Wkurza mnie...

ziolko

#6367709 Napisano: 14.06.2017 11:16:40
wrrrryyy - może i jest popularny, ale jest też naganny. To zwykła kradzież cudzych pomysłów

Wkurzają mnie takie "rady". I osoby, które tak robią emotka
0 0

Claudia77

#6367717 Napisano: 14.06.2017 11:21:07
wrrrryyy napisał(a):

ziolko napisał(a):

wrrrryyy - może i jest popularny, ale jest też naganny. To zwykła kradzież cudzych pomysłów

Całkowiecie sie z Tobą zgadzam i mój post jest ironiczny... Bo wkurza mnie, że w każdym konkursie widzę takie zdjęcia.

dokładnie tak odebrałam Twojego posta-czysta ironiaemotka

mia

#6367740 Napisano: 14.06.2017 11:45:09
Wkurza to nie jest tu dobre określenie. Normalnie patrząc na te zdjęcia, przypomniał mi się 11 września... Horror. emotka
http://wbi.onet.p...nych/f8mqs5v#slajd-4
2 nkba, brucee 0

jokan

#6367876 Napisano: 14.06.2017 15:19:00
niech ten dzien juz sie skonczy pleaseemotka
0 0

mysia

#6367881 Napisano: 14.06.2017 15:23:34
nkba napisał(a):

malutka456 napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Idźcie do ślubu tanecznym krokiem, to nawet tuż przed ceremonią dodatkowo zrzucisz kilka kg, jak nic! emotka

Idąc w TYM TEMPIE zrzuci z siebie po kolei wszystko... emotka

no to lepiej niech trochę zwolni...bo do nocy poślubnej wypadałaby poczekać  emotka emotka

No ale po co? emotka

Oj teraz to te noce poślubne wyglądają tak, że człowiek taki zmęczony że nawet nic zrzucić z siebie nie potrafi emotka a co do sukienki, ja odebrałam swoją po ostatniej przymiarce i myślę kurde odstaje, dziwnie coś i dzwonię do salonu, że jednak za duża, kazali przyjechać na następny dzień, przed wyjściem narzeczony przygotował pyszny obiad, przymierzam w salonie i w sam raz,strasznie mi głupio było, dobrze że ten obiad zrobił bo jakby mi ją poprawili to bym chyba tylko przystawkę zjadła emotka
paula9891 trzymam kciuki! emotka

Astronautka

#6367887 Napisano: 14.06.2017 15:28:51
jestem w ciąży, koniec 1 trymestru, praktycznie od miesiąca jestem na l-4 (wiek 35 plus zespół jajników policystycznych), rozmawiałam z szefem, sama zaproponowałam mu żeby przyjąć kogoś na moje miejsce na czas kiedy mnie będzie, dzisiaj mi szef powiedział, że kogoś znalazł a ja poczułam się niepotrzebna, długo staraliśmy się o dziecko, jestem po 3 inseminacjach a tu ciąża w zupełnie naturalny sposób, bardzo się cieszę, ale z drugiej strony mam doła....
0 0

defed

#6367889 Napisano: 14.06.2017 15:32:53
astronautka napisał(a):

jestem w ciąży, koniec 1 trymestru, praktycznie od miesiąca jestem na l-4 (wiek 35 plus zespół jajników policystycznych), rozmawiałam z szefem, sama zaproponowałam mu żeby przyjąć kogoś na moje miejsce na czas kiedy mnie będzie, dzisiaj mi szef powiedział, że kogoś znalazł a ja poczułam się niepotrzebna, długo staraliśmy się o dziecko, jestem po 3 inseminacjach a tu ciąża w zupełnie naturalny sposób, bardzo się cieszę, ale z drugiej strony mam doła....

To nie czas na smuteczki emotka  Praca jest istotna, ale są rzeczy o wiele ważniejsze, np. Wasze zdrowie emotka

Astronautka

#6367890 Napisano: 14.06.2017 15:34:48
defed napisał(a):

astronautka napisał(a):

To nie czas na smuteczki  emotka  Praca jest istotna, ale są rzeczy o wiele ważniejsze, np. Wasze zdrowie  emotka

dziękuje emotka  
2 defed, silvia8 0

nataszka

#6367900 Napisano: 14.06.2017 15:48:53
astronautka napisał(a):

defed napisał(a):

astronautka napisał(a):

To nie czas na smuteczki  emotka  Praca jest istotna, ale są rzeczy o wiele ważniejsze, np. Wasze zdrowie  emotka

dziękuje  emotka  

trzymamy kciuki niech kruszynka rośnie emotka

jofe8484

#6367951 Napisano: 14.06.2017 17:20:49
Poczta Polska - wysłałam w niedzielę 11.06 list do Mokate piorytet polecony z potwierdzeniem, dziś 14.06 a od wczoraj od 9:00 w e-monitoringu przesyłek wisi info "w doręczeniu". Nie wiem co oni z nią robią.emotka
0 0

monia24

#6367971 Napisano: 14.06.2017 17:49:18
Zjadłam Laysy i nie mam kodu emotka
1 maryam 0

mysia

#6368025 Napisano: 14.06.2017 19:17:13
Wystałam się dzisiaj z moim już brzucholem przy kasie pierwszeństwa, a zakupy Nestle wyszły mnie około 19zł, a myślałam że wyliczyłam ponad 20zł emotka ale jak się dokulałam to nie odpuściłam i poszłam raz jeszcze, omijając kasę pierwszeństwa dla nastolatków z energetykami i ludzi którym się pewnie bardzo śpieszy i stąd ta kasa (w "normalnej" kasie poszło mi szybciej emotka )
Mam nadzieję, że te wydane łącznie 41zł na konkurs przyniosą jakąś wygraną emotka

Niebieska_Laguna

#6368079 Napisano: 14.06.2017 20:54:12
Wkurza mnie instytucja małżeństwa emotka
2 nkba, darog 0

aleman

#6368083 Napisano: 14.06.2017 20:57:32
Osoba "cichociemna" ...zbiera paragony po znajomych, wygrywa, nawet kawy nie postawi,

Wygrywa w konkursach jak dziś - REJS - MORZE ŚRÓDZIEMNE na FB Douglas ( Hugo Boss), - ciesząc się, że prawie nikt nie wiedział o konkursie...

