Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#5977989 Napisano: 10.02.2015 09:35:34
zezowaty_kot napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

I Groszek. Mąż właśnie wrócił z "zakupów", na których okazało się, że bonów nie można zrealizować i nie będzie można zrealizować, bo sklep ich nie przyjmuje i koniec... Zastanawiam się po co robią konkursy z bonami, każą je realizować w miejscu dokonania zakupów, skoro okazuje się to niewykonalne emotka emotka

Uuuu pachnie mi tu "moim" groszkiem emotka

emotka śmierdzi, a nie pachnie emotka
0 0

milax88

#5978018 Napisano: 10.02.2015 10:30:00
Wkurza mnie, że dwoję się i troję, aby wygrać głupie perfumy na facebooku na urodaizdrowie.pl a tu wygrywają osoby, których nie ma w komentarzu pod postem konkursowym (jestem szalona  i przejrzałam wszystkie nazwiska).
0 0

ziolko

#5978026 Napisano: 10.02.2015 10:38:40
milax88 napisał(a):

Wkurza mnie, że dwoję się i troję, aby wygrać głupie perfumy na facebooku na urodaizdrowie.pl a tu wygrywają osoby, których nie ma w komentarzu pod postem konkursowym (jestem szalona  i przejrzałam wszystkie nazwiska).

1 - może mają ukryte komentarze?
2 - może ktoś je ukrywa złośliwie?
3 - łatwiej poszukasz stosując Ctrl+F i wpisując to, co Cię interesuje... działa na stronach, w dokumentach tekstowych i pdf
0 0

milax88

#5978043 Napisano: 10.02.2015 10:59:33
ziolko napisał(a):

milax88 napisał(a):

3 - łatwiej poszukasz stosując Ctrl+F i wpisując to, co Cię interesuje... działa na stronach, w dokumentach tekstowych i pdf

W sumie już wolę nie zawracać sobie tym głowy, ale jestem zwolenniczką tego, aby najlepsze prace były po prostu pokazane. Bo to tak bez sensu nagrodzić i nawet nie pokazać, co się nagrodziło. Nie sądzę żeby cokolwiek było tam złośliwie robione, ale dziwnie oceniają prace.

Zapomniałam całkowicie o tym Ctrl+F emotka
0 0

pionas

#5978044 Napisano: 10.02.2015 11:00:52
ziolko napisał(a):

milax88 napisał(a):

1. chyba nie o to chodzi aby były ukryte, ale aby zrobić reklamę? także to raczej nie to...
2. jeśli są złośliwe to jak ktoś może wygrać? emotka
3. nie wiem czy to sprawdza się przy dużej liczbie komentarzy na Facebook'u, tzn. i tak trzeba kliknać więcej komentarzy emotka
0 0

zezowaty_kot

#5978057 Napisano: 10.02.2015 11:13:03
milax88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

milax88 napisał(a):Wkurza mnie, że dwoję się i troję, aby wygrać głupie perfumy na facebooku na urodaizdrowie.pl a tu wygrywają osoby, których nie ma w komentarzu pod postem konkursowym (jestem szalona  i przejrzałam wszystkie nazwiska).

W sumie już wolę nie zawracać sobie tym głowy, ale jestem zwolenniczką tego, aby najlepsze prace były po prostu pokazane. Bo to tak bez sensu nagrodzić i nawet nie pokazać, co się nagrodziło. Nie sądzę żeby cokolwiek było tam złośliwie robione, ale dziwnie oceniają prace.

W regulaminach na urodaizdrowie jest zawsze zapis, że dozwolone jest wysyłanie odpowiedzi konkursowych na skrzynkę mailową, albo w formie prywatnej wiadomości na fb. Niekiedy również można wpisać na ich stronie jako komentarz do wpisu konkursowego.
0 0

milax88

#5978087 Napisano: 10.02.2015 12:27:25
zezowaty_kot napisał(a):

milax88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

napisał(a):milax88 napisał(a):Wkurza mnie, że dwoję się i troję, aby wygrać głupie perfumy na facebooku na urodaizdrowie.pl a tu wygrywają osoby, których nie ma w komentarzu pod postem konkursowym (jestem szalona  i przejrzałam wszystkie nazwiska).

W regulaminach na urodaizdrowie jest zawsze zapis, że dozwolone jest wysyłanie odpowiedzi konkursowych na skrzynkę mailową, albo w formie prywatnej wiadomości na fb. Niekiedy również można wpisać na ich stronie jako komentarz do wpisu konkursowego.

Wiem, ale mnie akurat na ten konkurs jeden nie przyjmowało maili przez 2 dni. MAILER DEAMON odpisywał jedynie emotka
0 0

ludzka_istota

#5978203 Napisano: 10.02.2015 14:38:28
0 0

aniolka2310

#5978208 Napisano: 10.02.2015 14:41:43
Wkurza mnie loteria mąki. A raczej mój niefart do loterii. Tyle puszek do wygrania,a ja nie utrafiłam ani jednej emotka Za to szafka ugina się od mąki.
0 0

ondine

#5978215 Napisano: 10.02.2015 14:45:10
ludzka_istota napisał(a):

Fuj, znowu afera...

