Wkurza mnie...

assal

#6317820 Napisano: 02.02.2017 22:08:18
Joan: Nie było chyba mowy o modelu auta. Toyota ma teraz duże promocje, ale obawiam się, że oni brali te auta jeszcze w 2016, gdy były o te 5 tys. droższe. Mogą laureaci zapytać Gerarda, bo on jest sponsorem. I nie wiem, czy przypadkiem nie oni sami te auta wybierali  emotka
0 0

assal

#6317821 Napisano: 02.02.2017 22:10:49
Zerkam teraz. Cena trzydrzwiowej Toyoty: 39300. Rabat: 5 tysięcy. Cennik od 23.01.2017.
0 0

assal

#6317824 Napisano: 02.02.2017 22:12:05
40300 pięciodrzwiowa, więc jak taka była wartość auta, to powinien być ten model. X-Comfort.
2 joan, darog 0

mczarna

#6317833 Napisano: 02.02.2017 22:34:13
Monika11 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie Jet, Toyota, Gerard - takie jazdy co wyprawiają z autami ( wygranymi ) - bez komentarza emotka  aż się nie chce nic ,  człowiek nawet się nie cieszy , że auto wygrał -po prostu jazda -NA MAXA

a co wyprawiają?

w temacie to wkurza mnie smog śmierdzi jak diabli i oddychac się nie da
a dziecko juz prawie zdrowe i marzy o spacerku

W wielkim skrócie - samochód z reg - za 40.300 ( 5-io drzwiowy )- dostajemy samochód za 34tys z groszami ( 3 drzwiowy ) , dodatkowo klauzula dołożona , by odebrać autko - cyt. ,,Nie mam zastrzeżeń co do modelu, wersji, koloru i wyposażenia auta".  ii na deser - faktura na autko 3 -drzwiowe -warte 34 tys z groszami - na kwotę  40,300 - po prosu brak słów  emotka  - na 21 autkach 126 tys -mają na plusie

Normalnie mi ulżyło- ktoś powie masz samochód ciesz się , ale to tak nie działa emotka   ale czuję się lepiej -trzymałam to w sobie kilka tygodni ii nie wytrzymałam ( podziwiam dziewczyny które, walczą ,- ja odpadam emotka ale trzymam kciuki i pozdrawiam B emotka

Monika11- Bardzo gratuluję nagrody i jednocześnie współczuję tego co się działo i dzieje przy odbiorze.To jakiś niezły przekręt!Albo agencja kręci albo zlecający ( Gerard)... Walcz!
0 0

tereniagno

#6317894 Napisano: 03.02.2017 01:57:36
paula9891 napisał(a):

Ola1201 napisał(a):

ondine napisał(a):

banka-manka napisał(a):

ondine napisał(a):Ale chyba nie do lekarza POZ? emotka Masakra!
Mój tata ma holter... we wrześniu, zapisywał się w grudniu, a jest po operacji serca. Kardiologia chyba najbardziej kuleje w tym kraju emotka

U Was też takie chore, że pacjent MUSI sam zakupić baterię/akumulator określonej firmy i elektrody? Bo NFZ daje tylko maszynę, ale bez wyposażenia  emotka

Oj, wiesz, że nie wiem? To będzie pierwsze badanie taty od operacji, do tej pory miał wszystko robione w szpitalu. Jeśli zwykle mówią o tym przy rejestracji to nam nic nie mówili, a jeśli później to na razie nic nie wiemy na ten temat emotka Ale dobrze wiedzieć, że może nas spotkać taka "niespodzianka".

... baterie to norma, lepiej mieć swoje i mieć pewność, że będą działały 24h (y) 

W jakich przychodniach Wy się leczycie? emotka Pierwsze słyszę, że NFZ nie płaci za baterie emotka Nie wiem, czy to przychodnia sprywatyzowana i ma tylko umowę z NFZ (takich jest już większość), czy jest publiczna?
Jeżeli ma tylko umowę z NFZ, to płacą im za konkretną usługę (np. badanie holtera), w której baterie powinny być wliczone...

Baterie do Holtera kupowałam sama już 15 lat temu i też w szpitalu,w Sanatorium,więc żadna to nowość,że trzeba samemu kupować.Wkurza mnie brak weny na wymyślanie haseł emotka
0 0

sanitas

#6317920 Napisano: 03.02.2017 08:48:20
Wkurza mnie, że Google Grafika, filmy, czy YT nie sprawują kontroli na treściami jakie są ukazywane - pedofilia, zoofilia, nekrofilia czy nagrania z egzekucji w Syrii wszystko to kryje się pod pozornie niezwiązanymi z tematem hasłami. 
Zaczęłam analizować zagrożenia dla dzieci po tym jak z moim  bratankiem wpisaliśmy w wyszukiwarkę "czołgi Lego" , a tam oprócz zdjęć Lego... realistyczne zdjęcia zwłok żołnierzy przy czołgu:/
To wszystko jest chore, dlaczego takie rzeczy nie są blokowane???

