Avanti

ciotkaklotka

#7331176 Napisano: 23.01.2026 09:38:01
Kammilos napisał(a):

Konkurs "Świętuj koniec roku z Pepsi i Lay’s" Biedronka w formularzu wygranej bon 100zł trzeba załączyć wygrany paragon,ale skąd wiadomo który,jeśli wysłało się kilka zgłoszeń?Wie ktoś może?

ja pisałam do nich o który numer chodzi, szybko odpowiedzieli
1 Kammilos 0

zebry

#7331177 Napisano: 23.01.2026 09:38:05
Kammilos napisał(a):

Konkurs "Świętuj koniec roku z Pepsi i Lay’s" Biedronka w formularzu wygranej bon 100zł trzeba załączyć wygrany paragon,ale skąd wiadomo który,jeśli wysłało się kilka zgłoszeń?Wie ktoś może?

Wystarczy odpisać na maila o wygranej i poprosić o numer paragonu emotka
1 Kammilos 0

ciotkaklotka

#7331178 Napisano: 23.01.2026 09:38:35
Orientujecie się czy Kaufland poinformowany do końca? I czy główne już rozdane?
0 0

Maczupikczu

#7331181 Napisano: 23.01.2026 09:43:08
ciotkaklotka napisał(a):

Nikt się nie chwalił, mają jeszcze tydzień na informowanie więc pewnie nie. Czy ktoś kto jest na górze listy Kaufland może to potwierdzić?
0 0

elemelex

#7331185 Napisano: 23.01.2026 10:04:48
Napisałam jakiś czas temu odpowiedź na konkurs słodki/słony i od dwóch dni nie mogę jej wysłać, po zagłosowaniu na smak nie mam potem tego niebieskiego przycisku żeby wziąć udział w konkursie, odświeżenie oczywiście nic nie daje. Jutro będę próbować trzeci dzień ją wysłać ;/ tym razem na komputerze. Avanti naprawdę nikt tam się nie loguje żeby tylko zagłosowac na smak ;/

Nie jestem fanatyczką jednego smaku by codzień na niego głosować i  nie wziąć udziału w konursie.
0 0

oldziaczek

#7331187 Napisano: 23.01.2026 10:07:40
elemelex napisał(a):

Napisałam jakiś czas temu odpowiedź na konkurs słodki/słony i od dwóch dni nie mogę jej wysłać, po zagłosowaniu na smak nie mam potem tego niebieskiego przycisku żeby wziąć udział w konkursie, odświeżenie oczywiście nic nie daje. Jutro będę próbować trzeci dzień ją wysłać ;/ tym razem na komputerze. Avanti naprawdę nikt tam się nie loguje żeby tylko zagłosowac na smak ;/

Nie jestem fanatyczką jednego smaku by codzień na niego głosować i  nie wziąć udziału w konursie.

Też miałam z tym problem na telefonie, ale jak w przeglądarce kliknęłam "wersja na komputer" to juz wszystko jest widoczne i działa jak trzeba
1 elemelex 0

rufus

#7331188 Napisano: 23.01.2026 10:10:12
ciotkaklotka napisał(a):

Glowne nierozdane

elemelex

#7331190 Napisano: 23.01.2026 10:12:42
oldziaczek napisał(a):

elemelex napisał(a):

Też miałam z tym problem na telefonie, ale jak w przeglądarce kliknęłam "wersja na komputer" to juz wszystko jest widoczne i działa jak trzeba

Dzięki  emotka
0 0

Materdeo

#7331192 Napisano: 23.01.2026 10:16:25
elemelex napisał(a):

Formularz nie odpala się na każdej przeglądarce. Tzn z nią nie współpracuje dobrze. Nie ma problemow na Chromie oraz Edge. Na Operze nie działa wcale.

darq1991

#7331206 Napisano: 23.01.2026 10:34:33
elemelex napisał(a):

Napisz maila, opisz sytuację i może pozwolą Ci mailowo dosłać zgłoszenie.

