Wkurza mnie...

yougerd

#6823868 Napisano: 19.11.2021 13:12:55
fiona25 napisał(a):

No tak, to teraz ja mogę napisać,że wkurza mnie moja naiwność ,że jednym zgłoszeniem w tygodniu mogę coś ugrać ... wyobrażam sobie te tysiące odpowiedzi a wśród nich mój wypierdek... emotka

Można, można ja jednym zgłoszeniem paragonu główną wygrałam i to z rezerwy. Powodzenia.

paula9891

#6823889 Napisano: 19.11.2021 14:02:08
yougerd napisał(a):

fiona25 napisał(a):

No tak, to teraz ja mogę napisać,że wkurza mnie moja naiwność ,że jednym zgłoszeniem w tygodniu mogę coś ugrać ... wyobrażam sobie te tysiące odpowiedzi a wśród nich mój wypierdek... emotka

Można, można ja jednym zgłoszeniem paragonu główną wygrałam i to z rezerwy. Powodzenia.

A pewnie, że można. Jeśli zgłoszenie jest najlepsze, to wystarczy jedno emotka  Przecież to kreatywne, a nie loteria.
0 0

fiona25

#6823974 Napisano: 19.11.2021 16:00:06
paula9891 napisał(a):

yougerd napisał(a):

fiona25 napisał(a):

A pewnie, że można. Jeśli zgłoszenie jest najlepsze, to wystarczy jedno emotka  Przecież to kreatywne, a nie loteria.

Wiem, wiem - też mi się kiedyś główna trafiła jednym zgłoszeniem, ale jakoś ostatnio mam ze wszystkim pod górkę i już nie wierzę ,że wreszcie coś pozytywnego mi sie przydarzy  emotka  A wymiataczem też nie jestem  emotka  No ale...nadzieja umiera ostatnia... Pierwszy tydzień już chyba poszedł , ale jeszcze kilka przed nami  emotka
0 0

tereniagno

#6824065 Napisano: 19.11.2021 17:50:23
paula9891 napisał(a):

yougerd napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Jednym zgłoszeniem wygrałam wycieczkę, więc możnaemotka Powodzenia:)
1 fiona25 0

pikawka

#6824117 Napisano: 19.11.2021 20:06:21
Wkurza mnie moje gapiostwo i robienie wszystkiego na "dzikusa"... koszmarny dzień emotka
0 0

fiona25

#6824253 Napisano: 20.11.2021 16:13:42
dzidziapiernik napisał(a):

fiona25 napisał(a):

No tak, to teraz ja mogę napisać, że wkurza mnie moja naiwność, że jednym zgłoszeniem w tygodniu mogę coś ugrać... wyobrażam sobie te tysiące odpowiedzi a wśród nich mój wypierdek... emotka

Napisać możesz, tylko po co tak desperacko? emotka Wincy wiary we w się! emotka Nie lepiej to napisać, że po prostu jeszcze nie trafiłaś w gusta Jury, ale będziesz próbować! (to jeszcze tylko piętnaście lat grania emotka ) emotka P.S. Czy jesteś mamutem? emotka Skąd ten wypierdek? emotka

Masz rację w 100% , po prostu tak mi się ostatnio nie wiedzie w dziedzinach życia wszelakich, że po prostu mi się ulało ... Tym razem faktycznie nie trafiłam w gusta jury,ale ogólnie narzekać nie mogę , lubimy się z Avanti...dam nam jeszcze szansę  emotka  A jak trzeba będzie praktykować te 15 lat to chętnie popraktykuję , wygrywać jest naprawdę miło... W ostatnich czasach nie ma wielu kreatywnych , w których do wygrania jest "żywa gotówa" ,wiec oczywistym było,że po chałupach będą sie przewalały paczki z Laysami. Kto wie czy gdybym miała jakiś strych to wyjątkowo nie poszłabym po bandzie emotka  No ale warunki magazynowe i moce przerobowe mojej rodziny skutecznie blokują moje zapędy. A czy jestem mamutem? Czasami tak się właśnie czuję, więc kto wie... emotka  Pozdrawiam  emotka  
0 0

Gość:

#6824524 Napisano: 22.11.2021 11:46:00
fiona25 napisał(a):

dzidziapiernik napisał(a):

fiona25 napisał(a):

No tak, to teraz ja mogę napisać, że wkurza mnie moja naiwność, że jednym zgłoszeniem w tygodniu mogę coś ugrać... wyobrażam sobie te tysiące odpowiedzi a wśród nich mój wypierdek... emotka

