Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Emememe

#7309376 Napisano: 28.10.2025 23:16:35
asiaaa85 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs mms ,jeszcze nie robiłam zdjęcia i mam pytanie czy wysyłacie zdjęcie samej paczki czy uczestnika z produktem ? Szukałam w lupce ale nic nie znalazłam . Czy jest tam może licznik zgłoszeń ?

Zgodnie z tym co w regulaminie i na stronie, na zdjęciu ma być sama paczka, bez uczestnika. Jest licznik zgłoszeń, przed chwilą wysyłałam i było około 155 emotka
0 0

8igora9

#7309378 Napisano: 28.10.2025 23:37:46
Emememe napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs mms ,jeszcze nie robiłam zdjęcia i mam pytanie czy wysyłacie zdjęcie samej paczki czy uczestnika z produktem ? Szukałam w lupce ale nic nie znalazłam . Czy jest tam może licznik zgłoszeń ?

Zgodnie z tym co w regulaminie i na stronie, na zdjęciu ma być sama paczka, bez uczestnika. Jest licznik zgłoszeń, przed chwilą wysyłałam i było około 155 emotka

O kurcze, a tam na stronie wcześniej nie było napisane "dowolna paczka ORAZ osoba bioraca udzial w konkursie"? 
Chyba wczesniej bylo inaczej na stronie, a inaczej w regulaminie i ja cały czas żyłami w przekonaniu, że w regulaminie po prostu zrobili literówkę 🫣
0 0

Emememe

#7309379 Napisano: 28.10.2025 23:42:17
8igora9 napisał(a):

Emememe napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

O kurcze, a tam na stronie wcześniej nie było napisane "dowolna paczka ORAZ osoba bioraca udzial w konkursie"? 
Chyba wczesniej bylo inaczej na stronie, a inaczej w regulaminie i ja cały czas żyłami w przekonaniu, że w regulaminie po prostu zrobili literówkę 🫣

Tak było, ale chyba w międzyczasie zmienili emotka  nie chcą nas oglądać emotka

8igora9

#7309381 Napisano: 29.10.2025 00:32:58
Emememe napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Emememe napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Cóż, chociaż raz prokrastynacja się opłaciła, bo jeszcze nie zrobiłam tych zdjęć z wizerunkiem, choć miałam paragony, pomysły i czas. 🫣
1 Emememe 0

Cytrusek77

#7309385 Napisano: 29.10.2025 07:14:32
Czy agencja Brandcomm daje jakiś protokół odbioru nagrody, czy trzeba do nich pisać o to?
0 0

nanajka81

#7309387 Napisano: 29.10.2025 07:24:35
8igora9 napisał(a):

Emememe napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Emememe napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Cóż, chociaż raz prokrastynacja się opłaciła, bo jeszcze nie zrobiłam tych zdjęć z wizerunkiem, choć miałam paragony, pomysły i czas. 🫣

piszecie o tym konkursie ze skarpetami? Jak tak to przecież tam jakiś regulamin jest zwalony i nawet nie pisze ile nagrod jest.
0 0

8igora9

#7309389 Napisano: 29.10.2025 07:44:07
nanajka81 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Emememe napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Emememe napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

piszecie o tym konkursie ze skarpetami? Jak tak to przecież tam jakiś regulamin jest zwalony i nawet nie pisze ile nagrod jest.

Nie, o tym na Halloween, który kończy się za 2 dni. Skarpetki bojkotuję. 😝
0 0

darq1991

#7309391 Napisano: 29.10.2025 08:01:46
Hej. Czy Wy też macie czasem problemy gdy w różnych sklepach, gdzie są słabe opisy na paragonie, prosicie o podpis i pieczątkę? Pytam bo mega mnie wczoraj wkurzyły dwie gaby z C4 po tym jak prosiłem o pieczątkę po zakupie mleka Wypasionego, które było oznaczone tylko jako mleko UHT. Najpierw były wielce zdziwione, potem mnie obśmiały, że kupiłem mleko i chce pieczątkę. Jak przeczytałem wzmiankę w regulaminie to dopiero wtedy ich podejście się lekko zmieniło ale aż musiały wezwać kierownika czy tam dyrektora, który przyszedł, zapytał o co chodzi i po wytłumaczeniu normalnie, bez żadnych problemów podpisał i jeszcze zapytał co to za konkurs. Szczerze mówiąc myślałem, że w takich sieciach co słabo opisują paragony, pracownicy mają do czynienia raz na jakiś czas z procederem podpisu paragonu i wiedza o co w tym chodzi…
0 0

zaczytana-pola

#7309395 Napisano: 29.10.2025 08:28:11
darq1991 napisał(a):

