Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sosna
Postów 1052
Data rejestracji 17.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11529
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A żeby nie było, że nic mnie nie wkurza, to wkurza mnie Palette. I będę chodziła taka NIEUCZESANA.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: poprostuanette
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiam konkursy, bo dzięki nim mam wiele rzeczy, których nigdy bym sobie nie kupiła, bo by mi było żal na nie pieniędzy, a jak już wygrałam, to mam
Uwielbiam konkursy, bo wygrywam fajne prezenty dla bliskich.
Uwielbiam konkursy, bo z konkursowych zakupów zostaje mi masa chemii, którą przeznaczam na szlachetną paczkę (część nagród też przekazuję).
Uwielbiam konkursy, bo dzięki nim wyjeżdżamy na wakacje, na które nie byłoby nas stać.
Uwielbiam konkursy, bo jak wygram kasę, lub uda mi się spieniężyć "niepotrzebne" nagrody, to mogę podreperować budżet domowy, zapisać dziecko na fajne zajęcia dodatkowe, kupić coś ekstra.
Uwielbiam konkursy, bo już samo granie sprawia mi ogromną przyjemność!
Gość: zwierzyniec
elotta
Postów 729
Data rejestracji 01.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monikar
Postów 3330
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Dokładnie!
Skoro aktualnie poszukujesz pracy to doskonale widzisz jaka jest rzeczywistość. Dzisiaj umowa zlecenie to niestety standard a stawki które proponują pracodawcy wahają się w granicach 9-10zł brutto. Jak sie znajdzie 10zł na rękę to już jest coś! Więc jeśli mam zarobić 1200zł miesięcznie na umowe zlecenie która nie gwarantuje mi nic i jest kompletnym wyzyskiem, ja osoba o słabym zdrowiu wolę wyciągnąć z konkursów 1000zł i za przeproszeniem nie dorabiać ani tego chorego kraju ani pracodawców którzy płacą głodową stawkę a ludzie nie mając wyboru godzą się na to no i trudno im się w zasadzie dziwić. Dzieci powietrzem nie wyżywią.
I to mnie właśnie wkurza
Przeglądam ogłoszenia:
Stanowisko-młodszy księgowy
Wymagania: angielski i niemiecki perfect, doświadczenie min 2 lata, znajomość mnóstwa programów których obsługi nie uczą na studiach, pełna dyspozycyjność. Umowa zlecenie.
Stawka 10zł butto!
Sprzątaczka:
Wymagania:gotowość do podjęcia pracy od zaraz, dyspozycyjność, mile widziane doświadczenie.
Stawka: 1900zł do ręki. Umowa o pracę.
Nie mam nic do sprzątaczek i bardzo je szanuje, oczywiście ich praca jest dużo cięższa i niech zarabiają jak najwięcej ale czy niektórzy pracodawcy w ogóle przeglądają inne ogłoszenia? Jak ja mam żyć za 10zł brutto za godzinę, za co wynająć (bo o zakupie nawet nie marzę) własne mieszkanie? A co z moją emeryturą? Czy ja jako uczciwie pracująca na zasłużyłam na godną starość? Wg. państwa niestety nie...
freyja88
Postów 2988
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
marzennia111
Postów 111
Data rejestracji 08.04.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elotta
Postów 729
Data rejestracji 01.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie tak szybko. Najpierw trzeba odpowiedzieć na (moje szczerze znienawidzone) pytanie konkursowe: "Dlaczego to właśnie Ty powinieneś/powinnaś otrzymać umowę o pracę? (max 1000 znaków)"
freyja88
Postów 2988
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy tańcząca laurka recytująca Adama Mickiewicza w rytm kankana wchodzi w grę?
evita
Postów 185
Data rejestracji 18.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2800
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: polarniczka
malenka
Postów 441
Data rejestracji 20.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8827
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
w temacie wkurzyła mnie Activia w C4 - napaliłam się na notesy aż tak że lodówkę wypełnioną activiami. Teraz to tylko stoją i straszą przy każdym spojrzeniu co zostało w lodówce. Muszę wykręcić żarówkę co bym nie musiała się denerwować..
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 |