Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

taak

#7386688 Napisano: dzisiaj o 08:44:48
krysia99 napisał(a):

Czy ktoś wie dlaczego nie można wejść na stronę loterii  E  www.wiecejnizswiezosc.pl

U mnie strona działa
1 krysia99 0

edith

#7386691 Napisano: dzisiaj o 09:15:01
Mam pytanie odnośnie konkursu Kinder niespodzianka,nie mam możliwości teraz sprawdzenia a interesuje mnie w jaki sposób ozdabia się pokój dziecięcy,tam są jakieś obrazki,dodaje się gotowe elementy? W takie projekty jestem słaba i nie wiem czy jest sens kupować produkt promocyjny  emotka Dziękuję z góry za odpowiedź emotka
0 0

lusienka

#7386694 Napisano: dzisiaj o 09:29:25
krysia99 napisał(a):

Czy ktoś wie dlaczego nie można wejść na stronę loterii  E  www.wiecejnizswiezosc.pl

Jeżeli masz antywirusa to będzie blokował wejście na stronę, przynajmniej u mnie był ten problem.
0 0

aurelia

#7386695 Napisano: dzisiaj o 09:33:36
edith napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Kinder niespodzianka,nie mam możliwości teraz sprawdzenia a interesuje mnie w jaki sposób ozdabia się pokój dziecięcy,tam są jakieś obrazki,dodaje się gotowe elementy? W takie projekty jestem słaba i nie wiem czy jest sens kupować produkt promocyjny  emotka Dziękuję z góry za odpowiedź emotka

Masz do wyboru takie narzędzia:

Które dają takie możliwości, próbka każdego z nich:

Ta "zębatka" i "buźka" to stempelki. Fioletowy "kleks" to pędzelek. Zielona kreska to kredka. A ten żółto-fioletowy szlaczek to podwójna kredka.
0 0

atyde25

#7386697 Napisano: dzisiaj o 09:43:39
Czyli zmarnowałam kasę na 2 jaja ,dodam je do kawy .Ale wymyślili emotka
0 0

Biala17

#7386698 Napisano: dzisiaj o 09:47:20
aurelia napisał(a):

Ta "zębatka" i "buźka" to stempelki. Fioletowy "kleks" to pędzelek. Zielona kreska to kredka. A ten żółto-fioletowy szlaczek to podwójna kredka.

Tworząc ten pokój żałowałam każdej złotówki... Już mogli dać loterię normalną 😅
0 0

nanajka81

#7386700 Napisano: dzisiaj o 09:49:43
Biala17 napisał(a):

aurelia napisał(a):

Tworząc ten pokój żałowałam każdej złotówki... Już mogli dać loterię normalną 😅

ja to samo... 6 zł na jajko i półtorej godziny wqrzania się najpierw na dzieci, że nie chcą a potem na siebie że to dokończyć muszę.
0 0