Wkurza mnie...

Niebieska_Laguna

#6336896 Napisano: 22.03.2017 22:49:24
donia7 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie kolejny zamach w europie i związane z tym hasztagi #prayforlondon oraz hasła typu "Nie boimy się"... no chyba jednak mają czego się bać, takimi głupimi wpisami w internecie niczego nie zmienią. Ale oczywiście media oraz rząd dalej zachowują swoją poprawność polityczną, boją się wprost mówić kto za tym stoi, że nie wspomnę o walczeniu z tym. Już nawet zauważyłam trend w mediach nazywaniach ich Azjatami emotka co wiadomo, że powszechnie kojarzy się z Koreańczykami, Japończykami czy Chińczykami, a nie muzułmańskimi arabami. Jakby tego było mało kolejny zamach stał się pretekstem dla lewactwa, aby dalej bronić imigracji i atakować każdego, kto ma odwagę mówić o faktach. Naprawdę nie rozumiem tego, że ludzie chcą sobie sami zgotować piekło na ziemi. Dobrze, że chociaż Trump zawsze wykłada kawę na ławę emotka Życzę wielu ludziom ogarnięcia w tej kwestii, bo ich chore idee zapędzą nas wszystkich w kozi róg. Jak pokazuje np Singapur można być państwem wielokulturowym, gdzie jest bezpiecznie, a gospodarka się rozwija, ale potrzeba naprawdę silnego prawa. Tam nawet za śmiecenie można dostać chłostę, bez względu na pochodzenie, nikt się z nikim nie patyczkuje. I mają naprawdę fajną społeczność. U nas zaś nie można zlikwidować źródła zła, bo jest to bardzo niepoprawne politycznie, rasistowskie i ksenofobiczne.

Ja tam naiwnie wierzę, że ma to związek z NWO. Depopulacja (tutaj m.in.wprowadzanie imigrantów do Europy, szczepionki i nowotwory), wojny domowe (pan S.), chemitrails, gmo, illuminatti- oni chcą nas wykończyć i zniszczyć. Jeśli się wgłębić w ten temat to to wszystko ma sens. Jakiś czas temu zaczęłam się tym tematem interesować i ogólnie dla swojego spokoju to zostawiłam emotka  

Mnie to już nic nie zdziwi na tym świecie - patrząc na Niemcy i Francję, niby takie potężne państwa, a nie mogą poradzić sobie z imigracją i powoli upadają. Dla mnie to naprawdę podejrzane. Gdyby chcieli, to posprzątaliby ten "bałagan" w kilka dni. Ale od nas - szarych ludzi i tak nic nie zależy emotka Chociaż jak nie wiadomo o co chodzi, to pewnie o kaskę emotka
0 0

Claudia77

#6337040 Napisano: 23.03.2017 11:22:48
a mnie dziś wkurzyła pani z punktu obsługi w Auchan by opisać paragon, najpierw pół godziny szukała produktu na półce, bo w siatce mogę mieć cokolwiek innego przecież, potem jak nie znalazła odżywki na półce z detergentami kazała mi z sobą iść i pokazać palcem, że to co mam w siatce to to z półki,  by na końcu nie opisać paragonu i nie postawić parafki przy pieczątce, bo to jej osobisty podpis............matko jedyna skąd się takie ludzie biorą.......
0 0

masza

#6337044 Napisano: 23.03.2017 11:25:37
Claudia77 napisał(a):

a mnie dziś wkurzyła pani z punktu obsługi w Auchan by opisać paragon, najpierw pół godziny szukała produktu na półce, bo w siatce mogę mieć cokolwiek innego przecież, potem jak nie znalazła odżywki na półce z detergentami kazała mi z sobą iść i pokazać palcem, że to co mam w siatce to to z półki,  by na końcu nie opisać paragonu i nie postawić parafki przy pieczątce, bo to jej osobisty podpis............matko jedyna skąd się takie ludzie biorą.......

