Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

elemelex

#7315556 Napisano: 21.11.2025 12:11:51
W Develey szacuję tak z 4 000 najmniej. Główna na pewno skusiła. Czyli co 22 osoba wygrywa emotka  Tak na to patrząc to nie hańba przegrać. Mnie porażki nie dziwią, bo mam zero entuzjazmu, nawet jeśli lubię te produkty.
Ja się powoli przerzucam na loterie emotka  mniej wysiłku.

atyde25

#7315564 Napisano: 21.11.2025 12:44:53
Dokładnie loterię rządzą mimo wszystko. Taki mamy klimat .W Develey nie grałam więc trudno wygrać.
A kup los się zawsze prawie sprawdza. Idę po promo taki los.
0 0

nanajka81

#7315572 Napisano: 21.11.2025 12:52:38
luko922 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

sarmaj5182 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ostatnio zastanawiałem się ile może średnio brać osób w takich konkursach z niskim progiem wejścia (tani zakup) i nie wiem, wyobrażałem sobie, że może KILKASET maksymalnie, ale na podstawie tego konkursu widzę, że moja wyobraźnia nie jest wystarczająco bujna emotka  Prawie 2.000 zgłoszeń, bardzo mnie ciekawi ile jest w innych konkursach, gdzie do wygrania są bardziej wartościowe nagrody. Macie jakieś przykłady? Chcę się pocieszyć, że nie wygrywam zbyt często emotka emotka

https://www.zlapprzerwe.pl/

Pracownik mojego męża , wygrał Campera z Neboa w konkursie Rossman . Było 4 tys paragonów w losowaniu z tego co mówił . A produkty do kupienia nie jakieś super tanie

Szalone liczby emotka  

W loterii Nav (piwo Peroni) było ponad 10 tys zgłoszen. 
Nadal jestem w szoku, że trafilo na mnie...

No i mam kolejny przykład, 180 nagród w Ley Develey i niestety pudło, to ciekawe ile osób tam mogło wysłać... :x

Na pewno dużo. Akurat produkty develey są dobre i nie szkoda wydać na nie 10 zł x razy. Konkurs też trwał dość długo. W międzyczasie był też konkurs "Halloween z Develey" w Lidl więc pewnie można było zgłosić jeden paragon na dwa konkursy. Mnie też olali ale zdziwiona nie jestem, to Smolar a z nim mam raz na wozie raz w nawozie. Mówi się trudno, żyje się dalej.
0 0

zielonooka85

#7315573 Napisano: 21.11.2025 12:52:58
BingoJa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Od takiego konkursu zaczęła się moja przygoda z konkursami. Jeden paragon, sensodyna z promocji w rossmanie za 9,99 i główna wygrana voucher do Apple Store na 5k 🤯 Nie wiem jaka była konkurencja, ale przy tak tanim produkcie i ciekawej nagrodzie, zapewne spora.

Czyli to jednak nie był konkurs widmo emotka  Na pewno było dużo zgłoszeń, bo duzo ludzi wchodzi do appki robiąc zakupy i znajdzie info o konkursie.

To nie był konkurs wiadomo, bo też miałam jakąś nagrodę, ale on nie wszystkim się pokazywał, bo był od jakiegoś wieku. Coś tam było w regulaminie, że chyba od 25 lat...
0 0

nanajka81

#7315576 Napisano: 21.11.2025 13:01:12
zielonooka85 napisał(a):

BingoJa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Od takiego konkursu zaczęła się moja przygoda z konkursami. Jeden paragon, sensodyna z promocji w rossmanie za 9,99 i główna wygrana voucher do Apple Store na 5k 🤯 Nie wiem jaka była konkurencja, ale przy tak tanim produkcie i ciekawej nagrodzie, zapewne spora.

Czyli to jednak nie był konkurs widmo emotka  Na pewno było dużo zgłoszeń, bo duzo ludzi wchodzi do appki robiąc zakupy i znajdzie info o konkursie.

To nie był konkurs wiadomo, bo też miałam jakąś nagrodę, ale on nie wszystkim się pokazywał, bo był od jakiegoś wieku. Coś tam było w regulaminie, że chyba od 25 lat...

