Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

stokrotka238

#7352439 Napisano: 03.05.2026 22:00:38
krakowskispleen napisał(a):

mia napisał(a):

MDL napisał(a):

Blikomania dodała wyniki z drugiego losowania 🙂

A kiedy oni informują i jak?emotka
(W pierwszym losowaniu nawet nie było moich inicjałów, więc problem z głowy - teraz są w dwóch dniach, więc jakaś szansa jest, że jedne to moje  emotka  .)

Mam to samo, moje imię i inicjał nazwiska są w trzech dniach i się zastanawiam, czy może się poszczęściło. Szczególnie że właśnie padła mi pralka i nie obraziłabym się na jakąkolwiek ekstra gotówkę...

Moje i męża są 7x, ale pewnie to nie my, znając moje szczęście. Gram co roku od lat i nigdy nic nie wpadło...😭
0 0

vixen

#7352440 Napisano: 03.05.2026 22:11:37
MDL napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy ktoś może pytał Avanti o te dwupaki w Lidlu i dostał od nich odpowiedź?  

Na moim paragonie nawet nie jest napisane, że to dwupak 🥲 A pojedynczo w ogóle nie dało się tych napojów zeskanować 😵‍💫

Czy Ktoś może wie, czy dwupak liczy się jako zakup dwóch produktów?

Nie pytałam agencji, ale jedno zgłoszenie puściłam z dwupakiem (słaby opis), bo kaucja wskazuje, że to dwie butelki
1 MDL 0

close

#7352442 Napisano: 03.05.2026 22:22:01
A szybko przeszło zgłoszenie czy mieli?
0 0

krakowskispleen

#7352469 Napisano: 04.05.2026 08:29:33
stokrotka238 napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

mia napisał(a):

MDL napisał(a):

Blikomania dodała wyniki z drugiego losowania 🙂

A kiedy oni informują i jak?emotka
(W pierwszym losowaniu nawet nie było moich inicjałów, więc problem z głowy - teraz są w dwóch dniach, więc jakaś szansa jest, że jedne to moje  emotka  .)

Mam to samo, moje imię i inicjał nazwiska są w trzech dniach i się zastanawiam, czy może się poszczęściło. Szczególnie że właśnie padła mi pralka i nie obraziłabym się na jakąkolwiek ekstra gotówkę...

Moje i męża są 7x, ale pewnie to nie my, znając moje szczęście. Gram co roku od lat i nigdy nic nie wpadło...😭

Też nigdy nie wygrałam w Blikomanii, jakoś wybitnie nie mam szczęścia, ale może tym razem los się nad nami zlituje 🥹
0 0

Monika11

#7352470 Napisano: 04.05.2026 08:55:20
Kaufland Card Xtra  to są jakieś nowe karty ? Mam starą ale bez napisu xtra ....
0 0

paula9891

#7352472 Napisano: 04.05.2026 08:57:18
Monika11 napisał(a):

Kaufland Card Xtra  to są jakieś nowe karty ? Mam starą ale bez napisu xtra ....

Ja mam po prostu aplikację
1 Monika11 0

as32572

#7352474 Napisano: 04.05.2026 09:04:24
Monika11 napisał(a):

właśnie reklamują to jako nowość a ja nie widzę różnicy poza tym, że nazywa się xtra
stara karta teraz wybija się na paragonie jako xtra, więc nic nie trzeba robić
1 Monika11 0

karoxxa

#7352484 Napisano: 04.05.2026 10:10:20
U was w Lewiatanie sa chupa chupsy? W moim nie ma nawet na sztuki nie mówiąc juz o tych pakowanych wymaganych w amooco
0 0

notta

#7352486 Napisano: 04.05.2026 10:16:56
karoxxa napisał(a):

U was w Lewiatanie sa chupa chupsy? W moim nie ma nawet na sztuki nie mówiąc juz o tych pakowanych wymaganych w amooco

są na specjalnych półkach zawieszonych przy kasie, tam gdzie stoisz i czekasz na skasowanie. Widziałam naszyjniki, te z posypką strzelającą czy gumy balonowe..  pewnie co sklep to inny asortyment. A pojedyńcze lizaki stały gdzieś w koszu na środku sklepu w duzym pojemniku
0 0

karoxxa

#7352487 Napisano: 04.05.2026 10:18:38
notta napisał(a):

karoxxa napisał(a):

są na specjalnych półkach zawieszonych przy kasie, tam gdzie stoisz i czekasz na skasowanie. Widziałam naszyjniki, te z posypką strzelającą czy gumy balonowe..  pewnie co sklep to inny asortyment. A pojedyńcze lizaki stały gdzieś w koszu na środku sklepu w duzym pojemniku

Jak boga kocham u mnie nie bylo, pytałam babki to pokazała mi tylko jakies no names lizaki 😬
0 0

banka-manka

#7352488 Napisano: 04.05.2026 10:21:12
karoxxa napisał(a):

notta napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Jak boga kocham u mnie nie bylo, pytałam babki to pokazała mi tylko jakies no names lizaki 😬

U mnie też nie ma.
Ale sklep to taki mały osiedlowy sklepik, który po prostu wszedł pod szyld Lewiatan, ale asortyment nie wiele się zmienił, oprócz dodania wymaganych produktów marki własnej.
0 0

karoxxa

#7352489 Napisano: 04.05.2026 10:24:30
banka-manka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

notta napisał(a):

karoxxa napisał(a):

U mnie też nie ma.
Ale sklep to taki mały osiedlowy sklepik, który po prostu wszedł pod szyld Lewiatan, ale asortyment nie wiele się zmienił, oprócz dodania wymaganych produktów marki własnej.

