Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pumba

#7067869 Napisano: 13.12.2022 13:34:43
Desperados za jakie dni były wyniki? Do końca konkursu już? 
0 0

fan-mandaryny

#7067873 Napisano: 13.12.2022 13:43:07
pioge7 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Dajmy na to produktami są napoje Pepsi za min. 10zl brutto. W ramach promocji okazało się, ze wyszło -1zl rabatu na paragonie dokładnie na ten produkt. Raczej tego nie uznają. Podobnie jak była promocja w Lidlu na cukierki na minus ileś tam procent. Obcina to kwotę nominalna wybranej pozycji.

Z rok temu w Carrefour był konkurs gdzie trzeba było kupić laysy za chyba 12 zł.
Na półce cena, wyliczyłem, że potrzebuję 3 produkty. W kasie okazało się, że zrobiło rabat na 1 smak (nie było info na półce w ogóle) i wyszło niecałe 11 zł.
Napisałem do Avanti, czy może być taki paragon, bo nie wiedziałem, że jest rabat na ten smak... Powiedzieli, żeby grać takim paragonem.
Na paragonie było np.
lays papryka  4,99
rabat 1,30
i niżej 3,69

paragon wygrał, wysłałem im ten paragon + druknięty list z emaila

nagroda doszła emotka

A to ciekawe. Super sprawa i fajnie, że Ci to uznali. Od razu przypominam sobie, ile razy wyrzuciłem taki paragon, w którym okazało się, że była jakaś promocja (--> rabat) , o której dowiedziałem się po wydrukowaniu paragonu, a nie z informacji na półce sklepowej. Osobiście bym uważał w przypadku większości agencji i pilnował, by po rabacie na dany produkt była ta wymagana kwota konkursowa.
0 0

pioge7

#7067875 Napisano: 13.12.2022 13:45:44

pioge7 napisał(a):

Dajmy na to produktami są napoje Pepsi za min. 10zl brutto. W ramach promocji okazało się, ze wyszło -1zl rabatu na paragonie dokładnie na ten produkt. Raczej tego nie uznają. Podobnie jak była promocja w Lidlu na cukierki na minus ileś tam procent. Obcina to kwotę nominalna wybranej pozycji.

Z rok temu w Carrefour był konkurs gdzie trzeba było kupić laysy za chyba 12 zł.
Na półce cena, wyliczyłem, że potrzebuję 3 produkty. W kasie okazało się, że zrobiło rabat na 1 smak (nie było info na półce w ogóle) i wyszło niecałe 11 zł.
Napisałem do Avanti, czy może być taki paragon, bo nie wiedziałem, że jest rabat na ten smak... Powiedzieli, żeby grać takim paragonem.
Na paragonie było np.
lays papryka  4,99
rabat 1,30
i niżej 3,69

nagroda doszła emotka

A to ciekawe. Super sprawa i fajnie, że Ci to uznali. Od razu przypominam sobie, ile razy wyrzuciłem taki paragon, w którym okazało się, że była jakaś promocja, o której dowiedziałem się po wydrukowaniu paragonu, a nie z informacji na półce sklepowej. Osobiście bym uważał w przypadku większości agencji i pilnował, by po rabacie na dany produkt była ta wymagana kwota konkursowa.

rozumiem, robię tak samo. czasem mam wyliczone, że wyjdzie 10 zł, ale dla pewności dobieram jeszcze 1 produkt, żeby było nawet i powyżej. Dla pewności.
Nie zamierzałem zagrać na ten paragon, ale pomyślałem, że warto napisać i być pewnym, że nie mogę grać. A tu taka niespodzianka emotka Także Avanti to jedna z lepszych agencji konkursowych jak dla mnie emotka

Diruri

#7067906 Napisano: 13.12.2022 14:51:07
pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Na paragonie było np.
lays papryka  4,99
rabat 1,30
i niżej 3,69

nagroda doszła emotka

A to ciekawe. Super sprawa i fajnie, że Ci to uznali. Od razu przypominam sobie, ile razy wyrzuciłem taki paragon, w którym okazało się, że była jakaś promocja, o której dowiedziałem się po wydrukowaniu paragonu, a nie z informacji na półce sklepowej. Osobiście bym uważał w przypadku większości agencji i pilnował, by po rabacie na dany produkt była ta wymagana kwota konkursowa.

rozumiem, robię tak samo. czasem mam wyliczone, że wyjdzie 10 zł, ale dla pewności dobieram jeszcze 1 produkt, żeby było nawet i powyżej. Dla pewności.
Nie zamierzałem zagrać na ten paragon, ale pomyślałem, że warto napisać i być pewnym, że nie mogę grać. A tu taka niespodzianka emotka Także Avanti to jedna z lepszych agencji konkursowych jak dla mnie emotka

Czyli Cheetos w Avanti powinien przejść za 1 grosz...
0 0

mary18

#7067916 Napisano: 13.12.2022 15:34:54
giti napisał(a):

w Duda jest ograniczenie jedna nagroda na osobe, czyli jak wygram ja i żona to jest okej ?

Podpinam się pod pytanie 
0 0

FBmarzena5

#7067935 Napisano: 13.12.2022 16:33:17
pumba napisał(a):

Desperados za jakie dni były wyniki? Do końca konkursu już? 

powie ktoś,do jakiego dnia Desperados informował ?
1 pumba 0

glamlady88

#7067937 Napisano: 13.12.2022 16:36:44
Ja mam stówkę z 24 listopada 
1 pumba 0

Matka-Polka

#7067940 Napisano: 13.12.2022 16:44:20
Ja mam albo 29 albo 30. 
1 pumba 0

Matka-Polka

#7067943 Napisano: 13.12.2022 17:00:39
emanuela24 napisał(a):

anaesth napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Czy ktoś  wygrał w loterii Lidla? Trochę dziwne  że  nikt się  nie pochwalił,a jednak co godzinę  podobno ktoś  wygrywa 2tys.emotka

Chyba na fanpage Lidla widziałam komentarz jednej kobiety, która wygrała...

