Wkurza mnie...

asiam

#5975016 Napisano: 02.02.2015 22:33:53
ondine napisał(a):

Wkurzają mnie złodzieje z Allegro, którzy zarabiają na przesyłce! emotka

Przecież licytując zgadzamy się na podaną kwotę.emotka
Ale i tak nikt nie przebije tych, którzy nie chcą płacić prowizji Allegro  i za wysyłkę podają kosmicznej wysokości kwotę, która tak naprawdę jest ceną , którą chcą otrzymać za sprzedawany przedmiot( przedmiot jest wystawiany za złotówkę)A Allegro takich nie usuwaemotka
0 0

brylka

#5975077 Napisano: 03.02.2015 09:51:23
frugo bo nie wszystkie kody wchodzą a na stronie brak informacji o kantakcie do nich
emotka
0 0

ondine

#5975106 Napisano: 03.02.2015 10:31:11
asiam napisał(a):

ondine napisał(a):

Wkurzają mnie złodzieje z Allegro, którzy zarabiają na przesyłce! emotka

Przecież licytując zgadzamy się na podaną kwotę.emotka
Ale i tak nikt nie przebije tych, którzy nie chcą płacić prowizji Allegro  i za wysyłkę podają kosmicznej wysokości kwotę, która tak naprawdę jest ceną , którą chcą otrzymać za sprzedawany przedmiot( przedmiot jest wystawiany za złotówkę)A Allegro takich nie usuwaemotka

Dlatego nie licytuję, bo się nie zgadzam emotka No to możliwe, że mówimy o podobnych sytuacjach, tu mam przedmiot za 1 zł (choć to jest cena raczej realna, bo to drobne rzeczy), ale za trzy przedmioty lekkich jak piórko rzeczy (+ gabaryt A) liczą sobie 30 zł ! Raczej myślę, że po prostu dorabiają sobie na przesyłce za tanio wystawiony przedmiot albo tak jak mówisz, chcą się wymigać od prowizji. I wkurza mnie to, że Allegro nic z tym nie robi, bo nie ma szans na taką cenę wysyłki, a mimo to mafia kwitnie i ma się dobrze
0 0

asantesana

#5975113 Napisano: 03.02.2015 10:40:21
Wkurza mnie były konkurs w Polo (Karlsbad). Po kiego grzyba ktoś organizował ten konkurs (w dodatku taki drogi) wiedząc, że w trakcie jego trwania zlikwidują większość sklepów. Dostałam dzisiaj bon, sprawdzam gdzie mogę go wydać i okazuje się, ze w całej Małopolsce nie został ani jeden sklep. Najbliższy 100 km. Fajna nagroda....
0 0

zarania

#5975115 Napisano: 03.02.2015 10:42:32
asante napisał(a):

Wkurza mnie były konkurs w Polo (Karlsbad). Po kiego grzyba ktoś organizował ten konkurs (w dodatku taki drogi) wiedząc, że w trakcie jego trwania zlikwidują większość sklepów. Dostałam dzisiaj bon, sprawdzam gdzie mogę go wydać i okazuje się, ze w całej Małopolsce nie został ani jeden sklep. Najbliższy 100 km. Fajna nagroda....

To sprzedaj. Chętnie kupię. emotka
0 0

asantesana

#5975128 Napisano: 03.02.2015 10:53:47
zarania napisał(a):

asante napisał(a):

I myślisz, ze przestanie mnie to wkurzać? emotka  Na paragon wydałam 15 zł (nawet 20, bo akurat tyle kosztowała kawa), za list do agencji zapłaciłam 5 zł, na sms kolejne kilka złotych, bo składał się z 3, za wysyłkę Tobie zapłacę następne prawie 5 zł, rozumiem, że bon chcesz kupić taniej, czyli do nagrody o wartości 50 zł musiałabym dopłacić - nie jest to paranoja? 
0 0

petunija1

#5975151 Napisano: 03.02.2015 11:35:06
asante napisał(a):

zarania napisał(a):

asante napisał(a):Wkurza mnie były konkurs w Polo (Karlsbad). Po kiego grzyba ktoś organizował ten konkurs (w dodatku taki drogi) wiedząc, że w trakcie jego trwania zlikwidują większość sklepów. Dostałam dzisiaj bon, sprawdzam gdzie mogę go wydać i okazuje się, ze w całej Małopolsce nie został ani jeden sklep. Najbliższy 100 km. Fajna nagroda....

I myślisz, ze przestanie mnie to wkurzać? emotka  Na paragon wydałam 15 zł (nawet 20, bo akurat tyle kosztowała kawa), za list do agencji zapłaciłam 5 zł, na sms kolejne kilka złotych, bo składał się z 3, za wysyłkę Tobie zapłacę następne prawie 5 zł, rozumiem, że bon chcesz kupić taniej, czyli do nagrody o wartości 50 zł musiałabym dopłacić - nie jest to paranoja? 

Zgadzam się z asante...mnie dodatkowo wkurza,że nawet tego bonu nie ma!Konkurs masakrycznie przeciągnięty w czasie. emotka
0 0

joan

#5975153 Napisano: 03.02.2015 11:38:37
asante napisał(a):

Nie sprzedawaj bonu, tylko go wymień, wtedy będziesz ewentualnie w plecy o znaczek emotka
0 0

anialistopad

#5975155 Napisano: 03.02.2015 11:46:30
Asante ja mogę się z Tobą wymienić ,mam bon do kafla 50 jak chcesz?
0 0

asantesana

#5975161 Napisano: 03.02.2015 11:58:18
anialistopad napisał(a):

Asante ja mogę się z Tobą wymienić ,mam bon do kafla 50 jak chcesz?

