Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bezaczek7

#6879293 Napisano: 30.08.2022 01:37:25
Co się dzieje z formularzami nivea? Ani jeden, ani drugi nie działa, tzn.w ogóle nie widzę pól do uzupełnienia danymi emotka  tylko zasady loterii.

slavek

#6879299 Napisano: 30.08.2022 07:30:58
bezaczek7 napisał(a):

Co się dzieje z formularzami nivea? Ani jeden, ani drugi nie działa, tzn.w ogóle nie widzę pól do uzupełnienia danymi emotka  tylko zasady loterii.

Dokładnie, czy ktoś do nich pisał?
0 0

darog

#6879303 Napisano: 30.08.2022 07:44:36
Czy macie potwierdzenia zgłoszenia wczoraj z SOPLICY? Podziękowania na www były, 3 zgłoszenia wysłane
- na o2 doszło na mail.
- na wp.pl nie ma potwierdzeń
0 0

nanajka81

#6879306 Napisano: 30.08.2022 08:10:55
radziosny napisał(a):

Basniowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Może pani Agata S. ma swój mały sklepik i sama sobie wystawia paragony? Albo zbiera paragony po tych co kupili i paragon swój zostawili? Osób które zostawiają paragony jest mnóstwo. A kombinatorów nie brakuje. Ja od kilku lat przeglądam zwycięzców (o ile jest lista) loterii i naprawdę, słabo jak dużo tych samych osób w jednej loterii wygrywa różne badziewia. Nie oszukujmy się - miś Haribo czy zestaw żelków albo ciastka familijne o wartości 15 zł to nie są nagrody marzenie (no przynajmniej dla mnie) ale wiadomo, ludzie walczą o te większe. Czy warto? Czasami tak, często nie, zależy od podejścia. Ja już się nauczyłam że jak nie mam komu oddać kolejnej maskotki to lepiej o nią po prostu nie grać a jak się trafi bo wiadomo niektóre produkty po prostu się kupuje - to przy byle loterii szkolnej je oddaje. Dużo rzeczy tak oddałam. Nawet zeszłoroczny plecak z Nestle (dla dziecka z Ukrainy)  bo jeden miałam a drugi się walał po kątach. Ale naprawdę, jak kto lubi. Nie wiem jak to jest z tymi bramkami. W Lechu na set kapsli trafiłam aż raz, w Kozelu - od kilku lat próbuje głupie kufle (szwagier chce i dostarcza kapsle) i nigdy mi się nie udało a podobno ich jest duuuużo. Żywiec - się poddałam. Obecne nestle właściwie też się poddałam. Wolę konkursy w których się tworzy, pisze, wymyśla niż trafia w bramkę. 

Odechcialo mi sie dokladnie tak samo przy loterii Lavazza gdzie kawe lubie i przez kilka tygodni probowalam sie wbic w bramke. sprawdzalam listy i faktycznie Agata S. bardzo czesto sie tam pojawiala wiec moze ma na to sposob albo zwyczajnie kombinuje jako prywatny przedsiebiorca. zgodne jest to z zasadami gry jasne, nie zmienia to faktu ze sie odechciewa probowac emotka  

Dlatego uważam, że loterie nestle są uczciwe, z tego co widzę to współpracują z różnymi organizatorami, więc szkoda, że nie są to powszechne zasady. Można tam zgłosić jeden paragon na godzinę i tak powinno być! A nawet jeden na 4 godziny. Bo jako przeciętny klient sklepów spożywczych nie mam szans z tymi co mają dojścia w handlu.

to można obejść np zgłaszając jeden paragon z komputera, a drugi z telefonu na różne osoby. (żona/mąż). Plus dla nestle za to że w końcu w regulaminie mają iż na jedną osobę max 3 nagrody ale i tak tam ciężko trafić, przynajmniej mi. Wciąż pamiętam ich konkurs z mlekiem i plecakiem gdzie ludzie zgłaszali tak długo paragon aż było trafione (i weryfikacja przechodziła poprawnie). Z drugiej strony do tej pory na olx są do kupienia te plecaki więc nie było warto o to tak się bić ale niektórym mleko uderzyło do głowy i nazbierali tych plecaków całe stosy...
1 darog 0

darog

#6879308 Napisano: 30.08.2022 08:22:24
nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

Basniowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Może pani Agata S. ma swój mały sklepik i sama sobie wystawia paragony? Albo zbiera paragony po tych co kupili i paragon swój zostawili? Osób które zostawiają paragony jest mnóstwo. A kombinatorów nie brakuje. Ja od kilku lat przeglądam zwycięzców (o ile jest lista) loterii i naprawdę, słabo jak dużo tych samych osób w jednej loterii wygrywa różne badziewia. Nie oszukujmy się - miś Haribo czy zestaw żelków albo ciastka familijne o wartości 15 zł to nie są nagrody marzenie (no przynajmniej dla mnie) ale wiadomo, ludzie walczą o te większe. Czy warto? Czasami tak, często nie, zależy od podejścia. Ja już się nauczyłam że jak nie mam komu oddać kolejnej maskotki to lepiej o nią po prostu nie grać a jak się trafi bo wiadomo niektóre produkty po prostu się kupuje - to przy byle loterii szkolnej je oddaje. Dużo rzeczy tak oddałam. Nawet zeszłoroczny plecak z Nestle (dla dziecka z Ukrainy)  bo jeden miałam a drugi się walał po kątach. Ale naprawdę, jak kto lubi. Nie wiem jak to jest z tymi bramkami. W Lechu na set kapsli trafiłam aż raz, w Kozelu - od kilku lat próbuje głupie kufle (szwagier chce i dostarcza kapsle) i nigdy mi się nie udało a podobno ich jest duuuużo. Żywiec - się poddałam. Obecne nestle właściwie też się poddałam. Wolę konkursy w których się tworzy, pisze, wymyśla niż trafia w bramkę. 

Odechcialo mi sie dokladnie tak samo przy loterii Lavazza gdzie kawe lubie i przez kilka tygodni probowalam sie wbic w bramke. sprawdzalam listy i faktycznie Agata S. bardzo czesto sie tam pojawiala wiec moze ma na to sposob albo zwyczajnie kombinuje jako prywatny przedsiebiorca. zgodne jest to z zasadami gry jasne, nie zmienia to faktu ze sie odechciewa probowac emotka  

Dlatego uważam, że loterie nestle są uczciwe, z tego co widzę to współpracują z różnymi organizatorami, więc szkoda, że nie są to powszechne zasady. Można tam zgłosić jeden paragon na godzinę i tak powinno być! A nawet jeden na 4 godziny. Bo jako przeciętny klient sklepów spożywczych nie mam szans z tymi co mają dojścia w handlu.

to można obejść np zgłaszając jeden paragon z komputera, a drugi z telefonu na różne osoby. (żona/mąż). Plus dla nestle za to że w końcu w regulaminie mają iż na jedną osobę max 3 nagrody ale i tak tam ciężko trafić, przynajmniej mi. Wciąż pamiętam ich konkurs z mlekiem i plecakiem gdzie ludzie zgłaszali tak długo paragon aż było trafione (i weryfikacja przechodziła poprawnie). Z drugiej strony do tej pory na olx są do kupienia te plecaki więc nie było warto o to tak się bić ale niektórym mleko uderzyło do głowy i nazbierali tych plecaków całe stosy...