Napisać możesz, tylko po co tak desperacko? emotka Wincy wiary we w się! emotka Nie lepiej to napisać, że po prostu jeszcze nie trafiłaś w gusta Jury, ale będziesz próbować! (to jeszcze tylko piętnaście lat grania emotka ) emotka P.S. Czy jesteś mamutem? emotka Skąd ten wypierdek? emotka

Masz rację w 100% , po prostu tak mi się ostatnio nie wiedzie w dziedzinach życia wszelakich, że po prostu mi się ulało ... Tym razem faktycznie nie trafiłam w gusta jury,ale ogólnie narzekać nie mogę , lubimy się z Avanti...dam nam jeszcze szansę  emotka  A jak trzeba będzie praktykować te 15 lat to chętnie popraktykuję , wygrywać jest naprawdę miło... W ostatnich czasach nie ma wielu kreatywnych , w których do wygrania jest "żywa gotówa" ,wiec oczywistym było,że po chałupach będą sie przewalały paczki z Laysami. Kto wie czy gdybym miała jakiś strych to wyjątkowo nie poszłabym po bandzie emotka  No ale warunki magazynowe i moce przerobowe mojej rodziny skutecznie blokują moje zapędy. A czy jestem mamutem? Czasami tak się właśnie czuję, więc kto wie... emotka  Pozdrawiam  emotka  

No tak to jest, czasem wystarczy jedno zgłoszenie, tak jak w moim przypadku, no i Lay's&Cheetos wpadło, czasem wysyłam kilka "fajnych" i "kreatywnych" odpowiedzi i... nic z tego. Podobnie mam teraz z Tyskim, już nie wiem, co wymyślić, kogo zaprosić do tego pociągu, by... wygrać...

maverick

#6824954 Napisano: 23.11.2021 15:35:21
wygrywanie "byle czego" - słuchawki za 50zł, miś coca cola, koszulka z Princessy czy karta 100zł  Orlen..niby coś wpada, ale gdy inni tysiące wygrywają u Avanti lub dziesiątki tysięcy w Tyskim, to mnie wkurza moja niemoc wygrania lepsiejszej nagrodyemotka
No i oczywiście na skuter też się nie załapałem emotka

Tym, którzy wygrali dziękuję za to, że się pochwalili i zazdroszczę, BRAWO WY emotka

kumulacja

#6824974 Napisano: 23.11.2021 16:10:21
maverick napisał(a):

wygrywanie "byle czego" - słuchawki za 50zł, miś coca cola, koszulka z Princessy czy karta 100zł  Orlen..niby coś wpada, ale gdy inni tysiące wygrywają u Avanti lub dziesiątki tysięcy w Tyskim, to mnie wkurza moja niemoc wygrania lepsiejszej nagrodyemotka No i oczywiście na skuter też się nie załapałem emotka

Tym, którzy wygrali dziękuję za to, że się pochwalili i zazdroszczę, BRAWO WY emotka

Weź pod uwagę to, że te "buble" konkursowe to wina sponsorów konkursów.
Bo każdy gra o nagrody główne, a dostaje dodatkowe w postaci tych "bubli".
Nie biorę udziału w konkursach, w których są badziewne nagrody. Lecz jeśli dobrych nagród jest 5, a marnych 500, to nigdy nie wiesz, co wygrasz. Wierzysz w swoje szczęście, którego życzę każdemu z Was! 
Ale AVANTI na szczęście poszło w kierunku kasy, której tak nam brak. I jestem na TAK!
Niech inne agencje (może tu wchodzą na forum) też naciskają na sponsorów, aby fundowali nagrody pieniężne. 

fineessa

#6825071 Napisano: 23.11.2021 19:53:21
Poszłam dziś do Lidla po paragon konkursowy na loterię Winiary. Kupilam budyń śmietankowy. Patrzę a na paragonie „kisiel” emotka
0 0

misiapysiamisia

#6825267 Napisano: 24.11.2021 13:45:20
fineessa napisał(a):

Poszłam dziś do Lidla po paragon konkursowy na loterię Winiary. Kupilam budyń śmietankowy. Patrzę a na paragonie „kisiel” emotka

To jest tylko w lidlu więc liczę, że takie opisy będa im odpowiadać emotka  Kisiel tez jest opisany jako "kisiel"
1 fineessa 0

tereniagno

#6825274 Napisano: 24.11.2021 13:59:35
misiapysiamisia napisał(a):

fineessa napisał(a):