Ale lipa... szkoda

8igora9

#7352598 Napisano: 04.05.2026 15:46:37
Kilka osób o to pytało, więc uprzejmie donoszę, że w Leibniz można bez problemu wygrać drugi raz na te same dane (a przynajmniej w różnych tygodniach konkursowych). 🤗

-Triss-

#7352603 Napisano: 04.05.2026 16:12:38
Fortis w Leibniz główną wybiera ze wszystkich zgłoszeń czy tylko nagrodzonych tygodniowych? emotka
0 0

InkaR

#7352613 Napisano: 04.05.2026 17:19:32
[quote=

banka-manka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

notta napisał(a):

karoxxa napisał(a):

karoxxa napisał(a):

notta napisał(a):

karoxxa napisał(a):

notta napisał(a):

karoxxa napisał(a):

karoxxa]U was w Lewiatanie sa chupa chupsy? W moim nie ma nawet na sztuki nie mówiąc juz o tych pakowanych wymaganych w amooco

Eh czyli te pojedyncze lizaki nie wchodza emotka

0 0

Prossto

#7352636 Napisano: 04.05.2026 18:58:15
InkaR napisał(a):

[quote=

banka-manka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

notta napisał(a):

karoxxa napisał(a):

karoxxa napisał(a):

notta napisał(a):

karoxxa napisał(a):

notta napisał(a):

karoxxa napisał(a):

karoxxa]U was w Lewiatanie sa chupa chupsy? W moim nie ma nawet na sztuki nie mówiąc juz o tych pakowanych wymaganych w amooco

Eh czyli te pojedyncze lizaki nie wchodza emotka

U mnie również nie było. W asortymencie mieli tylko pojedyncze na sztuki. Byłem w dwóch Lewiatanach.

0 0

bandit

#7352650 Napisano: 04.05.2026 19:55:55
mizazu71 napisał(a):

slomkabb napisał(a):

mizazu71 napisał(a):

Credo89 napisał(a):

slomkabb napisał(a):

as32572 napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Kochani czy z Pudliszek też dostaliście takie dziadowskie patelnie, zamiast tych obiecanych o wartości blisko 300 zł ?

Jeszcze nie dotarła,ale jeśli tak jest to porażka że to na być lepsza nagroda niż 200zl do Kauflandu. Na pewno będę chciała to wyjaśnić.

W regulaminie jest podany model o wartości ok 300 zł a nie taki za 89 zl

Wygląda dokładnie jak ta za 89 z allegro, już do nich napisałam, Wy też napiszcie jak takie dostaniecie.

No takiego dziadostwa to dawno nie widziałam, zaraz na 100% napisze do nich maila. Niech to wyjaśnią, bo jest to przykre zachowanie z ich strony.

Dostałam ten sam
badziew.Bede pisała do nich ale na jakiego maila?

Zgłoszenie reklamacyjne można wysłać za pośrednictwem wiadomości e-mail na
adres konkurspudliszki@aboutad.pl z dopiskiem w temacie wiadomości
„REKLAMACJA AKTYWACJA PUDLISZKI”. Reklamacja powinna zawierać:
2.1. imię,
2.2. nazwisko,
2.3. dokładny adres Uczestnika,
2.4. numer telefonu,
2.5. adres e-mail,
2.6. jak również wskazanie przyczyny reklamacji i żądanie określonego zachowania
się przez Organizatora.

a o to chodzi 
hmm juz sprawdzam co to przyszlo
sami już pisali maila że jest jakiś problem ale nie podali jaki 

rzeczywiście lipna ta patelnia
już napisałem reklamację
jak sobie przypominam to tylko raz miałem taką sytuację w konkursie bodajże SPOŁEM dostaliśmy coś tańszego ale po mailu dostaliśmy to co miało być i nie chcieli zwrotu tego co już wysłali.

pozdrawiam
Krzysztof
1 bandit 0

bandit

#7352654 Napisano: 04.05.2026 20:16:26
eloo
Mam pytanie - jest konkurs DESPERADOS MIXA 
i na kapslach są kody czy można je gdzies zarejestrować ? - jakoś nie umiem znaleźć emotka

pozdrawiam
Krzysztof
0 0

stokrotka238

#7352664 Napisano: 04.05.2026 20:56:46
Nie wydaje wam się, że jakoś mało zwycięzców blikomanii z 2tyg się pochwaliło?  Chyba były tylko 2 wpisy, a ostatnim razem byli dużo więcej . Zastanawiam się czy wszystkich poinformowali?! Czy ktoś kto wygrał może napisać z jakiego dnia?
0 0

sania30

#7352667 Napisano: 04.05.2026 21:10:14
W loterii coca cola trzeba podać PIN, czy on powinien przyjść na meila?
0 0