1 elemelex 0

angel24

#7331246 Napisano: 23.01.2026 12:04:00
Czy DC główna poinformowana?
0 0

rufus

#7331248 Napisano: 23.01.2026 12:05:21
angel24 napisał(a):

NIE. Ciagle czekam emotka

rudzixon

#7331252 Napisano: 23.01.2026 12:13:59
Chcę być autentyczna, więc podzielę się z wami moją historią z konkursu Biedronki. 
Myśl mnie taka naszła - tak jak zapewne większość z Was, że fajnie będzie trochę nazbierać sobie bonów do Biedry.  Pula dzienna spora. W tamtym roku (jako totalny świeżak zdobyłam 6 czy 7, więc pomyślałam, że teraz może być tylko lepiej emotka )

Jakież moje zdziwienie było gdy z 21 prac(szaleństwo, wiem!) zostały docenione 3 emotka  
Jestem na plusie? jestem! Także tego emotka

Podziwiam Wasze wygrane emotka

aspartaqs

#7331255 Napisano: 23.01.2026 12:21:36
rufus napisał(a):

angel24 napisał(a):

Nie tylko Ty Rafał
1 rufus 0

agicho

#7331257 Napisano: 23.01.2026 12:27:15
rudzixon napisał(a):

Chcę być autentyczna, więc podzielę się z wami moją historią z konkursu Biedronki. 
Myśl mnie taka naszła - tak jak zapewne większość z Was, że fajnie będzie trochę nazbierać sobie bonów do Biedry.  Pula dzienna spora. W tamtym roku (jako totalny świeżak zdobyłam 6 czy 7, więc pomyślałam, że teraz może być tylko lepiej emotka )

Jakież moje zdziwienie było gdy z 21 prac(szaleństwo, wiem!) zostały docenione 3 emotka  
Jestem na plusie? jestem! Także tego emotka

Podziwiam Wasze wygrane emotka

u mnie z 19 puszczonych z Biedronki, nagrodzonych 8, wszystko po 100.
Na moim profilu i córy np. po 2 wygrane u męża ani jednej.
Kaufland i Lidl porażka ale tam nie puszczałam w takiej ilości.
1 rudzixon 0

angel24

#7331285 Napisano: 23.01.2026 13:01:56
rufus napisał(a):

angel24 napisał(a):

0 0

joan

#7331450 Napisano: 23.01.2026 16:39:34
notta - z ciekawości... dlaczego usunęłaś swój wpis? Akurat pranie rozwieszałam, ale chciałabym się odnieść  emotka

Bon 100 zł z grudniowego konka Avanti, to ho ho ho! aż nadmiar łaski Św. Mikołaja. Pracownica Biedronki, co flooduje konkurs, bo nazbierała cudzych paragonów, ale jednocześnie mózgowo jest na tyle słaba, że zgłoszenia wygenerowała przez AI -> brak słów, naprawdę. Spotkanie z rózgą byłoby chyba adekwatne w tym przypadku, 100 razów zamiast 100 zł emotka

A swoją drogą: jak jej poszło w biedronkowym konku Felix u Smolara? Też miała srylion paragonów? Pogenerowała zgłoszenia via AI? Wygrała coś? emotka
1 notta 0

Maczupikczu

#7331456 Napisano: 23.01.2026 16:58:08
joan napisał(a):

notta - z ciekawości... dlaczego usunęłaś swój wpis? Akurat pranie rozwieszałam, ale chciałabym się odnieść  emotka

Bon 100 zł z grudniowego konka Avanti, to ho ho ho! aż nadmiar łaski Św. Mikołaja. Pracownica Biedronki, co flooduje konkurs, bo nazbierała cudzych paragonów, ale jednocześnie mózgowo jest na tyle słaba, że zgłoszenia wygenerowała przez AI -> brak słów, naprawdę. Spotkanie z rózgą byłoby chyba adekwatne w tym przypadku, 100 razów zamiast 100 zł emotka

A swoją drogą: jak jej poszło w biedronkowym konku Felix u Smolara? Też miała srylion paragonów? Pogenerowała zgłoszenia via AI? Wygrała coś? emotka

Nie widziałam wpisu, ale pracownik, który gra na odkładane paragony jest dla mnie na równi z tymi co wyciągają paragony ze śmietnika. Tu na forum śmietnikowi paragoniarze mają wręcz poklask za spryt bo wystarczy dać dopisek “na znaleziony paragon” i już jest ok. 👌
0 1 lukaszn12

edzia21

#7331459 Napisano: 23.01.2026 16:59:46
Pragnąc chociaż minimalnie ostudzić niektóre spekulacje kierowane w kierunku AVANTI zdradzę, że KIA Stonic w konkursie ITM została przyznana zgłoszeniu w 100% "wygenerowanemu" przez ludzki umysł (bez jakiegokolwiek udziału AI). emotka

joan

#7331461 Napisano: 23.01.2026 17:09:23
edzia21 napisał(a):

Pragnąc chociaż minimalnie ostudzić niektóre spekulacje kierowane w kierunku AVANTI zdradzę, że KIA Stonic w konkursie ITM została przyznana zgłoszeniu w 100% "wygenerowanemu" przez ludzki umysł (bez jakiegokolwiek udziału AI). emotka

Gratulacje dla osoby laureackiej! emotka