllen 0

primo2219

#7350770 Napisano: 24.04.2026 21:33:58
Czy ktoś dostał dzisiaj dziwnego maila od Fortis  coca cola że nagroda wysłana? Ja dostałem, a wszystkie od nich nagrody już odebrałem.
0 0

Kamil_K

#7350776 Napisano: 24.04.2026 22:45:36
primo2219 napisał(a):

Czy ktoś dostał dzisiaj dziwnego maila od Fortis  coca cola że nagroda wysłana? Ja dostałem, a wszystkie od nich nagrody już odebrałem.

Dziś dostałem. To chodziło że wysłali nagrody z ceramiką Bolesławiec
1 primo2219 0

agakaz2

#7350783 Napisano: 25.04.2026 05:24:05
koniec kwietnia a tu nic nie słychać o loterii zywiec - kody pod zawleczka i na kapslu - ciekawe czy będą
0 0

miketyson

#7350803 Napisano: 25.04.2026 08:59:57
Luiza37 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

U mnie było podobnie (voucher z Danio). Zamówienie październik 2024, odbiór butów luty 2025. Jakieś pół roku czekania. Też miałem wrażenie, że vouchery spychają na koniec, bo mają swoje bieżące zamówienia komercyjne.
Duże firmy zamawiają spersonalizowane sneakersy dla pracowników jako prezenty/nagrody i zamówienia idą w setkach/tysiącach par.
0 0

synk

#7350804 Napisano: 25.04.2026 09:03:26
miketyson napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

U mnie było podobnie (voucher z Danio). Zamówienie październik 2024, odbiór butów luty 2025. Jakieś pół roku czekania. Też miałem wrażenie, że vouchery spychają na koniec, bo mają swoje bieżące zamówienia komercyjne.
Duże firmy zamawiają spersonalizowane sneakersy dla pracowników jako prezenty/nagrody i zamówienia idą w setkach/tysiącach par.

też czekałem około pół roku. Po wielu upomnieniach i przypomnieniach w końcu zrealizowali, Może lepiej spróbować zakupić za ten voucher zwykłe snikersy z ich oferty (może sie da) i olać tą personalizację..
0 0

magie1982

#7350814 Napisano: 25.04.2026 10:28:51
synk napisał(a):

miketyson napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

też czekałem około pół roku. Po wielu upomnieniach i przypomnieniach w końcu zrealizowali, Może lepiej spróbować zakupić za ten voucher zwykłe snikersy z ich oferty (może sie da) i olać tą personalizację..

Nie widziałam takiej opcji. Też chciałam to sprzedać, ale chętnych brak. Raczej mało kto ma chęć na buty za takie pieniądze. Do tego korespondencja z nimi też do zbyt miłych nie należy. Regulamin mają, ale go nie przestrzegają. Takie nagrody to o d... potłuc. Wolałabym dostać 1500 w gotówce i mieć za to kilka par Nike.
0 0

mahuska

#7350820 Napisano: 25.04.2026 11:04:58
Czy wihiskas jakoś informuje o pozytywnej weryfikacji - zwrot pieniążków? Jeśli tak to po jakim czasie?
0 0

nanajka81

#7350834 Napisano: 25.04.2026 12:10:30
mahuska napisał(a):

Czy wihiskas jakoś informuje o pozytywnej weryfikacji - zwrot pieniążków? Jeśli tak to po jakim czasie?

informują mailem. 12.04 wysłałam zgłoszenie, 21.04 mail o pozytywnej weryfikacji.
0 0

mirai

#7350838 Napisano: 25.04.2026 12:44:25
Hejka 🙂

LOTERIA DROSED

W jakiej sieci sklepów macie na paragonie słowo "Drosed" na paragonie (jest to wymagane w regulaminie)?W tych sieciach (np. Dino, Delikatesy Centrum) - gdzie kupowałem produkty promocyjne - nie ma nazwy producenta na paragonie, tylko ogólnie np. "skrzydełka pieczone"...
0 0

karoxxa

#7350844 Napisano: 25.04.2026 14:07:50
mirai napisał(a):

Hejka 🙂

LOTERIA DROSED

W jakiej sieci sklepów macie na paragonie słowo "Drosed" na paragonie (jest to wymagane w regulaminie)?W tych sieciach (np. Dino, Delikatesy Centrum) - gdzie kupowałem produkty promocyjne - nie ma nazwy producenta na paragonie, tylko ogólnie np. "skrzydełka pieczone"...

To chyba zależy od sklepu a nie sieci bo w delikatesy u mnie zawsze są fajne opisy szczegółowe
1 mirai 0

mahuska

#7350846 Napisano: 25.04.2026 14:20:33
nanajka81 napisał(a):

mahuska napisał(a):

informują mailem. 12.04 wysłałam zgłoszenie, 21.04 mail o pozytywnej weryfikacji.

dziękuje!
1 nanajka81 0

darq1991

#7350860 Napisano: 25.04.2026 15:39:34
InkaR napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Mam tak samo chociaz kupowlam w Kauflandzie. Piszesz do nich?

Napisałem wczoraj maila, jak dotąd bez odzewu.
1 InkaR 0