Wkurza mnie...

sydariameki

#6324564 Napisano: 22.02.2017 10:30:29
Fb "nalega" na szukanie znajomych i nie wyświetla żadnych postów.
0 0

scrabble

#6324571 Napisano: 22.02.2017 10:37:51
zaczytana-pola napisał(a):

scrabble napisał(a):

Dziś rano skończyła mi się kawa i nie ma żadnego konkursu na espresso.  Prawdopodobnie to mój ostatni wpis na forum, do wieczora nie dotrwam  emotka

https://www.e-kon...istrzowska-kawa.html

Nie chciałam grać o filiżanki, główna jedna, szanse były zerowe ale znowu do mnie wróciło. Dzięki, jednak czas na LaVazzę emotka

W temacie, bo chyba tak się zdenerwowałam, że wyparłam to ze świadomości. Kupiłam wolierę dla moich pierzastych przyjaciół i nie da rady jej skręcić. emotka  źle przewiercili i elementy do siebie nie pasują a weź to człowieku zwracaj, 20 kilogramów! 300 zł, klatka (co tam klatka, willa raczej) miała być idealna, zachwalali, że taka elegancka, że idealnie pasuje nawet do wystroju restauracji... Tak, pasuje jak nawet złożyć się nie da! emotka  
0 0

Gość: kasiaj110

#6324572 Napisano: 22.02.2017 10:44:39
sydariameki napisał(a):

też mnie dzisiaj naciska emotka  ale ja uparta będę emotka
0 0

beataa81

#6324574 Napisano: 22.02.2017 10:47:17
Aaaa wkurzam się bo właśnie dziś wróciłam na forum po kilku latach i nikogo nie poznaję emotka
0 0

joan

#6324577 Napisano: 22.02.2017 10:49:00
sydariameki napisał(a):

Mnie usilnie proponuje znajomość z pewną Grażyną, co dekolt ma do pępka chyba, walory wizualne bardzo słabe (chociaż uszy zaiste imponująco odstają od głowy!), a przed syfiastą stodołą do zdjęcia pozuje dzióbek robiąc emotka

cudaczek121

#6324584 Napisano: 22.02.2017 11:03:35
beataa81 napisał(a):

Aaaa wkurzam się bo właśnie dziś wróciłam na forum po kilku latach i nikogo nie poznaję emotka

hop, hop, tu jestememotka Mnie poznaje każdy, nie da się ukryć emotka
Wkurza mnie,że od początku roku nic konkretnego nie potrafię wygraćemotka

79magda

#6324587 Napisano: 22.02.2017 11:15:43
joan napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Mnie usilnie proponuje znajomość z pewną Grażyną, co dekolt ma do pępka chyba, walory wizualne bardzo słabe (chociaż uszy zaiste imponująco odstają od głowy!), a przed syfiastą stodołą do zdjęcia pozuje dzióbek robiąc emotka

Cześć joan. To nie stodoła, a domek, w którym spędzałam ostatnie wakacje. Uczyłam się latać na paralotni, co nie najlepiej zrobiło moim uszom pod względem wizualnym, ale za to słyszę tak dobrze, aż mi się cycki uniosły i usta złożyły w dzióbek. Ale zazdrość, joan, jest okropną cechą, więc i tak nie chcę Cię mieć wśród 23678 moich znajomych. Nie pozdrawiam, Grażyna.

madzia34

#6324588 Napisano: 22.02.2017 11:16:22
wkurzam sie.....zroiłam pita-wysyłam i....wisi.....niby cos tam przetwarza...ale poprzednie poszły od razuemotka
1 tadziuuu 0

paula9891

#6324591 Napisano: 22.02.2017 11:18:08
madzia34 napisał(a):

wkurzam sie.....zroiłam pita-wysyłam i....wisi.....niby cos tam przetwarza...ale poprzednie poszły od razu emotka

Spokojnie, jak będzie coś nie tak, to go odrzucą i zawsze możesz poprawić i wysłać jeszcze raz emotka  Poczekaj jeszcze trochę.
1 madzia34 0

ondine

#6324616 Napisano: 22.02.2017 12:26:29
madzia34 napisał(a):

wkurzam sie.....zroiłam pita-wysyłam i....wisi.....niby cos tam przetwarza...ale poprzednie poszły od razu emotka

Też ostatnio jeden próbowałam wysłać i dopiero po kilku godzinach poszedł, pozostałe szły bez problemu. Chyba trafiłyśmy w złą godzinę emotka
0 0

Gość: cleopatra

#6324619 Napisano: 22.02.2017 12:29:10
nagradzanie osób, które nie spełniają wymogów regulaminu...szczególnie na FB...a jak wytknę ten fakt, od razu się na mnie rzucają, że z zazdrości...organizator także twierdzi, że wszystko jest ok, sam stworzył regulamin, którego nie przestrzega...ehhh

tadziuuu

#6324663 Napisano: 22.02.2017 14:01:23
madzia34 napisał(a):

Dzięki za przypomnienie bo jeszcze zaświadczenie z krwiodawstwa muszę załatwić do odpisu emotka

