Wkurza mnie...

joan

#6367549 Napisano: 13.06.2017 21:41:04
...że nie wszystko da się naprawić metodą włącz-wyłącz. Taki na przykład dekoder tv sat. Szczególnie trzynastego emotka
1 brucee 0

joan

#6367565 Napisano: 13.06.2017 22:17:53
bruce napisał(a):

emotka Pomogłabym, ale nie wiem nawet, o co kamam, lecz tu na forum jest sporo znawców przedmiotu, może wpisz zapytanie w topie "Pomocy!!!".

Też nie wiem, o co kaman. Patrzę, a na dekoderze godzina "04:20" (być może w nocy o tej godzinie wystąpiło jakieś zwarcie?) Próbowałam dekoder włączyć pilotem i przyciskiem na obudowie - nic. Zrobiłam włącz/wyłącz na wtyczce, zdechł na dobre. Kurczaki, jak żyć bez Szeldona, Horejszjo i Czarliego? emotka
2 brucee, mysia 0

joan

#6367569 Napisano: 13.06.2017 22:27:53
bruce napisał(a):

emotka Teraz to już kompletna magia dla mnie. emotka  Gdybyś napisała: "Jak żyć bez Bruce'a?!", to bym w mig pojęła... emotka emotka
Co do samej usterki... A faktycznie niezaalita zazwyczaj i wspomniana poprzednio metoda nie pomaga?

Niestety, nie sprawdziła się, ale mogę jeszcze zastosować prastarą metodę pierdyknięcia pięścią w obudowę emotka Niemniej na razie się powstrzymam, odłączyłam sprzęt od prądu, może czary pomogą emotka Całkiem niedawno naprawiłam zepsuty odkurzacz robiąc mu taką jakby "rehabilitację", hehe; teraz działa, ale obchodzę się z nim bardzo delikatnie.

PS: To bohaterowie moich ulubionych seriali, z których dwa podobają mi się TYLKO w wersji niemieckojęzycznej. Z polskim lektorem nie śmieszą i są drętwe emotka
1 brucee 0

dwaburekoty

#6367570 Napisano: 13.06.2017 22:33:32
Wkurza mnie, że jestem słaba w konkursach fotograficznych (chodzi o technikę). Mam pomysł na zdjęcie w konkursie "Po drugiej stronie lustra), ale go nie wykonam, bo fotka technicznie będzie beznadziejna (rozłożenie elementów, wybór tła, podrasowanie zdjęcia itp, itd.) emotka   emotka  
1 brucee 0

taalvikki

#6367587 Napisano: 13.06.2017 23:27:45
dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem słaba w konkursach fotograficznych (chodzi o technikę). Mam pomysł na zdjęcie w konkursie "Po drugiej stronie lustra), ale go nie wykonam, bo fotka technicznie będzie beznadziejna (rozłożenie elementów, wybór tła, podrasowanie zdjęcia itp, itd.) emotka   emotka  

no mam dokładnie to samo. smuci mnie, że nieraz pomysł jest mniej ważny niż jakość i pięknota.
0 0

joan

#6367592 Napisano: 13.06.2017 23:44:50
cb656 napisał(a):

Poszukaj z tyłu, czy nie ma jakiegoś otworka z napisem RESET. Długopis powinien pomóc. Albo zapałka.

Ok, dziękuję za podpowiedź, sprawdzę emotka
0 0

monisss

#6367613 Napisano: 14.06.2017 08:18:08
taalvikki napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

no mam dokładnie to samo. smuci mnie, że nieraz pomysł jest mniej ważny niż jakość i pięknota.

a mnie wkurza, że wygrywają same .. kurde jak tu nikogo nie urazić... prace,które zawierają mnóstwo ozdobników.. wiem,że to się wiąże z mnóstwem pracy.. ale to już przestaje mnie bawić emotka co wygrana to kreacja robiona chyba ze 2 dni.. odpuściłam branie udział w takich konkursach bo tu nic po pomyśle i nawet ładnym zdjęciu jeśli nie masz miliona rekwizytów.... to było fajne kiedyś, a teraz? patrząć po Wilkinsonie WSZYSTKIE prace się na tym opierają.. nie przeczę , że są ładne, ba niektóre nawet bardzo ładne i z super pomysłem.. ale mam wrażenie, że wszyscy się za bardzo staraja emotka i to przestaje byc konkurs dla szaraka tylko dla profesjonalistow.. 
wiem wiem za cienka jestem emotka

