Wkurza mnie...

ziolko

#6321503 Napisano: 13.02.2017 15:39:16
nie dość, że jestem chora i osłabiona, to na dodatek jeszcze wyszła mi opryszczka... znowu w tym samym miejscu, co zwykle!!! emotka emotka emotka
0 0

wioleczka83

#6321504 Napisano: 13.02.2017 15:40:42
ziolko napisał(a):

nie dość, że jestem chora i osłabiona, to na dodatek jeszcze wyszła mi opryszczka... znowu w tym samym miejscu, co zwykle!!!  emotka emotka emotka

to tak samo jak u mnie emotka
0 0

moskala22

#6321506 Napisano: 13.02.2017 15:42:43
cudaczek121 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Dzwonili do mnie z RMF FM, nie zdążyłam odebrać 
Ku*** Ku****  emotka   emotka   emotka

Ale skąd wiesz,że to z rmf fm emotka Może to jakiś spamerski numer był emotka

nr 12 2000000 to numer RMF FM - wiem bo dzownili juz kiedyś do mnie 
0 0

cudaczek121

#6321507 Napisano: 13.02.2017 15:46:06
moskala22 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Dzwonili do mnie z RMF FM, nie zdążyłam odebrać 
Ku*** Ku****  emotka   emotka   emotka

Ale skąd wiesz,że to z rmf fm emotka Może to jakiś spamerski numer był emotka

nr 12 2000000 to numer RMF FM - wiem bo dzownili juz kiedyś do mnie 

ojej, no to przykro mi bardzo,ech.A co Ci przepadłoemotka
0 0

defed

#6321511 Napisano: 13.02.2017 15:53:47
Wkurza, mnie gdy idę na pocztę z listem poleconym, z naklejonym znaczkiem zakupionym na envelo.pl, a obsługa nie wie co ma z tym zrobić emotka  Co to za "nowość"? Jaka nowość!? Mam konto na envelo.pl od kwietnia 2014 emotka  emotka
1 kadett33 0

kadett33

#6321514 Napisano: 13.02.2017 16:05:19
defed napisał(a):

Wkurza, mnie gdy idę na pocztę z listem poleconym, z naklejonym znaczkiem zakupionym na envelo.pl, a obsługa nie wie co ma z tym zrobić  emotka  Co to za "nowość"? Jaka nowość!? Mam konto na envelo.pl od kwietnia 2014  emotka   emotka

A mnie wkurza że taki list wysyła się 3-4 razy dłużej niż zwykły
1 defed 0

Niebieska_Laguna

#6321517 Napisano: 13.02.2017 16:21:21
defed napisał(a):

Wkurza, mnie gdy idę na pocztę z listem poleconym, z naklejonym znaczkiem zakupionym na envelo.pl, a obsługa nie wie co ma z tym zrobić  emotka  Co to za "nowość"? Jaka nowość!? Mam konto na envelo.pl od kwietnia 2014  emotka   emotka

Ja mam podobnie w ITM - zawsze jak płacę bonem, to jestem podejrzana o ich drukowanie... Wołają jakąś Martę, która za każdym razem to samo im tłumaczy, że jak jest pieczątka, to mają przyjmować emotka
3 andii, defed, venix 0

zaczytana-pola

#6321518 Napisano: 13.02.2017 16:26:39
Niebieska_Laguna napisał(a):

defed napisał(a):

Ja mam podobnie w ITM - zawsze jak płacę bonem, to jestem podejrzana o ich drukowanie... Wołają jakąś Martę, która za każdym razem to samo im tłumaczy, że jak jest pieczątka, to mają przyjmować  emotka

A mnie wkurza Brico. Chociaż na bonach jest info, że można je zrealizować w obu sieciach, to w Brico nie chcą przyjmować emotka

Gość:

#6321697 Napisano: 14.02.2017 10:58:20
A mnie wkurza ... ja sama   emotka  a właściwie brak twórczej mocy ...temat rzeka olej wielkopolski emotka moje dziecko tworzy ze mną różne wariacje z ziemniaków nasze ulubione warzywo  emotka     ...tak bardzo mała liczyła na coś za jeżyki z ziemniaków ale znów matka czyli ja nie umiałam twórczo  emotka  zrobić zdjęcia by zainteresowało jury ...emotka emotka emotka       
0 0

bridget

#6321701 Napisano: 14.02.2017 11:04:05
hogata1179 napisał(a):

