Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

agnesita

#7276063 Napisano: 05.07.2025 12:49:18
PPPet-er napisał(a):

agnesita napisał(a):

Loteria kubus albo raczej to,  że system sam zczytuje dane i cały czas źle. Mam 4 musy za 2.59 czyli wychodzi 10 zł z hakiem i za pierwszym razem weszły 3 musy, za drugim 4 ale wczytało cenę produktu niżej tańszego i drogi użytkowniku twój paragon nie spełnia warunków ;/ a za trzecim razem wyszło, że na paragonie mam mus kubus Uht łaciaty emotka  w sumie z biedronki w piwach to samo brak potwierdzenia jaki to nr paragonu a w poprzedniej loterii samemu się wpisywało i było o niebo lepiej, jak to ma ludziom ułatwiać życie to ja nie wiem...

Pisze do nich  - jak ich nie poinformujesz, to skad maja wiedziec o problemie emotka

Dzięki, ale i tak nie zmienia to faktu, że to mnie wkurza a na dodatek jest weekend i nikt nie zareaguje więc kolejny powód do wkurzenia się
0 0

kiwiwi

#7276089 Napisano: 05.07.2025 15:11:01
agnesita napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agnesita napisał(a):

Loteria kubus albo raczej to,  że system sam zczytuje dane i cały czas źle. Mam 4 musy za 2.59 czyli wychodzi 10 zł z hakiem i za pierwszym razem weszły 3 musy, za drugim 4 ale wczytało cenę produktu niżej tańszego i drogi użytkowniku twój paragon nie spełnia warunków ;/ a za trzecim razem wyszło, że na paragonie mam mus kubus Uht łaciaty emotka  w sumie z biedronki w piwach to samo brak potwierdzenia jaki to nr paragonu a w poprzedniej loterii samemu się wpisywało i było o niebo lepiej, jak to ma ludziom ułatwiać życie to ja nie wiem...

Pisze do nich  - jak ich nie poinformujesz, to skad maja wiedziec o problemie emotka

Dzięki, ale i tak nie zmienia to faktu, że to mnie wkurza a na dodatek jest weekend i nikt nie zareaguje więc kolejny powód do wkurzenia się

A próbowałaś ręcznie edytować ten formularz po sczytaniu przez skaner? Z tego, co widzę to jest taka możliwość, można dodać produkt, ilość, cenę i pozostałe pola też są edytowalne. Chyba nie trzeba męczyć tego skanera aż wszystko sam idealnie wypełni  emotka
0 0

agnesita

#7276126 Napisano: 05.07.2025 17:18:00
kiwiwi napisał(a):

agnesita napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agnesita napisał(a):

A próbowałaś ręcznie edytować ten formularz po sczytaniu przez skaner? Z tego, co widzę to jest taka możliwość, można dodać produkt, ilość, cenę i pozostałe pola też są edytowalne. Chyba nie trzeba męczyć tego skanera aż wszystko sam idealnie wypełni  emotka

Jeśli chodzi o kubusia to pomęczyłam i w końcu zczytalo dobrze (lubię takie wyzwania emotka ) za to grzeski miałam za 3 z hakiem a policzylo za ponad 10 i tu już edytowałam ręcznie  bo dziś te paragony doprowadzają mnie do szału ;/
0 0

delfinka101

#7276168 Napisano: 05.07.2025 20:48:03
agnesita napisał(a):

Jeśli chodzi o kubusia to pomęczyłam i w końcu zczytalo dobrze (lubię takie wyzwania  ) za to grzeski miałam za 3 z hakiem a policzylo za ponad 10 i tu już edytowałam ręcznie  bo dziś te paragony doprowadzają mnie do szału ;/

Mi policzyło za 11 tysiecy emotka

zaczytana-pola

#7276174 Napisano: 05.07.2025 21:17:52
Wkurza mnie to, że paragony blanką emotka  Kiedyś tego nie było...

agnesita

#7276179 Napisano: 05.07.2025 21:38:56
delfinka101 napisał(a):

agnesita napisał(a):

Jeśli chodzi o kubusia to pomęczyłam i w końcu zczytalo dobrze (lubię takie wyzwania  ) za to grzeski miałam za 3 z hakiem a policzylo za ponad 10 i tu już edytowałam ręcznie  bo dziś te paragony doprowadzają mnie do szału ;/

