Dziś cieszę się z.....

joan

#6816990 Napisano: 25.10.2021 16:03:06
delfinka101 napisał(a):

Bardzo cieszy mnie opcja powrotu do starej wersji graficznej e konkursów. Jestem zdecydowanie jakaś zacofana, bo w nowej nie potrafię się odnaleźć

Być może starsza wersja jest jakoś wizualnie bardziej odpowiednia, trudno powiedzieć -> na bank dla mnie najlepsza, graficznie lepiej poukładana, mniej pstrokata pod względem choćby obrazków przy dodanych konkursach emotka
Jako osoba, co sobie przestudiowała konmari oraz tokimeki... mam te swoje nietypowe preferencje emotka Np. każdorazowo usuwam naklejkę z płynu do soczewek, żeby mój mózg się podświadomie na tym nie skupiał / żeby się nie rozpraszał bałaganem słownym. I taka w pełni biała butelka cudnie mi się komponuje z otoczeniem emotka
Być może jesteśmy zwyczajnie nieco bardziej wrażliwe na niektóre aspekty rzeczywistości emotka

kolorowekredki

#6817151 Napisano: 26.10.2021 10:03:16
Ja z kolei wolę nowoczesną wersję emotka
0 0

nanajka81

#6817417 Napisano: 27.10.2021 09:55:41
sabanerro napisał(a):

:)Efektów mojej pracy Zaczęłam kilka dni temu swój drugi obraz w życiu, tym razem nie na ścianę do kuchni tylko dla kuzynki na zamówienie. I jestem mega zadowolona, bo sprawia mi to dużo frajdy i bardzo mi się podoba. 

życzę aby natchnienie Cię nie opuściło i abyś dobrnęła z malowaniem do końca emotka Ja nigdy ze swoich obrazów nie byłam zadowolona i porzuciłam to choć myślę, że duży wpływ miała mała wiara w siebie.
0 0

kalmia86

#6817901 Napisano: 29.10.2021 13:40:35
... z plecaka od Nestle. Podoba mi się ten plecak. Myślę, że moje dziecko będzie zadowolone bo kocha myszkę Miki. Mała rzecz a cieszy emotka

atyde25

#6818363 Napisano: 02.11.2021 13:17:27
Odebrane 98 naklejek z Biedry.Mina pani tyle jeszcze jednorazowo nie wydałam.Taki mały powód  do  radości w smutnym,deszczowym,szarym życiu.

atyde25

#6818736 Napisano: 04.11.2021 11:38:09
Oglądam na playerze o tym Księciu z bajki i jestem w szoku jak wszyscy jesteśmy do siebie podobni mimo innej orientacji.        Cieszę się,że zawsze miałam dużą wrodzoną tolerancję na inność.Aż dziwne bo w moi m domu jej nigdy nie było i wręcz rodzice  wyśmiewali takie sprawy.Czyli nawet wychowując się w rodzinie bez dobrych wzorców może coś dobrego wyrosnąć z dziecka.To pocieszające i może nasz kraj wyrośnie z tego co jest teraz. Marzenia są  takie piękne.

mandarynka16

#6823212 Napisano: 16.11.2021 17:49:51
Cieszę się, że dzisiaj tak dużo osób coś wygrało. Dużo wpisów w MDW, az miło się czyta i taka pozytywna energia bije dziś z forum emotka

aleksandra008

#6824126 Napisano: 19.11.2021 20:50:58
Obniżenia temperatury procka do nawet 40 C a było już 88 tylko przy włączonej przeglądarce. Czyszczenie wiatraczka oraz spawanie starej podkładki z wentylatorkiem.  W pokoju unosi się tajemniczy zapach żywicy i ołowianej cyny. emotka
0 0

moskala22

#6825415 Napisano: 25.11.2021 07:42:16
Cieszę się, że tyle osób chwali się tak cudownymi nagrodami emotka  Aż milej robi się na serduchu jak widzę jak to forum odżyło 

at-babska

#6825424 Napisano: 25.11.2021 09:33:10
J.w. plus cieszy fakt, że Tyskie zrobiło tak zacny konkurs! Nagrody są super, ale marzenia, jak wydać te pieniądze jeszcze lepsze emotka

iwona0103

#6825651 Napisano: 25.11.2021 17:31:15
moskala22 napisał(a):

Cieszę się, że tyle osób chwali się tak cudownymi nagrodami emotka  Aż milej robi się na serduchu jak widzę jak to forum odżyło 

Przypomniało mi się, że istnieje ten wątek i weszłam tu, żeby napisać to samo. Super, że tak ożyło forum i motywuje do działania!

