WC - rozmowy o wszystkim

makbabasiala

#7362597 Napisano: 09.06.2026 10:09:19
Jakich znacie organizatorow konkursow typu smolar nofsza aspe albedo..? znacie jakies inne jeszcze?
0 0

kufel98

#7362606 Napisano: 09.06.2026 10:27:35
makbabasiala napisał(a):

Jakich znacie organizatorow konkursow typu smolar nofsza aspe albedo..? znacie jakies inne jeszcze?

About ad, Advalue, Aktywacje, Albedo, All About, AMOOCO, Artegence, Avanti, Berns Agency, Brandcomm, Columbit, CREATIVE IDEAS, Digital Brothers, ENYO Prosta, First Line Polska, Fortis, Fortuna PS, G3 Group, Hand made, H2O, Hagen, IQ Marketing, Karlsbad,  Los Mejores, NAV Agency, Nofsza, Smolar,  Stars4Brands, Unique One i znalazłoby się jeszcze sporo mniejszych agencji
0 0

atyde25

#7362811 Napisano: 09.06.2026 17:58:00
Nie, wydruk z pamięci podręcznej (tzw. paragon niefiskalny) nie jest paragonem fiskalnym.Dokument ten nie stanowi dowodu zakupu o mocy podatkowej i nie uprawnia m.in. do zwrotu towaru czy odliczenia podatku VATNo niech mi nie przyjmą zwrotu.
0 0

lasiglasty

#7363206 Napisano: 10.06.2026 15:39:42
sasaaabp napisał(a):

Czy Waszym zdaniem można nie wygrywać przez np. głupia nazwę maila? albo w ogóle przez jakąś nazwę? Nie mam na myśli, że ktoś moze ma maila typu konkursowygłupek itp, ale że agencje np nie lubią jak ktoś ma maila typu koniczynka1234, a może preferują maila z imieniem i nazwiskiem w nazwie hmmm. Mam nadzieję, że nie ma to żadnego wpływu na wybór zwycięzców, ale kto wie, że może jednak agencje mają jakieś dziwne uprzedzenia. Czasem zresztą daję się przecież samego maila, bez podawania imienia i nazwiska nawet. Jakie macie przemyślenia ? emotka

Ja słyszałam, że w każdej agencji pracuje numerolog i na podstawie numeru telefonu oraz numeru paragonu oblicza, czy te cyferki są zgodne z aktualnym kosmogramem wszechświata, jeśli nie, to nie ma szans na nagrodę emotka

radosna

#7363216 Napisano: 10.06.2026 15:58:24
sasaaabp napisał(a):

Czy Waszym zdaniem można nie wygrywać przez np. głupia nazwę maila? albo w ogóle przez jakąś nazwę? Nie mam na myśli, że ktoś moze ma maila typu konkursowygłupek itp, ale że agencje np nie lubią jak ktoś ma maila typu koniczynka1234, a może preferują maila z imieniem i nazwiskiem w nazwie hmmm. Mam nadzieję, że nie ma to żadnego wpływu na wybór zwycięzców, ale kto wie, że może jednak agencje mają jakieś dziwne uprzedzenia. Czasem zresztą daję się przecież samego maila, bez podawania imienia i nazwiska nawet. Jakie macie przemyślenia ? emotka

Zależy, jaki to mail emotka  Wiele lat temu sprzedawałam kilka rzeczy. I pisał do mnie gość o adresie mailowym mareklowcaszparek69@wp.pl   Był zdziwiony, że nie odpisywałam i nie chciałam mu sprzedać swoich rzeczy.
0 0

kuoka

#7363289 Napisano: 10.06.2026 18:14:08
radosna napisał(a):

Zależy, jaki to mail emotka  Wiele lat temu sprzedawałam kilka rzeczy. I pisał do mnie gość o adresie mailowym mareklowcaszparek69@wp.pl   Był zdziwiony, że nie odpisywałam i nie chciałam mu sprzedać swoich rzeczy.

Seksistka. ;)
0 0

karoxxa

#7363323 Napisano: 10.06.2026 20:03:22
Do czego jest zakładka zbieramy kase?
0 0

pioge7

#7363330 Napisano: 10.06.2026 20:15:36
karoxxa napisał(a):

Do czego jest zakładka zbieramy kase?

Na pierwszej stronie w pierwszym poście są linki. Jak wejdziesz i klikniesz to za darmo przekazują 10 groszy (lub inną kwotę) za wejście na ich strony. No i klikamy żeby podbić wartość emotka