A mnie wkurza ... ja sama   emotka  a właściwie brak twórczej mocy ...temat rzeka olej wielkopolski  emotka moje dziecko tworzy ze mną różne wariacje z ziemniaków nasze ulubione warzywo  emotka     ...tak bardzo mała liczyła na coś za jeżyki z ziemniaków ale znów matka czyli ja nie umiałam twórczo  emotka  zrobić zdjęcia by zainteresowało jury ... emotka emotka emotka       

tam nie chodzi o twórczosc, wybieraja czesto naprawde byle jakie zgłoszenia,  rzadko kiedy wygrywa naprawde cos dobrego.
1 mia 0

Gość:

#6321707 Napisano: 14.02.2017 11:13:20
bridget napisał(a):

hogata1179 napisał(a):

A mnie wkurza ... ja sama   emotka  a właściwie brak twórczej mocy ...temat rzeka olej wielkopolski  emotka moje dziecko tworzy ze mną różne wariacje z ziemniaków nasze ulubione warzywo  emotka     ...tak bardzo mała liczyła na coś za jeżyki z ziemniaków ale znów matka czyli ja nie umiałam twórczo  emotka  zrobić zdjęcia by zainteresowało jury ... emotka emotka emotka       

tam nie chodzi o twórczosc, wybieraja czesto naprawde byle jakie zgłoszenia,  rzadko kiedy wygrywa naprawde cos dobrego.

...no może jakbym jeszcze kawał mięcha emotka  do tego dorzuciła i pociapała sosem to byłaby inspiracja emotka ...he...he...tylko my bezmięsne jesteśmy emotka emotka
0 0

joan

#6321759 Napisano: 14.02.2017 13:17:17
Po co ja przeglądałam ohydną gazetkę biedrową "Francja", no po co...

Na stronie 37 zdjęcie zwierzaka obdartego ze skóry, z odciętymi łapkami, rozpłatanym brzuchem i pozbawionego głowy. Adnotacja: "Świeży królik Kraina Mięsa". Aha, no gorszy bon appetit, niż po obejrzeniu sryliona fotek Anetty z olejem wielkopolskim w tle.

Omal nie zwróciłam śniadania, jego mać! emotka

picola

#6321787 Napisano: 14.02.2017 14:12:15
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, gdy w bazie znajduję takie specjalistyczne "konkursy" jak ten  emotka
To może zacznę też wrzucać inne, podobne?!

Konkurs ofert - Prowadzenie porad i konsultacji psychologicznych w Punktach Konsultacyjno – Informacyjnych dla osób z problemem nadużywania innych niż alkohol substancji psychoaktywnych oraz dla członków ich rodzin

Konkurs na stanowisko asystenta w dyscyplinie budowa i eksploatacja maszyn na Wydziale Mechatroniki i Budowy Maszyn (8.03.2017)

Konkurs ofert na realizację zadania publicznego na 2017 rok w ramach zwiększenia dostępności pomocy terapeutycznej i rehabilitacyjnej dla osób dotkniętych przemocą w rodzinie i problemem alkoholowym pn: „Prowadzenie porad i konsultacji psychologicznych

Konkurs na stanowisko starszego wykładowcy Katedrze Matematyki i Fizyki WZiMK (21.02.2017)

Konkurs ofert na realizację zadania publicznego na 2017 rok w ramach zwiększenia dostępności pomocy terapeutycznej i rehabilitacyjnej dla osób uzależnionych od alkoholu

Przecież to wszystko też ma w nazwie KONKURS, to dlaczego by nie dodawać takich?! emotka