Mi policzyło za 11 tysiecy emotka

Przy takiej ilości zakupionych grzesków to dopiero trzeba mieć słodkie życie emotka

sania30

#7276330 Napisano: 06.07.2025 18:27:31
Wygrałam 3 bilety do Fabryki Wedla. Zaplanowałam wyjazd do Warszawy, opłaciłam bilety I noclegi. I okazuje się ze od jutra przez 10 dni nieczynne. Także ostrzegam jakby ktoś się wybieral

michalmichna

#7276669 Napisano: 07.07.2025 17:21:48
Jestem zły sam na siebie.. wygrałem Xbox - zawsze o tym marzyłem, bo mi szkoda kasy żeby kupić - ale zrobiłem literówkę w zgłoszeniu paragonu i nagroda przepadnie 🤦‍♂️🤦‍♂️
0 0

jokan

#7276672 Napisano: 07.07.2025 17:27:48
remont który zamiast się skracać to się wydłuża....emotka
0 0

fragles

#7276678 Napisano: 07.07.2025 17:43:27
michalmichna napisał(a):

Jestem zły sam na siebie.. wygrałem Xbox - zawsze o tym marzyłem, bo mi szkoda kasy żeby kupić - ale zrobiłem literówkę w zgłoszeniu paragonu i nagroda przepadnie 🤦‍♂️🤦‍♂️

Avanti bywa wyrozumiałe...
1 cb656 0

michalmichna

#7276688 Napisano: 07.07.2025 18:24:30
fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Niestety nie tym razem. Literówka na końcu nr paragonu więc nie da rady. W środku byłoby do weryfikacji..
0 0

bezaczek7

#7276691 Napisano: 07.07.2025 18:50:56
michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Niestety nie tym razem. Literówka na końcu nr paragonu więc nie da rady. W środku byłoby do weryfikacji..

Napisałeś do nich i tak Ci odpisali?
0 0

michalmichna

#7276693 Napisano: 07.07.2025 18:54:05
bezaczek7 napisał(a):

michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Dzwoniłem…
0 0

as32572

#7276696 Napisano: 07.07.2025 18:58:25
michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

W jaki sposób mozna zweryfikować błąd w środku paragonu a na końcu już nie? Intrygujące...
1 cb656 0

atlantydek

#7276697 Napisano: 07.07.2025 18:59:16
michalmichna napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Dzwoniłem…

Napisz dodatkowo z jakimś wytłumaczeniem, może trafisz na przychylniejsze ogniwo, bo tutaj już wszystko uznaniowe raczej.
0 0

bezaczek7

#7276698 Napisano: 07.07.2025 19:01:19
michalmichna napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Dzwoniłem…

No to przykro. Ja bym jeszcze chyba napisała maila albo jakąś oficjalniejszą formę pisma, a nuż.
Mnie wkurza apka żabka, jakoś to hulało, na żywcu się wyebaoooo.
0 0

michalmichna

#7276699 Napisano: 07.07.2025 19:05:47
as32572 napisał(a):

michalmichna napisał(a):

fragles napisał(a):

michalmichna napisał(a):

W jaki sposób mozna zweryfikować błąd w środku paragonu a na końcu już nie? Intrygujące...

Błąd na końcu paragonu dla nich jest równoznaczne z nowym paragonem. Błąd w środku wysyłają i komisja sprawdza czy zostal zgłoszony faktycznie taki paragon i doszło do błędu.. jednoznacznie mnie poinformowano że nic z tego…
0 0

Jestemnowa

#7276709 Napisano: 07.07.2025 19:56:21
Ja też dziś straciłam nagrodę bo dałam złe zdjęcie paragonu  a do tego wysłałam kilka zgłoszeń z błędnym mailem a i nie zabrałam paragonu z kasy przez tego ochroniarza co to się patrzył mi na ręce jakby miała coś ukraść . Miałam mu powiedzieć , że dla mnie paragon z nabitymi produktami to zlotooo panieee ale co ja tam chłopu będę  w czaszce mącić . Taki to dzień moj niefartowny  emotka  choć  urodzinowy emotka
3 ZetZ, cb656, danaaa 0

cudaczek121

#7276716 Napisano: 07.07.2025 20:12:59
nanajka81 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Naprawdę łatwo jest sobie odpuścić konkurs jak nam coś nie pasuje. Ja to praktykuję i polecam emotka
W kaktusie nawet kupiłam lody, ale potem patrzę na ilość nagród i sobie myślę: nie chce mi się emotka

dokładnie tak samo robię.

Ale po co odpuszczać konkurs, gdy coś nie pasuje? Ponarzekać to sobie zawsze można, tak po prostu, dla zasady. A zagrać tak czy siak, pomimo tego narzekania, ha,ha,ha. Też pomstowałam na to, że o nagrodę za 100 zlotych muszę fatygować się na pocztę, bo zwyczajnie mailem byłoby prościej,szybciej i bardziej nowocześnie. Ale summa sumarum cieszę 
się, że w ogóle udaje mi się jeszcze coś wygrywać.

elemelex

#7276719 Napisano: 07.07.2025 20:30:32
Jak komuś łatwo przychodzi pisanie wierszyków to spoko, ale mnie to już męczy i nie jest takie fajne jak na początku. Dlatego oszczędzam siły na jakieś pytanie, które jest dla mnie fajne.
1 cb656 0