kinzao

#6367617 Napisano: 14.06.2017 08:30:55
monisss napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

a mnie wkurza, że wygrywają same .. kurde jak tu nikogo nie urazić... prace,które zawierają mnóstwo ozdobników.. wiem,że to się wiąże z mnóstwem pracy.. ale to już przestaje mnie bawić emotka co wygrana to kreacja robiona chyba ze 2 dni.. odpuściłam branie udział w takich konkursach bo tu nic po pomyśle i nawet ładnym zdjęciu jeśli nie masz miliona rekwizytów.... to było fajne kiedyś, a teraz? patrząć po Wilkinsonie WSZYSTKIE prace się na tym opierają.. nie przeczę , że są ładne, ba niektóre nawet bardzo ładne i z super pomysłem.. ale mam wrażenie, że wszyscy się za bardzo staraja emotka i to przestaje byc konkurs dla szaraka tylko dla profesjonalistow.. 
wiem wiem za cienka jestem emotka

Co prawda udało się wygrać aparat w Wilkinsonie, więc nie jestem do końca bezstronny, ale właśnie dlatego spodobał mi się ten konkurs i biorę w nim udział bo pracę jakie są nagradzane są na bardzo fajnym poziomie. A nie taka jazda jak z Jogobellą, że Ty robisz super zdjęcie czy film a wygrywa dziecko z wieczkiem na oczach emotka Uwaga - nie jestem 'profesjonalistą' po prostu lubię się rozwijać emotka Udział w konkursach biorę od października zeszłego roku, czyli jestem 'świeżakiem' a już patrząc na zdjęcie jakie robiłem na początku chce mi się tylko śmiać emotka emotka
0 0

paula9891

#6367627 Napisano: 14.06.2017 08:48:15
Ja się wkurzyłam wczoraj, bo ostatnio tutaj się żaliłam, że przytyłam troszkę, a ślub za pasem.
Pisaliście się, że jak zmieszczę się w sukienkę, to nie mam się przejmować.
Dopiero wczoraj przymierzyłam ją po długim czasie i ledwo dopięłam, a przy siadaniu boję się, że może coś zacząć pękać emotka No cóż... Ślub w sobotę, więc jedyne co mi pozostaje, to po prostu ciągle stać emotka

defed

#6367630 Napisano: 14.06.2017 08:52:19
paula9891 napisał(a):

Ja się wkurzyłam wczoraj, bo ostatnio tutaj się żaliłam, że przytyłam troszkę, a ślub za pasem.
Pisaliście się, że jak zmieszczę się w sukienkę, to nie mam się przejmować.
Dopiero wczoraj przymierzyłam ją po długim czasie i ledwo dopięłam, a przy siadaniu boję się, że może coś zacząć pękać emotka No cóż... Ślub w sobotę, więc jedyne co mi pozostaje, to po prostu ciągle stać emotka

Idź do apteki i zapytaj o tabletki redukujące wodę, nigdy nie eksperymentowałam w ten sposób i nie sądzę aby to było zdrowe, ale moja koleżanka zawsze przed imprezami to bierze i myślę, że w nagłej sytuacji pomogłoby Ci trochę "odpuchnąć" emotka

paula9891

#6367631 Napisano: 14.06.2017 08:53:16
defed napisał(a):

Idź do apteki i zapytaj o tabletki redukujące wodę, nigdy nie eksperymentowałam w ten sposób i nie sądzę aby to było zdrowe, ale moja koleżanka zawsze przed imprezami to bierze i myślę, że w nagłej sytuacji pomogłoby Ci trochę "odpuchnąć"

Może ten jeden raz mi nie zaszkodzi, dzięki, spróbuję! emotka
2 defed, brucee 0

defed

#6367639 Napisano: 14.06.2017 09:05:09
paula9891 napisał(a):

defed napisał(a):

Idź do apteki i zapytaj o tabletki redukujące wodę, nigdy nie eksperymentowałam w ten sposób i nie sądzę aby to było zdrowe, ale moja koleżanka zawsze przed imprezami to bierze i myślę, że w nagłej sytuacji pomogłoby Ci trochę "odpuchnąć"

To jeszcze dodam poradę, abyś całkowicie zrezygnowała z soli i produktów zawierających duże jej ilości, przynajmniej do weekendu emotka

