Smolar

rufus

#7163089 Napisano: 07.03.2024 14:51:18
kasia831 napisał(a):

czy ktoś wie jak to z tym Smolarem jest? mam wrażenie że mój numer lub email jest na jakiejś czarnej liscie, zgłaszam duzo nigdy nic nie wygrałam. poprosiłam siostrę zeby zgłosiła za mnie tekst i wygrana padła odrazu. czy tot aki pech ze od lat nic nie moge wygrac czy jakaś czarna lista?

U mnie czasem zdarza sie cos drobnego na ten sam numer, choc rzadko. I chyba przetestuje nowe numeryemotka
0 0

masza

#7163370 Napisano: 08.03.2024 22:48:41
Czy przechodzi Wam formularz z danymi laureata?
0 0

baxter

#7163372 Napisano: 08.03.2024 23:49:14
masza napisał(a):

Czy przechodzi Wam formularz z danymi laureata?

U mnie wielkopolski przeszedł ale tymbark juz nie
1 masza 0

Andrzej007

#7163425 Napisano: 09.03.2024 14:06:18
radziosny napisał(a):

kasia831 napisał(a):

czy ktoś wie jak to z tym Smolarem jest? mam wrażenie że mój numer lub email jest na jakiejś czarnej liscie, zgłaszam duzo nigdy nic nie wygrałam. poprosiłam siostrę zeby zgłosiła za mnie tekst i wygrana padła odrazu. czy tot aki pech ze od lat nic nie moge wygrac czy jakaś czarna lista?

Nie wiem, ale w kreatywnych smolara też dawno nic nie wygrałem.. w loterii tak, ale w opisowych to dawno dawno nic..

Ja mam takie powiedzenie, że nigdzie nie przegrywam tak jak w Smolarze emotka   Chyba najbardziej dobitnym przykładem był konkurs gdzie na 27 nagród i 34 poprawne zgłoszenia (ponad połowa nie zawierała produktu promocyjnego), nie udało mi się nic wygrać emotka Było to o tyle przykre, że w swoją pracę włożyłem dużo pracy. Był pomysł, było bardzo dobre wykonanie i przy okazji ogromy zawód. Inni uczestnicy widzieli we mnie pewnika do nagród głównych (a może to tylko kurtuazja emotka ), a nawet nie załapałem się na nagrodę pocieszenia.
1 simonapp 0

@gnieszk@

#7163426 Napisano: 09.03.2024 14:11:54
andzi18 napisał(a):

radziosny napisał(a):

kasia831 napisał(a):

Nie wiem, ale w kreatywnych smolara też dawno nic nie wygrałem.. w loterii tak, ale w opisowych to dawno dawno nic..

Ja mam takie powiedzenie, że nigdzie nie przegrywam tak jak w Smolarze emotka   Chyba najbardziej dobitnym przykładem był konkurs gdzie na 27 nagród i 34 poprawne zgłoszenia (ponad połowa nie zawierała produktu promocyjnego),nie udało mi się nic wygrać emotka Było to o tyle przykre, że w swoją pracę włożyłem dużo pracy. Był pomysł, było bardzo dobre wykonanie i przy okazji ogromy zawód. Inni uczestnicy widzieli we mnie pewnika do nagród głównych (a może to tylko kurtuazja emotka ),a nawet nie załapałem się na nagrodę pocieszenia.

W jakim konkursie było tak mało zgłoszeń?
0 0

@gnieszk@

#7163427 Napisano: 09.03.2024 14:12:13
andzi18 napisał(a):

radziosny napisał(a):

kasia831 napisał(a):

Ja mam takie powiedzenie, że nigdzie nie przegrywam tak jak w Smolarze emotka   Chyba najbardziej dobitnym przykładem był konkurs gdzie na 27 nagród i 34 poprawne zgłoszenia (ponad połowa nie zawierała produktu promocyjnego),nie udało mi się nic wygrać emotka Było to o tyle przykre, że w swoją pracę włożyłem dużo pracy. Był pomysł, było bardzo dobre wykonanie i przy okazji ogromy zawód. Inni uczestnicy widzieli we mnie pewnika do nagród głównych (a może to tylko kurtuazja emotka ),a nawet nie załapałem się na nagrodę pocieszenia.

0 0

Andrzej007

#7163428 Napisano: 09.03.2024 14:15:22
@gnieszk@ napisał(a):

andzi18 napisał(a):

radziosny napisał(a):

kasia831 napisał(a):

Axe na TikToku
1 @gnieszk@ 0

justyna1411

#7163671 Napisano: 11.03.2024 11:39:43
W aplikacji Inpost pojawiła się paczka w przygotowaniu od Smolar, zaczynają powoli wysyłkę zestawów kosmetyków z Eveline emotka

olunka

#7163673 Napisano: 11.03.2024 11:46:16
justyna1411 napisał(a):

W aplikacji Inpost pojawiła się paczka w przygotowaniu od Smolar, zaczynają powoli wysyłkę zestawów kosmetyków z Eveline emotka

też mam emotka czy tam się podawało paczkomat?
0 0

justyna1411

#7163674 Napisano: 11.03.2024 11:46:54
olunka napisał(a):

justyna1411 napisał(a):

Tak, podawało się emotka
0 0

olunka

#7163676 Napisano: 11.03.2024 11:51:14
justyna1411 napisał(a):

olunka napisał(a):

justyna1411 napisał(a):

Tak, podawało się emotka

dzieki emotka
0 0

atyde25

#7163776 Napisano: 11.03.2024 15:12:31
O właśnie bo S obcięło w mailu MOLAR AGENCJA PROMOCYJNO-REKLAMOWA 
Molar co za agencja, na bank eveline bo nic tam innego nie trafiam co by miało dość.
Ale przez chwilę mi resztki mózgu się zagotowały o co chodzi.
0 0

Majkii

#7163777 Napisano: 11.03.2024 15:13:49
atyde25 napisał(a):

O właśnie bo S obcięło w mailu MOLAR AGENCJA PROMOCYJNO-REKLAMOWA 
Molar co za agencja, na bank eveline bo nic tam innego nie trafiam co by miało dość.
Ale przez chwilę mi resztki mózgu się zagotowały o co chodzi.

