Wkurza mnie...

Gość: giuliettaX

#5976341 Napisano: 05.02.2015 15:53:17
benasia napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

napisał(a):olunka napisał(a):

napisał(a):napisał(a):ludzka_istota napisał(a):Wkurzają mnie reklamy, Co to kurka alita jest "bioretencja magnezu" i "zespół niespokojnych nóg"????

i "zakwaszenie organizmu"emotka

Mój syn kiedyś powiedział, że facet, któremu konar nie chce zapłonąć powinien polać go najpierw benzyną emotka
Wkurzają mnie te reklamy.

masz genialnego syna!emotka

Mnie tez wkurzają reklamy oprócz reklamy z Media Expert to najbardziej wkurzają mnie głupie reklamy na kanałach dla dzieci  - wrrrr...   emotka

jak grałam o bombonierki to wsłuchałam się w kilka i nie tyle dziwię się, kto takie bzdury wymyśla, ale czy ktoś w to wierzy? jak dla mnie fajną reklamą była ta z galaretką i ananasem z biedronki emotka emotka i lubię dobre reklamy na wysokim poziomie bez udziwnień, kosmicznych stworzeń, zniekształconych tekstów itp.   np.emotka  https://www.youtu.../watch?v=xAsjRRMMg_Q
0 0

zezowaty_kot

#5976344 Napisano: 05.02.2015 16:03:11
giulietta napisał(a):

benasia napisał(a):

napisał(a):zaczytana-pola napisał(a):

napisał(a):napisał(a):olunka napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):ludzka_istota napisał(a):Wkurzają mnie reklamy, Co to kurka alita jest "bioretencja magnezu" i "zespół niespokojnych nóg"????

Mój syn kiedyś powiedział, że facet, któremu konar nie chce zapłonąć powinien polać go najpierw benzyną emotka

Mnie tez wkurzają reklamy oprócz reklamy z Media Expert to najbardziej wkurzają mnie głupie reklamy na kanałach dla dzieci  - wrrrr...   emotka

jak grałam o bombonierki to wsłuchałam się w kilka i nie tyle dziwię się, kto takie bzdury wymyśla, ale czy ktoś w to wierzy? jak dla mnie fajną reklamą była ta z galaretką i ananasem z biedronki emotka emotka i lubię dobre reklamy na wysokim poziomie bez udziwnień, kosmicznych stworzeń, zniekształconych tekstów itp.   np.emotka  https://www.youtu.../watch?v=xAsjRRMMg_Q

Bo jest tylko jedna jedyna słuszna reklama emotka

https://www.youtu.../watch?v=uql6ThaMW7A

0 0

MEG13

#5976357 Napisano: 05.02.2015 16:23:13
[quote=zezowaty_kot napisał(a):
giulietta napisał(a):

giulietta]jak grałam o bombonierki to wsłuchałam się w kilka i nie tyle dziwię się, kto takie bzdury wymyśla, ale czy ktoś w to wierzy? jak dla mnie fajną reklamą była ta z galaretką i ananasem z biedronki emotka i lubię dobre reklamy na wysokim poziomie bez udziwnień, kosmicznych stworzeń, zniekształconych tekstów itp.   np.emotka  https://www.youtu.../watch?v=xAsjRRMMg_Q

czadowa reklama
0 0

MEG13

#5976358 Napisano: 05.02.2015 16:24:51
benasia napisał(a):

lusienka napisał(a):

Wkurza mnie mąka Szymanowska! Na gwałt potrzebuję zrobić zapas,bo na weekend mam sporo pieczenia, a u mnie nigdzie nie ma promocyjnych opakowań emotka  więc pozostanie kupić mi bez promocji emotka

Patrzyłas moze  w tych mniejszych  marketach? Ktoś pisał,że w Netto i w Polomarkecie jest. Osobiście nie wiem, bo kupuję Basię i wczoraj własnie kupiłam bez żadnego konkursu a przecież mogłam tą... Swoją drogą nigdy nie miałam tej Szymanowskiej - jak jej jakość?

Szymanowska jest w C4 w promocyjnych opakowaniach po 1,99zł
0 0

sylzab2294

#5976362 Napisano: 05.02.2015 16:41:33
violetta napisał(a):

benasia napisał(a):

ktosiek napisał(a):Wkurza mnie mąka Szymanowska! Na gwałt potrzebuję zrobić zapas,bo na weekend mam sporo pieczenia, a u mnie nigdzie nie ma promocyjnych opakowań emotka  więc pozostanie kupić mi bez promocji emotka

Patrzyłas moze  w tych mniejszych  marketach? Ktoś pisał,że w Netto i w Polomarkecie jest. Osobiście nie wiem, bo kupuję Basię i wczoraj własnie kupiłam bez żadnego konkursu a przecież mogłam tą... Swoją drogą nigdy nie miałam tej Szymanowskiej - jak jej jakość?

nie w każdym emotka
 W Sosnowcu nie ma.
0 0

Gość: gosia16

#5976369 Napisano: 05.02.2015 17:01:09
sylzab2294 napisał(a):

violetta napisał(a):

benasia napisał(a):

napisał(a):ktosiek napisał(a):Wkurza mnie mąka Szymanowska! Na gwałt potrzebuję zrobić zapas,bo na weekend mam sporo pieczenia, a u mnie nigdzie nie ma promocyjnych opakowań emotka  więc pozostanie kupić mi bez promocji emotka

nie w każdym emotka
 W Sosnowcu nie ma.