Gość: poprostuanette

#6367641 Napisano: 14.06.2017 09:08:00
taalvikki napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

bardzo czesto teraz bardziej patrza na pomysl niz na wykonanie emotka
0 0

paula9891

#6367642 Napisano: 14.06.2017 09:08:17
cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

defed napisał(a): Idź do apteki i zapytaj o tabletki redukujące wodę, nigdy nie eksperymentowałam w ten sposób i nie sądzę aby to było zdrowe, ale moja koleżanka zawsze przed imprezami to bierze i myślę, że w nagłej sytuacji pomogłoby Ci trochę "odpuchnąć"

Mnie ostatnio "puchliznę wodną" pod skórą emotka pomogła zlikwidować kuracja wodna. Tak, to nie pomyłka. Pij dużo wody, wypłuczesz z organizmu toksyny i przy okazji organizm, mając wody pod dostatkiem na bieżąco, przestanie ją gromadzić na zapas. Uwaga, skutek uboczny: będziesz często sikać emotka Ale to dobre jest.
Mówię o piciu rzędu dwóch litrów wody dziennie.
Masz potrzebę wspomagania z zewnątrz? Zainstaluj sobie aplikację, która o tym przypomni.

Kupiłam rano 2 butelki i piję co godzinę dużą szklankę. Najważniejsze, że się wcisnęłam, z siadaniem będzie ciężko, ale może coś się uda zdziałać w te 3 dni. Trzymajcie kciuki emotka

malutka456

#6367675 Napisano: 14.06.2017 10:20:13
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Idźcie do ślubu tanecznym krokiem, to nawet tuż przed ceremonią dodatkowo zrzucisz kilka kg, jak nic! emotka

Idąc w TYM TEMPIE zrzuci z siebie po kolei wszystko... emotka

no to lepiej niech trochę zwolni...bo do nocy poślubnej wypadałaby poczekać emotka emotka

nkba

#6367677 Napisano: 14.06.2017 10:24:45
malutka456 napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Idźcie do ślubu tanecznym krokiem, to nawet tuż przed ceremonią dodatkowo zrzucisz kilka kg, jak nic! emotka

Idąc w TYM TEMPIE zrzuci z siebie po kolei wszystko... emotka

no to lepiej niech trochę zwolni...bo do nocy poślubnej wypadałaby poczekać  emotka emotka

No ale po co? emotka
1 brucee 0

zaczytana-pola

#6367680 Napisano: 14.06.2017 10:29:04
Wkurza mnie pogoda. Zimno, wieje, chmury deszczowe nadciągają. Nie chce się nic emotka  
0 0

nkba

#6367684 Napisano: 14.06.2017 10:31:29
W sumie... jest to jakiś argument emotka
0 0

wrrrryyy

#6367699 Napisano: 14.06.2017 11:03:28
taalvikki napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Dam Wam radę. Bierzecie zdjęcie, które wygrało w innym konkursie i „pożyczacie” pomysł. Jak jesteście ambitne,
to dajcie odrobine od siebie, żeby autor pomysły nie robił smrodu. „Pożyczajcie” z Instagrama, stron sprzedających profesjonalne zdjęcia lub od koleżanek z forum, cześć się nawet nie obrazi, bo też „pożyczyła” pomysł.
Technika nie jest ważna, bo pomysł jest najważniejszy. Najlepiej cudzy emotka
Czasami tylko cos zastuka z tyłu głowy, że to nie tak powinno wyglądać, ale polubienia Waszego postu
z „moje dzisiejsze wygrane” wszystko wynagrodzą.

ziolko

#6367706 Napisano: 14.06.2017 11:09:06
wrrrryyy napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Dam Wam radę. Bierzecie zdjęcie, które wygrało w innym konkursie i „pożyczacie” pomysł. Jak jesteście ambitne,
to dajcie odrobine od siebie, żeby autor pomysły nie robił smrodu. „Pożyczajcie” z Instagrama, stron sprzedających profesjonalne zdjęcia lub od koleżanek z forum, cześć się nawet nie obrazi, bo też „pożyczyła” pomysł.
Technika nie jest ważna, bo pomysł jest najważniejszy. Najlepiej cudzy emotka
Czasami tylko cos zastuka z tyłu głowy, że to nie tak powinno wyglądać, ale polubienia Waszego postu
z „moje dzisiejsze wygrane” wszystko wynagrodzę.

to się nazywa plagiat
0 0