Wkurza mnie...

grandprix

#7296232 Napisano: 11.09.2025 11:52:51
@gnieszk@ napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Może dajcie jakąś opcję anonimowego zwrotu, może faktycznie jakieś dziecko zagarnęło i teraz boi się przyznać rodzicom albo rodzice wiedzą i nie chcą się wychylać, żeby nie mieć kłopotów. Czasami tak z ludźmi bywa. Puścicie info po tych, którzy tam byli, że jak ktoś ma, a boi się oddać to jest taka i taka forma anonimowego zwrotu.

Bardzo dobry pomysł.

Popieram. U nas kiedyś była podobna sytuacja. Jakieś dziecko zabrało, bo myślało, ze to coś do zabawy, a potem bało się przyznać. Finalnie oddało anonimowo, ale i tak już ponieśliśmy koszty nowego zakupu.

FBsebastian3

#7296439 Napisano: 11.09.2025 16:35:32
Wkurza mnie,ze JEDYNA wygrana w desperados 100zł oczekuje kosztów i weryfikacji. Wysyłka plus parę kilometrow do poczty. Tam też jak w Kropce rozpoczynają polowanie?
0 0

atyde25

#7296472 Napisano: 11.09.2025 18:13:57
Tak bardzo chciałam być trzeźwa no i co w zapasach ostatni Hard Made miałam i te dziwne czerwone piwa na Pul....z Biedry. Nic mi nie dali w tym Pul a co zrobić muszę to wypić. Bo patrząc na te puszki będzie mi ciśnienie skakać.
Normalnie się nie da jak się chce w czymś zagrać.
I to mnie wkurza ale oferta Macka Classyki tak mnie ucieszyła. Takie wspomnienie lat młodości smakowe.
Zawsze jedno dobre i kilka złych rzeczy.
Nie dość, że mam słodyczy masę ale to wiadomo blisko Halloween to wyjdą prawie same z chaty.
1 cb656 0

agakaz2

#7296473 Napisano: 11.09.2025 18:28:49
atyde25 napisał(a):

Tak bardzo chciałam być trzeźwa no i co w zapasach ostatni Hard Made miałam i te dziwne czerwone piwa na Pul....z Biedry. Nic mi nie dali w tym Pul a co zrobić muszę to wypić. Bo patrząc na te puszki będzie mi ciśnienie skakać.
Normalnie się nie da jak się chce w czymś zagrać.
I to mnie wkurza ale oferta Macka Classyki tak mnie ucieszyła. Takie wspomnienie lat młodości smakowe.
Zawsze jedno dobre i kilka złych rzeczy.
Nie dość, że mam słodyczy masę ale to wiadomo blisko Halloween to wyjdą prawie same z chaty.

próbowałaś kapieli piwnej ponoć rewelacja;)
wkurza mnie pogoda bo moje ciśnienie takiej nie lubi
0 0

delfinka101

#7297191 Napisano: 14.09.2025 19:00:48
Wkurza mnie zostawianie haseł na później. Dzisiaj kończy sie konkurs w Hebe a ja oczywiście zostaje z paragonem i za cholerę nie mam pomysłu.

stokrotka238

#7297208 Napisano: 14.09.2025 20:20:43
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie zostawianie haseł na później. Dzisiaj kończy sie konkurs w Hebe a ja oczywiście zostaje z paragonem i za cholerę nie mam pomysłu.

A mogę wiedzieć jakie jest pytanie w tym tyg?
0 0

delfinka101

#7297224 Napisano: 14.09.2025 21:11:44
stokrotka238 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Tam nie było tego samego zawsze? Coś jak pachnie Dubaj
0 0

zezowaty_kot

#7297246 Napisano: 14.09.2025 23:06:21
atyde25 napisał(a):

Nie, nie musisz tego wypić. Straciłaś kasę na tę promocję, nie musisz tracić też zdrowia emotka  

Wkurzają mnie te alko-promocje. To kusi, obiecują nam te miliony, samochody i nawet niepijący kupi dla zasady. I zaczyna pić. Raz piwko, jutro winko, w weekend Jacka Danielsa. Sama wygrałam samochód w Tyskim i to straszna hipokryzja, no ale wolałabym żeby promocje alkoholu -  wszelkie piwne loterie, winkowe konkursy po prostu były zakazane. 
Wolę już smak zwycięstwa definiować czekoladą i chipsami, niż alkoholem. Nawet dzieci widzą te plakaty "kup małe piwko, będziesz bogaty, wygrasz dom, zmienisz swoje życie". Nas dorosłych tym mamią, jak młodzież ma tego nie łykać?

stokrotka238

#7297254 Napisano: 14.09.2025 23:57:29
delfinka101 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Tam nie było tego samego zawsze? Coś jak pachnie Dubaj

Oj kurka , myślałam, że piszesz o pytaniu tyg w quizie Hebe🫣

kachakacha

#7297260 Napisano: 15.09.2025 07:21:31
Ale jestem gapa! Wkurzam się, bo dawno nic nie wygrałam. Dzisiaj udało się wstrzelić w stówkę w Felixa i co? Paragon na 9.99 😭
Jakaś nieogarnięta jestem 😭
1 cb656 0

sloma_i_buty

#7297282 Napisano: 15.09.2025 09:20:58
zezowaty_kot napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie, nie musisz tego wypić. Straciłaś kasę na tę promocję, nie musisz tracić też zdrowia emotka  

Wkurzają mnie te alko-promocje. To kusi, obiecują nam te miliony, samochody i nawet niepijący kupi dla zasady. I zaczyna pić. Raz piwko, jutro winko, w weekend Jacka Danielsa. Sama wygrałam samochód w Tyskim i to straszna hipokryzja, no ale wolałabym żeby promocje alkoholu -  wszelkie piwne loterie, winkowe konkursy po prostu były zakazane. 
Wolę już smak zwycięstwa definiować czekoladą i chipsami, niż alkoholem. Nawet dzieci widzą te plakaty "kup małe piwko, będziesz bogaty, wygrasz dom, zmienisz swoje życie". Nas dorosłych tym mamią, jak młodzież ma tego nie łykać?

