Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cudaczek121

#6871676 Napisano: 22.07.2022 08:53:48
monisss napisał(a):

Jak się zgłosić do loterii whiskas? Nie mam opcji zgłoś paragon...

Pod tym napisem prześlij mruczenie, jest taki 3 wersów komunikat, na końcu którego jest napisane prześlij zgłoszenie do loterii Tutaj
0 0

as32572

#6871678 Napisano: 22.07.2022 08:54:25
rooney napisał(a):

notta napisał(a):

rooney napisał(a):

Myślałam, że mam jakieś blokady sms-ów premium, ale nic takiego nie widzę w mój orange 😒

zobacz czy masz ustawiony jakiś limit na smsy premium. Kiedyś pamiętam przy nowych starterach orange Pani na infolinii mi tłumaczyła, że należy doładować konto minimum 10zł żeby odblokować usługi premium. Nie wiem czy nadal obowiązuje ta zasada. Kiedyś tak było z nowymi starterami. Masz aplikację orange? Zobacz może tam coś masz ustawione

Dzięki, własnie grzebałam wczoraj w "Mój Orange" i nic nie znalazłam... przy wszystkich limitach jest opcja WŁĄCZ. 

Kontakt z doradcą nakreślił sytuację - trzeba faktycznie doładować za 10 zł, żeby wysłać sms za 50 gr. Zużyję obecne środki i zamykam to konto, Orange to jakiś żart emotka

Ja mam w Play podobnie, jak na koncie jest poniżej 5 złotych to nie wysyła smsów premium
0 0

nanajka81

#6871682 Napisano: 22.07.2022 09:13:07
psotka napisał(a):

A odgłosy mruczenia mojego kota uznają, że to nie kot emotka  Fakt mruczy toto jak traktor, ale ze nie jest kotem? 

u mnie to samo... W końcu żeby cokolwiek ruszyło sama zaczęłam mruczeć bo mojego kota nie uznaje za kota... Beznadziejny ten konkurs.
0 0

olywka

#6871683 Napisano: 22.07.2022 09:13:54
as32572 napisał(a):

rooney napisał(a):

notta napisał(a):

rooney napisał(a):

Myślałam, że mam jakieś blokady sms-ów premium, ale nic takiego nie widzę w mój orange 😒

zobacz czy masz ustawiony jakiś limit na smsy premium. Kiedyś pamiętam przy nowych starterach orange Pani na infolinii mi tłumaczyła, że należy doładować konto minimum 10zł żeby odblokować usługi premium. Nie wiem czy nadal obowiązuje ta zasada. Kiedyś tak było z nowymi starterami. Masz aplikację orange? Zobacz może tam coś masz ustawione

Dzięki, własnie grzebałam wczoraj w "Mój Orange" i nic nie znalazłam... przy wszystkich limitach jest opcja WŁĄCZ. 

Kontakt z doradcą nakreślił sytuację - trzeba faktycznie doładować za 10 zł, żeby wysłać sms za 50 gr. Zużyję obecne środki i zamykam to konto, Orange to jakiś żart emotka

Ja mam w Play podobnie, jak na koncie jest poniżej 5 złotych to nie wysyła smsów premium

U mnie z kolei jest problem, że przy około 300 znakach wiadomość z SMS przechodzi w MMS emotka   Przez co organizatorzy nie posiadają go  w swojej bazie.  Będę musiała troszkę pogrzebać w ustawieniach i zobaczyć czy to też da radę gdzieś zmienić  emotka  dobrze, że w większości konkursów jest ograniczenie do 160 znaków emotka  
0 0

magisterek

#6871697 Napisano: 22.07.2022 09:45:07
peppa7 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Czy z Whiskas przychodzi potwierdzenie zgłoszenia na @ ?