Mają tak co najmniej od dwóch lat MOLAR zamiast SMOLAR wpisane w InPost.
2 catcat, mia 0

atyde25

#7164095 Napisano: 12.03.2024 22:36:25
O kurde to przegapiłam.
Ale już się boję iść do paczkomatu bo mi dziś późno wsadzili w blachę in-postu.
Strasznie kiepskie te paczki dobrze,że nie zbyt się wciągnęłam w ten konek czy loterię bo nie przepadam za ich kosmetykami.
0 0

emi

#7164229 Napisano: 13.03.2024 15:47:03
atyde25 napisał(a):

O kurde to przegapiłam.
Ale już się boję iść do paczkomatu bo mi dziś późno wsadzili w blachę in-postu.
Strasznie kiepskie te paczki dobrze,że nie zbyt się wciągnęłam w ten konek czy loterię bo nie przepadam za ich kosmetykami.

U mnie dziwna historia, przesyłka nadana przez MOLAR 11.03, kod odbioru nie dotarł a dzisiaj informacja- Przesyłka wyruszyła w drogę powrotną do Nadawcy.emotka emotka
0 0

Gość: cb656

#7164248 Napisano: 13.03.2024 16:52:17
Smolarze, Smolarze, wygrane z Tobą w parze! emotka emotka emotka
0 0

atyde25

#7164249 Napisano: 13.03.2024 16:52:58
Emi współczuję ale może wycofali i dostaniesz lepszą,w terminach paczkę.
Ja swoją godzinę temu wyjęłam ,karton czerwony cały ale cieknie mi z tej maski do włosów:(
Ta folia zabezpieczająca co jest pod zakrętką maski jest jakby podziurawiona w kilku miejscach przez rdzę WTF.
Data jest niby27.11.2024.Może przechowywana w złych warunkach bo to dziwne,że takie coś się stało.
Ja tego na włosy nie nałożę bo mam delikatną skórę głowy.........................

visserarthur

#7164284 Napisano: 13.03.2024 19:06:34
Smolarek kombinuje, aby zrobić z Uczestników cenzuraów. Ciekawe ile nagród po 1000 nie wydali w loterii Merci…

Ps: Dlaczego cenzura… f.r.a.j.e.r to normalne słowo 😃

nanajka81

#7164289 Napisano: 13.03.2024 19:39:47
visserarthur napisał(a):

Smolarek kombinuje, aby zrobić z Uczestników cenzuraów. Ciekawe ile nagród po 1000 nie wydali w loterii Merci…

Ps: Dlaczego cenzura… f.r.a.j.e.r to normalne słowo 😃

Najlepsze w tych wszystkich konkursach jest to że my - konkursowicze tego nie sprawdzimy. Nie wiemy ile jest nagród nie wydanych (nawet jak pójdzie rezerwa) czasami nawet nie wiemy czy byli laureaci bo zdarzają się laureaci "tajemni" (tak, laureaci zostali powiadomieni a na forum brak jakiegokolwiek cieszącego się z wygranej) a jeżeli byli to czy było ich tyle ile należy. Mam wrażenie że sporo konkursów jest kombinowanych a wartość nagród mocno przesadzona. No i właśnie - zaczęły się pojawiać nagrody "tajemne" - nie konkretny opis nagrody tylko jej wartość... I właściwie nie do końca wie się co się dostanie - jak w przypadku tego nieszczęsnego Eveline.

visserarthur

#7164291 Napisano: 13.03.2024 19:52:15
nanajka81 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Smolarek kombinuje, aby zrobić z Uczestników cenzuraów. Ciekawe ile nagród po 1000 nie wydali w loterii Merci… Ps: Dlaczego cenzura… f.r.a.j.e.r to normalne słowo 😃

Najlepsze w tych wszystkich konkursach jest to że my - konkursowicze tego nie sprawdzimy. Nie wiemy ile jest nagród nie wydanych (nawet jak pójdzie rezerwa) czasami nawet nie wiemy czy byli laureaci bo zdarzają się laureaci "tajemni" (tak, laureaci zostali powiadomieni a na forum brak jakiegokolwiek cieszącego się z wygranej) a jeżeli byli to czy było ich tyle ile należy. Mam wrażenie że sporo konkursów jest kombinowanych a wartość nagród mocno przesadzona. No i właśnie - zaczęły się pojawiać nagrody "tajemne" - nie konkretny opis nagrody tylko jej wartość... I właściwie nie do końca wie się co się dostanie - jak w przypadku tego nieszczęsnego Eveline.

Tak, ale akurat w tej Loterii ewidentnie, już po zapisach regulaminu, było widać, żeby w morzu g…nych nagród, nie wydać (wydać jak najmniej) tych cenniejszych.  A to Eveline, to kolejny dowód- nie grałem, ale dziwiło mnie, że ludzie tak namiętnie grają o nagrody „niespodzianki”, tylko (?) dlatego, że ich wartość to 200 (?) zł.
1 nanajka81 0