Mili jest 2,39  emotka
0 0

anialistopad

#5976370 Napisano: 05.02.2015 17:03:49
u mnie nigdzie nie ma tej maki. Sa stare opakowania jedynie.
0 0

jasnoniebieska

#5976573 Napisano: 06.02.2015 10:09:15
nie mogę wygrać imprezowego mixu emotka
0 0

sylzab2294

#5976576 Napisano: 06.02.2015 10:16:38
ilonaaa93 napisał(a):

nie mogę wygrać imprezowego mixu emotka

dopisuje sie!! I odpuszczam, bo mija się to z celem...ile można?? Wrrr
0 0

benasia

#5976602 Napisano: 06.02.2015 10:51:33
giulietta napisał(a):

benasia napisał(a):

napisał(a):zaczytana-pola napisał(a):

napisał(a):napisał(a):olunka napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):ludzka_istota napisał(a):Wkurzają mnie reklamy, Co to kurka alita jest "bioretencja magnezu" i "zespół niespokojnych nóg"????

ta reklama jest cudna, lecz niestety u nas nie ma takich, są brzydkie, hałaśliwe, bez głebszego przekazu...
0 0

mama2006

#5977221 Napisano: 08.02.2015 13:38:00
wkurza mnie mąka szymanowska. Tyle kodów już wklepanych i wielkie g.....
0 0

pioge7

#5977222 Napisano: 08.02.2015 13:42:54
mama2006 napisał(a):

wkurza mnie mąka szymanowska. Tyle kodów już wklepanych i wielkie g.....

a mnie też ona wkurza... bo pełno jej u mnie w sklepach a na żadnej nie ma konkursu.... emotka
0 0

Gość: hittmanka

#5977331 Napisano: 08.02.2015 20:52:43
chłop.... nosz q...wa ...
0 0

filemon02c

#5977582 Napisano: 09.02.2015 12:53:58
PECH, który nie ustępuje mnie na krok. Wszystko się pi&^%$oli
0 0

zaczytana-pola

#5977583 Napisano: 09.02.2015 12:55:16
Rolnicy, którzy protestują na drogach utrudniając życie zwykłym ludziom emotka
0 0

cudaczek121

#5977638 Napisano: 09.02.2015 14:18:55
Wkurza mnie parszywa zimowa pogoda. Jechałam dziś z ojcem autem go pracy ponad półtorej godziny, gdzie w normalnych warunkach tę trasę pokonujemy niecałe 40 minut emotka Dobrze,że chociaż rano nie mieliśmy żadnych klientów, bo zastępczyni ojca wzięła dziś wolne i byłoby nieciekawie,ech.
0 0

milax88

#5977662 Napisano: 09.02.2015 14:40:44
A mnie wkurza pewna grupa na Facebook'u. A raczej kilka osób, które uważają, że ich zdanie jest najważniejsze i niepodważalne. Czepiają się każdego słowa.
0 0

Gość: kinga255

#5977664 Napisano: 09.02.2015 14:46:52
a mnie rossman grrr juz tydzien od opoznionego duuzo maila z hipp  i dalej nic .... a wiem ze juz niektorzy odebrali nagrody ...
0 0

zaczytana-pola

#5977815 Napisano: 09.02.2015 19:12:20
I Groszek. Mąż właśnie wrócił z "zakupów", na których okazało się, że bonów nie można zrealizować i nie będzie można zrealizować, bo sklep ich nie przyjmuje i koniec... Zastanawiam się po co robią konkursy z bonami, każą je realizować w miejscu dokonania zakupów, skoro okazuje się to niewykonalne emotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#5977983 Napisano: 10.02.2015 09:24:15
zaczytana-pola napisał(a):

I Groszek. Mąż właśnie wrócił z "zakupów", na których okazało się, że bonów nie można zrealizować i nie będzie można zrealizować, bo sklep ich nie przyjmuje i koniec... Zastanawiam się po co robią konkursy z bonami, każą je realizować w miejscu dokonania zakupów, skoro okazuje się to niewykonalne emotka emotka

Uuuu pachnie mi tu "moim" groszkiem emotka
0 0