Nie prxychodzi

Dziękuję za odpowiedź emotka

Mi coś takiego przyszło:
Cześć Zuzia i Dominika
Jeszcze za mało mruczenia?
Nowy domek z nieużywanych pudełek kartonowych sprawi, że Zuzia pomruczy jeszcze więcej!
Zobacz, jak go zrobić tutaj.
Ponadto wzięła/ wziąłeś udzial w loterii Purr to Win z szansą na wygranie nagród losowanych codziennie oraz cotygodniowo.
Pozdrawiamy, Whiskas

Ja dostałem e-mail z muzyką dla kota a informacji o braniu udziału w loterii z szansą na wygranie nagród brak! Więc nie wiem czy moje zgloszenie wezmie udzial czy nie? Mialem dostać numer zgloszenia - tak jest w regulaminie. Prócz piosenki informacji o wzieciu udzialu w loterii nie dostałem.
0 0

FBmarta22

#6871700 Napisano: 22.07.2022 09:49:01
magisterek napisał(a):

peppa7 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Nie prxychodzi

Mi coś takiego przyszło:
Cześć Zuzia i Dominika
Nowy domek z nieużywanych pudełek kartonowych sprawi, że Zuzia pomruczy jeszcze więcej!
Ponadto wzięła/ wziąłeś udzial w loterii Purr to Win z szansą na wygranie nagród losowanych codziennie oraz cotygodniowo.
Pozdrawiamy, Whiskas

Ja dostałem e-mail z muzyką dla kota a informacji o braniu udziału w loterii z szansą na wygranie nagród brak! Więc nie wiem czy moje zgloszenie wezmie udzial czy nie? Mialem dostać numer zgloszenia - tak jest w regulaminie. Prócz piosenki informacji o wzieciu udzialu w loterii nie dostałem.

Jak nie jak tak? emotka
"Cześć Mietek i Marta
Tutaj znajdziesz przygotowany przez nas utwór, który Mietek pokocha.
Puść go swojemu czworonogowi, a może wskoczy jeszcze wyżej w tabeli wyników!
Pozdrawiamy, Whiskas"

W regulaminie jest info, że zgłoszeniu zostanie nadany unikalny numer, o tym, ze zostanie wysłany nie napisali...
0 0

magisterek

#6871704 Napisano: 22.07.2022 09:58:44
FBmarta22 napisał(a):

magisterek napisał(a):

peppa7 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Nie prxychodzi

Mi coś takiego przyszło:
Cześć Zuzia i Dominika
Pozdrawiamy, Whiskas

Jak nie jak tak? emotka
"Cześć Mietek i Marta
Pozdrawiamy, Whiskas"

W regulaminie jest info, że zgłoszeniu zostanie nadany unikalny numer, o tym, ze zostanie wysłany nie napisali...

U mnie tylko taka informacja - 

Cześć Franciszka i DariuszJeszcze za mało mruczenia?Nowy domek z nieużywanych pudełek kartonowych sprawi, że Franciszka pomruczy jeszcze więcej!Zobacz, jak go zrobić tutaj. Franciszka znajduje się również w naszej tabeli wyników. Kliknij tutaj, by zagrać ponownie i wspiąć się jeszcze wyżej. Pozdrawiamy, Whiskas
0 0

FBmarta22

#6871714 Napisano: 22.07.2022 10:10:03
magisterek napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

magisterek napisał(a):

peppa7 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Nie prxychodzi

Mi coś takiego przyszło:
Cześć Zuzia i Dominika
Pozdrawiamy, Whiskas

Jak nie jak tak? emotka
"Cześć Mietek i Marta
Pozdrawiamy, Whiskas"

Cześć Franciszka i DariuszJeszcze za mało mruczenia?Nowy domek z nieużywanych pudełek kartonowych sprawi, że Franciszka pomruczy jeszcze więcej!Zobacz, jak go zrobić tutaj. Franciszka znajduje się również w naszej tabeli wyników. Kliknij tutaj, by zagrać ponownie i wspiąć się jeszcze wyżej. Pozdrawiamy, Whiskas

U mojego chłopa:
"Cześć Mieczysław i M
Nowy domek z nieużywanych pudełek kartonowych sprawi, że Mieczysław pomruczy jeszcze więcej!
Pozdrawiamy, Whiskas"

Aaaaa i nie nagrywaliśmy mruczenia, ani ja ani małżon - od razu loteria...