Dzięki wielkie za chęci! Będę miała w sumie 3 bony, spróbuje je wydać gdzieś "po drodze", na szczęście termin jest dość długi i nie chce nikomu robić kłopotu. Wkurza mnie sam fakt organizacji takiego wątpliwej jakości konkursu. O wysyłaniu poleconego na kubek już nie wspomnę.    
0 0

pionas

#5975382 Napisano: 03.02.2015 18:09:52
wkurza mnie ból pleców emotka
od tygodnia nie mogę sobie z nim poradzić
0 0

zezowaty_kot

#5975385 Napisano: 03.02.2015 18:15:10
Poczta Polska i brak informacji o bardzo ważnej przesyłce emotka Jak na złość, z kilku wysłanych tamtego dnia listów wszystkie już odebrane a o tej jednej słuch zaginął emotka
0 0

ludzka_istota

#5975416 Napisano: 03.02.2015 19:15:58
Wkurza mnie lenistwo, które mnie ogarnęło...
0 0

taalvikki

#5975417 Napisano: 03.02.2015 19:21:27
wkurza mnie, choć w sumie raczej wywołuje uśmiech politowania (ale takiego tematu nie ma), gdy komuś nie wystarcza pochwalenie się nagrodą w mdw i musi dopisać, że wygrane owo jest "o wartości:xxx". emotka
0 0

sosna

#5975424 Napisano: 03.02.2015 19:27:01
Wszystko mnie dziś wkurza, a najbardziej to, że zepsułam sobie maszynkę elektryczną.
0 0

radosna

#5975427 Napisano: 03.02.2015 19:32:43
Wkurza mnie strona www.ofeminin.pl - nie otwiera się. Czy u Was jest tak samo?
0 0

Gość: giuliettaX

#5975493 Napisano: 03.02.2015 21:51:35
taalvikki napisał(a):

wkurza mnie, choć w sumie raczej wywołuje uśmiech politowania (ale takiego tematu nie ma), gdy komuś nie wystarcza pochwalenie się nagrodą w mdw i musi dopisać, że wygrane owo jest "o wartości:xxx". emotka

ale dlaczego ma nie pisać wartości, jeżeli nagroda, a tym bardziej jej wartość sprawia tej osobie ogromną radość emotka to forum konkursowe i fajny jest każdy konkursowy wpisemotka a w necie setki-miliony for, gdzie nawet błagając czy z katarem płacąc za wpis nie uświadczysz: "dziś wygrałem dwudziestą ósmą żółto-niebieską bombonierkę" emotka poza tym ceny nagród są różne, ja zawsze widzę je w cenach netto i bez ryczałtu od nagrody, który dodatkowo pokrywa organizator   emotka na forum są różni ludzie od bycia konkursowiczem dzisiaj do bycia nim od 10-20 latemotka i pamiętam swoje początki jak cieszyłam się z wygranej smyczy czy jakiegoś kubka emotka  a po latach już z tego czy tamtego emotka

w temacie: wprawdzie dziś dzięki konkursom, a właściwie wygranej nagrodzie i fajnym życiowym zdarzeniom  emotka cieszę się ogromnie, ale chcę zimy, dużo skrzypiącego, białego śniegu, mrozu itd., bo mam wrażenie, że od dwóch miesięcy deszczowa para z Tajlandii jest u nas emotka   

eh.. nie dopisałam emotka poza tym te ceny nagród z regulaminu często różnią się od tych realnych nawet o 1 tys. tak samo do góry jak i do dołu emotka

jak już o cenach mowa, to przed zakupami w sklepie dla inteligentnych emotka warto sprawdzić te w necie z tymi z półki, dziś np. na programie komp. 10 zł różnicy, oczywiście zwrócona i dużo radości wśród obsługi    emotka   emotka emotka  
0 0

pioge7

#5975589 Napisano: 04.02.2015 08:31:50
emotka KURDE.....  podły luty.... nic mi się nie udaje... wpisuję teraz kody do actimela bo akurat dziś kupiłem ostatnie 2 potrzebne do worka i .... NAGRODA NIEDOSTĘPNA, bandany to samo.... poszły kody.... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5975738 Napisano: 04.02.2015 12:50:59
taalvikki napisał(a):

A mnie wkurza, a może raczej bawi,że przykładowo wygrałam kilka noży z Develey i moja mama zaraz poszła do sklepu i specjalnie patrzyła na półce w sklepie, ile kosztowały i raczyła mnie o tym poinformować emotka W ogóle wszystkie moje nagrody przelicza na złotówki emotka Wkurza mnie,że wczoraj zapakowałam do koperty paragon, zaadresowałam ją i wypełniłam druk nadania, po czym włożyłam to wszystko do szuflady w biurze, aby dziś wysłać koleżance, a koperta wyparowała emotka Na pewno nikt z biura jej nie brał, bo nie grzebią w moich rzeczach.Dobrze, że mam drugi paragon,ech.
0 0

misiamisiam

#5975767 Napisano: 04.02.2015 13:22:39
pioge7 napisał(a):

emotka KURDE.....  podły luty.... nic mi się nie udaje... wpisuję teraz kody do actimela bo akurat dziś kupiłem ostatnie 2 potrzebne do worka i .... NAGRODA NIEDOSTĘPNA, bandany to samo.... poszły kody.... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

jeszcze masz szansę w losowaniu emotka

a mnie wkurza nawał pracy i całkowity brak chęci emotka
0 0