sama postaw parafkęemotka
1 Claudia77 0

Claudia77

#6337056 Napisano: 23.03.2017 11:43:02
masza napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

sama postaw parafkę emotka

i jeszcze sama opiszę ten paragon... emotka
0 0

ziolko

#6337126 Napisano: 23.03.2017 13:10:26
u mnie trwa budowa hotelu za oknami biura... jeden budynek do remontu a reszta budowa nowego... stary budynek jest niecałe 13 m od ściany biura emotka  (zmierzone dalmierzem)   już warczą maszyny, od stycznia, a co dopiero później będzie?? jeszcze 1,5 roku prac... emotka  
0 0

masza

#6337128 Napisano: 23.03.2017 13:11:47
Claudia77 napisał(a):

masza napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

sama postaw parafkę emotka

i jeszcze sama opiszę ten paragon... emotka

dokładnie, najważniejsza pieczatka- mi nieraz sami każą wpisać artykuł i tylko pieczatke dostawiaja
0 0

andziulka21

#6337136 Napisano: 23.03.2017 13:19:11
Wkurzyłam się sama na siebie,że zostawiłam paragon na stole.. 
Synek chciał mi podać i wybrudził centralnie w miejscu numeru paragonu.... emotka ehhh
0 0

zaczytana-pola

#6337304 Napisano: 23.03.2017 17:03:32
Nawet mój pies się wkurza na sąsiada, który wycina kolejne sosny emotka Tylu wyciętych drzew, co w ostatnich tygodniach, nigdy w życiu nie widziałam emotka

vazzz

#6337307 Napisano: 23.03.2017 17:13:56
Konkurs Kinder Bueno na Wizażu... Dodałam zdjęcie tydzień temu i nie zaakceptowali go gdyż jak mi odpisali "batonik KB był zbyt mało widoczny" Hmm.... w porównaniu do innych zdjęć (tych rozmazanych i czarno białych na których w ogóle cokolwiek jest mało widoczne, to moje było w porządku). Ale ok, zrobiłam nowe zdjęcie, które było zupełnie inne od poprzedniego. A dziś wiadomość: Niestety, ale przesyłane zdjęcie jest bardzo zbliżone wyglądem do już zgłoszonego w konkursie. WTF? Są zdjęcia w wiankach, w takich samych pozach, z takimi samymi rekwizytami i kompletnie nie rozumiem co jest nie tak akurat z moim ;/
0 0

nkba

#6337333 Napisano: 23.03.2017 17:59:57
zaczytana-pola napisał(a):

Nawet mój pies się wkurza na sąsiada, który wycina kolejne sosny emotka Tylu wyciętych drzew, co w ostatnich tygodniach, nigdy w życiu nie widziałam emotka

Zgadza się emotka Masakra to jakaś emotka
0 0

joasiunia

#6337338 Napisano: 23.03.2017 18:08:03
Wkurza mnie, że ostatnio dzieci w nocy nie chcą spać. Jakby się zmówiły - jak nie jedno się sto razy budzi, to drugie, jak nie drugie to trzecie... Chodzę jak zombie, wyglądam jak zombie, a za dwa dni chrzciny najmłodszego. Pewnie też będę wyglądać jak zombie, bo jakżeby inaczej. Wkurza mnie, że nie mam kiedy grać w konkursach, bo pomysłów mam sto, ale brakuje rąk, czasu i sił do realizacji emotka
0 0

mczarna

#6337380 Napisano: 23.03.2017 20:26:36
Wkurzają mnie ludzie,którzy w konkursach typu polub,udostępnij ( i nic więcej) wklejają jakieś wierszyki,sryki,epopoje i inne cuda wianki.Mam nadzieję,że dzięki temu nie wygrywają...
0 0

Claudia77

#6337385 Napisano: 23.03.2017 20:39:04
joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że ostatnio dzieci w nocy nie chcą spać. Jakby się zmówiły - jak nie jedno się sto razy budzi, to drugie, jak nie drugie to trzecie... Chodzę jak zombie, wyglądam jak zombie, a za dwa dni chrzciny najmłodszego. Pewnie też będę wyglądać jak zombie, bo jakżeby inaczej. Wkurza mnie, że nie mam kiedy grać w konkursach, bo pomysłów mam sto, ale brakuje rąk, czasu i sił do realizacji emotka

Ty się nie załamuj, ja całej nocy nie przespałam od półtora roku - taki mam w domu egzemplarz... emotka
0 0

natamore

#6337387 Napisano: 23.03.2017 20:42:47
vazzz napisał(a):