Lavazzy to ja mam na..lata uczciwie kupione. ZERO wygranych.
ps. nie widzę listy GŁÓWNYCH
1 nanajka81 0

barraquito

#6879311 Napisano: 30.08.2022 08:44:26
Pomijajac wszystko, póki nie zarejestrowałam się na tym forum nie zdawałam sobie sprawy do jakiego stopnia ludzie mogą być chciwi 🤣na co komu tyle  skarpetek, kubeczków czy głupot innego rodzaju? Czasy są jakie są i mało się znajdzie osób które kupią zbędne rzeczy gdy ceny wszystkiego idą w kosmos. W kazdym razie ja nic w lavazzy nie wygralam i nie jest mi żal bo sluchawki słabe technicznie, jedynie glowna nagroda warta uwagi. To juz lepsza byla poprzednia edycja z sama kawą. Loteria jak inne, ludzie tacy jak zawsze. Powodzenia życzę w olx i allegro bo będzie  potrzebne... 🤣
0 0

sabaka

#6879314 Napisano: 30.08.2022 08:51:35
Widzę, że ktoś już dodał do bazy, więc mówię Uwaga na czekolady z E.Wedel bo nabija rabaty z kartą. Na dwóch różnych paragonach mam inne rabaty, jeden wyszło równe 15 zł, drugi trochę ponad. 
0 0

sabaka

#6879315 Napisano: 30.08.2022 08:52:36
barraquito napisał(a):

Pomijajac wszystko, póki nie zarejestrowałam się na tym forum nie zdawałam sobie sprawy do jakiego stopnia ludzie mogą być chciwi 🤣na co komu tyle  skarpetek, kubeczków czy głupot innego rodzaju? Czasy są jakie są i mało się znajdzie osób które kupią zbędne rzeczy gdy ceny wszystkiego idą w kosmos. Szkoda by mi było życia na angazowanie nie wiadomo ilu osob zeby uzbierac tony czegos co będzie trudno sprzedać. W kazdym razie ja nic w lavazzy nie wygralam i nie jest mi żal bo sluchawki słabe technicznie, jedynie glowna nagroda warta uwagi. To juz lepsza byla poprzednia edycja z sama kawą. Loteria jak inne, ludzie tacy jak zawsze. Powodzenia życzę w olx i allegro bo będzie  potrzebne... 🤣

Myślę, że większość gra ze względu na główne nagrody, a skarpetki to skutek uboczny. Nie wiem po co tyle jadu.
1 atyde25 0

barraquito

#6879316 Napisano: 30.08.2022 08:55:26
To nie jad, tylko spostrzeżenia. Skarpetki były przykladem. 
0 0

radziosny

#6879318 Napisano: 30.08.2022 09:01:12
nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

Basniowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Niby tak, ale jednak jest to utrudnienie dla osób kombinujących. Bo muszą pilnować, czy podali właściwe numery, z właściwych urządzeń, sprawdzać inne maile i namawiać bliskich o możliwość udostępnienia danych. A tak to hulaj dusza, piekła nie ma.. a później kurier przywozi do jednej miejscowości kilkanaście plecakoworków i zastanawia się czy jego praca ma sens.. ehh

aneczka-p

#6879328 Napisano: 30.08.2022 09:51:55
darog napisał(a):

Czy macie potwierdzenia zgłoszenia wczoraj z SOPLICY? Podziękowania na www były, 3 zgłoszenia wysłane
- na o2 doszło na mail.
- na wp.pl nie ma potwierdzeń

Wysyłałam zgłoszenie wczoraj ok. 19 i podziękowanie na wp.pl przyszło bez problemu
0 0

atyde25

#6879336 Napisano: 30.08.2022 10:05:22
Ludzie przecież sprzedają te bilety do Energylandi więc śmiało możesz je oddać.Nawet jakby były imienne wątpię by kazali pokazywać komuś dowód osobisty.
0 0

atyde25

#6879339 Napisano: 30.08.2022 10:10:19
Wcale nie teraz tylko "czasy są takie".Ludzie zawsze lubili kombinować nawet ponad 20 lat temu i wcześniej na bank też:)
Pewnie dlatego Smolar i inne agencje też mają bazy danych i ograniczenia na ilość nagród na gospodarstwo.

