Żabka

luko922

#7366896 Napisano: dzisiaj o 12:09:16
Nikt prawie nie był chętny, żeby się pochwalić wynikiem w Captain Jack jak pytałem ostatnio (spoko, rozumiem emotka ), ale czy w tych konkursach z gierkami da się w ogóle coś wygrać? Czy tam tylko jakieś boty? Może być PW emotka
0 0

rufus

#7366899 Napisano: dzisiaj o 12:30:50
luko922 napisał(a):

Nikt prawie nie był chętny, żeby się pochwalić wynikiem w Captain Jack jak pytałem ostatnio (spoko, rozumiem emotka ), ale czy w tych konkursach z gierkami da się w ogóle coś wygrać? Czy tam tylko jakieś boty? Może być PW emotka

Da sie wygrac jesli rankingi nie sa widoczne publicznie.  emotka
1 jersak 0

synk

#7366901 Napisano: dzisiaj o 12:34:42
rufus napisał(a):

luko922 napisał(a):

Da sie wygrac jesli rankingi nie sa widoczne publicznie.  emotka

a czy Wam przychodzą kody? Bo kupiłem na 2 wyzwania, i nie mam nic od rana
0 0

magdalena-chili

#7366902 Napisano: dzisiaj o 12:38:05
luko922 napisał(a):

Moim zdaniem czas w życiu jest zbyt cenny żeby tracić czas i energię (mozna ją spożytkować lepiej... np. na inne, rzetelniejsze konkursy emotka ). Ja uważam, że tam królują głównie boty.
0 0

Julix

#7366915 Napisano: dzisiaj o 13:32:56
Ile kosztuje ta puszka coli 500 ml?
0 0

atyde25

#7366916 Napisano: dzisiaj o 13:35:02
Grają spece myślę ,że trudno w gierkach tego typu wygrać .Ja niestety nie zagrałam bo wprowadziłam kod ,ruszyłam niezgrabnie grabiami i wyłączyła mi się stronka na fonie .A drugi raz nie można było tym kodem zagrać mimo tego, że finalnie  wcale nie zagrałam ale wprowadzony kod w formularzu wypada z gry. Drugi raz miałam iść kupić ale odpuściłam to.
0 0