Konkurs Kinder Bueno na Wizażu... Dodałam zdjęcie tydzień temu i nie zaakceptowali go gdyż jak mi odpisali "batonik KB był zbyt mało widoczny" Hmm.... w porównaniu do innych zdjęć (tych rozmazanych i czarno białych na których w ogóle cokolwiek jest mało widoczne, to moje było w porządku). Ale ok, zrobiłam nowe zdjęcie, które było zupełnie inne od poprzedniego. A dziś wiadomość: Niestety, ale przesyłane zdjęcie jest bardzo zbliżone wyglądem do już zgłoszonego w konkursie. WTF? Są zdjęcia w wiankach, w takich samych pozach, z takimi samymi rekwizytami i kompletnie nie rozumiem co jest nie tak akurat z moim ;/

miałam to samo! A najlepsze, że w galerii jest tyle takich samych zdjęć, a oni nie potrafią dwóch zupełnie różnych odróżnić 
1 vazzz 0

PatrycjaRT

#6337407 Napisano: 23.03.2017 21:30:38
natamore napisał(a):

vazzz napisał(a):

miałam to samo! A najlepsze, że w galerii jest tyle takich samych zdjęć, a oni nie potrafią dwóch zupełnie różnych odróżnić 

A ja myślałam że tylko ja tak mam! Masakra, kompletnie inne zdjecie od poprzedniego, inna odpowiedz a moja praca odrzucona. A w galerii masa zgłoszeń podobnych do siebie albo i identycznych zdjęć jak z poprzednich etapów! emotka  Dlatego mam ich gdzieś, nie będę się pchała tam gdzie mnie nie chcą. Zresztą Tymbark teraz wrzucił ciekawszy konkurs:P
1 vazzz 0

vazzz

#6337422 Napisano: 23.03.2017 21:50:14
natamore napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

natamore napisał(a):

A ja myślałam że tylko ja tak mam! Masakra, kompletnie inne zdjecie od poprzedniego, inna odpowiedz a moja praca odrzucona. A w galerii masa zgłoszeń podobnych do siebie albo i identycznych zdjęć jak z poprzednich etapów! emotka  Dlatego mam ich gdzieś, nie będę się pchała tam gdzie mnie nie chcą. Zresztą Tymbark teraz wrzucił ciekawszy konkurs:P

Dajcie spokój, nie dosyć, że człowiek (chyba w przypływie desperacji) decyduje się pokazać swoja facjatę w konkursie to jeszcze takie coś go spotyka. I najlepsze jest to, że przy drugim zdjęciu mam od nich dwie wiadomości- pierwsza o zaakceptowaniu zdjęcia a chwilę później o jego odrzuceniu.
1 natamore 0

natamore

#6337429 Napisano: 23.03.2017 22:05:48
PatrycjaRT napisał(a):

natamore napisał(a):

vazzz napisał(a):

Ja ostatni raz postanowiłam wysłać zdjęcia w poprzednim tygodniu no i też już z tym kończę, bo zrobiłam wg mnie fajne 4 zdjęcia (wszystkie inne!), z czego 2 odrzucili.. A tyle się umęczyłam i do durnego batona ucieszyłam na tych zdjęciach, że nawet mi się odechciewa jutro na wyniki czekać, bo wiem, że i tak się im nie podobam  emotka  Konkursu Tymbarka jeszcze nie widziałam emotka
0 0

kalafior

#6337430 Napisano: 23.03.2017 22:06:00
zaczytana-pola napisał(a):

Też słyszę codziennie piły, a jest już okres ochronny dla ptaków i wycinanie drzew od 1 marca nie powinno mieć miejsca!
Gdzie się podziała ludzka wrażliwość?
http://www.greenp...ow-szansa-dla-drzew/
1 nkba 0

donia7

#6337436 Napisano: 23.03.2017 22:25:33
synk napisał(a):

w temacie...żona mnie wkurza bo zachciało jej się popróbować jazdy na motocyklu. Sprzęt trzeba kupić,  potem trzeba gdzieś trzymać a miejsca nie ma emotka bo mój zajmuje sporo garażu. I jak tu kobiecie wyperswadować tak drogie, nowe hobby? Czy każda kobieta jest tak....uparta?

niestety, tak emotka
0 0

joan

#6337437 Napisano: 23.03.2017 22:29:30
synk napisał(a):

w temacie...żona mnie wkurza bo zachciało jej się popróbować jazdy na motocyklu. Sprzęt trzeba kupić,  potem trzeba gdzieś trzymać a miejsca nie ma emotka bo mój zajmuje sporo garażu. I jak tu kobiecie wyperswadować tak drogie, nowe hobby? Czy każda kobieta jest tak....uparta?

Znaczy się: w Twoim związku tylko Ty możesz posiadać motocykl? emotka

Jeśli chodzi o upartość... zgadza się: każda emotka