Wkurza mnie...

rainbowdash

#7291354 Napisano: 27.08.2025 12:18:02
rudzixon napisał(a):

Nie wkurza, a smuci... 
Tak bardzo potrzebowałam wyjazdu. Zarezerwowałam wyjazd na slowhop nad morzem. No miejscówka cudna. Blisko natury, ale i troche exclusive. Mieisce dla dzieciaków do zabawy A tu sie okazuje, ze nie ma mowy, zeby mąż przez pierwsze tygodnie mógł odciążać nogę.
Prosty zabieg kolana zamienił sie w bardziej skomplikowany. emotka
Jestem w trakcie załatwiania z gospodarzami chociaż częściowego zwrotu... płaciłam bonem.
Moze jest tu ktos kto niecałe 2 tygodnie przed wyjazdem musiał zrezygnować z wakacji?

Nie dasz rady żeby zmienić termin na później i nic nie stracić? Mi proponowali na slowhop nawet rok na wykorzystanie
2 MDL, rudzixon 0

nanajka81

#7291360 Napisano: 27.08.2025 12:23:01
Kolejny konkurs z rossmana który podobno jest rozwiązany (Elmex) i podobno tylko jedna osoba pochwaliła się wygraną. W Palmolive na 62 nagrody - 1 osoba z wygraną, w Elmex na 52 nagrody - 1 osoba z wygraną... W obu konkursach zakup wychodził drogo...

zezowaty_kot

#7291375 Napisano: 27.08.2025 12:31:59
rudzixon napisał(a):

Nie wkurza, a smuci... 
Tak bardzo potrzebowałam wyjazdu. Zarezerwowałam wyjazd na slowhop nad morzem. No miejscówka cudna. Blisko natury, ale i troche exclusive. Mieisce dla dzieciaków do zabawy A tu sie okazuje, ze nie ma mowy, zeby mąż przez pierwsze tygodnie mógł odciążać nogę.
Jestem w trakcie załatwiania z gospodarzami chociaż częściowego zwrotu... płaciłam bonem.
Moze jest tu ktos kto niecałe 2 tygodnie przed wyjazdem musiał zrezygnować z wakacji?

Zamiast rezygnować spróbuj zmienić termin. Ja w takiej sytuacji zmieniłam termin, kasa została u gospodarza i czekała. Oni oddawać pieniędzy raczej nie chcą, ale na zmianę terminu są dość otwarci. Zostaw ten wyjazd nawet na wiosnę.

bianka33

#7291452 Napisano: 27.08.2025 14:24:54
Że w tym roku nie będzie chyba trzeciej edycji Szkolnych Grzeszków. Rok temu już trwał o tej porze, szkoda, bo to był fajny konkurs na koniec wakacji.
0 0

nanajka81

#7291459 Napisano: 27.08.2025 14:38:23
bianka33 napisał(a):

Że w tym roku nie będzie chyba trzeciej edycji Szkolnych Grzeszków. Rok temu już trwał o tej porze, szkoda, bo to był fajny konkurs na koniec wakacji.

ja nie tęsknię, wg mnie konkurs z pisaniem bajek o szkolnych grzeszkach był bezsensu.
0 0

rudzixon

#7291464 Napisano: 27.08.2025 14:44:22
rainbowdash napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Nie wkurza, a smuci... 

Nie dasz rady żeby zmienić termin na później i nic nie stracić? Mi proponowali na slowhop nawet rok na wykorzystanie

Udało sie dogadać z właścicielami. Pojedziemy w następnym roku. Dzięki za odzew!emotka
I Tobie zezowaty_kotemotka

Smutno trochę, ale... wpływu nie mamy.

bianka33

#7291487 Napisano: 27.08.2025 15:32:26
I Amooco kolejny konkurs Wedla z fajnymi nagrodami robi na grę zręcznościową... emotka  niech promocje Wedla znowu ogarnia PMICombera emotka

atyde25

#7291533 Napisano: 27.08.2025 17:49:52
Jakim trzeba być nieogarem by nie spytać czatu GPT o ważne kwestię tylko puścić ponad 2 kafle na nic nie wartą opinię psychologiczną. Tz wartą coś pewnie ale ani nie medycznie ani nie prawnie.
Tak se rzucę kasą w błoto. Mam ochotę krzyczeć .Ale ja jestem pomyłka od urodzenia emotka

atyde25

#7291535 Napisano: 27.08.2025 17:52:09
Ja gadam kobicie o przemocy w rodzinie jak byłam dzieckiem. A ta do mnie to była przemoc w rodzinie jak pani była dzieckiem?
Stary mi tłumaczy ,że to pomyłka celowa psychologiczna. A ja się nie znam.
Nie czuję tego ale jeszcze mam 2 wizyty.
0 0

gosia46

#7291583 Napisano: 27.08.2025 20:39:13
atyde25 napisał(a):

Ja gadam kobicie o przemocy w rodzinie jak byłam dzieckiem. A ta do mnie to była przemoc w rodzinie jak pani była dzieckiem?
Stary mi tłumaczy ,że to pomyłka celowa psychologiczna. A ja się nie znam.
Nie czuję tego ale jeszcze mam 2 wizyty.