Co nie zmienia faktu że było do wygrania 500 kart a na forum o wygranej napisało 10 czy 11 osób (i obecnie ta 1 z główną) Jest to dziwne bo jak są konkursy w których jest mniejsza ilość nagród (intermarche) to dużo więcej osób pisze na forum że wygrało.
0 0

bandit

#7315583 Napisano: 21.11.2025 13:11:55
czesc
 czy ten konkurs to fejk ?
https://www.bloom...s-o-nowy-mini-cooper

strona obecnie nei działa
0 0

pikawka

#7315592 Napisano: 21.11.2025 13:27:55
bandit napisał(a):

czesc

Czytałam kilka dni temu regulamin i wydawało się wszystko ok. Konkurs do końca roku miał trwać z tego co pamiętam
0 0

M_M

#7315594 Napisano: 21.11.2025 13:37:43
pikawka napisał(a):

bandit napisał(a):

czesc

Czytałam kilka dni temu regulamin i wydawało się wszystko ok. Konkurs do końca roku miał trwać z tego co pamiętam

Wcześniej na produktach widniał napis "KONKURS" teraz już nie ma
0 0

pikawka

#7315598 Napisano: 21.11.2025 13:56:11
M_M napisał(a):

pikawka napisał(a):

bandit napisał(a):

czesc

Tak rzeczywiście, bo przeglądałam i byl napis konkurs. No ciekawe.. chciałam wziąć udział emotka )))))
0 0

niunio

#7315600 Napisano: 21.11.2025 13:59:53
pikawka napisał(a):

M_M napisał(a):

pikawka napisał(a):

bandit napisał(a):

czesc

Tak rzeczywiście, bo przeglądałam i byl napis konkurs. No ciekawe.. chciałam wziąć udział emotka )))))

Ten "konkurs" to w istocie miała być loteria, na którą trzeba mieć zezwolenie. Regulamin był bardzo ubogi, a i tak sam sobie zaprzeczał - na przykład wpisali tam jednocześnie, że konkurs nie jest grą losową, a w innym paragrafie, że zwycięzca zostanie wylosowany w obecności notariusza. 

Już nie wspominając o wątpliwych klauzulach dotyczących warunków użytkowania i nieprzenoszenia własności pojazdu przez 24 miesiące, karach umownych z tego wynikających, czy niedostatecznie wyjaśnionych kwestii przetwarzania danych osobowych...
2 as32572, mia 0

pikawka

#7315602 Napisano: 21.11.2025 14:05:52
niunio napisał(a):

pikawka napisał(a):

M_M napisał(a):

pikawka napisał(a):

bandit napisał(a):

czesc

Ten "konkurs" to w istocie miała być loteria, na którą trzeba mieć zezwolenie. Regulamin był bardzo ubogi, a i tak sam sobie zaprzeczał - na przykład wpisali tam jednocześnie, że konkurs nie jest grą losową, a w innym paragrafie, że zwycięzca zostanie wylosowany w obecności notariusza. 

Już nie wspominając o wątpliwych klauzulach dotyczących warunków użytkowania i nieprzenoszenia własności pojazdu przez 24 miesiące, karach umownych z tego wynikających, czy niedostatecznie wyjaśnionych kwestii przetwarzania danych osobowych...

Tak pamiętam, że było info, przez 2 lata nie można zdjąć naklejek - reklam z auta pod groźbą kary, 
może poprawią regulamin i jednak będzie ?
0 0

donia7

#7315613 Napisano: 21.11.2025 15:01:58
Czy z Beskidzkie c4 przychodzi powiadomienie na emaila?
0 0

domiqa

#7315618 Napisano: 21.11.2025 15:12:16
donia7 napisał(a):

Czy z Beskidzkie c4 przychodzi powiadomienie na emaila?

Nie
1 donia7 0

ZetZ

#7315634 Napisano: 21.11.2025 16:18:16
Który numer podaje się w loterii dino Monster?? Ktoś, coś?
1 titinunu 0

fryteczka

#7315636 Napisano: 21.11.2025 16:20:06
ZetZ napisał(a):

Podawałam ten górny, wczoraj info, że ok
1 ZetZ 0

titinunu

#7315639 Napisano: 21.11.2025 16:22:49
ZetZ napisał(a):

mnie zweryfikowali negatywnie i nie znam powodu.emotka
1 ZetZ 0

onlyrybka

#7315643 Napisano: 21.11.2025 16:31:40
titinunu napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Numer u góry, po prawej.
1 titinunu 0

titinunu

#7315645 Napisano: 21.11.2025 16:32:58
onlyrybka napisał(a):

titinunu napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Numer u góry, po prawej.

i właśnie po prawej podałam.Nikt inny na adres nie grał, zagrałam raz i wygrałam
1 ZetZ 0

uzuri

#7315650 Napisano: 21.11.2025 16:49:15
ZetZ napisał(a):

U góry po prawej stronie
1 ZetZ 0

fryteczka

#7315655 Napisano: 21.11.2025 17:05:44
titinunu napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

titinunu napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Numer u góry, po prawej.

i właśnie po prawej podałam.Nikt inny na adres nie grał, zagrałam raz i wygrałam

Napisz do nich z pytaniem… może pomylona jakaś cyfra w numerze albo ktoś użył taki sam nr wcześniej… powinni odpowiedzieć
1 ZetZ 0