Wkurza mnie...

kachakacha

#6370030 Napisano: 21.06.2017 08:23:48
cherry_coke napisał(a):

ikki napisał(a):

Mój brat się zaręczył i po miesiącu jego narzeczona oddała mu pierścionek emotka Czy to koniec ich związku ?co by mu tak doradzić bo siedzi chłopak załamany

To i ja dodam swoje 3 grosze. emotka  Polecam nie doradzać emotka  Ale zabrać brata na spacer, ciacho/piwo, dać mu się wygadać lub pomilczeć, przypomnieć, że jest świetnym gościem i że ma zawsze na kogo liczyć. 

Racja, racja! Nie doradzaj, bo przyjdzie co do czego, oni się pogodzą, a Ty będziesz ta zła.
1 Halszka 0

oryginalny80

#6370035 Napisano: 21.06.2017 08:38:15
bruce napisał(a):

ikki napisał(a):

Mój brat się zaręczył i po miesiącu jego narzeczona oddała mu pierścionek emotka Czy to koniec ich związku ?co by mu tak doradzić bo siedzi chłopak załamany

Niech się cieszy i błogosławi los. emotka  Wiem, że to brzmi ciężko, ale naprawdę lepiej teraz, niżby taki cios miał Go spotkać PO ślubie i oddana zostałaby obrączka. emotka Powiedz Mu, że widocznie tamta nie zasłużyła na Niego - niech szuka lepszej! Fajnych dziewczyn nie brakuje! emotka

Pokaż mu jeszcze wpisy na naszym forum o tesciowych, to może się nawet ucieszy emotka  A tak poważnie, to troche pocierpi, ale życie nie znosi pustki, i pewnie za jakiś czas pozna inną, która podbije jego serce.
2 donia7, brucee 0

jokan

#6370036 Napisano: 21.06.2017 08:43:56
konkursy123 napisał(a):

Dziwi  mnie, że ludzie kupują jakieśdziadostwo  które nabija kasęzagranicznym koncernom za obietnicę wygrania przedmiotu, któregonie potrzebują.

kazdy moze grac, nawet o rzecz ktorej nie potrzebuja, ale jak ja sprzeda, to bedzie mial $$$ ktore potrzebuje, to w czym problem?
1 iszhara 0

sylzab2294

#6370045 Napisano: 21.06.2017 09:01:31
luk1990 napisał(a):

Ehhh to mnie wkurza:

https://zapodaj.n...es/79436911372a6.jpg

jak juz sie zebralam i chce wyslac zgloszenie to spotkał mnie brak kodu pod zdrapką...i jak tu się nie wkurzać? emotka

miałam to samo emotka
Napisz do nich maila i prześlą Ci kod emotka
1 brucee 0

jokan

#6370157 Napisano: 21.06.2017 12:41:56
poprostuanette napisał(a):

Ludzie mnie wkurzają bo myślą że są zabawni...

Dzwoni facet do biura i pyta się czy są kluby go go w Egipcie... i czy tm będą murzyni lub murzynki mu tańczyły. A potem dodaje że jak nie ma to ja mogę mu obciągnąc emotka

mysle, ze nie masz gorzej niz ja:(, z zabojadami musze sie uzerac...emotka , oni są tacy popier...ze szkoda gadac....
1 bethan 0

elmo

#6370161 Napisano: 21.06.2017 12:49:45
jokan napisał(a):

Dzwoni facet do biura i pyta się czy są kluby go go w Egipcie... i czy tm będą murzyni lub murzynki mu tańczyły. A potem dodaje że jak nie ma to ja mogę mu obciągnąc emotka

mysle, ze nie masz gorzej niz ja:(, z zabojadami musze sie uzerac... emotka , oni są tacy popier...ze szkoda gadac....

To i ja coś dołożę... Na co dzień użeram się z Koreańczykami. Ci to dopiero mają nierówno pod sufitem emotka
1 jokan 0

ilonaxx5

#6370162 Napisano: 21.06.2017 12:52:51
BLACKemotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6370163 Napisano: 21.06.2017 12:53:59
elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

mysle, ze nie masz gorzej niz ja:(, z zabojadami musze sie uzerac... emotka , oni są tacy popier...ze szkoda gadac....