To jest tylko w lidlu więc liczę, że takie opisy będa im odpowiadać emotka  Kisiel tez jest opisany jako "kisiel"

Kupiłam dziś barszcz Winiary i opis" WINIARY BARSZCZ CZ"
Na budyniach i kisielach nie ma opisu.
Też wkurzają mnie takie opisy,bo dziś latam po sklepach za pieczątkami z GELLWE.
Chcą wszystkie wysłane zgłoszenia,jakby nie mogli podać,który paragon wygrał.
Chyba sprawdzają ile towaru zeszłoemotka
Jeszcze bardziej wkurzyłam się w Intermarche, gdy poprosiłam o pieczątkę i podpis na paragonie na wygraną z GELLWE. Kierowniczka powiedziała, że nie może mi takiego czegoś zrobić, bo ona nie wie co za produkt kupiłam, a zakup był 20 listopada i nie mają już w kasach, żeby sprawdzić.emotka Powiedziałam jej, że w ich systemie nie ma żadnych opisów prawidłowych, ponieważ wszystko wrzucają w 1 worek. Nie ważne, czy to produkty GELLWE czy WINIARY, czy PRYMAT itd. Specjalnie weszłam na sklep i kupiłam produkty na konkurs, pokazałam jej paragon i produkty. Zapytałam gdzie są opisy,  jaki towar kupiłam. Powiedziałam, że następny raz przyniosę zakupione produkty lub opakowania po produktach.!
W końcu poszła do biura zapytać p.Prezes, czy może tak zrobić i przyniosła podpisany paragon z pieczątką emotka
Otworzyłam przed chwilą skrzynkę mailową, a tu następny konkurs z NIVEA MEN, że nie wskazuje nic, że to NIVEA, na paragonie ZESTAW MEN i proszą o pieczątkę i podpis w sklepie, że to zakup produktu NIVEA MENemotka
I jak tu żyć, jak człowiek musi stresować się zakupami "RYNCE LETOM"

delfinka101

#6825356 Napisano: 24.11.2021 19:30:32
Wkurza mnie fakt, że nie mogę wysłać zgłoszenia na Heinekena, bo na samym koniec strona nie reaguje. Wkurzyłam sie na orlenie.Syn płaci za laysy i pepsi a babka bierze paragon z kasy i najpierw przedarła a potem do śmieci w rzuciła. Ja do niej, ze ja chce paragon a  ta do mnie; trochę szacunku, trzeba było szybciej mówić i nie będzie w smieciach kopać. Stał nadal przy kasie, nie podała mu tylko od razu podarła i do śmieci wrzuciła. 

fineessa

#6825358 Napisano: 24.11.2021 19:44:23
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że nie mogę wysłać zgłoszenia na Heinekena, bo na samym koniec strona nie reaguje. Wkurzyłam sie na orlenie.Syn płaci za laysy i pepsi a babka bierze paragon z kasy i najpierw przedarła a potem do śmieci w rzuciła. Ja do niej, ze ja chce paragon a  ta do mnie; trochę szacunku, trzeba było szybciej mówić i nie będzie w smieciach kopać. Stał nadal przy kasie, nie podała mu tylko od razu podarła i do śmieci wrzuciła. 

Jeśli chodzi o Heineken to tez tak miałam. Zmień przeglądarkę.

kalina590

#6825360 Napisano: 24.11.2021 19:58:35
maverick napisał(a):

wygrywanie "byle czego" - słuchawki za 50zł, miś coca cola, koszulka z Princessy czy karta 100zł  Orlen..niby coś wpada, ale gdy inni tysiące wygrywają u Avanti lub dziesiątki tysięcy w Tyskim, to mnie wkurza moja niemoc wygrania lepsiejszej nagrodyemotka No i oczywiście na skuter też się nie załapałem emotka

Doskonale Cię rozumiem. Niby coś wpada, ale to nie jest TO emotka Ciężko przebić ten mur emotka  A marzy mi się coś mega, super. Coś co będę zawsze pamiętać. Coś, co da mi tyle pozytywnych emocji, które będą ze mną jeszcze długo, długo po informacji o wygranej emotka

inska

#6825836 Napisano: 26.11.2021 12:45:55
kalina590 napisał(a):

maverick napisał(a):

wygrywanie "byle czego" - słuchawki za 50zł, miś coca cola, koszulka z Princessy czy karta 100zł  Orlen..niby coś wpada, ale gdy inni tysiące wygrywają u Avanti lub dziesiątki tysięcy w Tyskim, to mnie wkurza moja niemoc wygrania lepsiejszej nagrodyemotka No i oczywiście na skuter też się nie załapałem emotka Tym, którzy wygrali dziękuję za to, że się pochwalili i zazdroszczę, BRAWO WY emotka