1mariusz

#6318042 Napisano: 03.02.2017 11:59:54
koniczynka123 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

banka-manka napisał(a):

ondine napisał(a):

Ale chyba nie do lekarza POZ? emotka Masakra!
Mój tata ma holter... we wrześniu, zapisywał się w grudniu, a jest po operacji serca. Kardiologia chyba najbardziej kuleje w tym kraju emotka

U Was też takie chore, że pacjent MUSI sam zakupić baterię/akumulator określonej firmy i elektrody? Bo NFZ daje tylko maszynę, ale bez wyposażenia  emotka

Tak! I jeszcze musi się sam ogolić w newralgicznych miejscach! O czym panie zapomniały powiedzieć!!  Jak moja pamiątka ślubna wywaliła swój sweter, pani doskoczyła do niego z maszynką i zaczęła go golić na sucho-to BAAARDZO żałuję ,że nikt tego nie sfilmował!! emotka

Gdzie wy robiłyście tego Holtera emotka ja czekałam w Oświęcimiu 3 tygodnie, żadnych "dodatków" nie musiałam kupować, może warto zmienić szpital? Niekoniecznie na "mój" emotka ale może w innym będzie lepszy standard obsługi.
Wkurza mnie reklama iladian direct z moją panią ginekolog, 10x na dzień to puszczają, no ileż można emotka

Jak to z ,,TWOJĄ,,?przecież ponoć lekarze nie mogą  -grać -brać udziału w reklamach???
A Holter w Lesznie...
0 0

mia

#6318144 Napisano: 03.02.2017 14:33:25
Wkurza mnie durnowaty spam smsowy i mailowy.
Co prawda, do maili z informacjami o ile sobie mogę wydłużyć, pogrubić i jak szybko/często mi stanie, już przywykłam (choć w adresie jak wół mam imię żeńskie), ale z dzisiejszym mailem "Dołącz do świata Pampers" to już przegięli. emotka Dzięki za takie poranne życzenia. emotka
1 brucee 0

joan

#6318235 Napisano: 03.02.2017 19:03:35
Nie wiem, jak to się stało, ale 4h temu przygotowałam sobie obiad, bo miałam wyjść z domu tylko "na chwilkę". Jednak yyy spotkałam niewidzianą od 3 lat koleżankę + obskoczyłam 7 sklepów konkursowych, piekarnię, kino, cukiernię i bibliotekę. Nogi spoko, zaś żołądek przylepiony do kręgosłupa emotka
0 0

szindy

#6318689 Napisano: 05.02.2017 13:28:47
Wkurza mnie, że w dzisiejszych czasach żeby dostać się na staż czy praktyki trzeba posiadać już doświadczenie emotka
1 agicho 0

edzia21

#6318701 Napisano: 05.02.2017 13:43:04
szindy napisał(a):

Wkurza mnie, że w dzisiejszych czasach żeby dostać się na staż czy praktyki trzeba posiadać już doświadczenie  emotka

to nic...wpadły mi w oko ogłoszenia dotyczące praktyk, za które praktykant ma płacić...miesięcznie i to dość dużo emotka  takie czasy.
0 0

ondine

#6318714 Napisano: 05.02.2017 14:17:00
edzia21 napisał(a):

szindy napisał(a):

Wkurza mnie, że w dzisiejszych czasach żeby dostać się na staż czy praktyki trzeba posiadać już doświadczenie  emotka

to nic...wpadły mi w oko ogłoszenia dotyczące praktyk, za które praktykant ma płacić...miesięcznie i to dość dużo  emotka  takie czasy.

Chore te czasy! A jeszcze żeby Cię czegoś nauczyli na tych praktykach czy stażu to też wygórowane oczekiwania emotka
Z założenia jesteś balastem i najlepiej, żebyś się w ogóle nie pojawiał albo sprzątał i kawę robił emotka

agicho

#6318945 Napisano: 06.02.2017 06:15:17
edzia21 napisał(a):

szindy napisał(a):

to nic...wpadły mi w oko ogłoszenia dotyczące praktyk, za które praktykant ma płacić...miesięcznie i to dość dużo  emotka  takie czasy.