Edit.
Szanowna rodzicielka dziś zgłaszała i też ma ten dopisek, może lepiej dopytaj organizatora dlaczego akurat u Ciebie go nie ma...
0 0

sesyjnie1

#6871723 Napisano: 22.07.2022 10:46:14
Zaraz oszaleje z tym paragonem whiskas! 
Żaden nie wchodzi 
mały 
duzy 
jasny 
screen 
itp 
0 0

FBmarta22

#6871724 Napisano: 22.07.2022 10:51:36
sesyjnie1 napisał(a):

Żaden nie wchodzi 
mały 
duzy 
jasny 
screen 
itp 

Mi wchodzą tylko poniżej 1MB
1 sesyjnie1 0

andii

#6871726 Napisano: 22.07.2022 11:02:08
sesyjnie1 napisał(a):

Żaden nie wchodzi 
mały 
duzy 
jasny 
screen 
itp 

Mam to samo  emotka
0 0

magisterek

#6871727 Napisano: 22.07.2022 11:03:31
FBmarta22 napisał(a):

magisterek napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

magisterek napisał(a):

peppa7 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Nie prxychodzi

Mi coś takiego przyszło:
Cześć Zuzia i Dominika
Pozdrawiamy, Whiskas

Jak nie jak tak? emotka
"Cześć Mietek i Marta
Pozdrawiamy, Whiskas"

U mojego chłopa:
"Cześć Mieczysław i M
Nowy domek z nieużywanych pudełek kartonowych sprawi, że Mieczysław pomruczy jeszcze więcej!
Pozdrawiamy, Whiskas"

Aaaaa i nie nagrywaliśmy mruczenia, ani ja ani małżon - od razu loteria...

Edit.
Szanowna rodzicielka dziś zgłaszała i też ma ten dopisek, może lepiej dopytaj organizatora dlaczego akurat u Ciebie go nie ma...

wysłałem e-maila - zobaczymy czy i kiedy odpisza?
PS mi paragon zalaczylo - wielkosc 2,1mb woec duzy rozmiar.
nie mam przy zgloszeniu opcji pominoecia nagrywania mruczenia.
0 0

nanajka81

#6871728 Napisano: 22.07.2022 11:04:45
andii napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Żaden nie wchodzi 
mały 
duzy 
jasny 
screen 
itp 

Mam to samo  emotka

a ja nie miałam problemu. Wypisałam wszystko i robiłam zdjęcie na białym tle.
0 0

incendio12

#6871730 Napisano: 22.07.2022 11:06:23
Na czym w końcu stanął Whiskas z tymi zgłoszeniami? Ja odpowiedź od organizatora, którą ktoś tu wstawiał rozumiem tak, że można zgłosić 1 paragon na osobę, ale każdego dnia ten jeden paragon będzie brał udział w losowaniu dziennym. Czyli np zgłaszam paragon pierwszego dnia konkursu i jeśli go nie wylosują w 1 dniu to on bierze udział w losowaniu w 2 dniu, a potem w 3 itd. Dobrze rozumiem? Tak jak było w loterii snickers, że zgłoszenia się kumulowałyemotka
1 andii 0

andii

#6871731 Napisano: 22.07.2022 11:06:24
nanajka81 napisał(a):

andii napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Żaden nie wchodzi 
mały 
duzy 
jasny 
screen 

itp 

Mam to samo  emotka

Dzisiaj ?
0 0

dala

#6871734 Napisano: 22.07.2022 11:12:20
andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

andii napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Żaden nie wchodzi 
mały 
duzy 
jasny 
screen 

itp 

Mam to samo  emotka

Dzisiaj ?

Ja zgłaszałam bez problemu pół godziny temu. Położyłam paragon na białej kartce i zrobiłam zdjęcie. Potem zmniejszyłam rozmiar w programie Paint do mniej niż 1 Mb. 
1 andii 0

nanajka81

#6871735 Napisano: 22.07.2022 11:13:46
andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

andii napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Żaden nie wchodzi 
mały 
duzy 
jasny 
screen 

itp 

Mam to samo  emotka

Dzisiaj ?

tak, dzisiaj. Po 8:00
0 0

mixik

#6871737 Napisano: 22.07.2022 11:19:09
Ogólnie to ten cały łiskas zasługuje już moim skromnym zdaniem na miano loterii roku... Z tym, że w znaczeniu pejoratywnym

rufus

#6871742 Napisano: 22.07.2022 11:35:05
Lista zwyciezcow w blikomani pojawila sie do 5 lipca, ale czy to juz poinformowane? Na ktorym dniu skonczyli?
0 0

sks900

#6871768 Napisano: 22.07.2022 13:00:10
rufus napisał(a):

Lista zwyciezcow w blikomani pojawila sie do 5 lipca, ale czy to juz poinformowane? Na ktorym dniu skonczyli?

Mają 5 dni roboczych od losowania na poinformowanie. W regulaminie jest tabelka.
1 rufus 0