Pomocy!!!!

zielonaszpilka

#7110710 Napisano: 22.07.2023 00:01:49
baxter napisał(a):

Mam problem z weryfikacją "nie jestem robotem" , często pokazują mi się obrazki do zaznaczenia i to kilka pod rząd, czasami trwa to kilka minut zanim przejdzie, bardzo to denerwujące, pomoże ktoś? o co z tym chodzi i jak ten problem rozwiązać?

Dzieje się tak jak wysyłasz wiele zgłoszeń, jedno po drugim. Po prostu wtedy dodatkowo Cię weryfikuje, czy naprawdę nie jesteś robotem emotka  Nie wiem czy pomoże, ale możesz spróbować wyczyścić ciasteczka.
0 0

baxter

#7110711 Napisano: 22.07.2023 00:06:29
zielonaszpilka napisał(a):

baxter napisał(a):

Mam problem z weryfikacją "nie jestem robotem" , często pokazują mi się obrazki do zaznaczenia i to kilka pod rząd, czasami trwa to kilka minut zanim przejdzie, bardzo to denerwujące, pomoże ktoś? o co z tym chodzi i jak ten problem rozwiązać?

Dzieje się tak jak wysyłasz wiele zgłoszeń, jedno po drugim. Po prostu wtedy dodatkowo Cię weryfikuje, czy naprawdę nie jesteś robotem emotka  Nie wiem czy pomoże, ale możesz spróbować wyczyścić ciasteczka.

No właśnie ciasteczka usuniete i nie pomogło
0 0

zielonaszpilka

#7110712 Napisano: 22.07.2023 00:15:49
baxter napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

baxter napisał(a):

No właśnie ciasteczka usuniete i nie pomogło

No to chyba nie przeskoczysz. Możesz ewentualnie spróbować słać z kilku różnych przeglądarek, chociaż nie wiem czy ten sposób działa, a dodatkowo jeśli piszesz, że bardzo często Ci się to zdarza i jest na tyle irytujące, że szukasz rozwiązania to znaczy, że wysyłasz naprawdę duże ilości zgłoszeń, więc i tak prędzej czy później dodatkowa weryfikacja Cię dopadnie emotka  Może też zmiana IP pomoże?
2 baxter, cb656 0

@gnieszk@

#7110725 Napisano: 22.07.2023 10:12:26
Szukam osoby, która ma wiedzę na temat dofinansowań do. termomodernizacji. Np pracuje w Urzędzie albo sama korzystała z programu.
0 0

ewikewikk

#7110746 Napisano: 22.07.2023 12:51:40
Familijne Wieczory Filmowe 2023 do końca marca - czy ktoś wie, do kiedy jest/był ważny kod na rok do Canal+ online???? Ma ktoś adres mailowy, z którego przysyłano ten kod?
0 0

danaaa

#7110747 Napisano: 22.07.2023 13:02:20
ewikewikk napisał(a):

Familijne Wieczory Filmowe 2023 do końca marca - czy ktoś wie, do kiedy jest/był ważny kod na rok do Canal+ online???? Ma ktoś adres mailowy, z którego przysyłano ten kod?

można było aktywować tylko do dnia 31.05.2023
1 ewikewikk 0

banka-manka

#7111713 Napisano: 26.07.2023 12:33:47
Może ktoś będzie w stanie mi pomóc.
Mama ma telefon na kartę Heyah. Na koncie miała ponad 100 zł, dziś ma zero środków.
W między czasie nie wykonała żadnego połączenia, nie wysłała żadnej wiadomości.
Nie odebrała żadnego dziwnego i obcego numeru telefonu. 
Czy jest możliwość sprawdzenia gdzieś historii transakcji, gdzie te pieniądze uciekły? Jakaś infolinia? Ale dla numerów na kartę, nie abonament?
Twierdzi, że nie wchodziła w żadne dziwne linki, ani aplikacje. Internetu Heyah nie używa, tylko swoje wifi.
Standardowo używa przeglądarki Google do czytania artykułów i gra w gry, tam czasem są reklamy ale w nie nie wchodzi. 
Reklamy, które odwiedza to te z artykułów. 
Nie robiła w ostatnim czasie nic nowego i innego na telefonie niż  do tej pory.
Nie potrafimy dojść do tego gdzie i jak te pieniądze przepadły.
0 0

GreenEK

#7111723 Napisano: 26.07.2023 12:49:28
banka-manka napisał(a):

Mama ma telefon na kartę Heyah. Na koncie miała ponad 100 zł, dziś ma zero środków.
Czy jest możliwość sprawdzenia gdzieś historii transakcji, gdzie te pieniądze uciekły? Jakaś infolinia? Ale dla numerów na kartę, nie abonament?
Twierdzi, że nie wchodziła w żadne dziwne linki, ani aplikacje. Internetu Heyah nie używa, tylko swoje wifi.
Standardowo używa przeglądarki Google do czytania artykułów i gra w gry, tam czasem są reklamy ale w nie nie wchodzi. 