Ja w sklepie mijałam panie na stażu po '50 - nie to,że wypite były emotka o wieku mowa .  Urząd Pracy postanowił się wykazać pod koniec roku,że coś robi i panie przed emeryturą na staże powysyłał . Panie robiły zakupy domowe na kilka paragonów dla innych pracowników instytucji ZUS. Początkowo myślałam,że to panie z MOPSU i robią zakupy dla osób ,które mają pod swoją opieką.
Dokąd biegnie ten świat??
0 0

paula9891

#6318969 Napisano: 06.02.2017 09:09:12
Wchodzę w konkursy, patrzę ooo jakie fajne nagrody...
Wszystko fajnie, a tu Smolar...  
Mam wrażenie, że już nigdy nie wygram nic poza kominem, czy patelnią za 40 zł emotka  Dopadł mnie kryzys konkursowy.

banka-manka

#6318971 Napisano: 06.02.2017 09:13:10
paula9891 napisał(a):

Mam wrażenie, że już nigdy nie wygram nic poza kominem, czy patelnią za 40 zł emotka  Dopadł mnie kryzys konkursowy.

emotka  emotka
Nowy tydzień, nowe możliwości. Nie dołuj się!
Mnie Smolar tak samo nie lubi, więc ja go też i nie daję mu zarobić emotka

paula9891

#6318982 Napisano: 06.02.2017 09:31:36
banka-manka napisał(a):

paula9891 napisał(a):

emotka   emotka
Nowy tydzień, nowe możliwości. Nie dołuj się!
Mnie Smolar tak samo nie lubi, więc ja go też i nie daję mu zarobić  emotka

emotka  Dziękuję! Staram się nie poddawać, ale ciągle ktoś podcina mi skrzydła... Dzisiaj jest poniedziałek, zaczynamy nowy tydzień i oby był lepszy niż ostatnie!

cherry_coke

#6318989 Napisano: 06.02.2017 10:05:07
paula9891 napisał(a):

emotka  Dziękuję! Staram się nie poddawać, ale ciągle ktoś podcina mi skrzydła... Dzisiaj jest poniedziałek, zaczynamy nowy tydzień i oby był lepszy niż ostatnie!

Czasem trzeba dać sobie odpocząć. Wtedy wygrane cieszą bardziej, a przegrane mniej bolą. emotka

nanajka81

#6319225 Napisano: 06.02.2017 14:56:44
że ludzie sprzedają badziewie i wszystkie moje tego roczne zakupy są jedną wielką porażką - głowa do stylizacji po wyciągnięciu z pudelka się rozpadła na dwie części, body okazało się poplamione, autka - nie działające. Chyba porzuce kupowanie i na allegro i na olx bo jakże można takie rzeczy sprzedawać?
1 brucee 0

kajeczka

#6319461 Napisano: 06.02.2017 23:15:57
paula9891 napisał(a):

Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale bawię się w konkursy od kilkunastu lat, 90% nagród to właśnie drobnica, pozostałe 10% to chyba szczęście, fart, uśmiech losu  emotka  A Smolar ? No cóż...i u nich wygrałam kilka razy  emotka  Warto docenić te mniejsze nagrody emotka  , a wtedy większa wygrana pokaże, że było warto.

taalvikki

#6319471 Napisano: 06.02.2017 23:42:54
sanitas napisał(a):

Wkurza mnie, że Google Grafika, filmy, czy YT nie sprawują kontroli na treściami jakie są ukazywane - pedofilia, zoofilia, nekrofilia czy nagrania z egzekucji w Syrii wszystko to kryje się pod pozornie niezwiązanymi z tematem hasłami. 
Zaczęłam analizować zagrożenia dla dzieci po tym jak z moim  bratankiem wpisaliśmy w wyszukiwarkę "czołgi Lego" , a tam oprócz zdjęć Lego... realistyczne zdjęcia zwłok żołnierzy przy czołgu:/
To wszystko jest chore, dlaczego takie rzeczy nie są blokowane???

co innego to, że pod danymi hasłami pojawiają się inne, ale doprawdy nie wiem, jakim "zagrożeniem" dla dziecka jest to, że dowie się, że ludzie na tym świecie także umierają, a nie tylko żyją w różowych pokoikach?

a więc w temacie: wkurza mnie, że niektórzy próbują przed dziećmi ukrywać realne fakty. czyż nie lepiej powiedzieć, jak jest i jakoś to ogarnąć, porozmawiać i w tej rozmowie delikatnie to wyjaśnić, objaśnić, załagodzić? przecież dziecko będzie rosło, więc i tak będzie musiało się zetknąć z tym, że ludzie nie żyją wiecznie, a na świecie istnieją także nekrofile. to, że świat jest chory, nie znaczy, że gdy zamkniemy oczy, ten zniknie. tak byłam wychowywana i jakoś nie wyrosłam na mordercę. a odpowiednio wychowywane dzieci nie są tak głupie, za jakie je uważamy. ba! nieraz widzą dużo więcej rzeczywistości niż my, dorośli.

ps. wpisujesz w wyszukiwarkę "czołgi Lego". pytam więc: skąd się wzięły i na czym są wzorowane czołgi Lego? na kwiatkach? bo wychodzi na to, że wojna jest ok, ale tylko jeżeli jest udawana. a świat udawany nie jest.
0 0