Hej. Czy Wy też macie czasem problemy gdy w różnych sklepach, gdzie są słabe opisy na paragonie, prosicie o podpis i pieczątkę? Pytam bo mega mnie wczoraj wkurzyły dwie gaby z C4 po tym jak prosiłem o pieczątkę po zakupie mleka Wypasionego, które było oznaczone tylko jako mleko UHT. Najpierw były wielce zdziwione, potem mnie obśmiały, że kupiłem mleko i chce pieczątkę. Jak przeczytałem wzmiankę w regulaminie to dopiero wtedy ich podejście się lekko zmieniło ale aż musiały wezwać kierownika czy tam dyrektora, który przyszedł, zapytał o co chodzi i po wytłumaczeniu normalnie, bez żadnych problemów podpisał i jeszcze zapytał co to za konkurs. Szczerze mówiąc myślałem, że w takich sieciach co słabo opisują paragony, pracownicy mają do czynienia raz na jakiś czas z procederem podpisu paragonu i wiedza o co w tym chodzi…

Niestety żywot konkursowicza jest ciężki. Jak nie problemy z pieczątkami, to nie chcą realizować bonów, bo oni nie wiedzą.

Monika11

#7309414 Napisano: 29.10.2025 09:41:07
Mam powiadomienie od GLS  co mogli wysłać ? Może to być kostkarka ze sprite ? Albedo
0 0

FBsebastian3

#7309417 Napisano: 29.10.2025 09:48:08
Tiger strona działa Wam?
0 0

koniczynka123

#7309423 Napisano: 29.10.2025 09:59:06
FBsebastian3 napisał(a):

Tiger strona działa Wam?

Działa, teraz słałam, natomiast Kindeer Bueno od wczoraj nie działa- przynajmniej u mnie emotka

doo

#7309424 Napisano: 29.10.2025 09:59:55
FBsebastian3 napisał(a):

Tiger strona działa Wam?

O 9.36 działała. Ona przez chwilę nie działa, a za chwilę się odblokowuje

renatak0renatak0

#7309426 Napisano: 29.10.2025 10:04:57
Monika11 napisał(a):

Mam powiadomienie od GLS  co mogli wysłać ? Może to być kostkarka ze sprite ? Albedo

Ja wczoraj dostałam Pantene z Rossmanna
1 Monika11 0

Monika11

#7309428 Napisano: 29.10.2025 10:13:52
renatak0renatak0 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

nie na to nie czekam
0 0

zaczytana-pola

#7309431 Napisano: 29.10.2025 10:19:39
Monika11 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

nie na to nie czekam

Coś z Pelargos? Pantene wysyłali.
0 0

Monika11

#7309435 Napisano: 29.10.2025 10:31:38
zaczytana-pola napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

nie na to nie czekam

Coś z Pelargos? Pantene wysyłali.

Jednak kostkarka
0 0

kwadracik

#7309441 Napisano: 29.10.2025 10:44:09
Czy e-kody z konkursu Lay’s i Lipton w Biedrze są od razu aktywne ,można śmiało przetracić ? emotka
0 0

Monika11

#7309442 Napisano: 29.10.2025 10:46:39
kwadracik napisał(a):

Czy e-kody z konkursu Lay’s i Lipton w Biedrze są od razu aktywne ,można śmiało przetracić ? emotka

Tak
1 kwadracik 0

mia

#7309444 Napisano: 29.10.2025 11:00:53
catcat napisał(a):

mia napisał(a):

Pantene emotka
Czy ktoś ma jakieś przecieki, kiedy łaskawie zaczną wysyłać karty do Rossmanna, bo własny regulamin już położyli (chyba że jest teraz jakiś nowy), nie posyłając od razu w mailach linków... Akurat jak na złość pasują mi teraz promocje w Rossmannie, i chętnie bym parę rzeczy kupiła - jednak nie tak koniecznych rzeczy, żebym miała na to wywalać gotówkę.  emotka

Dokładnie, też bym chciała przed zmianą gazetki coś kupić emotka
Ale dziwne, kiedyś wygrałam u nich e-kartę do Yes to był kod od razu na dole maila z informacją o wygranej o.O

Napisałam do nich wczoraj rano z zapytaniem, kiedy można się spodziewać nagrody (bezczelnie natrącając o regulaminie), ale jak dotąd to mnie olali i cisza w eterze. emotka