Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Teatree

#6872409 Napisano: 26.07.2022 18:40:46
Kinley - czy dobrze rozumiem, że jeśli dostałam info mailem o tym, że zostałam 22.07. wylosowana z rezerwy, gratulują mi, żeby otrzymać nagrodę mam wypełnić formularz w ciągu 2 dni, już nie będę czekała aż ktoś z głównych laureatów odpadnie i wejdę z rezerwy, tylko skoro mnie poinformowali, że wygrałam, to wygrałam? Głupie pytanie ale ten mail jest skonstruowany trochę myląco, a regulamin jakby wskazywał jednak, że wysyłają info dopiero jak wygrana jest już pewna. 🙈
0 0

Gość:

#6872411 Napisano: 26.07.2022 18:46:09
ilonaxx5 napisał(a):

kinley  dostał już ktoś jakąś nagrodę  ?

Nie do października maja czas na wysyłkę nagród 
0 0

ilonaxx5

#6872414 Napisano: 26.07.2022 18:49:21
dominikwlkp napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

kinley  dostał już ktoś jakąś nagrodę  ?

Nie do października maja czas na wysyłkę nagród 

dziękuje
0 0

samuraj

#6872421 Napisano: 26.07.2022 18:58:48
Teatree napisał(a):

Kinley - czy dobrze rozumiem, że jeśli dostałam info mailem o tym, że zostałam 22.07. wylosowana z rezerwy, gratulują mi, żeby otrzymać nagrodę mam wypełnić formularz w ciągu 2 dni, już nie będę czekała aż ktoś z głównych laureatów odpadnie i wejdę z rezerwy, tylko skoro mnie poinformowali, że wygrałam, to wygrałam? Głupie pytanie ale ten mail jest skonstruowany trochę myląco, a regulamin jakby wskazywał jednak, że wysyłają info dopiero jak wygrana jest już pewna. 🙈

Tak wygrałaśemotka Odsyłaj szybko dane  emotka
1 Teatree 0

Teatree

#6872423 Napisano: 26.07.2022 19:07:43
samuraj napisał(a):

Teatree napisał(a):

Tak wygrałaśemotka Odsyłaj szybko dane  emotka

Dziękuję serdecznie za odpowiedź! Ekstra, słuchaweczki Beats wpadły z jednego jedynego zgłoszenia toniku za 5,48 zł. 😁
0 0

Gość:

#6872425 Napisano: 26.07.2022 19:08:04
Konkurs Heinz AllStar wygrał ktoś tam z forum? Bo czas na poinformowanie upłynął i na maila nie odpisali.
0 1 darog

Kwiat Paproci

#6872465 Napisano: 26.07.2022 22:08:34
Mam pytanie dotyczące konkursu fotograficznego pasztetu Drop czy na zdjęciu musi być tylko osoba pełnoletnia - czy może być rodzinka np. dziecko? 
0 0

darog

#6872470 Napisano: 26.07.2022 22:25:50
dominikwlkp napisał(a):

Konkurs Heinz AllStar wygrał ktoś tam z forum? Bo czas na poinformowanie upłynął i na maila nie odpisali.

A na ilu wątkach zapytasz o to samo?

1. zarejestrowałeś się na forum dziś / bo nie chciało się napisać z prawdziwego konta?
2. doskonale znalazłeś wątek na forum
3. pytasz o konkurs którego nie ma w bazie - oraz że wygrałeś...
4. zwracasz się do forumowiczów jak do dobrych znajomych z długim stażem
No....fatalnie to wszystko wygląda...

dany-duszek

#6872479 Napisano: 26.07.2022 23:18:33
czy ktoś już wykorzystał bony w sklepie 4f i czy można łączyć bony na jednym paragonie?
0 0

agaolech89

#6872488 Napisano: 27.07.2022 04:30:28
dany-duszek napisał(a):

czy ktoś już wykorzystał bony w sklepie 4f i czy można łączyć bony na jednym paragonie?

Jeśli chodzi o bony 4f z Kubusia to można je łączyć emotka  ja wykorzystałam w sobotę 2 na 1 paragonie i nie było problemu 
0 0

whitepoint

#6872490 Napisano: 27.07.2022 05:19:13
Nie polecam konkursow na portalu dlastudenta.pl.Mimo dwukrotnej wygranej książki, nagrody nie dotarły.Portal nie odpowiada na maile.Kiedys wysyłka nagrody nie była u nich problemem, teraz widocznie postawili na odbiór własny, mimo informacji o dostawie nagrody również wysyłka.Przykre.
0 0

ania1111

#6872493 Napisano: 27.07.2022 06:47:58
whitepoint napisał(a):

Nie polecam konkursow na portalu dlastudenta.pl.Mimo dwukrotnej wygranej książki, nagrody nie dotarły.Portal nie odpowiada na maile.Kiedys wysyłka nagrody nie była u nich problemem, teraz widocznie postawili na odbiór własny, mimo informacji o dostawie nagrody również wysyłka.Przykre.

