Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ziolko

#7072043 Napisano: 02.01.2023 17:24:50
henius napisał(a):

ziolko napisał(a):

henius skoro mailem, to powinny być w folderze "wysłane". Bardzo łatwo udowodnić, że mail został wysłany.
Gdzie masz pocztę? Na WP, oneci czy gdzie indziej? 

W Interii, tak odnalazłem w "wysłanych" ten mail z tymi konkretnymi zdjęciami paragonów i oświadczeń. No zobaczymy.... Dziękuję za chęc pomocy i pozdrawiam.

Możesz zrobić screeny z datą wysłania albo wysłać ponownie na zasadzie "przekaż dalej", wtedy będzie data i godzina wysłania pierwszego maila. 
Kiedyś tak miałam w jednej agencji, że twierdzili, że nie dosłałam wymaganych dokumentów. Udowodniłam im, że to ja miałam rację i nagroda przyszła. 
A u nich mogło wpaść do spamu i dlatego nie mają. 
0 0

Paula_35

#7072046 Napisano: 02.01.2023 17:31:20
[quote=Ja właśnie tak zrobiłam, przekazałam ta wiadomość jeszcze raz i zobaczymy ale od 12 nie ma odpowiedzi...
ziolko]
henius napisał(a):

ziolko napisał(a):

henius skoro mailem, to powinny być w folderze "wysłane". Bardzo łatwo udowodnić, że mail został wysłany.

W Interii, tak odnalazłem w "wysłanych" ten mail z tymi konkretnymi zdjęciami paragonów i oświadczeń. No zobaczymy.... Dziękuję za chęc pomocy i pozdrawiam.

Możesz zrobić screeny z datą wysłania albo wysłać ponownie na zasadzie "przekaż dalej", wtedy będzie data i godzina wysłania pierwszego maila. 
Kiedyś tak miałam w jednej agencji, że twierdzili, że nie dosłałam wymaganych dokumentów. Udowodniłam im, że to ja miałam rację i nagroda przyszła. 
1 lolzek 0

lolzek

#7072051 Napisano: 02.01.2023 17:44:56
henius napisał(a):

Paula_35 napisał(a):

Hej. Pisał ktoś w sprawie blikow desperados i otrzymał odpowiedź? 

Ja wygrałem 3 razy...dostałem tylko 100 (powinni mi wypłacić jeszcze dwie stówki z jednego etapu). Dziś dostałem odpowiedź, że rzekomo nie dostarczyłem dokumentów, a na 100% wysłałem. Nie mam siły walczyć...ostatnio wszystko się sypie... . Mam nadzieję, że u Ciebie będzie OK.

Jako że w tym konkursie dane wysyłało się mailowo, to o ile nie wyczyściłeś folderu z wysłanymi e-mailami, to całkiem łatwo udowodnić, że oświadczenia wysyłałeś. Możesz zrobić im screena na przykład. Nie rezygnuj tak łatwo  emotka  Mi się udało z nimi dogadać odnośnie brakującego SMSa z pinem do czeku BLIK i wysłali go ponownie. Działaj! emotka  Trzymam kciuki! 
0 0

ikropka

#7072054 Napisano: 02.01.2023 17:50:22
henius napisał(a):

Paula_35 napisał(a):

Hej. Pisał ktoś w sprawie blikow desperados i otrzymał odpowiedź? 

Ja wygrałem 3 razy...dostałem tylko 100 (powinni mi wypłacić jeszcze dwie stówki z jednego etapu). Dziś dostałem odpowiedź, że rzekomo nie dostarczyłem dokumentów, a na 100% wysłałem. Nie mam siły walczyć...ostatnio wszystko się sypie... . Mam nadzieję, że u Ciebie będzie OK.

mi napisali tak:
Dzień dobry,
Dziękujemy za zgłoszenie. 
weryfikujemy do z dostawcą czeków BLIK i niedługo wrócimy z odpowiedzią.
0 0

dnros

#7072055 Napisano: 02.01.2023 17:50:34
Orientuje się ktoś co jest nadane InPost Kurierem ConceptStudio?
0 0

byekitty

#7072058 Napisano: 02.01.2023 18:04:19
dnros napisał(a):

żołądkowa?
0 0

henius

#7072060 Napisano: 02.01.2023 18:13:59
ziolko napisał(a):

henius napisał(a):

ziolko napisał(a):

Kurczę chyba wiem w czym rzecz, ale nie potrafię tego ogarnąć. Mianowicie chyba treść załącznika jest niewidoczna na ich poczcie (podobno jest taka możliwość). W załączniku wysłałem 6 zdjęć bo to podwójna wygrana (uprzednio w przypadku "stówki" tylko dwa). A jak użyłem opcji "prześlij dalej" do syna i córki to oni WIDZĄ zawartość tychże zdjęć paragonów i oświadczeń. A jak z kolei próbowałem z ich kont przesłać do organizatora poprzez "prześlij dalej"  to znów nie widać zawartości załączników. Nie umiem tego naprawić (nie jestem biegły w sprawach informatycznych) zatem chyba już po wygranej. Owszem wysłał się tylko komunikat, że przesyłam w załączniku wymagane dokumenty z datą 9 grudnia i konkretną godziną , ale to pewnie za mało. Szkoda...
0 0

dnros

#7072064 Napisano: 02.01.2023 18:22:35
byekitty napisał(a):

dnros napisał(a):

żołądkowa?