Zastanawia mnie czy jakbym ukradła sprzed biedronki bo tam wystawili kosz gdzie są paragony co klienci wyrzucają poszłabym siedzieć.Czasami mnie ten kosz kusi hahahhah:P Tz nie cały kosz ten foliowy worek którym jest wyłożony z zawartością:)Ale są tam pewnie kamery gdzie bym potem zakupy robiła.

atyde25

#6879342 Napisano: 30.08.2022 10:18:57
Na początku mojej "kariery w konkursach" to wiadomo człowiek się nie znał inny był rynek.Grało się o wszystko.No i miałam jedną koleżankę prawdziwą rekinkę konkursową,że tak niepoprawnie napiszę.No i gadałyśmy i ona do mnie wiesz kiedyś grałam o wszystko ale mam małe mieszkanie teraz jedyne o co się w domu potykam to o kartony z nierozpakowanymi telewizorami wygranymi.I tak sobie myślę kim ja jestem praktycznie nikim nawet mniej niż płotką.Wybacz jak to czytasz ale to mi się tak wryło w pamięć:)
0 0

olunka

#6879345 Napisano: 30.08.2022 10:30:33
a ja mam 2 pytania może glupie, ale jestem po urlopieemotka
- czy mając paragon Nivea z Rossmana mogę zagrac tez w tej drugiej loterii?
- i tak samo z Kubusiem w C4 - czy mogę i tu i tu wysłac?
z góry dzieki za pomoc
0 0

adamo86

#6879346 Napisano: 30.08.2022 10:31:30
olunka napisał(a):

z góry dzieki za pomoc

Chyba nie ma przeciwskazań. I na pewno się da emotka
0 0

olunka

#6879354 Napisano: 30.08.2022 10:36:55
adamo86 napisał(a):

olunka napisał(a):

z góry dzieki za pomoc

Chyba nie ma przeciwskazań. I na pewno się da emotka

dziekuje:)
0 0

xena

#6879376 Napisano: 30.08.2022 11:14:50
czy dzisiaj wysyłał ktoś zgłoszenie na wilkinson?? cos nie chce wysłać zgłoszenia:( niby wszystkie fajki zielone tj. pola prawidłowo uzupełnione i zdjęcie do 2 MB a nie przechodzi?? jakieś problemy ktoś miał? pomóżcie proszę;)
0 0

sabaka

#6879380 Napisano: 30.08.2022 11:20:49
xena napisał(a):

czy dzisiaj wysyłał ktoś zgłoszenie na wilkinson?? cos nie chce wysłać zgłoszenia:( niby wszystkie fajki zielone tj. pola prawidłowo uzupełnione i zdjęcie do 2 MB a nie przechodzi?? jakieś problemy ktoś miał? pomóżcie proszę;)

Mi z telefonu nie działało, wszystko dobrze a się podświetlało, kombinowałam z przeglądarką na laptopie i poszło. Tam jest problem z tą kalibracją zdjęcia jakiś, bo kosmos wielkości się wyświetlały. Przerzucałam przez konwerter. Ostatecznie w spamie były 2 potwierdzenia za jedno zdjęcie, czyli jakoś musiało się puścić bez komunikatu. Może poszukaj w spam, czy jednak nie poszło.
Edit
Ja kiedyś wysyłałam, ale podobny problem był.
0 0

xena

#6879383 Napisano: 30.08.2022 11:24:00
sabart napisał(a):

xena napisał(a):

Mi z telefonu nie działało, wszystko dobrze a się podświetlało, kombinowałam z przeglądarką na laptopie i poszło. Tam jest problem z tą kalibracją zdjęcia jakiś, bo kosmos wielkości się wyświetlały. Przerzucałam przez konwerter. Ostatecznie w spamie były 2 potwierdzenia za jedno zdjęcie, czyli jakoś musiało się puścić bez komunikatu. Może poszukaj w spam, czy jednak nie poszło.
Edit
Ja kiedyś wysyłałam, ale podobny problem był.

dziękuję bardzoemotka
0 0