Wkurza mnie...

ziolko

#6369710 Napisano: 20.06.2017 09:36:12
anialistopad napisał(a):

Jeny jak ludzie smierdza w autobusie ,masakra jakas. Nie potrafia sie umyc i perfuma jakas psiknac,no kurde.

smród plus perfumy to mieszanka wybuchowa emotka  
1 brucee 0

anialistopad

#6369716 Napisano: 20.06.2017 09:45:12
Ziolko po kąpieli niech sie psikna nie przed
2 brucee, ziolko 0

Agnes

#6369759 Napisano: 20.06.2017 11:08:51
ziolko napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jeny jak ludzie smierdza w autobusie ,masakra jakas. Nie potrafia sie umyc i perfuma jakas psiknac,no kurde.

smród plus perfumy to mieszanka wybuchowa emotka  

no to wyobrazcie sobie ze taki zapach towarzyszy mi w drodze do pracy i w samej pracy ( robię w MOPS)
1 brucee 0

Claudia77

#6369769 Napisano: 20.06.2017 11:33:17
NIE MOGĘ ZNALEŹĆ PARAGONU Z KASZTELANA ITM emotka
Już znalazłam  emotka

mia

#6369843 Napisano: 20.06.2017 14:21:46
Po uju fest pechowy dzień. emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6369855 Napisano: 20.06.2017 14:56:20
marzanna napisał(a):

darog napisał(a):

Raczej żal straconej szansy...i nie wziął udziału, stąd hejt.
Bo gdyby wziął, to przecinka by sie doszukał nie w tym miejscu, ze tekst nieprawidłowo napisany, etc..

a tak po prawdzie to chyba chodzi o zazdrość \"dobrych\" koleżanek- ze jedna drugiej nie powiedziała, a z netu o wygranym konkursie sie dowiedziała i wściekła, ze udziału nie brała..
A skoro to nie pierwszy raz to sie nawkurzala i tyle.

Sądzę, że ta osoba wzięła udział w konku, ale nie wygrała. Z ciekawości aż zajrzałam na stronę
Douglas. By sprawdzić wyniki, trzeba cofnąć się o 2 tygodnie do postu konkursowego. I z tego co widzę, to poleciały
"reklamacje" i Douglas ma rozważyć zmianę wyników do poniedziałku. Czyli "same old story" emotka

patrzę teraz na nowe wyniki Douglasa.... wygrało zgłoszenie, które od razu powinno być wykluczone, bo zgodnie z polskim prawem, regulaminem konkursu i regulaminem facebooka nie ma takiego imienia...  
0 0

Astronautka

#6369857 Napisano: 20.06.2017 14:59:15
giulietta napisał(a):

marzanna napisał(a):

darog napisał(a):

Bo gdyby wziął, to przecinka by sie doszukał nie w tym miejscu, ze tekst nieprawidłowo napisany, etc..

a tak po prawdzie to chyba chodzi o zazdrość \"dobrych\" koleżanek- ze jedna drugiej nie powiedziała, a z netu o wygranym konkursie sie dowiedziała i wściekła, ze udziału nie brała..

Sądzę, że ta osoba wzięła udział w konku, ale nie wygrała. Z ciekawości aż zajrzałam na stronę
Douglas. By sprawdzić wyniki, trzeba cofnąć się o 2 tygodnie do postu konkursowego. I z tego co widzę, to poleciały
"reklamacje" i Douglas ma rozważyć zmianę wyników do poniedziałku. Czyli "same old story" emotka

patrzę teraz na nowe wyniki Douglasa.... wygrało zgłoszenie, które od razu powinno być wykluczone, bo zgodnie z polskim prawem, regulaminem konkursu i regulaminem facebooka nie ma takiego imienia...  

wielokrotnie w konkursach na fejsie zgłaszam to jako nagrodzenie niezgodne z regulaminem i co? organizator wyjaśnia, że po to prosi o podanie później danych by móc wysłać nagrodę czyli mają mnie gdzieś!
0 0

joan

#6369859 Napisano: 20.06.2017 15:02:55
astronautka napisał(a):

wielokrotnie w konkursach na fejsie zgłaszam to jako nagrodzenie niezgodne z regulaminem i co? organizator wyjaśnia, że po to prosi o podanie później danych by móc wysłać nagrodę czyli mają mnie gdzieś!

Najprościej zgłosić fejsbukowi - jako konto fałszywe.

