Wkurza mnie...

kachakacha

#6181323 Napisano: 07.04.2016 14:53:25
To dziewczyny witam w klubie emotka Miałam konkursowo udany rok 2011/2012, wtedy bardzo często bywałam na forum, zawsze mogłam liczyć na pomoc i dobre słowo. Później z pewnego względu mnie jakiś czas nie było, czasami zerkałam z doskoku, ale dopiero w tym roku częściej znów tutaj bywam. I szczerze mówiąc jest mi smutno. Nie tyle mnie to wkurza, co po prostu jest mi czasami przykro jak czytam niektóre posty. Kilka lat temu wśród użytkowników nie było tyle jadu i złośliwości.
0 0

snowflake

#6181327 Napisano: 07.04.2016 14:57:53
kalka napisał(a):

Takich "nienormalnych" (jak ujęła to  snowflake) , którzy mają w nosie uszczęśliwianie na siłę innych jest na tym forum więcej emotka  

Pokaż mi gdzie nazwałam kogoś nienormalnym? Ale skoro tak bardzo dbasz o dobór słów...to w tej sytuacji napisałabym zamiast "nienormalnych" - "przewrażliwionych". Lepiej?  emotka

koper napisał(a):

Nie wiem, w gimnazjum nie byłam, więc na poziomie tekstów nie za bardzo się znam  emotka

Jak ktoś pisze w mdw bo ma potrzebę chwalenia się nagrodami, to pewnie dalej będzie to robił olewając głupie zaczepki na forum i w wiadomościach prywatnych, ale jak ktoś robi to, żeby "pomóc" innych rozeznać się, które konkursy są już rozwiązane, które startery warto sprawdzić i czy wszystkich zwycięzców poinformowali jednocześnie, to raczej przestanie. Ja przestałam. 

Tez nie chodziłam do gimnazjum i nie wiem, jakie to ma znaczenie emotka

To napiszę inaczej...mnie bardzo dziwi, jak ktoś, kto uważa się za dorosłwgo/dojrzałego/mądrego itp., itd. może się przejmować takimi komentarzami. Może zwykły troll, może zazdrosna osoba...co za różnica? Nie wierzę, że w życiu realnym też się przejmujecie każdym komentarzem na Wasz temat.

Juz nie wspomnę o pewnym forum skupiających fanów "hejtowania", którzy od czasu do czasu obierajją sobie cel i go atakują.
0 0

kalka

#6181338 Napisano: 07.04.2016 15:16:37
snowflake napisał(a):

A ja sie nie dziwię. Serio ktoś normalny by sie przejął takimi tekstami prosto z gimnazjum lub niżej? 

0 0

cudaczek121

#6181339 Napisano: 07.04.2016 15:16:47
kachakacha napisał(a):

To dziewczyny witam w klubie emotka Miałam konkursowo udany rok 2011/2012, wtedy bardzo często bywałam na forum, zawsze mogłam liczyć na pomoc i dobre słowo. Później z pewnego względu mnie jakiś czas nie było, czasami zerkałam z doskoku, ale dopiero w tym roku częściej znów tutaj bywam. I szczerze mówiąc jest mi smutno. Nie tyle mnie to wkurza, co po prostu jest mi czasami przykro jak czytam niektóre posty. Kilka lat temu wśród użytkowników nie było tyle jadu i złośliwości.

Zgadzam się, to nie jest już takie samo forum, jakie było 10 lat temu jak zaczynałam swoją przygodę z konkursami,ech.
0 0

koper

#6181346 Napisano: 07.04.2016 15:35:00
snowflake, z gimnazjum, to był tylko żart  emotka

Doskonale rozumiem, o co Ci chodzi, ale może i Ty postaraj się zrozumieć, że są osoby, które zamiast olewać dyskusje o nich na forum i komentarze "życzliwych", wolą ich unikać... Wcale nie znaczy, że przejmują się wyliczeniami i pytaniami wysyłanymi w wiadomościach prywatnych, tylko wolą ich wcale ni otrzymywać, tym bardziej, że wystarczy tylko przestać pisać o wygranych w mdw...
0 0

gosposia07

#6181347 Napisano: 07.04.2016 15:39:35
Zgłosiłam do wycięcia ten komentarz który został , jak dla mnie to w ogóle  takie komentarze powinny skutkować blokadą konta jak floodowanie, nie podobają się zasady i nie masz za grosz kultury?=out.