To i ja coś dołożę... Na co dzień użeram się z Koreańczykami. Ci to dopiero mają nierówno pod sufitem  emotka

ehhh... naprawde lubię swoją pracę... mogę podróżować, nie mam cięzko ale turyści mnie dobijają emotka
1 jokan 0

jokan

#6370166 Napisano: 21.06.2017 13:00:29
elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

To i ja coś dołożę... Na co dzień użeram się z Koreańczykami. Ci to dopiero mają nierówno pod sufitem  emotka

moge sie tylko domyslic....wkurza mnie to, ze nam wydaje sie cos logiczne a oni komplikuja, po prostu nie trawie tego....dziki krajemotka
0 0

picola

#6370167 Napisano: 21.06.2017 13:01:53
elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

Przypomniało mi się, jak kilka lat temu mój mąż miał zająć stanowisko kierownicze w koreańskiej firmie. Po firmie oprowadzał go prezes - Koreańczyk. Weszli do gabinetu męża, a Koreańczyk wysuwa zza szafy materac i mówi, że w nocy, jak mężowi nie będzie się opłacało wracać do domu, to może się położyć obok biurka emotka

elmo

#6370182 Napisano: 21.06.2017 13:24:28
picola napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

Przypomniało mi się, jak kilka lat temu mój mąż miał zająć stanowisko kierownicze w koreańskiej firmie. Po firmie oprowadzał go prezes - Koreańczyk. Weszli do gabinetu męża, a Koreańczyk wysuwa zza szafy materac i mówi, że w nocy, jak mężowi nie będzie się opłacało wracać do domu, to może się położyć obok biurka emotka

No nie, to się zmieniło! Jak jest potrzeba to kierownicy MUSZĄ siedzieć w nocy, ludzie po godzinach czy w weekendy, ale żeby im wtedy robić jakieś udogodnienia, to nie do pomyślenia emotka
0 0

southlander

#6370219 Napisano: 21.06.2017 14:49:03
kumulacja napisał(a):

ikki napisał(a):

Znam takiego, który po wręczeniu pierścionka dowiedział się, że skoro nie wie, o jakim pierścionku marzyła jego dziewczyna, to znaczy, że jej nie zna. I rozstali się. Różne są związki, ale ja uważam, że lepiej rozstać się przed ślubem niż kilka lat po nim.

Mój dobry kumpel ze studiów, zerwał zaręczyny tydzień przed ślubem. Bolało go że skrzywdził w ten sposób dziewczynę, ale mu tłumaczyłem, że gorzej by było jakby podjął tę decyzję tydzień po ślubie emotka Zachował się na szczęście honorowo i pokrył wszystkie koszty odwołania wesela. Braciszkowie dziewczyny nie byli zadowoleni, podczas jego nieobecności zrobili mu wjazd na mieszkanie zabierając wszystko co było jej, a jako bonus zostawili kartki z groźbami emotka

Co do pierścionka to ja na szczęście od początku czułem jaki się spodoba mojej Narzeczonej emotka
2 brucee, kalka 0

ewikewikk

#6370271 Napisano: 21.06.2017 16:32:16
picola napisał(a):

To taka rodzinna firma, z ciepłą domową atmosferą emotka
 Masakra, że z góry zakładają, że facet totalnie zrezygnuje z czasu wolnego i swojego życia....

A w temacie wkurza mnie Brico z wynikami konka urodzinowego i tempem powiadamiania - NORMALNIE WYSIADAM, NIE MAM CIERPLIWOŚCI!!!  emotka
1 brucee 0

1mariusz

#6370444 Napisano: 22.06.2017 00:24:07
bruce napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Pokaż mu jeszcze wpisy na naszym forum o tesciowych, to może się nawet ucieszy emotka

Teściów (teściom emotka ) też bym dołożyła... emotka
A w temacie - wyjechałam rano z dziećmi do szkoły, a tu kolejny rozjechany kot na drodze leży, akurat go zbierali. emotka emotka  Mam przerąbane już do końca dnia, taki straszny widok to był... emotka  Ja strasznie przeżywam takie zwierzęta pozabijane, normalnie potem dojść do siebie nie umiem... Masakra, jak na mojej ulicy pędzą kierowcy; nie ma tygodnia, żeby wypadku nie było, zdarzają się nawet śmiertelne... emotka

