Wkurza mnie...

zezowaty_kot

#5975770 Napisano: 04.02.2015 13:30:41
cudaczek121 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

wkurza mnie, choć w sumie raczej wywołuje uśmiech politowania (ale takiego tematu nie ma), gdy komuś nie wystarcza pochwalenie się nagrodą w mdw i musi dopisać, że wygrane owo jest "o wartości:xxx". emotka

A mnie wkurza, a może raczej bawi,że przykładowo wygrałam kilka noży z Develey i moja mama zaraz poszła do sklepu i specjalnie patrzyła na półce w sklepie, ile kosztowały i raczyła mnie o tym poinformować emotka W ogóle wszystkie moje nagrody przelicza na złotówki emotka Wkurza mnie,że wczoraj zapakowałam do koperty paragon, zaadresowałam ją i wypełniłam druk nadania, po czym włożyłam to wszystko do szuflady w biurze, aby dziś wysłać koleżance, a koperta wyparowała emotka Na pewno nikt z biura jej nie brał, bo nie grzebią w moich rzeczach.Dobrze, że mam drugi paragon,ech.

Cudaczku, a może weź jeden z tych noży i przetnij pępowinę, bo coś mi się wydaje, że Cię rodzice nie chcą wypuścić spod swych skrzydeł emotka
0 0

maa

#5975774 Napisano: 04.02.2015 13:35:14
cudaczek121 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

wkurza mnie, choć w sumie raczej wywołuje uśmiech politowania (ale takiego tematu nie ma), gdy komuś nie wystarcza pochwalenie się nagrodą w mdw i musi dopisać, że wygrane owo jest "o wartości:xxx". emotka

A mnie wkurza, a może raczej bawi,że przykładowo wygrałam kilka noży z Develey i moja mama zaraz poszła do sklepu i specjalnie patrzyła na półce w sklepie, ile kosztowały i raczyła mnie o tym poinformować emotka W ogóle wszystkie moje nagrody przelicza na złotówki emotka Wkurza mnie,że wczoraj zapakowałam do koperty paragon, zaadresowałam ją i wypełniłam druk nadania, po czym włożyłam to wszystko do szuflady w biurze, aby dziś wysłać koleżance, a koperta wyparowała emotka Na pewno nikt z biura jej nie brał, bo nie grzebią w moich rzeczach.Dobrze, że mam drugi paragon,ech.

pomyśl ze dzięki temu wiesz jakie masz cenne nagrody i popraw sobie humor tym jaka jesteś boska:)
0 0

joan

#5975789 Napisano: 04.02.2015 13:48:38
taalvikki napisał(a):

U mnie to z kolei wywołuje niezrozumienie, bo co za różnica, jakimi liczbami plują regulaminy? Wg mnie znaczenie ma aspekt osobisty, czyli DLACZEGO cieszy mnie wygrana, a nie NA ILE WYCENIA JĄ ORGANIZATOR.

A co jest wkurzające: wlazłam jakiś czas temu na mugolski profil, żeby zobaczyć, co takiego na FB znaleźć się musi, żeby społeczeństwo uznało, że istniejesz i jesteś "normalny". A tam nie dosyć, że wszystko publicznie udostępnione (może poza zawartością majtek, ale nie chwalmy dnia...), to jeszcze mnóstwo zdjęć dzieci w strojach takich i owych (kompletny brak wyobraźni!). I najgorsze, oprócz tego całego syfu, lansu i tępodzidstwa: zamieszczanie zdjęć osób trzecich i odnośników do ich profili. Czyli coś w stylu w pubie Morda na piffeczku z X, Y, Z emotka
Bo rozumiem, że można udebilniać siebie, ale osoby postronne? I to publicznie? Ludzie się rozwodzą, aplikują o pracę, inwigilują sąsiadów; złodzieje z kolei szukają powtarzalności w zachowaniach oraz info, kogo i kiedy nie będzie w domu... informacje leżą podane na tacy, bierzcie i jedzcie z tego wszyscy emotka
0 0

edzia21

#5975799 Napisano: 04.02.2015 14:03:25
zezowaty_kot napisał(a):

Poczta Polska i brak informacji o bardzo ważnej przesyłce emotka Jak na złość, z kilku wysłanych tamtego dnia listów wszystkie już odebrane a o tej jednej słuch zaginął emotka

emotka  i po co było się tak stresować?! 
0 0

katrin1

#5975811 Napisano: 04.02.2015 14:29:50
ofeminin, tyle kremów do testowania i NIC!!!emotka
0 0

lusienka

#5976127 Napisano: 05.02.2015 10:10:43
Wkurza mnie mąka Szymanowska! Na gwałt potrzebuję zrobić zapas,bo na weekend mam sporo pieczenia, a u mnie nigdzie nie ma promocyjnych opakowań emotka  więc pozostanie kupić mi bez promocji emotka
0 0

marta85

#5976134 Napisano: 05.02.2015 10:18:30
a mnie wkurza ze kupiłam 4 opakowania mąki szymanowskiej w takich samych promocyjnych opakowaniach a w dwóch kodów brakemotka
0 0

benasia

#5976145 Napisano: 05.02.2015 10:32:33
lusienka napisał(a):