Sam dodajesz ogłoszenia o naborze na stanowisko dyrektora szkoły jako konkurs. To tak, jakby publikować tu wszystkie ogłoszenia o pracę w jednostkach administracji, ogłaszane na stronach gmin i powiatów w BIP-ach.
https://www.e-kon...ie.html#.WKMBW_IXvpw
Wkurza mnie robienie z e-konków śmietnika emotka
0 0

maryam

#6321804 Napisano: 14.02.2017 15:28:56
Teraz to się wkurzyłam, że nie zbierałam kodów z wygranego piwa Heineken. 100 kodów poszło do kosza a tu taki konkurs..emotka
0 0

madzia1-s

#6321820 Napisano: 14.02.2017 15:56:40
maryam napisał(a):

Teraz to się wkurzyłam, że nie zbierałam kodów z wygranego piwa Heineken. 100 kodów poszło do kosza a tu taki konkurs.. emotka

Czyli te kody z wygranych piwek mozna zglaszac w nowej loterii? emotka

edit: KODY WCHODZĄ emotka
1 andii 0

joan

#6321855 Napisano: 14.02.2017 18:00:26
cb656 - prawie miałbyś rację, ale małe kurczaczki po podwórku nie chodzą, bo od razu po ich wykluciu w fabrykach jest przeprowadzana selekcja na kury i kurczaczki. Kurczaczki natychmiast lecą taśmą na przemiał, skoro jajek nie zniosą i nie opłaca się ich trzymać. Żeby jednak nie stracić szmalcu i zarobić na denatach, z tych kurczaczków robi się min. produkty typu "Wątróbka z kurcząt". Mnie to nieco przypomina film "Życie jest piękne" i kwestie mydeł/guzików.

A w temacie: sąsiad znów zalał nam łazienkę, woda leciała ciurkiem, więc mam dzisiaj prawdziwe walą tynki emotka

Monika11

#6321884 Napisano: 14.02.2017 19:03:00
Wkurza mnie ,że wyprałam synkowi książeczkę do bierzmowania - trzeci rok zbiera już podpisy - nic nie można odzyskać . I wkurza mnie taka głupota z tymi książeczkami.
Wkurza mnie allegro- kupiłam korektor mężowi na Walentynki - oczy mu się zaświeciły, jak by autko dostał ..i co ..nie działa emotka
Na dodatek zamieszkał w mojej okolicy pedofil, który zgwałcił masę dzieci ) mieszka około 2 km ode mnie , ostatnio był widziany pod szkołą emotka
I standardowo wkurza mnie Jet- nabrali wody w usta i dalej milczą - zero kontaktu .Autko wg regulaminu do 31 stycznia powinno stać pod domkiem emotka  Masakra -no to się wyżaliłam . Może jutro zaświeci słoneczko i nie będę się wkurzać
0 0

ultrixx

#6321890 Napisano: 14.02.2017 19:22:10
Powrót smogu emotka  i jak tu się cieszyć ze słoneczka?
2 dolly, kalka 0

joan

#6321899 Napisano: 14.02.2017 19:39:21
Nie wiem, nad czym tu się rozczulać. Być może chodzi o poczucie estetyki. A może nie lubię fotek truposzy. Lub może po prostu uważam, że jeśli w życiu nie trzeba być ujem, to może warto z bycia nim zrezygnować.

W kontekście owego "od zawsze" polecam w ciemno film "Earthlings" ("Ziemianie") - ułatwia zrozumienie, co jest nie tak ze współczesnym światem.

A polecam w ciemno, bo sama widziałam tylko fragmenty i zwiastuny. Chociaż nowy nie jest, to ja nie czuję się na tyle dobrze fizycznie, by go obejrzeć bez permanentnego zamykania oczu. Jest pewien poziom okrucieństwa, patologii oraz psychopatii, którego nie da się zaakceptować. Zaś co się zobaczy, to się już nigdy nie odwidzi. I musiałabym być w ekstra formie zdrowotnej, by się zdecydować na kąpiel w pomyjach ludzkości...
0 0

mia

#6321909 Napisano: 14.02.2017 19:57:04
cb656 napisał(a):

(...)... swoją drogą, jakie martwe zwierzęta sprzedawane są z głową? Tak z ciekawości pytam, bo nie widziałem, serio.

Ryby.
1 paula9891 0