Jechałam dzisiaj z koleżanką do miasta. Wlokłyśmy się za ciężarówką i nagle widzę jak przed same koła wpada mu taki piękny duży młody pies!!! A kumpela do mnie krzyczy-widziałaś co ten sk... zrobił?!?!?! Na przystanku PKS stał facet z truskawkami i tego psa przegonił wprost pod koła tego auta !!! Cały czas mam przed oczami jak ten pies wiruje w powietrzu i uderza w płyty chodnika...
1 brucee 0

anialistopad

#6370449 Napisano: 22.06.2017 03:58:17
Nowy wyglad poczty na wp wkurza mnie . Jak wrocic do starej wersji?
0 0

kumulacja

#6370460 Napisano: 22.06.2017 07:29:28
anialistopad napisał(a):

Nowy wyglad poczty na wp wkurza mnie . Jak wrocic do starej wersji?

Taką odpowiedź otrzymałam od WP:
Niestety, nie ma możliwości powrotu do starego interfejsu poczty,
jest to spowodowane tym, że nowa poczta jest tworzona na zupełnie
innym systemie oraz w nowszej technologii, co uniemożliwia cofnięcie do
starego systemu.Nasi administratorzy dokładają wszelkich starań, aby
mimo nowych rozwiązań zmiana przyzwyczajeń użytkowania poczty była
jak najmniej  uciążliwa – dlatego wszystkie opinie i sugestie są analizowane
i na ich podstawie wprowadzane są odpowiednie zmiany i takie, jakich
użytkownicy sobie życzą.

Pozostaje tylko pisać do nich, co nam się nie podoba w nowej poczcie.
0 0

monisss

#6370619 Napisano: 22.06.2017 14:22:57
1mariusz napisał(a):

bruce napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Pokaż mu jeszcze wpisy na naszym forum o tesciowych, to może się nawet ucieszy emotka

Teściów (teściom emotka ) też bym dołożyła... emotka A w temacie - wyjechałam rano z dziećmi do szkoły, a tu kolejny rozjechany kot na drodze leży, akurat go zbierali. emotka emotka  Mam przerąbane już do końca dnia, taki straszny widok to był... emotka  Ja strasznie przeżywam takie zwierzęta pozabijane, normalnie potem dojść do siebie nie umiem... Masakra, jak na mojej ulicy pędzą kierowcy; nie ma tygodnia, żeby wypadku nie było, zdarzają się nawet śmiertelne... emotka

Jechałam dzisiaj z koleżanką do miasta. Wlokłyśmy się za ciężarówką i nagle widzę jak przed same koła wpada mu taki piękny duży młody pies!!! A kumpela do mnie krzyczy-widziałaś co ten sk... zrobił?!?!?! Na przystanku PKS stał facet z truskawkami i tego psa przegonił wprost pod koła tego auta !!! Cały czas mam przed oczami jak ten pies wiruje w powietrzu i uderza w płyty chodnika...

przepraszam ze zapytam.. ale pomoglyscie psu? czy juz nie bylo co ratowac?
1 brucee 0

agicho

#6370630 Napisano: 22.06.2017 15:13:05
Wejdę nawciskać tu Groszkowi, w 4 kolejnych brak produktów z Pudliszekemotka emotka
1 brucee 0

Claudia77

#6370645 Napisano: 22.06.2017 15:42:58
agicho napisał(a):

Wejdę nawciskać tu Groszkowi, w 4 kolejnych brak produktów z Pudliszek emotka emotka

U mnie w Groszku tylko ketchup po 8 zł i zero innych produktów, nie kupiłam mam w d... ten konkurs, nie dam za 2 ketchupy 16 zł...emotka
1 brucee 0

icotynato

#6370715 Napisano: 22.06.2017 18:06:01
Lidl PolskaTak, wiemy, że od piątku nie będziecie mieć za grosz ochoty, by wracać do
szkoły. Za to za grosz odbierzecie lody Ballino. Wystarczy zrobić zakupy
za min. 10zł. Należy Wam się przecież nagroda na zakończenie roku
szkolnego, prawda? :) Tylko w piątek, 23.06! http://tak.to/ZaGrosz
0 0