Smolar

gregory

#7191774 Napisano: 16.07.2024 11:03:01
anaesth napisał(a):

gregory napisał(a):

pojawiła się zakładka Top Charity. Czy kogoś przepuszcza? Podpięte już?

Podbijam pytanie…
Choć w cud nie wierzę. Myślę, że grałam o najbardziej pożądaną nagrodę emotka

Zgłoszeń było koło trzech tysięcy, więc szanse wydają się całkiem realne, zwłaszcza jeśli podzielimy to na tyle różnych nagród. Nadzieja więc jest.
1 anaesth 0

delfinka101

#7191852 Napisano: 16.07.2024 14:06:45
Co wysyła Smolar paczkomatem inpost? Czyżby Tigery?
0 0

yaagatka

#7191855 Napisano: 16.07.2024 14:10:29
gregory napisał(a):

anaesth napisał(a):

gregory napisał(a):

pojawiła się zakładka Top Charity. Czy kogoś przepuszcza? Podpięte już?

Podbijam pytanie…
Choć w cud nie wierzę. Myślę, że grałam o najbardziej pożądaną nagrodę emotka

Zgłoszeń było koło trzech tysięcy, więc szanse wydają się całkiem realne, zwłaszcza jeśli podzielimy to na tyle różnych nagród. Nadzieja więc jest.

https://www.loter...top_charity_2024.pdf

loteryjny

#7191958 Napisano: 16.07.2024 17:55:01
Smolar wysyła podobno listy, że chce oświadczenia z banku i od operatorów komórkowych, że jest się właścicielem rachunku bankowego i numeru telefonu  emotka  Chyba troszkę zaczynają przesadzać ale cóż nagroda niewydana jak ktoś nie odeśle zostaje u nich a rezerw u nich raczej brak. To chyba nie tak powinno wyglądać emotka
1 titinunu 0

notta

#7191961 Napisano: 16.07.2024 17:57:22
loteryjny napisał(a):

Smolar wysyła podobno listy, że chce oświadczenia z banku i od operatorów komórkowych, że jest się właścicielem rachunku bankowego i numeru telefonu  emotka  Chyba troszkę zaczynają przesadzać ale cóż nagroda niewydana jak ktoś nie odeśle zostaje u nich a rezerw u nich raczej brak. To chyba nie tak powinno wyglądać emotka

Podobno czy wysyła?
0 0

loteryjny

#7191964 Napisano: 16.07.2024 18:00:04
notta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Podobno czy wysyła?

Wysyła.
0 0

isiulka

#7191967 Napisano: 16.07.2024 18:02:03
loteryjny napisał(a):

notta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Podobno czy wysyła?

Wysyła.

I mnie osobiście to bardzo cieszy emotka
chociaż nie do końca w to wierzę, bo  oby na jakiej podstawie mieli by wymagać takich informacji? Chyba, że ktoś zrobił przekręt i wygrał większość nagród na wymyślone dane.
1 cleo25 0

elemelex

#7191971 Napisano: 16.07.2024 18:09:16
Jeśli ma to zapobiec nieuczciwym graczom, którzy dobrze wiedząc jaki jest regulamin łamią go, to nie mam z tym problemu. To wszystko jest w ich regulaminach.

Maczupikczu

#7191978 Napisano: 16.07.2024 18:29:40
Ja tam akurat lubię rezerwy że Smolara, chętnie przedstawię im wszelkie oświadczenia jak wygram emotka gorzej, że nigdy mnie nie doceniają w pierwszym rzucie tylko wygrywam zawsze z rezerwy …😪
0 0

loteryjny

#7191988 Napisano: 16.07.2024 19:02:01
Maczupikczu napisał(a):

Ja tam akurat lubię rezerwy że Smolara, chętnie przedstawię im wszelkie oświadczenia jak wygram emotka gorzej, że nigdy mnie nie doceniają w pierwszym rzucie tylko wygrywam zawsze z rezerwy …😪

Nie piszę, że nie lubię smolara bo lubię tylko jak już uruchamiają takie narzędzia to niech potem uruchomią także rezerwę bo ja dawno żadnej nie widziałem emotka
1 anaesth 0

elemelex

#7191991 Napisano: 16.07.2024 19:21:42
loteryjny napisał(a):

A mogę cię zapytać dlaczego tak to nie powinno wyglądać? Przecież to jest zapisane w ich regulaminach, że mają takie prawo. Jeśli ci to nie odpowiada to nie bierz udziału w ich loteriach. Ja myślę, że takie ich zapisy nie są z powodu ich złośliwości tylko z powodu tego, że widzą...pewne zachowania niektórych i chcą coś z tym zrobić.
2 Ferdia, cleo25 0

masza

#7192022 Napisano: 16.07.2024 22:29:06
loteryjny napisał(a):

niby jest rodo
0 0

Gość: Situation

#7192059 Napisano: 17.07.2024 08:36:42
loteryjny napisał(a):

Nie chcę mi się to w to wierzyć. Wygram 20 zł i mam jechać do banku później do operatora komórkowego może jeszcze wysłać poleconym stracić kasę aby odebrać 20 zł? emotka
0 0

monia0303

#7192060 Napisano: 17.07.2024 08:42:45
Situation napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Nie chcę mi się to w to wierzyć. Wygram 20 zł i mam jechać do banku później do operatora komórkowego może jeszcze wysłać poleconym stracić kasę aby odebrać 20 zł? emotka

Nie wiem jak do tego podejść bo jestem właścicielem 7 numerów telefonów na abonament zarejestrowanych na moją firmę a jest w rzeczywistości 7 różnych użytkowników tych numerów.
0 0

isiulka

#7192133 Napisano: 17.07.2024 11:20:11
monia0303 napisał(a):

Situation napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Nie wiem jak do tego podejść bo jestem właścicielem 7 numerów telefonów na abonament zarejestrowanych na moją firmę a jest w rzeczywistości 7 różnych użytkowników tych numerów.