http://www.dzienn...-ze-sklepu,id,t.html

Fuuuuuuj, moje ulubione Michałki emotka
0 0

szczupak

#5978335 Napisano: 10.02.2015 19:08:58
a mnie wkurza, że dodatkowa pula biletów z tic taców była o 12 w południe, a jak wróciłam z pracy, to już po biletach emotka
i jeszcze żeby mnie dobić mąż oświadczyć, że od przyszłego miesiąca o 300 pln niższa pensja, bo cięcia budżetowe,
normalnie chce mi się wyć zamiast żyć emotka
emotka
0 0

erychta00

#5978522 Napisano: 11.02.2015 10:19:45
Wkurza mnie i to wyjątkowo mocno Mix pepsi!!
Od tygodnia używam wszystkich meili z mojej rodziny i nic!
0 0

Gość: kinga255

#5978551 Napisano: 11.02.2015 11:09:07
a mnie jakos konkursy nie podchodza z dzisiejszego dnia ...buu
0 0

ziolko

#5978709 Napisano: 11.02.2015 15:37:57
wkurza mnie masakrycznie, że ktoś dorwał mój numer konkursowy, rzadko używany, ale jednak... i wydzwaniają do mnie z Siemianowic Śląskich z propozycją spotkania i przedstawienia oferty na różne rzeczy.. a to spotkanie kardiologiczne, a to pościel i coś tam. A jak pytam, skąd mają mój numer, żeby ścignąć cwaniaka, to wpierają, że podawałam w szpitalu albo się rozłączają emotka  
Jak byłam w szpitalu, to w moim mieście i nie podawałam tego numeru, na który dzwonią  emotka

firma Potenza Di Lana
0 0

calle

#5978719 Napisano: 11.02.2015 16:06:31
nie tyle co wkurza. Raczej irytuje, kiedy nagminnie są używane wszelkie idiotyczne zdrobnienia "pieniążki", "chlebek", "pazurki", "masełko", "jogurcik". grrr
0 0

cudaczek121

#5978770 Napisano: 11.02.2015 18:05:19
Wkurza mnie,że od poniedziałku do piątku zazwyczaj wychodzę z domu do pracy tuż po ósmej i wracam około 18.30 emotka To nie jest żadne życie tylko jakaś wegetacja. Ja nie wiem w sumie po co w ogóle ludzie łączą się w pary, zakładają rodziny, skoro mają dla nich tak niewiele czasu,ech. Czasem błogosławię swój stan singielki i fakt,że po powrocie do domu muszę trochę ogarnąć chatę, pogadać z rodzicami, a potem mogę egoistycznie zająć się sobą emotka
0 0

milax88

#5978781 Napisano: 11.02.2015 18:21:11
ziolko napisał(a):

wkurza mnie masakrycznie, że ktoś dorwał mój numer konkursowy, rzadko używany, ale jednak... i wydzwaniają do mnie z Siemianowic Śląskich z propozycją spotkania i przedstawienia oferty na różne rzeczy.. a to spotkanie kardiologiczne, a to pościel i coś tam. A jak pytam, skąd mają mój numer, żeby ścignąć cwaniaka, to wpierają, że podawałam w szpitalu albo się rozłączają emotka  
Jak byłam w szpitalu, to w moim mieście i nie podawałam tego numeru, na który dzwonią  emotka

firma Potenza Di Lana

Pewnie organizator jakiegoś konkursu sprzedał dane firmie, która zajmuje się pozyskiwaniem danych. Do mnie kiedyś facet z ING dzwonił a ja nigdy konta w ING nie miałam. Zapytałam skąd ma mój numer to okazało się, że właśnie taka firma dostarczyła bankowi mój numer.
0 0

mysia

#5978782 Napisano: 11.02.2015 18:22:42
Mnie wkurza, że znowu natrafiłam w Rossmanie na Panią, która nie chciała mi dać kuponu.. wydrukowały się dwa ona mi dała jeden po czym mówię, że jeszcze jeden kupon, a ona go sobie odłożyła na bok i mówi "Ale już Pani dostała 1 kupon, to już jest co innego" uparłam się i kazałam jej go oddać, dlaczego mnie to tak często spotyka? emotka   Żeby mi się to jeszcze zdarzało tylko w jednym Rossmanie.. emotka
0 0

barszcz

#5978787 Napisano: 11.02.2015 18:31:18
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że od poniedziałku do piątku zazwyczaj wychodzę z domu do pracy tuż po ósmej i wracam około 18.30 emotka To nie jest żadne życie tylko jakaś wegetacja. Ja nie wiem w sumie po co w ogóle ludzie łączą się w pary, zakładają rodziny, skoro mają dla nich tak niewiele czasu,ech. Czasem błogosławię swój stan singielki i fakt,że po powrocie do domu muszę trochę ogarnąć chatę, pogadać z rodzicami, a potem mogę egoistycznie zająć się sobą emotka

Głowa do góry Kasiu,nie jest tak źle.Moja córa studiuje dwa kierunki -wychodzi o 7 i wrca o 21. Tylko w piatki kończy wcześniej,ona nawet nie ma czasu pomysleć o drugiej połowie:-(
0 0

joan

#5978809 Napisano: 11.02.2015 18:57:12
cudaczek121 napisał(a):

Umówmy się tak:
- ludzie łączą się w pary = naturalne,
- ludzie wychodzą na 10 h z domu = nienaturalne.
Może więc nie pytaj, czemu ludzie łączą się w pary, a raczej: czemu wychodzą z domu na 10 h? emotka
Na plus jest to, że w ogóle zauważyłaś problem, wielu ludzi uznaje taki stan rzeczy za normę.
0 0