Chamstwu mówimy stanowcze NIE, nie ma co tolerować, bo się rozpaskudzą niektórzy na całego i będzie total ściek.
0 0

kachakacha

#6181355 Napisano: 07.04.2016 15:47:21
cudaczek121 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Zgadzam się, to nie jest już takie samo forum, jakie było 10 lat temu jak zaczynałam swoją przygodę z konkursami,ech.

Cudaczku, nawet nie wiesz, że wtedy czytając Wasze posty, czułam z Wami jakąś więź - pamiętam, że masz manię zdrapek (którą zarażasz ludzi) i swego czasu nawet mieszkałam na Psim Polu i rezygnowałam z zakupów konkursowych w Koronie, bo miałam tam silną konkurencję emotka  Tak szczerze się cieszyłam, gdy Mariola wygrała autko i było mi bardzo miło, gdy inni użytkownicy gratulowali mi moich nagród. Nawet miłym zaskoczeniem było, gdy ktoś na finale konkursu Media Expert w Warszawie pytał mojego brata czy mnie może zna emotka  Z rozrzewnieniem wspominam czasy, gdy użytkownicy sobie bezinteresownie pomagali w zdobywaniu tuszów do rzęs...
0 0

snowflake

#6181358 Napisano: 07.04.2016 15:52:29
koper napisał(a):

Doskonale rozumiem, o co Ci chodzi, ale może i Ty postaraj się zrozumieć, że są osoby, które zamiast olewać dyskusje o nich na forum i komentarze "życzliwych", wolą ich unikać... Wcale nie znaczy, że przejmują się wyliczeniami i pytaniami wysyłanymi w wiadomościach prywatnych, tylko wolą ich wcale ni otrzymywać, tym bardziej, że wystarczy tylko przestać pisać o wygranych w mdw...

Wiem, że nie wiem kto i co np Tobie i o Tobie pisał. Pisałam głównie w aspekcie tych dzisiejszych komentarzy do xpaca. Dla mnie one były tak głupie i żałosne, że aż śmieszne. I naprawdę nie potrafiłabym pojąć, gdyby ktoś się takimi przejmował. 

W każdym razie, jak kiedyś ( oby emotka  ) wygram samochód albo inną równie wartościową nagrodę, to sie pochwalę w mdw i będe czekać na reakcje trolli  emotka
0 0

kalka

#6181359 Napisano: 07.04.2016 15:54:54
koper napisał(a):

AMEN  emotka
0 0

pioge7

#6181445 Napisano: 07.04.2016 18:34:04
dziękuję komuś kto dodał niedawno konkurs do bazy:
http://groszek.co...graj-ekspres-do-kawy

człowiek popatrzył że do 7.04 więc spokojnie robię... przepis zrobiony, kawa też... dziś chcę wysłać zgłoszenie i co... konkurs do 2015 roku, a było w konkursie zaznaczone że do 2016 .....

nie popatrzyłem wcześniej... teraz oczywiście konkursu nie ma w bazie bo pewnie już ktoś zajarzył, ale nikt już mi za kawę nie zwróci... ani za czas poświęcony....
0 0

zaczytana-pola

#6181446 Napisano: 07.04.2016 18:40:47
pioge7 napisał(a):

człowiek popatrzył że do 7.04 więc spokojnie robię... przepis zrobiony, kawa też... dziś chcę wysłać zgłoszenie i co... konkurs do 2015 roku, a było w konkursie zaznaczone że do 2016 .....

nie popatrzyłem wcześniej... teraz oczywiście konkursu nie ma w bazie bo pewnie już ktoś zajarzył, ale nikt już mi za kawę nie zwróci... ani za czas poświęcony....