anaesth

#6826158 Napisano: 27.11.2021 22:14:47
Pośród problemów dnia codziennego, których ostatnio mam sporo, miło jest po prostu usiąść do komputera, powrzucać do koszyka wszystko to, co mi się podoba i zapłacić za naprawdę spore zakupy... 0zł. Chyba nic mnie tak nie cieszy, jak wydawanie wygranych kart podarunkowych emotka

paula9891

#6826172 Napisano: 28.11.2021 00:26:36
Uuuu miałam cudowny dzień! Powstały świetne teksty, dziś same wylatywały, a jak juz poszlam umyć zęby i chciałam położyć się do łóżka, doznałam olśnienia i dalej pisałam do północy! Czuje moc, teraz czekam na nagrody emotka

incendio12

#6826173 Napisano: 28.11.2021 00:35:56
paula9891 napisał(a):

Uuuu miałam cudowny dzień! Powstały świetne teksty, dziś same wylatywały, a jak juz poszlam umyć zęby i chciałam położyć się do łóżka, doznałam olśnienia i dalej pisałam do północy! Czuje moc, teraz czekam na nagrody emotka

Czyli nie tylko ja i mama (forumowa nataszka) miałyśmy dzisiaj dzień dobrej weny emotka  Parę godzin pisania, już same rymy mam w głowie, teraz będą mi się śniły te teksty... emotka
Ja miałam nadzieję, że inni konkursowicze dziś imprezują i nagrody dzienne będą moje emotka  Ale jak widać jest nas więcej  emotka

pikawka

#6826182 Napisano: 28.11.2021 01:20:00
incendio12 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Czyli nie tylko ja i mama (forumowa nataszka) miałyśmy dzisiaj dzień dobrej weny emotka  Parę godzin pisania, już same rymy mam w głowie, teraz będą mi się śniły te teksty... emotka
Ja miałam nadzieję, że inni konkursowicze dziś imprezują i nagrody dzienne będą moje emotka  Ale jak widać jest nas więcej  emotka

Zgadza się, ja imprezowałam więc nic nie pisałam... emotka
1 paula9891 0

domika

#6826189 Napisano: 28.11.2021 09:31:40
anaesth napisał(a):

Pośród problemów dnia codziennego, których ostatnio mam sporo, miło jest po prostu usiąść do komputera, powrzucać do koszyka wszystko to, co mi się podoba i zapłacić za naprawdę spore zakupy... 0zł. Chyba nic mnie tak nie cieszy, jak wydawanie wygranych kart podarunkowych emotka

Kocham to emotka
0 0

nanajka81

#6826192 Napisano: 28.11.2021 09:53:18
domika napisał(a):

anaesth napisał(a):

Kocham to emotka

też wczoraj wydawałam tyle że kartę IKEA - dawno się tak nie namęczyłam żeby uzbierać produktów na 500 zł emotka

fineessa

#6826205 Napisano: 28.11.2021 11:33:18
nanajka81 napisał(a):

domika napisał(a):

anaesth napisał(a):

Kocham to emotka

też wczoraj wydawałam tyle że kartę IKEA - dawno się tak nie namęczyłam żeby uzbierać produktów na 500 zł emotka

Ja dziś zbieram na Zalando za 600zł także jest moc emotka

fbmonika1966

#6826217 Napisano: 28.11.2021 12:22:40
pikawka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Czyli nie tylko ja i mama (forumowa nataszka) miałyśmy dzisiaj dzień dobrej weny emotka  Parę godzin pisania, już same rymy mam w głowie, teraz będą mi się śniły te teksty... emotka Ja miałam nadzieję, że inni konkursowicze dziś imprezują i nagrody dzienne będą moje emotka  Ale jak widać jest nas więcej  emotka

ha,ha jest nas wiecejemotka

incendio12

#6826236 Napisano: 28.11.2021 13:48:03
fbmonika1966 napisał(a):

pikawka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Czyli nie tylko ja i mama (forumowa nataszka) miałyśmy dzisiaj dzień dobrej weny emotka  Parę godzin pisania, już same rymy mam w głowie, teraz będą mi się śniły te teksty... emotka Ja miałam nadzieję, że inni konkursowicze dziś imprezują i nagrody dzienne będą moje emotka  Ale jak widać jest nas więcej  emotka

ha,ha jest nas wiecejemotka

Ja już nie wiem, w które dni wysyłać haha emotka  W tygodniu niby wszyscy pracują, więc może być mało zgłoszeń, a w weekendy z drugiej strony konkursowicze imprezują i odpoczywają, więc może wtedy lepiej wysyłać  emotka