Konto, które w momencie zgłoszenia nie spełnia wymagań formalnych, nie powinno być w ogóle brane pod uwagę w konkursach.
1 dorothy 0

Gość: giuliettaX

#6369860 Napisano: 20.06.2017 15:03:22
astronautka napisał(a):

giulietta napisał(a):

marzanna napisał(a):

darog napisał(a):

bo często takie profile obsługują osoby, które nie mają pojęcia o podstawowych przepisach prawa emotka  inne dane niż w dowodzie są fałszywe
0 0

asiunia260

#6369861 Napisano: 20.06.2017 15:03:45
Wkurza mnie niemoc mojego mózgu emotka  jak zawsze przed sesją dopada mnie kryzys i nie mogę się skupić na nauce  emotka  
0 0

jokan

#6369863 Napisano: 20.06.2017 15:03:59
mia napisał(a):

nooo:( ale czuje ze taki caly tydzien bedzie i moze jeszcze nastepny:(
0 0

atanerka

#6369866 Napisano: 20.06.2017 15:28:50
wkurza mnie loteria Black 0/20 emotka
0 0

mia

#6369889 Napisano: 20.06.2017 16:40:27
jokan napisał(a):

mia napisał(a):

nooo:( ale czuje ze taki caly tydzien bedzie i moze jeszcze nastepny:(

Nawet mnie nie osłabiaj... I tak końcówkę tygodnia będę mieć mocno stresującą, bez dodatkowego pecha. emotka
0 0

cherry_coke

#6369928 Napisano: 20.06.2017 20:08:23
Poszłam na inną pocztę niż "moja" i pani za list z nakrętką tymbarkową policzyła mi gabaryt B czyli 9,80 zl. Nosz kurde. Dobrze, że inne konkursy zawierała ta koperta bo bym nie przebolała. 
1 brucee 0

luk1990

#6369993 Napisano: 20.06.2017 23:57:40
Ehhh to mnie wkurza:

https://zapodaj.n...es/79436911372a6.jpg

jak juz sie zebralam i chce wyslac zgloszenie to spotkał mnie brak kodu pod zdrapką...i jak tu się nie wkurzać? emotka
0 0

dorothy

#6369997 Napisano: 21.06.2017 00:11:56
nkba napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dekoral wysłałam kod ze zdrapki,a zgłoszenia nie wysłałam ,bo północ wybiła. Już nie mogę wysłać?

Możesz emotka

możesz wysłać jak najbardziej tylko jak to zaliczą?:
"a następnie w wybranym przez siebie dniu trwania Konkursu, o którym mowa w ust.1.3.:
d) zgłosić swój udział w Konkursie, wysyłając wiadomość sms z telefonu
komórkowego aktywowanego w sieci operatora telefonii komórkowej
korzystającego z polskich zasobów numeracji, na nr telefonu: 70068,
e) w dniu zgłoszenia do udziału w Konkursie, o którym mowa w pkt d) powyżej
zrealizować zadanie konkursowe – odpowiedzieć na pytanie konkursowe
wysyłając wiadomość sms z telefonu komórkowego, z którego nastąpiło
zgłoszenie do Konkursu, na zasadach opisanych w rozdziale 4 Regulaminu."
0 0

bezaczek7

#6370002 Napisano: 21.06.2017 00:36:07
cherry_coke napisał(a):

Poszłam na inną pocztę niż "moja" i pani za list z nakrętką tymbarkową policzyła mi gabaryt B czyli 9,80 zl. Nosz kurde. Dobrze, że inne konkursy zawierała ta koperta bo bym nie przebolała. 

Ceny na poczcie sa masakryczne, a nie mam mozliwosci skorzystac z innej opcji. Na mojej poczcie bardzo skrupulatnie trzymaja sie gabarytow, przez co mam problem nieraz sprzedac cokolwiek na allegro. Jak tu konkurowac z inpostem poleconym? :zbanowany:
Wkurza mnie, ze moje zeby nie lubia plomb. Co chwile cos odpada, odpryskuje, zgryza sie, zolknie, masakra jakas. Licowka 200zl, a odpadla po 5 latach, tak se, o, przy jedzeniu mieciutkiego hamburgera emotka
0 0

Gość: konkursy123

#6370012 Napisano: 21.06.2017 06:49:04
Dziwi  mnie, że ludzie kupują jakieśdziadostwo  które nabija kasęzagranicznym koncernom za obietnicę wygrania przedmiotu, któregonie potrzebują.
0 1 bethan

Gość: poprostuanette

#6370013 Napisano: 21.06.2017 07:31:33
Ludzie mnie wkurzają bo myślą że są zabawni...

Dzwoni facet do biura i pyta się czy są kluby go go w Egipcie... i czy tm będą murzyni lub murzynki mu tańczyły. A potem dodaje że jak nie ma to ja mogę mu obciągnąc emotka
0 0

cherry_coke

#6370016 Napisano: 21.06.2017 07:42:39
ikki napisał(a):

Mój brat się zaręczył i po miesiącu jego narzeczona oddała mu pierścionek emotka Czy to koniec ich związku ?co by mu tak doradzić bo siedzi chłopak załamany

To i ja dodam swoje 3 grosze. emotka  Polecam nie doradzać emotka  Ale zabrać brata na spacer, ciacho/piwo, dać mu się wygadać lub pomilczeć, przypomnieć, że jest świetnym gościem i że ma zawsze na kogo liczyć.