Ja byłam u psychologa po opinie przed podjęciem pracy, to pani psycholog zadawała mi pytanie o to samo kilka razy, tylko ubrane w inne słowa. 😂 Zastanawiam się jaką ja wtedy miałam minę, próbując rozkminić "o co tej kobiecie chodzi " 🤔😂😂😂😂 Ale nie dałam się 😂😂😂💪 Wspominam to doświadczenie bardzo miło. Po wyjściu z gabinetu miałam uczucie że ktoś wyciągnął mi mózg, wyprał i włożył na swoje miejsce. 😂
0 0

monikar

#7291624 Napisano: 27.08.2025 22:49:31
Amooco z hasełek przeszło w gry emotka  o nieeeeemotka emotka
1 mia 0

rufus

#7291629 Napisano: 27.08.2025 22:57:24
monikar napisał(a):

A co to? Nie widze tego konkursuemotka
0 0

parad0x

#7291632 Napisano: 27.08.2025 23:01:02
rufus napisał(a):

monikar napisał(a):

https://spakujslodycz.pl/
1 rufus 0

monikar

#7291636 Napisano: 27.08.2025 23:24:17
parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

monikar napisał(a):

https://spakujslodycz.pl/

Tutaj też:

https://zatrzymajlatozwedlem.pl/
1 rufus 0

atyde25

#7291655 Napisano: 28.08.2025 05:03:27
Przez przypadek okłamałam panią psycholog .Ma pani jakieś nałogi?
Mówię nie .Nie palę ,nie piję (tylko na promo) ale to pominęłam, nie ćpam.
A  hazard ? Loterię to przecież gra hazardowa. Dobra to powiem na 2 spotkaniu. Niech sobie kobieta zarobi.
1 rufus 0

stokrotka238

#7291703 Napisano: 28.08.2025 09:35:57
Problemy z naliczaniem losów na loterie w żabce, zawsze to samo emotka
0 0

agakaz2

#7291709 Napisano: 28.08.2025 09:51:46
stokrotka238 napisał(a):

Problemy z naliczaniem losów na loterie w żabce, zawsze to samo emotka

to samo a nagrody dzienne przykro
0 0

rudzixon

#7291746 Napisano: 28.08.2025 11:16:47
atyde25 napisał(a):

A  hazard ? Loterię to przecież gra hazardowa. Dobra to powiem na 2 spotkaniu. Niech sobie kobieta zarobi.

emotka  nie bierz tego do siebie, ale uśmiałam sie. 
A tak poważnie to uwierz, ze Pani psycholog slyszala przeróżne historie. 
A poza tym wie więcej niż Ci sie wydaje. 
Jeśli to spotkania diagnozujące to myślę, ze szczerość to podstawa. 
Miłego dnia!
0 0

sloma_i_buty

#7291775 Napisano: 28.08.2025 12:27:35
rudzixon napisał(a):

atyde25 napisał(a):

emotka  nie bierz tego do siebie, ale uśmiałam sie. 
A tak poważnie to uwierz, ze Pani psycholog slyszala przeróżne historie. 
A poza tym wie więcej niż Ci sie wydaje. 
Jeśli to spotkania diagnozujące to myślę, ze szczerość to podstawa. 
Miłego dnia!

Lekarzy rodzinnych to pewnie co druga osoba okłamuje. Niektórzy robią to nieświadomie. Sądzę, że kilka dodatkowych pytań o nawyki, sposoby spędzania wolnego czasu może ujawnić uzależnienia.
Pytanie o nałogi może weryfikować, czy pacjent ma wgląd w siebie. Może sprawdzać, czy ktoś nie ma świadomości niewłaściwych zachowań. Niektórzy kłamią, bo nie potrafią znieść niedoskonałości, braku perfekcyjności. Poza tym, podobno przeciętny człowiek kłamie co najmniej raz dziennie.

Najtrudniej zaufać obcej osobie. To może chwilę potrwać, więc daj sobie czas Atyde. Zresztą, ja mam podobnie, dlatego w tym momencie nie decyduję się na rozmowę. Mam świadomość, że u mnie to konflikt wewnętrzny między tym, jaka jestem, a tym, kim chciałabym być.

delfinka101

#7291974 Napisano: 28.08.2025 18:29:54
Wkurza mnie kurier  u mojej mamy. Raz odesłał jej paczkę z zapłaconą pościelą i adnotacją; odbiorca odmówił przyjęcia paczki. Raz zanim przyjechał już wpisał, ze nieobecny. Niestety popełnił błąd bo zrobił to 2 minuty po odebraniu paczki z magazynu. Dzisiaj przesyłkę zwrócił do nadawcy, bo niby odbiorca odmówił pokazania dokumentu. Wszystko dlatego, ze mama mieszka na 4 piętrze bez windy ale gdyby tylko odebrał telefon to mama by się z nim umówiła na dole. Kurier DPD, najmłodszy jakiego widziałam i najbardziej wkurzający.
1 kumulacja 0