Spokojnie, loteryjny wrzucił niepełną informację, nie wiemy o jaki konkurs chodzi, o jaka nagrodę, jakie były zapisy w regulaminie, ile nagród było wygranych na ten sam adres, ze Smolar chciał to zweryfikować. Nikt tez tego pisma nie widział na żywo, wiec rozmawiamy o Yeti emotka  Jeśli w regulaminie nie było o tym mowy, to Smolar nie może tego wymagać. Jak była, to biorąc udział w konkursie się godzicie na zapisy.

halliday

#7192151 Napisano: 17.07.2024 11:43:02
masza napisał(a):

loteryjny napisał(a):

niby jest rodo

ale oni chyba żądają od laureata aby załatwił te oświadczenia, więc rodo w tym przypadku nie jest łamane.

elemelex napisał(a):

Jeśli ma to zapobiec nieuczciwym graczom, którzy dobrze wiedząc jaki jest regulamin łamią go, to nie mam z tym problemu. To wszystko jest w ich regulaminach.

ale zapisz o limicie nagród na adres jest legalny? Rozumiem konkursy na czas gdzie wyniki są od razu i od razu wiadomo że po wygraniu limit na adres został wyczerpany, ale w loterii gdzie losowanie jest po całej loterii i nagle cała rodzina kupuję produkty na loterię i każdy ślę na własną rękę przez cały miesiąc i okazuję się ze więcej osób z tego adresu wygrało i tylko jedna osoba dostanie nagrodę to jest uczciwe?

loteryjny

#7192164 Napisano: 17.07.2024 11:58:08
halliday napisał(a):

masza napisał(a):

loteryjny napisał(a):

niby jest rodo

ale oni chyba żądają od laureata aby załatwił te oświadczenia, więc rodo w tym przypadku nie jest łamane.

elemelex napisał(a):

ale zapisz o limicie nagród na adres jest legalny? Rozumiem konkursy na czas gdzie wyniki są od razu i od razu wiadomo że po wygraniu limit na adres został wyczerpany, ale w loterii gdzie losowanie jest po całej loterii i nagle cała rodzina kupuję produkty na loterię i każdy ślę na własną rękę przez cały miesiąc i okazuję się ze więcej osób z tego adresu wygrało i tylko jedna osoba dostanie nagrodę to jest uczciwe?

Dokładnie, zgadzam się w 100% tylko już m.in. o tym nie pisałem. Wujek Staszek z adresu X chciałby uczciwie zagrać i spróbować wygrać ale już nie może bo babcia Renia z tego adresu jest laureatką. Jaki cel mają takie limity? Przecież my też napędzamy sprzedaż. Niech to wszystko działa w obie strony.
3 pou, masza, ReneK 0

visserarthur

#7192166 Napisano: 17.07.2024 12:03:01
emotka znowu odpłynęli- jak ktoś dostanie list (niestety nie widziałem takiego pisma, więc odnoszę się nie znając szczegółów) o tym numerze telefonu, to proponuję im zgodnie z prawdą odpisać, że nie są władni do decydowania, kto komu udostępnia swój numer telefonu. Nie ma takiego zakazu.

A poza tym (już to chyba pisałem), to my jesteśmy takie d..., że nie potrafimy się zebrać i popisać skarg na np. ograniczenie nagród na adres- ja nie muszę wiedzieć, że w tej samej loterii gra ktoś z mojej rodziny. Gdzie prawo do tajemnicy, wolności, swobody...? Znaczy te prawa są, tylko oni chyba sobie myślą, że mamy ich po stopach całować za loterie i konkursy, a to oni powinni nas.

isiulka

#7192168 Napisano: 17.07.2024 12:04:47
visserarthur napisał(a):

emotka znowu odpłynęli- jak ktoś dostanie list (niestety nie widziałem takiego pisma, więc odnoszę się nie znając szczegółów) o tym numerze telefonu, to proponuję im zgodnie z prawdą odpisać, że nie są władni do decydowania, kto komu udostępnia swój numer telefonu. Nie ma takiego zakazu.

Albo jeśli nagroda jest tego warta, to cesja numeru zajmuje 30 sekund emotka
EDIT: Pod warunkiem, ze nie jest to firmowy emotka
0 0

wiolka252

#7192170 Napisano: 17.07.2024 12:06:12
isiulka napisał(a):

monia0303 napisał(a):

Situation napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Spokojnie, loteryjny wrzucił niepełną informację, nie wiemy o jaki konkurs chodzi, o jaka nagrodę, jakie były zapisy w regulaminie, ile nagród było wygranych na ten sam adres, ze Smolar chciał to zweryfikować. Nikt tez tego pisma nie widział na żywo, wiec rozmawiamy o Yeti emotka  Jeśli w regulaminie nie było o tym mowy, to Smolar nie może tego wymagać. Jak była, to biorąc udział w konkursie się godzicie na zapisy.

U mnie też 4 nr zarejestrowane na mnie a inne osoby je mają w telefonach .Mąż wysyła zgłoszenia to podaje swoje dane a nie moje 😏
0 0