Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Postów 3791
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
agnesita
Postów 931
Data rejestracji 01.10.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z racji tego, że unikasz kontaktu na priva i pytań o przesyłkę, potwierdzenie nadania, czy zwrot kasy piszę tutaj, jest to bardzo odpowiedni wątek na wyjaśnień początek!
Zapraszam oczywiście Cię atyde25 na pv, tam czeka kilka wiadomości, na które wypadałoby odpowiedzieć
pikawka
Postów 5279
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wtrącę się niepytana
2 tyg temu kupiłam też Sup-a od atyde, dotarł tydzień temu, żadnych problemów nie miałam. Wszystko poszło elegancko
jestem pewna, że u Ciebie sprawa się też pozytywnie rozwiąże
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
81czarnaowca
Postów 112
Data rejestracji 08.01.2025
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBsebastian3
Postów 1027
Data rejestracji 06.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LejziDejzi
Postów 1293
Data rejestracji 08.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niewyspanamama
Postów 473
Data rejestracji 06.05.2017
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 5327
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kalka
Postów 2636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hm... oby nie okazało się, że atyde25 sprzedała nam jedną i tę samą deskę
Nadal atyde25 nie odzywa się, brak odpowiedzi na pv, cisza na forum, deski brak, zwrotu kasy też nie ma, więc co można myśleć ...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pikawka
Postów 5279
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Moja szła wówczas prosto od organizatora z tego co mi pisała ;(
no dziwna sytuacja bo przecież to nie jest jakiś nowy konkursowicz tylko raczej kojarzona na grupie ;(
kalka
Postów 2636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5279
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mega dziwna sytuacja
Gość: cb656
Przecież zdrowiej byłoby wyjść po prostu do żywych ludzi z krwi i kości, choćby takich meneli-filozofów, jak na ławeczce w serialu Ranczo, no ale nie, CeBuś musi testować nowe technologie, ech!
nata1898
Postów 374
Data rejestracji 04.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli nie, to daj chłopakowi szansę, ujrzyj w nim człowieka!
Zagadnij o życie prywatne, na przykład czy lubi róż... "To rusz d..ę po piwo!" i takie tam, no wiesz...
Wkurza mnie, gdy ludzie nie widzą w innych ludziach człowieka.
elemelex
Postów 406
Data rejestracji 04.03.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam wrażenie, że mam wcisnąć ich produkty w każdy aspekt życia, na wigilię je jeść. Kusiło mnie by w zimę im napisać, że należą do moich potraw wigilijnych (oczywiście sarkazm
Jednak w konkursach jest coś ze "sprzedawania się".
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
Dotąd sądziłem, że domy nawiedzają jedynie Jehowi i księża po kolędzie.