A w temacie wkurza mnie to że nie mam dzieci i nie mogę ich wykorzystywać do wszelakich konkursów zamiast swojej facjaty co zapewne znacząco obniża moje szanse;) Nawet  pewnie bym dzieciaka przebierał pomiędzy konkursami a nie jak robią niektórzy ze na kilkanaście konkursów dzieciaka tak samo stylizuja tylko czasami na innym tle bądź z jakimś promocyjnym dodatkiem emotka  I na 18 urodziny zepsuje mu dzień wreczajac album z tymi zdjęciami:) albo może nie zniszcze mu dnia tylko życie. A co się będę ograniczać:)

constanza

#6324732 Napisano: 22.02.2017 15:40:17
wkurza mnie, że każdy ma stojak z Kamisa  a ja nie emotka   a tyle zgłoszeń wysłanych emotka jak na czymś zależy to choćby było 10 tys nagród to i tak człowiek nie wygra. Ehh...

nkba

#6324760 Napisano: 22.02.2017 16:40:07
constanza napisał(a):

wkurza mnie, że każdy ma stojak z Kamisa  a ja nie emotka   a tyle zgłoszeń wysłanych  emotka jak na czymś zależy to choćby było 10 tys nagród to i tak człowiek nie wygra. Ehh...

Dołączam się emotka
0 0

pioge7

#6324875 Napisano: 22.02.2017 21:19:58
Ten pie***ony tydzień... niech sie już cholera kończy emotka  emotka
0 0

defed

#6324877 Napisano: 22.02.2017 21:27:23
pioge7 napisał(a):

Ten pie***ony tydzień... niech sie już cholera kończy emotka   emotka

Też taki masz? emotka  Jeszcze tylko połowa emotka  Damy radę!
0 0

pioge7

#6324879 Napisano: 22.02.2017 21:33:28
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ten pie***ony tydzień... niech sie już cholera kończy emotka   emotka

Też taki masz?  emotka  Jeszcze tylko połowa  emotka  Damy radę!

Najgorszy z możliwych... 20% tego tygodnia opisane w ŻEGNAMY ZMARŁYCH kolejne... aż szkoda gadać emotka  nic nie cieszy wszystko wkurza emotka  
0 0

banka-manka

#6324882 Napisano: 22.02.2017 21:54:59
Dzień dzisiejszy.
Wiatr połamał mi parasolkę, zmokłam cała, zanim dotarłam do pracy,  do tego stare buty obtarły mi obie pięty.  A u lekarza dowiedziałam się, że mam tupet zajmować miejsce w kolejce starym, niedołężnym ludziom. Moją bezczelność potęgował fakt, że miałam wcześniejszy numerek niż oni. Nie rozgrzeszył mnie też czas bycia w gabinecie, równy wypisaniu skierowania.  Dawno nie czułam tak dużej dawki ludzkiej sympatii. Do tego dyrektorzy w pracy chyba cierpią już na wiosenne przesilenie, albo jakaś pełnia czy kur. inna planeta na nich działa. 
Tak, a jutro nażrę się pączków a wieczorem będę się w*, żem gruba.

Czasem myślę że przydałby mi się psychiatryk, a potem przypominam sobie, że pracuje tam teściowa i jakoś tak od razu mi lepiej, lepiej w domu. 

Przepraszam za wulgaryzmy, których nawet nie wiedziałam, że użyłam.  Zamierzone ukruciłam, niezamierzone zrobił za mnie automatyczny słownik w telefonie. 

zaczytana-pola

#6324889 Napisano: 22.02.2017 22:09:36
banka-manka napisał(a):

Dzień dzisiejszy.
Wiatr połamał mi parasolkę, zmokłam cała, zanim dotarłam do pracy,  do tego stare buty obtarły mi obie pięty.  A u lekarza dowiedziałam się, że mam tupet zajmować miejsce w kolejce starym, niedołężnym ludziom. Moją bezczelność potęgował fakt, że miałam wcześniejszy numerek niż oni. Nie rozgrzeszył mnie też czas bycia w gabinecie, równy wypisaniu skierowania.  Dawno nie czułam tak dużej dawki ludzkiej sympatii. Do tego dyrektorzy w pracy chyba cierpią już na wiosenne przesilenie, albo jakaś pełnia czy kur. inna planeta na nich działa. 

Czasem myślę że przydałby mi się psychiatryk, a potem przypominam sobie, że pracuje tam teściowa i jakoś tak od razu mi lepiej, lepiej w domu. 

1. Starzy, niedołężni ludzie emotka . Tak, ci z kolejek u lekarza. U mnie w ośrodku przesiadują tacy, którzy są za każdym razem, kiedy ja tam bywam. Chyba z nudów.
2. emotka

Niebieska_Laguna

#6324894 Napisano: 22.02.2017 22:29:16
banka-manka napisał(a):

Dzień dzisiejszy.

Przepraszam za wulgaryzmy, których nawet nie wiedziałam, że użyłam.  Zamierzone ukruciłam, niezamierzone zrobił za mnie automatyczny słownik w telefonie. 

Wybacz, ale tak mi się skojarzyło emotka Może Ci to chociaż humor poprawi emotka