Piotruś, trzeba patrzeć na daty na przyszłość emotka
0 0

pioge7

#6181449 Napisano: 07.04.2016 18:48:13
zaczytana-pola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Piotruś, trzeba patrzeć na daty na przyszłość emotka

No ja wiem... patrzę na dziń i miesiąc... w końcu ktoś moderuje tą bazę i myślę że patrzy na dpodawany konkurs, ale przez myśl mi nie przeszło że ktoś rokiem może manipulować....
0 0

mysia

#6181470 Napisano: 07.04.2016 19:42:35
Wkurza mnie, że codziennie się tutaj wszyscy wkurzają.. może się wspólnie jakoś "odwkurzymy" i na jakiś czas nastanie tu forumowa sielanka emotka ?
0 0

pioge7

#6181471 Napisano: 07.04.2016 19:43:08
Mysia napisał(a):

Wkurza mnie, że codziennie się tutaj wszyscy wkurzają.. może się wspólnie jakoś "odwkurzymy" i na jakiś czas nastanie tu forumowa sielanka emotka ?

gdyby się dało emotka ale niestety się nie da emotka
0 0

mysia

#6181472 Napisano: 07.04.2016 19:44:43
pioge7 napisał(a):

Mysia napisał(a):

gdyby się dało emotka ale niestety się nie da emotka

Zawsze warto spróbować, a nie z góry zakładać przegraną (no na forum konkursowym to chyba nawet nie wypada) emotka
0 0

nanajka81

#6181475 Napisano: 07.04.2016 19:52:17
mój mąż który twierdzi że mam w pi*u czasu i możliwości opiekując się 8-miesięcznym dzieckiem emotka że nie wyczuwam sarkazmu i że w ogóle mam ograniczony kąt patrzenia i działania. Straszne ale tęsknię za pracą emotka tam nie czułam się totalnie bezwartościowa.
0 0

joan

#6181482 Napisano: 07.04.2016 20:12:50
Mysia napisał(a):

Zawsze warto spróbować, a nie z góry zakładać przegraną (no na forum konkursowym to chyba nawet nie wypada) emotka

emotka
0 0

freyja88

#6181490 Napisano: 07.04.2016 20:36:17
Wkurza mnie "męskie niezdecydowanie" emotka Umawiam się z gościem na mieszkaniu, mowie, że jestem zdecydowana na zakup. Negocjujemy cenę, uzgadniamy termin przekazania, umowa przedwstępna, godziny ustalone...on na wszystko się godzi. HiHi, Haha, podajemy sobie rękę (dla mnie to potwierdzenie zawarcia umowy), po czym dzwoni do agentki i ma milion "ale" i musi się zastanowić. Nosz kur zapiał! Teraz lata po Notariuszach, doradcach prawnych... Stoi za tym pewnie "baba" i nagabuje do nie wiadomo czego...emotka
0 0

Gość: polarniczka

#6181492 Napisano: 07.04.2016 20:44:07
mój organizm się chyba zbuntował....od świąt raz biegunka raz zaparcia, od tygodnia przeziębienie i taki katar, że straciłam węch i smak, jutro ponownie idę do lekarza....nie umiem się pozbierać, brakuje mi sił, jestem osłabiona, mało jem, bo boli mnie żołądek....ehhhh
0 0

mika0103

#6181493 Napisano: 07.04.2016 20:44:57
nanajka81 napisał(a):

mój mąż który twierdzi że mam w pi*u czasu i możliwości opiekując się 8-miesięcznym dzieckiem emotka że nie wyczuwam sarkazmu i że w ogóle mam ograniczony kąt patrzenia i działania. Straszne ale tęsknię za pracą emotka tam nie czułam się totalnie bezwartościowa.

Mam to samo, tylko moja córcia ma 10 miesięcy.
0 0