Wkurza mnie...

agnesita

#7276039 Napisano: 05.07.2025 11:30:42
Loteria kubus albo raczej to,  że system sam zczytuje dane i cały czas źle. Mam 4 musy za 2.59 czyli wychodzi 10 zł z hakiem i za pierwszym razem weszły 3 musy, za drugim 4 ale wczytało cenę produktu niżej tańszego i drogi użytkowniku twój paragon nie spełnia warunków ;/ a za trzecim razem wyszło, że na paragonie mam mus kubus Uht łaciaty emotka  w sumie z biedronki w piwach to samo brak potwierdzenia jaki to nr paragonu a w poprzedniej loterii samemu się wpisywało i było o niebo lepiej, jak to ma ludziom ułatwiać życie to ja nie wiem...
0 0

pioge7

#7276056 Napisano: 05.07.2025 12:31:55
krakowskispleen napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie co rozwiązanie konkursu narzekanie na Kropkę Bordo...
Czy wy ludzie czytacie regulaminy przed wysłaniem zgłoszenia? Bo jeśli zaznaczanie opcje, że przeczytaliście i rozumiecienjego treść to czemu potem na forum wylewacie żale, że trzeba paragony wysyłać pocztą... Że trzeba wszystkie wysłać zgłoszone?
Przecież tam wyraźnie jest punkt opisany, że w przypadku wygranej paragon trzeba wysłać pocztą ... Jeśli przed zagraniem wam ten punkt już nie pasuje (bo ze stówki nagle robi się 80) to po co gracie?

Sorry ale coś jest nie tak... Nie pasuje, nie gram i tyle.... A.nie co konkurs narzekacie .

Czytamy regulamin i wiemy, że będzie trzeba wysłać, ale to nie zmienia faktu, że jest to po prostu uciążliwe i trudno zrozumieć, czemu ta jedna jedyna agencja sobie tego życzy przy drobnych nagrodach, a nie przy nagrodzie głównej.

Jeśli po przeczytaniu regulaminu stwierdza się, że to uciążliwe, to nie bierze się udziału w konkursie, bo wie, czym grozi wygrana... Ot tak. Jest multum konkursów. Kropka prawie zawsze życzy sobie paragonów, wtedy najlepiej omijać jej konkursy.

agnesita

#7276063 Napisano: 05.07.2025 12:49:18
PPPet-er napisał(a):

agnesita napisał(a):

Loteria kubus albo raczej to,  że system sam zczytuje dane i cały czas źle. Mam 4 musy za 2.59 czyli wychodzi 10 zł z hakiem i za pierwszym razem weszły 3 musy, za drugim 4 ale wczytało cenę produktu niżej tańszego i drogi użytkowniku twój paragon nie spełnia warunków ;/ a za trzecim razem wyszło, że na paragonie mam mus kubus Uht łaciaty emotka  w sumie z biedronki w piwach to samo brak potwierdzenia jaki to nr paragonu a w poprzedniej loterii samemu się wpisywało i było o niebo lepiej, jak to ma ludziom ułatwiać życie to ja nie wiem...

Pisze do nich  - jak ich nie poinformujesz, to skad maja wiedziec o problemie emotka

Dzięki, ale i tak nie zmienia to faktu, że to mnie wkurza a na dodatek jest weekend i nikt nie zareaguje więc kolejny powód do wkurzenia się
0 0

kiwiwi

#7276089 Napisano: 05.07.2025 15:11:01
agnesita napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agnesita napisał(a):

Pisze do nich  - jak ich nie poinformujesz, to skad maja wiedziec o problemie emotka

Dzięki, ale i tak nie zmienia to faktu, że to mnie wkurza a na dodatek jest weekend i nikt nie zareaguje więc kolejny powód do wkurzenia się

A próbowałaś ręcznie edytować ten formularz po sczytaniu przez skaner? Z tego, co widzę to jest taka możliwość, można dodać produkt, ilość, cenę i pozostałe pola też są edytowalne. Chyba nie trzeba męczyć tego skanera aż wszystko sam idealnie wypełni  emotka
0 0

agnesita

#7276126 Napisano: 05.07.2025 17:18:00
kiwiwi napisał(a):

agnesita napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agnesita napisał(a):

A próbowałaś ręcznie edytować ten formularz po sczytaniu przez skaner? Z tego, co widzę to jest taka możliwość, można dodać produkt, ilość, cenę i pozostałe pola też są edytowalne. Chyba nie trzeba męczyć tego skanera aż wszystko sam idealnie wypełni  emotka

Jeśli chodzi o kubusia to pomęczyłam i w końcu zczytalo dobrze (lubię takie wyzwania emotka ) za to grzeski miałam za 3 z hakiem a policzylo za ponad 10 i tu już edytowałam ręcznie  bo dziś te paragony doprowadzają mnie do szału ;/
0 0

delfinka101

#7276168 Napisano: 05.07.2025 20:48:03
agnesita napisał(a):