Dzięki ale nie brałem udziału, ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? 
0 0

emi

#7072079 Napisano: 02.01.2023 19:31:31
dnros napisał(a):

byekitty napisał(a):

dnros napisał(a):

żołądkowa?

Dzięki ale nie brałem udziału, ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? 

Koszulka do whisky emotka  
1 dnros 0

androm

#7072080 Napisano: 02.01.2023 19:37:06
henius napisał(a):

ziolko napisał(a):

henius napisał(a):

ziolko napisał(a):

Kurczę chyba wiem w czym rzecz, ale nie potrafię tego ogarnąć. Mianowicie chyba treść załącznika jest niewidoczna na ich poczcie (podobno jest taka możliwość). W załączniku wysłałem 6 zdjęć bo to podwójna wygrana (uprzednio w przypadku "stówki" tylko dwa). A jak użyłem opcji "prześlij dalej" do syna i córki to oni WIDZĄ zawartość tychże zdjęć paragonów i oświadczeń. A jak z kolei próbowałem z ich kont przesłać do organizatora poprzez "prześlij dalej"  to znów nie widać zawartości załączników. Nie umiem tego naprawić (nie jestem biegły w sprawach informatycznych) zatem chyba już po wygranej. Owszem wysłał się tylko komunikat, że przesyłam w załączniku wymagane dokumenty z datą 9 grudnia i konkretną godziną , ale to pewnie za mało. Szkoda...

Henius, nic się nie łam, musisz dostać te dwie stówy, bo Ci się należą. Zobaczysz co odpiszą, ale trzeba być odzyskać co Twoje.
0 0

nanajka81

#7072086 Napisano: 02.01.2023 19:57:02
Mam pytanie: jak wam idzie trafianie bluz w lechu? W ostatnim czasie nikt się nie chwali że trafił a ja już kilkadziesiąt razy próbowałam o różnych porach (nawet o północy w nowy rok) i nie udało mi się ani raz. W koszulkach było to samo. Ktoś wie ile tam jest bluz na dzień że tak trudno trafić?
0 0

pusheen

#7072088 Napisano: 02.01.2023 20:09:45
nanajka81 napisał(a):

Mam pytanie: jak wam idzie trafianie bluz w lechu? W ostatnim czasie nikt się nie chwali że trafił a ja już kilkadziesiąt razy próbowałam o różnych porach (nawet o północy w nowy rok) i nie udało mi się ani raz. W koszulkach było to samo. Ktoś wie ile tam jest bluz na dzień że tak trudno trafić?

Patrząc po allegro to niektórym idzie bardzo dobrze. emotka  Ja nie biorę w tym udziału, ale z tego co widziałam to "Pan od coca-coli" tak, więc brak wygranych mnie nie dziwi.

Cynamon28

#7072097 Napisano: 02.01.2023 20:53:54
nanajka81 napisał(a):

Na jakieś ~ 20 zgłoszeń 1 wygrana bluza, 10250 nagród, a wygrać, ciężej niż w jakiś małych konkursach. 
1 nanajka81 0

ziolko

#7072115 Napisano: 02.01.2023 23:54:32
henius to wyślij dalej maila jako takiego i ponownie dołącz załączniki z pierwszego maila. 
A wcześniej zrób screena całości i też dołącz
0 0

nanajka81

#7072121 Napisano: 03.01.2023 06:58:51
pusheen napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Patrząc po allegro to niektórym idzie bardzo dobrze. emotka  Ja nie biorę w tym udziału, ale z tego co widziałam to "Pan od coca-coli" tak, więc brak wygranych mnie nie dziwi.

ech, dzięki za odpowiedzi. Zatem nie ma co się łudzić na uczciwe wygranie tam czegokolwiek.
0 0

anialistopad

#7072162 Napisano: 03.01.2023 10:41:28
Dostał już ,ktoś formularz do wypełnienia z violife?
0 0

samuraj

#7072163 Napisano: 03.01.2023 10:48:30
nanajka81 napisał(a):

Ja nie biorę w tym udziału, ale z tego co widziałam to "Pan od coca-coli" tak, więc brak wygranych mnie nie dziwidziw

Ja bym się nie poddawał emotka Jak to w każdej loterii trzeba odrobinę szczęścia,ja dzisiaj na kilka kodów dwie wygrałem emotka
( maly wybór wzorów i roz.)
0 0

rooney

#7072165 Napisano: 03.01.2023 10:51:20
Czy ten Violife nie miał przypadkiem a la wędlin kiedyś? W poprzedniej loterii kupiłam takie plastry i nawet nam smakowały ... a teraz widzę tylko "sery" emotka
0 0

nanajka81

#7072166 Napisano: 03.01.2023 10:52:11
samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ja nie biorę w tym udziału, ale z tego co widziałam to "Pan od coca-coli" tak, więc brak wygranych mnie nie dziwidziw

Ja bym się nie poddawał emotka Jak to w każdej loterii trzeba odrobinę szczęścia,ja dzisiaj na kilka kodów dwie wygrałem emotka

czy próbujesz o jakieś konkretnej godzinie? ja już szczerze mam dość. Tyle kapsli i dno.
0 0

samuraj

#7072167 Napisano: 03.01.2023 10:55:48
nanajka81 napisał(a):

samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

czy próbujesz o jakieś konkretnej godzinie? ja już szczerze mam dość. Tyle kapsli i dno.

W sumie wygrałem trzy i każdą wygrałem z rana przed pracą  emotka
0 0