Jedna nieznana osoba na fb dla mnie jest mało  wiarygodnaemotka  gdyby tu się jakiś stary użytkownik pochwalił to bym uwierzyła. Coś  mi śmierdzi  ta loteria na kilometr.

Ja znam osobę która wygrała,Więc sie da wygrać.
0 0

nanajka81

#7067967 Napisano: 13.12.2022 18:24:44
emanuela24 napisał(a):

anaesth napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Czy ktoś  wygrał w loterii Lidla? Trochę dziwne  że  nikt się  nie pochwalił,a jednak co godzinę  podobno ktoś  wygrywa 2tys.emotka

Jedna nieznana osoba na fb dla mnie jest mało  wiarygodnaemotka  gdyby tu się jakiś stary użytkownik pochwalił to bym uwierzyła. Coś  mi śmierdzi  ta loteria na kilometr.

ja nie ☹️ ale widziałam jeden wpis na forum że wygrał.

Karolaaajn

#7067970 Napisano: 13.12.2022 18:33:58
nanajka81 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

anaesth napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ja nie ☹️ ale widziałam jeden wpis na forum że wygrał.

Kurczę ja co kilka dni robię takie duże zakupy w lidlu, to samo mój tata, babcia, znajomi i nikomu nic się nie udało trafić, na dwóch forach konkursowych tez nikt się nie chwalił… coś mi tu śmierdzi emotka

koniczynka123

#7067971 Napisano: 13.12.2022 18:39:07
U nas za kasami samoobsługowymi przy bramce jest karton na paragony, kiedy jestem w Lidli zawsze jest pełny. Wystarczy że pracownice wklepują następnego dnia te paragony "niby do wyrzucenia'  i mają większe szanse niż my. Ja też na kilka parag same pudła emotka
0 0

simonapp

#7067995 Napisano: 13.12.2022 20:08:10
samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś wygrał coś w konkursach Colorino??? Trochę dawno się skończyły ale nigdzie nie widziałam wyników... Tyle tysięcy nagród i żeby głupich kredek nie dostać? Chodzi o te konkursy poniżej:

https://www.e-kon...r-color#.Y39aEn2ZMl0
https://www.e-kon...olorino#.Y39aFH2ZMl0

Losowanie nagród w loterii odbędzie się 30.11 emotka Jest nadzieja  emotka

I co z rozwiązaniem tego konkursu emotka  emotka  emotka
0 0

nanajka81

#7067996 Napisano: 13.12.2022 20:13:25
simonapp napisał(a):

samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś wygrał coś w konkursach Colorino??? Trochę dawno się skończyły ale nigdzie nie widziałam wyników... Tyle tysięcy nagród i żeby głupich kredek nie dostać? Chodzi o te konkursy poniżej:

Okazało się że w tym konkursie gdzie są tysiące nagród do rozdania -  trzeba było zakupy robić w konkretnych (partnerskich) sklepach sprzedających Colorino, co do drugiego konkursu to nie mam pojęcia. Ja nie wygrałam nic.
0 0

simonapp

#7068001 Napisano: 13.12.2022 20:34:43
nanajka81 napisał(a):

simonapp napisał(a):

samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Okazało się że w tym konkursie gdzie są tysiące nagród do rozdania -  trzeba było zakupy robić w konkretnych (partnerskich) sklepach sprzedających Colorino, co do drugiego konkursu to nie mam pojęcia. Ja nie wygrałam nic.

Nic nie wygrałaś, bo nie informowali.
Tym sklepem był  np.  Empik. 
Co to jest za Agencja? 
0 0

nanajka81

#7068003 Napisano: 13.12.2022 20:51:17
simonapp napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

simonapp napisał(a):

samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Nic nie wygrałaś, bo nie informowali.
Tym sklepem był  np.  Empik. 
Co to jest za Agencja? 

no nie wiem czy był to Empik. Ja kupiłam Colorino w C4 bo tam widziałam plakat ale jak się okazało to zakupy w C4 były nieważne, przynajmniej do tego pierwszego konkursu z tysiącami kredek. Niedawno jeszcze ta strona działała i byli wypisani zwycięzcy (bynajmniej nie było to 12,5 tyś osób) którzy odbierali nagrody w jakiś dziwnych sklepikach. Co do drugiego konkursu to obecnie strona nie działa więc w sumie nie ma jak się dostać do regulaminu. Dla mnie oba konkursy jakaś porażka. PS. Agencja Gratifica Promotions Sp. z o. o. Sp. k
1 simonapp 0

FBmarzena5

#7068078 Napisano: 13.12.2022 23:15:44
Czy w loterii kawy MkCafe co są nagrody co godzinę,to od razu powinna wyświetlić się informacja,czy się wygrało czy nie?
0 0

rufus

#7068084 Napisano: 14.12.2022 02:00:59
FBmarzena5 napisał(a):

Czy w loterii kawy MkCafe co są nagrody co godzinę,to od razu powinna wyświetlić się informacja,czy się wygrało czy nie?

Tak, bramki.
1 Majkii 0

termitek99

#7068097 Napisano: 14.12.2022 08:41:38
Czy w konkursie GRANTS ktoś wygrał z maila na WP? Czy dochodzą od nich maile na WP?
0 0

peppa7

#7068103 Napisano: 14.12.2022 08:47:54
termitek99 napisał(a):

Czy w konkursie GRANTS ktoś wygrał z maila na WP? Czy dochodzą od nich maile na WP?

Tak, ja mam wp emotka