Nadmierna ekspozycja na tego rodzaju reklamy może wywołać uzależnienie krzyżowe typu alkohol+słodycze, alkohol+słone, co trudniej wyleczyć, bo o ile alkohol łatwo odstawić, tak jeść trzeba. Edukacja zdrowotna w Polsce szwankuje od lat, a ludzie w trakcie audycji radiowych dotyczących tego tematu, zamiast skupić się na tym, jak wprowadzić zdrowe nawyki, stworzyć jakieś zajęcia w szkole, wyciągają frazesy typu atak na rodzinę.
Pamiętam, jak szkoła dała mojej mamie kartkę ze skierowaniem do dietetyka, a ona powiedziała, że lekarz jest po***, a ja wcale nie jestem gruba. Sądzę, że takich rodziców i teraz nie brakuje.
Alkohol, słodycze i kasa generują te same doznania rozkoszy, zwycięstwa. A kto nie chciałby przy takiej pogodzie jak dziś trochę radości?

atyde25

#7297404 Napisano: 15.09.2025 12:19:43
Zaniosłam łapka bo kiedyś coś mi się wylało olejowego na klawiaturę.Dokupilam taką mała i tak żyłam ponad 2 lata. I nagle enter się zablokował i umarł i nie dało się nic zrobić.To olać 600 zeta wymiana klawiatury bo 17 ka i podświetlana. A pan sprawdza i mówi, że jedna karta graficzna nie działa i podejrzewa że spalona.1000 zł nowa ale nie wydaje jeszcze 1000 na wiekowego łapka pewnie z 4-5 lat ma.Zawsze coś pod górę.I dali mi lodówkę a nie kartę do Lidla.I piszę z tableta paluchem z średnio mi idzie.Tak wiem to małe problemy ale się wkurzyłam.
1 androm 0

atyde25

#7297409 Napisano: 15.09.2025 12:29:58
Jeszcze jakiś gość wpadł do serwisu i chciał by pan rzucił wszystko i za jego lapka się bral.i tekst na na tym sprzęcie pracuje w nie się bawię. A wie,że ktoś może stracić więcej jak paragonu w 3 dni nie odeśle. Aż mam ciary jak o tym myślę dobrze że dostałam na urodziny od chłopa tableta no i mam fona zbyt wypasionego niż potrzebuje emotka
1 androm 0

sergrazyna

#7297939 Napisano: 16.09.2025 22:54:47
"Działanie" aplikacji Żabka. Kolejny raz produkt kupiony (nawet zachęcają do wykonania wyzwania ponownie) i brak kodu w kupony i nagrody. Infolinia twierdzi, że nie potrafi pomóc, a Lubelska kończy się dzisiaj. Kurtyna.
0 0

atlantydek

#7297941 Napisano: 16.09.2025 23:01:39
sergrazyna napisał(a):

"Działanie" aplikacji Żabka. Kolejny raz produkt kupiony (nawet zachęcają do wykonania wyzwania ponownie) i brak kodu w kupony i nagrody. Infolinia twierdzi, że nie potrafi pomóc, a Lubelska kończy się dzisiaj. Kurtyna.

Wyślij zgłoszenie do  konkursowej agencji z opisem sytuacji i paragonem.

FBsebastian3

#7297970 Napisano: 17.09.2025 08:50:50
Monster koszulke dzisiaj przywieźli i abym się nie cieszyła to mam rozmiar S , który jest rozmiarem XS ,a zamawiałam XL. Nie dosyć ,ze odpychają się lumpiarstwem i dziadostwem co ląduje w kontenerze w imię ekologii ,którą tak naprawdę mają gdzies. Ehhh
1 kumulacja 0

elemelex

#7298029 Napisano: 17.09.2025 11:51:49
że tak trudno wygrać coś w Kinder Bueno, mam wrażenie, że tam tylko "nie tym razem" występuje, że innych opcji nie zaprogramowali emotka

atyde25

#7298040 Napisano: 17.09.2025 12:31:39
Też nie mam farta w KB wygrywałam tam tylko bilety do kina w poprzednich edycjach.
Trochę mnie to wkurza ale dalej wierze w grubsze wygrane hahahh.
0 0

atyde25

#7298041 Napisano: 17.09.2025 12:34:56
Ale nie o tym pan z serwisu był trochę ciekawski na bank patrzył w pobrane i inne rzeczy .
A tam 99% paragony i regulaminy.
Szukasz nudesów , jakiś fajnych rzeczy a tu takie nudy. No co moją kokainą są konki i promo.

loteryjny

#7298056 Napisano: 17.09.2025 13:18:48
Na jakieś 60 ostatnich zgłoszeń do bramek jedna trafiona, nieźle się dzieje emotka emotka
0 0