Jeśli chodzi o kubusia to pomęczyłam i w końcu zczytalo dobrze (lubię takie wyzwania  ) za to grzeski miałam za 3 z hakiem a policzylo za ponad 10 i tu już edytowałam ręcznie  bo dziś te paragony doprowadzają mnie do szału ;/

Mi policzyło za 11 tysiecy emotka

zaczytana-pola

#7276174 Napisano: 05.07.2025 21:17:52
Wkurza mnie to, że paragony blanką emotka  Kiedyś tego nie było...

agnesita

#7276179 Napisano: 05.07.2025 21:38:56
delfinka101 napisał(a):

agnesita napisał(a):

Jeśli chodzi o kubusia to pomęczyłam i w końcu zczytalo dobrze (lubię takie wyzwania  ) za to grzeski miałam za 3 z hakiem a policzylo za ponad 10 i tu już edytowałam ręcznie  bo dziś te paragony doprowadzają mnie do szału ;/

Mi policzyło za 11 tysiecy emotka

Przy takiej ilości zakupionych grzesków to dopiero trzeba mieć słodkie życie emotka

sania30

#7276330 Napisano: 06.07.2025 18:27:31
Wygrałam 3 bilety do Fabryki Wedla. Zaplanowałam wyjazd do Warszawy, opłaciłam bilety I noclegi. I okazuje się ze od jutra przez 10 dni nieczynne. Także ostrzegam jakby ktoś się wybieral

michalmichna

#7276669 Napisano: 07.07.2025 17:21:48
Jestem zły sam na siebie.. wygrałem Xbox - zawsze o tym marzyłem, bo mi szkoda kasy żeby kupić - ale zrobiłem literówkę w zgłoszeniu paragonu i nagroda przepadnie 🤦‍♂️🤦‍♂️
0 0

jokan

#7276672 Napisano: 07.07.2025 17:27:48
remont który zamiast się skracać to się wydłuża....emotka
0 0

fragles

#7276678 Napisano: 07.07.2025 17:43:27
michalmichna napisał(a):

Jestem zły sam na siebie.. wygrałem Xbox - zawsze o tym marzyłem, bo mi szkoda kasy żeby kupić - ale zrobiłem literówkę w zgłoszeniu paragonu i nagroda przepadnie 🤦‍♂️🤦‍♂️

Avanti bywa wyrozumiałe...
1 cb656 0

michalmichna

#7276688 Napisano: 07.07.2025 18:24:30
fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Niestety nie tym razem. Literówka na końcu nr paragonu więc nie da rady. W środku byłoby do weryfikacji..
0 0

bezaczek7

#7276691 Napisano: 07.07.2025 18:50:56
michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Niestety nie tym razem. Literówka na końcu nr paragonu więc nie da rady. W środku byłoby do weryfikacji..

Napisałeś do nich i tak Ci odpisali?
0 0

michalmichna

#7276693 Napisano: 07.07.2025 18:54:05
bezaczek7 napisał(a):

michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Dzwoniłem…
0 0

as32572

#7276696 Napisano: 07.07.2025 18:58:25
michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

W jaki sposób mozna zweryfikować błąd w środku paragonu a na końcu już nie? Intrygujące...
1 cb656 0

atlantydek

#7276697 Napisano: 07.07.2025 18:59:16
michalmichna napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Dzwoniłem…

Napisz dodatkowo z jakimś wytłumaczeniem, może trafisz na przychylniejsze ogniwo, bo tutaj już wszystko uznaniowe raczej.
0 0

bezaczek7

#7276698 Napisano: 07.07.2025 19:01:19
michalmichna napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Dzwoniłem…

No to przykro. Ja bym jeszcze chyba napisała maila albo jakąś oficjalniejszą formę pisma, a nuż.
Mnie wkurza apka żabka, jakoś to hulało, na żywcu się wyebaoooo.
0 0

michalmichna

#7276699 Napisano: 07.07.2025 19:05:47
as32572 napisał(a):

michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

W jaki sposób mozna zweryfikować błąd w środku paragonu a na końcu już nie? Intrygujące...

Błąd na końcu paragonu dla nich jest równoznaczne z nowym paragonem. Błąd w środku wysyłają i komisja sprawdza czy zostal zgłoszony faktycznie taki paragon i doszło do błędu.. jednoznacznie mnie poinformowano że nic z tego…
0 0

Jestemnowa

#7276709 Napisano: 07.07.2025 19:56:21
Ja też dziś straciłam nagrodę bo dałam złe zdjęcie paragonu  a do tego wysłałam kilka zgłoszeń z błędnym mailem a i nie zabrałam paragonu z kasy przez tego ochroniarza co to się patrzył mi na ręce jakby miała coś ukraść . Miałam mu powiedzieć , że dla mnie paragon z nabitymi produktami to zlotooo panieee ale co ja tam chłopu będę  w czaszce mącić . Taki to dzień moj niefartowny  emotka  choć  urodzinowy emotka
3 ZetZ, cb656, danaaa 0