Wkurza mnie mąka Szymanowska! Na gwałt potrzebuję zrobić zapas,bo na weekend mam sporo pieczenia, a u mnie nigdzie nie ma promocyjnych opakowań emotka  więc pozostanie kupić mi bez promocji emotka

Patrzyłas moze  w tych mniejszych  marketach? Ktoś pisał,że w Netto i w Polomarkecie jest. Osobiście nie wiem, bo kupuję Basię i wczoraj własnie kupiłam bez żadnego konkursu a przecież mogłam tą... Swoją drogą nigdy nie miałam tej Szymanowskiej - jak jej jakość?
0 0

kalka

#5976149 Napisano: 05.02.2015 10:36:43
Benasia,Szymanowska to chyba jedna z lepszych mąk, ale faktycznie mało gdzie są te promocyjne opakowania
0 0

jasnoniebieska

#5976153 Napisano: 05.02.2015 10:38:32
Czekam jak głupia i odświeżam Mix, a tu teraz, że brak nagród. A niektórzy wygrywają po kilka. Ja chcę tylko jeden mix emotka
0 0

laurette

#5976159 Napisano: 05.02.2015 10:49:10
katrin1 napisał(a):

ofeminin, tyle kremów do testowania i NIC!!!emotka

tak samo
0 0

cudaczek121

#5976161 Napisano: 05.02.2015 10:51:58
marta85 napisał(a):

a mnie wkurza ze kupiłam 4 opakowania mąki szymanowskiej w takich samych promocyjnych opakowaniach a w dwóch kodów brakemotka

może napisz maila do Organizatora ze zdjęciami opakowania bez kodu w środku to Ci wyślą emotka
0 0

cudaczek121

#5976264 Napisano: 05.02.2015 13:20:14
Wkurza mnie,że dziś znalazłam swoje rękawiczki i czapkę zimową w dawno nieużywanej szufladzie biurka w pracy.Leżały tam od zeszłej zimy, a już myślałam,że zgubiłam i kupiłam nowe emotka   A zaadresowany list z paragonem Cin Cin, który pierwotnie miałam wysłać koleżance wpadł z tyłu za szufladę emotka   W głowę zachodziłam, co się stało z tą kopertą.Dobrze, że miałam drugi, aby jej wysłać zanim odnalazłam ten emotka
0 0

ludzka_istota

#5976305 Napisano: 05.02.2015 14:49:58
Wkurzają mnie reklamy, Co to kurka alita jest "bioretencja magnezu" i "zespół niespokojnych nóg"????
0 0

olunka

#5976307 Napisano: 05.02.2015 14:53:46
ludzka_istota napisał(a):

Wkurzają mnie reklamy, Co to kurka alita jest "bioretencja magnezu" i "zespół niespokojnych nóg"????

i "zakwaszenie organizmu"emotka
0 0

zaczytana-pola

#5976314 Napisano: 05.02.2015 15:00:56
olunka napisał(a):

Mój syn kiedyś powiedział, że facet, któremu konar nie chce zapłonąć powinien polać go najpierw benzyną emotka
Wkurzają mnie te reklamy.
0 0

Gość: nadis

#5976318 Napisano: 05.02.2015 15:06:45

Akurat zespół niespokojnych nóg to prawdziwa choroba, inaczej choroba Ekboma emotka
0 0

ludzka_istota

#5976319 Napisano: 05.02.2015 15:10:37
zaczytana-pola napisał(a):

olunka napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):Wkurzają mnie reklamy, Co to kurka alita jest "bioretencja magnezu" i "zespół niespokojnych nóg"????

Mój syn kiedyś powiedział, że facet, któremu konar nie chce zapłonąć powinien polać go najpierw benzyną emotka

masz genialnego syna!emotka
0 0

benasia

#5976328 Napisano: 05.02.2015 15:32:14

zaczytana-pola napisał(a):

olunka napisał(a):

napisał(a):ludzka_istota napisał(a):Wkurzają mnie reklamy, Co to kurka alita jest "bioretencja magnezu" i "zespół niespokojnych nóg"????

masz genialnego syna!emotka

Mnie tez wkurzają reklamy oprócz reklamy z Media Expert to najbardziej wkurzają mnie głupie reklamy na kanałach dla dzieci  - wrrrr...   emotka
0 0

petunija1

#5976333 Napisano: 05.02.2015 15:41:55
Rzeczywiście .
Mój syn do ter pory wspomina reklamę na Mini mini - tę gdzie tak śliczne złaził paznokieć.Ble... emotka
0 0