BO CELOWO znanych tylko sobie konkursów NIE DODAJE...
0 0

mysia

#6368403 Napisano: 15.06.2017 19:14:50
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja myślę, że każdy musi wyluzować jeśli chodzi o konkursy. emotka  Ty tylko konkursy. Życie kopie, nie - przegrane. emotka  Obyśmy wszyscy tylko takie problemy mieli, jak niewygrane w konkursie! emotka  Ktoś tu bardzo mądrze wczoraj napisał (tylko ten post też zniknął) - sprawy osobiste załatwiamy inaczej, trudno kogoś publicznie gnoić za wygraną spoza bazy; jeśli mam do niej żal (możliwe, że uzasadniony), to jej to piszę na pw.   emotka

Wreszcie dojrzałaś do tego odkrycia... emotka
Konkursy to tylko zabawa, rozrywka emotka

Jeżeli chodzi o dodawanie konkursów to staram się dodać jak coś widzę, bo doceniam ilość konkursów które mogę dzięki Wam znaleźć, oraz żeby mieć dostęp do niektórych tematów. Jednak są użytkownicy, którzy tylko korzystają z tego co dodają inni, dostają informacje czytając to co piszą aktywni i pomocni forumowicze, dlatego gdybym czegoś nie dodała a wzięłabym udział nie czułabym się źle bo jest tu wiele osób które nie dają z siebie nic, a korzystają emotka

marzanna

#6368419 Napisano: 15.06.2017 20:29:50
Ja zwróciłam uwagę na fakt, że aleman wykłóca się, że "cichociemna" osoba nie dodała konkursu do bazy, a przecież sam/a też tego nie zrobił/a. Skoro śledzi wyniki tego konkursu, to znaczy, że o nim wiedział i prawdopodobnie wziął udział, a ja tego konkursu w bazie nie widzę......
0 0

budryska

#6368421 Napisano: 15.06.2017 20:34:35
Wkurza mnie, że zamiast na ciepłej plaży spędzamy ten tydzień w domu... Wredna ospa - wystarczyłoby, żeby odpuściła dwa dni wcześniej i nie mielibyśmy wątpliwości co do wyjazdu.
I wkurza mnie, że zamiast all inclusive mamy w domu "biedowanie" - zostaliśmy z przysłowiową złotówka w portfelu, bo cała kasa poszła na przygotowania do wyjazdu. A na zwrot kosztów z ubezpieczenia będziemy sobie jeszcze długo czekać... emotka
0 0

andziulka21

#6368489 Napisano: 15.06.2017 23:37:55
Patrzę przez okno i widzę,że piesek czmychnął na ulice (polna droga,do kilku domów), wychodzę na balkon i go wołam, nie słucha emotka  pobiegł pobawić się z pieskiem sąsiadów (nie mają ogrodzenia,a psa wiaża na dwu metrowym sznurku do drzewa emotka ). Biegnę na dół, wychodzę z domu,by go zabrać.. i co widzę? Sąsiedzi całą rodzinką ładują wielkimi kamieniami w mojego pieska! Moja wściekłość sięgnęła zenitu emotka
0 0

darog

#6368493 Napisano: 16.06.2017 00:22:04
marzanna napisał(a):

Ja zwróciłam uwagę na fakt, że aleman wykłóca się, że \"cichociemna\" osoba nie dodała konkursu do bazy, a przecież sam/a też tego nie zrobił/a. Skoro śledzi wyniki tego konkursu, to znaczy, że o nim wiedział i prawdopodobnie wziął udział, a ja tego konkursu w bazie nie widzę......

Raczej żal straconej szansy...i nie wziął udziału, stąd hejt.
Bo gdyby wziął, to przecinka by sie doszukał nie w tym miejscu, ze tekst nieprawidłowo napisany, etc..

a tak po prawdzie to chyba chodzi o zazdrość \"dobrych\" koleżanek- ze jedna drugiej nie powiedziała, a z netu o wygranym konkursie sie dowiedziała i wściekła, ze udziału nie brała..
A skoro to nie pierwszy raz to sie nawkurzala i tyle.
0 0

marzanna

#6368495 Napisano: 16.06.2017 00:43:14
darog napisał(a):

Raczej żal straconej szansy...i nie wziął udziału, stąd hejt.
Bo gdyby wziął, to przecinka by sie doszukał nie w tym miejscu, ze tekst nieprawidłowo napisany, etc..

a tak po prawdzie to chyba chodzi o zazdrość \"dobrych\" koleżanek- ze jedna drugiej nie powiedziała, a z netu o wygranym konkursie sie dowiedziała i wściekła, ze udziału nie brała..
A skoro to nie pierwszy raz to sie nawkurzala i tyle.

Sądzę, że ta osoba wzięła udział w konku, ale nie wygrała. Z ciekawości aż zajrzałam na stronę
Douglas. By sprawdzić wyniki, trzeba cofnąć się o 2 tygodnie do postu konkursowego. I z tego co widzę, to poleciały
"reklamacje" i Douglas ma rozważyć zmianę wyników do poniedziałku. Czyli "same old story" emotka
0 0