Przecież tam już od dawna konkursy książkowe mają dopisek że odbiór tykoo osobisty w ich siedzibie. Informacja o możliwości wysyłki znikła co najmniej rok temu.
0 0

nanajka81

#6872498 Napisano: 27.07.2022 07:38:00
aniachudoba napisał(a):

whitepoint napisał(a):

Przecież tam już od dawna konkursy książkowe mają dopisek że odbiór tykoo osobisty w ich siedzibie. Informacja o możliwości wysyłki znikła co najmniej rok temu.

przy większości ich konkursów nie ma wysyłki. W ostatnim czasie tylko przy jednym z dvd było że jest wysyłka. Ja od nich wszystko dostałam tyle że dość długo trzeba na wysyłkę czekać.
0 0

whitepoint

#6872501 Napisano: 27.07.2022 08:16:47
nanajka81 napisał(a):

aniachudoba napisał(a):

przy większości ich konkursów nie ma wysyłki. W ostatnim czasie tylko przy jednym z dvd było że jest wysyłka. Ja od nich wszystko dostałam tyle że dość długo trzeba na wysyłkę czekać.

No właśnie, regulamin mówił o tym, że jeśli laureat się zdecyduje na wysyłkę, ma 7 dni na powiadomienie o tym, co też uczyniłam.Czekam już 2 msc...
0 0

marcella

#6872508 Napisano: 27.07.2022 08:49:12
Czy zrealizował ktoś ''Voucher do Sklepu FC Liverpool'' czy można łączyć vouczery i trzeba podawać numery karty bankowej?
0 0

nanajka81

#6872511 Napisano: 27.07.2022 09:18:50
whitepoint napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aniachudoba napisał(a):

No właśnie, regulamin mówił o tym, że jeśli laureat się zdecyduje na wysyłkę, ma 7 dni na powiadomienie o tym, co też uczyniłam.Czekam już 2 msc...

Oni zawsze późno wysyłają nagrody (dochodziły do mnie gdy zapomniałam że je wygrałam) Problem może być też w tym że oni wysyłają to zwykłym listem więc listonosz mógł gdzieś wrzucić albo zostawić awizo nie tam gdzie trzeba i zapomnij że nagrodę dostaniesz. Nie zdarzyło mi się żeby mi nagrody nie wysłali (choć też czekam już miesiąc na jakąś płytę tam wygraną) PS. Jakie książki tam wygrałaś?
0 0

whitepoint

#6872516 Napisano: 27.07.2022 09:36:30
Inanajka81 napisał(a):

whitepoint napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aniachudoba napisał(a):

Oni zawsze późno wysyłają nagrody (dochodziły do mnie gdy zapomniałam że je wygrałam) Problem może być też w tym że oni wysyłają to zwykłym listem więc listonosz mógł gdzieś wrzucić albo zostawić awizo nie tam gdzie trzeba i zapomnij że nagrodę dostaniesz. Nie zdarzyło mi się żeby mi nagrody nie wysłali (choć też czekam już miesiąc na jakąś płytę tam wygraną) PS. Jakie książki tam wygrałaś?

0 0

escada

#6872519 Napisano: 27.07.2022 09:44:12
nie doczytałam w regulaminie Kubusia i wysłałam zgłoszenie przed godziną 10, a o nagrody natychmiastowe mozna grac dopiero od 10. Potwierdzenie poprawnego zgłoszenia na maila przyszło, więc jak rozumiem to losowanie natychmiastowej dziennej juz mi przepadło, bo nie użyje ponownie tego paragonu?
0 0

misiamarysia

#6872526 Napisano: 27.07.2022 10:14:10
escada napisał(a):

nie doczytałam w regulaminie Kubusia i wysłałam zgłoszenie przed godziną 10, a o nagrody natychmiastowe mozna grac dopiero od 10. Potwierdzenie poprawnego zgłoszenia na maila przyszło, więc jak rozumiem to losowanie natychmiastowej dziennej juz mi przepadło, bo nie użyje ponownie tego paragonu?

Dokładnie tak, bo ten paragon bierze udział w losowaniach tygodniowej i głównej.
0 0

escada

#6872527 Napisano: 27.07.2022 10:28:36
misiamarysia napisał(a):

escada napisał(a):

Dokładnie tak, bo ten paragon bierze udział w losowaniach tygodniowej i głównej.

no to juz tylko pozostaje mieć nadzieję na cos wiekszego