W aplikacji Moja Heyah powinna być lista połączeń i innych aktywności. 
Może Mama nie zauważyła, że 'leci' internet z karty bo np. domowe wifi ma awarię?
0 0

banka-manka

#7111730 Napisano: 26.07.2023 12:56:55
GreenEK napisał(a):

banka-manka napisał(a):

W aplikacji Moja Heyah powinna być lista połączeń i innych aktywności. 
Może Mama nie zauważyła, że 'leci' internet z karty bo np. domowe wifi ma awarię?

Dziękuje. Założę te aplikacje Mamie.
Internet komórkowy ma w ogóle wyłączony, jak jest poza domem nie ma w ogóle dostępu do internetu.
0 0

wiolka252

#7112027 Napisano: 27.07.2023 13:16:30
Być może głupie pytanie 😅 czy da się odsłuchać teraz to co było puszczane w radio z rana? Wszędzie szukam i nie mogę znaleźć. Chodzi o mój debiut w radio super nowa z konkursu 😁
1 cb656 0

cb656

#7112194 Napisano: 27.07.2023 20:16:43
wiolka252 napisał(a):

Być może głupie pytanie 😅 czy da się odsłuchać teraz to co było puszczane w radio z rana? Wszędzie szukam i nie mogę znaleźć. Chodzi o mój debiut w radio super nowa z konkursu 😁

Piosenki tak, mowa wiązana, w tym reklamy i wejścia antenowe nie.
https://www.radio...023-07-27&hour=9

kumulacja

#7112195 Napisano: 27.07.2023 20:19:30
wiolka252 napisał(a):

Spróbuj wysłać do nich wiadomość i zapytaj, czy mogą przesłać fragment z Twoją wypowiedzią.
https://www.radio...-WZy9-4CVD-9DZa.html

wiolka252

#7112261 Napisano: 28.07.2023 07:51:30
kumulacja napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Spróbuj wysłać do nich wiadomość i zapytaj, czy mogą przesłać fragment z Twoją wypowiedzią.

O nie pomyślałam o tym, tak zrobię. Dzięki za odp
0 0

wiolka252

#7112946 Napisano: 31.07.2023 13:21:52
wiolka252 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

O nie pomyślałam o tym, tak zrobię. Dzięki za odp

Wysłali mi to moje przeżycie antenowe 😊 Dziękuję za podpowiedź

asiam

#7112963 Napisano: 31.07.2023 13:44:43
Czy ktoś wie gdzie obecnie można wykorzystać kody Coca Cola ?
0 0

elektro

#7112965 Napisano: 31.07.2023 13:47:05
w Aplikacji Coca cola
1 asiam 0

@gnieszk@

#7114580 Napisano: 05.08.2023 11:44:04
pioge7 napisał(a):

szukam kogoś kto kupi mi w Auchanie (przy okazji zakupów) te cukierki:Karwit - Karmelki twarde o smaku miętowym | Auchan zakupy online i wysle mi kurierem (zorganizuje wszystko)

moja babcia je uwielbia, a u nas nie ma w Auchanie emotka co idę to pani mówi że maja problem z zamówieniem tychże cukierków.
Potrzebuje ze 30 opakowań emotka
Gdyby ktoś je widział, a chciał poświęcić chwile będę wdzięczny <3

Będę dziś w Auchan. Mogę zobaczyć czy są u nas

southlander

#7114974 Napisano: 07.08.2023 14:00:04
Chciałem dodać konkurs, który wyświetla się jedynie jako reklama na Facebooku, gdzie wziąć udział można poprzez formularz.
Jest jakiś sposób żeby go wrzucić do bazy? Nie da się skopiować żadnego linku.  emotka
1 cb656 0

jokan

#7114982 Napisano: 07.08.2023 14:15:31
southlander napisał(a):

Chciałem dodać konkurs, który wyświetla się jedynie jako reklama na Facebooku, gdzie wziąć udział można poprzez formularz.
Jest jakiś sposób żeby go wrzucić do bazy? Nie da się skopiować żadnego linku.  emotka

mi się takie też nieraz wyświetlają, wydaje mi się, że nie ma do nich linka i się nie da....

Justintime

#7115047 Napisano: 07.08.2023 17:42:15
southlander napisał(a):

Zrob udostepnij post i w opcjach bedzie kopiuj. Wtedy mozna link dodac do bazy
1 cb656 0