Doskonale Cię rozumiem. Niby coś wpada, ale to nie jest TO emotka Ciężko przebić ten mur emotka  A marzy mi się coś mega, super. Coś co będę zawsze pamiętać. Coś, co da mi tyle pozytywnych emocji, które będą ze mną jeszcze długo, długo po informacji o wygranej emotka

no to ja jestem na wczesnym etapie konkursowym - cieszy mnie właściwie wszystko co wygram emotka
ALE wkurza kwarantanna u jednego dziecka, ból ucha i temperatura u drugiego,  no i że nie mogę się ruszyć z domu "po paragony"  - no w sumie po zakupy, żeby w czymś promocyjnym zagrać, no i wkurza mnie że mąż wróci dopiero dzisiaj późnym wieczorem do domu i ze siedzę przez te 5 dni w tygodniu sama z trójką dzieci no i że pracuję na pełny etat - ale w sumie to akurat praca sama  w sobie mnie nie wkurza bo bardzo ją lubię tylko bardziej, że ten etat to bite 8h dziennie - a jak w ciągu dnia wejdę na forum dwa razy na 5 minut to max i to kosztem drugiego śniadania, no to może tez do plusów bo pandemiczne +5kg tak zrzucę? 

baxter

#6825846 Napisano: 26.11.2021 13:30:49
a mnie wkurza  sklep islodycze, który ma realizować vouchery w loterii, zamówienia złożone 09.11.2021 i nadalma status "przetwarzam" mimo, ze na stronie mają dostawa  dni roboczych, dodzwonic się do nich nie sposób, na @ nie odpowiadają. Była  tu na forum dyskusja na ten temat, maciie jakie info obecnie? Interweniowaliscie ?Słodycze miały być na Mikołajki  a tu lipaemotka
2 kumulacja, rik 0

nanajka81

#6825853 Napisano: 26.11.2021 13:54:43
baxter napisał(a):

a mnie wkurza  sklep islodycze, który ma realizować vouchery w loterii, zamówienia złożone 09.11.2021 i nadalma status "przetwarzam" mimo, ze na stronie mają dostawa  dni roboczych, dodzwonic się do nich nie sposób, na @ nie odpowiadają. Była  tu na forum dyskusja na ten temat, maciie jakie info obecnie? Interweniowaliscie ?Słodycze miały być na Mikołajki  a tu lipaemotka

była dyskusja i z tego wyszło że ten sklep ma 1 tys zamówień i najpierw realizuje te zapłacone a dopiero potem vouchery. Voucherów mają pewnie multum, w magazynie pewnie im brakuje słodyczy, sobie zrealizują kiedy chcą. U mnie działało że do nich napisałam "czemu nadal w przetwarzaniu" i zaraz na następny dzień wysyłali (tak było dwa razy) aczkolwiek to było we wrześniu i początkiem października, obecnie myślę że mają duży syf i nie ogarniają tych voucherów (jak tak patrzę po tych dwóch podstawowych konkursach familijne i śliwka to wychodzi 2 tyś voucherów z czego pewnie już sporo zrealizowali)
0 0

baxter

#6825855 Napisano: 26.11.2021 13:59:47
nanajka81 napisał(a):

baxter napisał(a):

była dyskusja i z tego wyszło że ten sklep ma 1 tys zamówień i najpierw realizuje te zapłacone a dopiero potem vouchery. Voucherów mają pewnie multum, w magazynie pewnie im brakuje słodyczy, sobie zrealizują kiedy chcą. U mnie działało że do nich napisałam "czemu nadal w przetwarzaniu" i zaraz na następny dzień wysyłali (tak było dwa razy) aczkolwiek to było we wrześniu i początkiem października, obecnie myślę że mają duży syf i nie ogarniają tych voucherów (jak tak patrzę po tych dwóch podstawowych konkursach familijne i śliwka to wychodzi 2 tyś voucherów z czego pewnie już sporo zrealizowali)

Wszystko się zgadza, tylko po co organizowali loterię w takim czasie jak przypuszczali, że nie dadzą rady tego ogarnąć. Przecież wiadomo, że ludzie będą chcieli słodycze na mikołajki i na święta
1 sabaka 0

jomajd86

#6825858 Napisano: 26.11.2021 14:01:35
Wkurza mnie wszystko... Na szczęście od jutra w końcu urlop...
1 inska 0