Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

zielonaszpilka

#7204259 Napisano: 06.09.2024 11:59:07
GreenEK napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Action i ciągły brak zdrapek . Po co takie debilne loterię organizują skoro ciągle brak z dostępnością zdrapek

Zdrapek nie ma i już nie będzie. Tak odpisała agencja. W moim Actionie dostali 3 tysiące zdrapek. Rozdali je w trzy dni.

Przecież ten konkurs/loteria to jakaś porażka. 560 dość marnych nagród i to na całą Polskę... Mało że potrzebna zdrapka to jeszcze trzeba się wbić w bramkę. Zdrapki pewnie rozdali sobie a kto wygrał to i tak tajemnica bo wyników oficjalnie raczej nie będzie.

U mnie skończyły się w pierwszym tygodniu. Napisałam o tym do nofszej. Była odpowiedź, że wyjaśnią, że zgłaszać do Action. A po kilku dniach dostałam jeszcze jednego maila z kodem do zabawy. Oczywiście nic nie wygrałam  emotka

U mnie to samo emotka  jeden kod na który nic nie wygrałam i informacja, że zdrapki nie zostaną uzupełnione w sklepach emotka  żenująca loteria. Chyba wiedzą ile średnio transakcji dziennie mają w sklepach, więc minimum tyle zdrapek razy dni trwania loterii powinni zapewnić.  Chyba, że zakładali, że zdrapki dostaną tylko ci, którzy o nie poproszą a kasjerzy wydawali zdrapki sami z siebie do każdego paragonu. Nie wiem co tam się zadziało, ale nofsza bardzo straciła w moich oczach jako organizator loterii.
2 cb656, mia 0

cb656

#7204364 Napisano: 06.09.2024 18:18:53
Wkurzyłem się na upał. Chcę deszczu. Niech pada w nocy, jak komuś przeszkadza, ale niech pada. Kcem w tym sezonie nazbierać MNUSTFO grzyboof, ale jeśli nadal będzie tak sucho, to nici z tych planów, a tego sobie nie daruję! emotka BO TAK I JUŻ!! emotka emotka

cb656

#7204366 Napisano: 06.09.2024 18:23:48
Wkurza mnie też ten jeden, złośliwy fakt, mianowicie że na małżowinie usznej stale w tym samym miejscu wyrasta mi jeden uparty, sztywny jak drut, krótki włosek. WRRRRR!!! Co ja go wyciągam pęsetą, to on apiać od nowa, stale, od lat, uparcie i na złość!! emotka
Wstydź się włosku, wstydź!! Kto to widział, w tym wieku??!  emotka   Przecież ja jeszcze młody jestem, ech... emotka
NO DAJ ŻYĆ, HELOU!!! emotka
0 0

sierakowianka

#7204373 Napisano: 06.09.2024 19:11:07
atyde25 napisał(a):

Przepraszam ale ja nie umiem w przecinki:(
Nie umiem starałam się.Może to jakieś zaburzenie.
Nie wydają mi się potrzebne tak wiem to głupie.
To jak ja wygrywam jak nie umiem ich stawiać.Dziwne nie.

Oj też nie lubię przecinków stawiać, a czasem czytając to co napisałam bez przecinków to nie czaje emotka  kropkowac też lubię, ale nigdy nie  TRZY kropki, zawsze więcej żeby się wydawało to bardziej wydatne emotka  ot takie tam
0 2 cb656, bethan