Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maryjane

#7315460 Napisano: 20.11.2025 22:28:37
Kochani, pytanie z ciekawości o Wasze doświadczenia. Zorientowałam się dziś, że w loterii Balcerzaka można wygrać maksymalnie dwie nagrody natychmiastowe, co za tym idzie, dziś wyczerpałam limit emotka  
i co dalej? Gracie nadal w takich loteriach z nadzieją na główną?
z tego co wiem podobna sytuacja jest w konkursie Doliny Dobra. Jeden uczestnik może wygrać jedną śniadaniówkę... i mam ją. A co jeśli marzę o kuchni za 30 tysięcy? Piszecie dalej takie zgłoszenia? Podzielcie się proszę, jestem bardzo ciekawa emotka
0 0

sergrazyna

#7315462 Napisano: 20.11.2025 22:31:26
maryjane napisał(a):

Kochani, pytanie z ciekawości o Wasze doświadczenia. Zorientowałam się dziś, że w loterii Balcerzaka można wygrać maksymalnie dwie nagrody natychmiastowe, co za tym idzie, dziś wyczerpałam limit emotka  
z tego co wiem podobna sytuacja jest w konkursie Doliny Dobra. Jeden uczestnik może wygrać jedną śniadaniówkę... i mam ją. A co jeśli marzę o kuchni za 30 tysięcy? Piszecie dalej takie zgłoszenia? Podzielcie się proszę, jestem bardzo ciekawa emotka

Grać na kogoś z rodziny emotka   A jak nie ma żadnych głównych, to można i na fejka emotka
0 0

monmoon

#7315464 Napisano: 20.11.2025 22:47:41
sergrazyna napisał(a):

maryjane napisał(a):

Grać na kogoś z rodziny emotka   A jak nie ma żadnych głównych, to można i na fejka emotka

Wygrałam dwie śniadaniówki na te same dane - obie dotarły
0 0

Jestemnowa

#7315465 Napisano: 20.11.2025 22:57:01
maryjane napisał(a):

Myślę ,że przy takiej nagrodzie jak śniadaniówka , jeśli marzysz o kuchni to nie szkoda będzie jej stracić . Wkurzają mnie te limity na osobę bo ja nie mam na kogo grać 🫤 i tak np . w obsypsieprezentami wyczerpałam już limit a chce 50 k wygrać 😎  i tu szkoda mi wygrywać 500 bo przepadają . Monster Dino już 3 bony mi przepadną bo tak chcę ten fotel 😅
0 0

mdepfs

#7315466 Napisano: 20.11.2025 23:08:59
Działa wam loteria auchana? Została godzina ale chyba już wyłączyli..
0 0

pikawka

#7315467 Napisano: 20.11.2025 23:10:57
mdepfs napisał(a):

Ona do wczoraj chyba była
0 0

Jestemnowa

#7315468 Napisano: 20.11.2025 23:13:11
pikawka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Ona do wczoraj chyba była

Do dziś można było zgłaszać
0 0

leelee

#7315470 Napisano: 20.11.2025 23:26:18
mdepfs napisał(a):

Nie działa, bo chyba nie przewidzieli zmiany czasu na zimowy emotka
0 0

vazzz

#7315472 Napisano: 20.11.2025 23:51:13
mdepfs napisał(a):

Teraz działa.
0 0

masza

#7315474 Napisano: 20.11.2025 23:56:19
Jestemnowa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Myślę ,że przy takiej nagrodzie jak śniadaniówka , jeśli marzysz o kuchni to nie szkoda będzie jej stracić . Wkurzają mnie te limity na osobę bo ja nie mam na kogo grać 🫤 i tak np . w obsypsieprezentami wyczerpałam już limit a chce 50 k wygrać 😎  i tu szkoda mi wygrywać 500 bo przepadają . Monster Dino już 3 bony mi przepadną bo tak chcę ten fotel 😅

gratuluję szczerze takiej skuteczności
0 0

sergrazyna

#7315477 Napisano: 21.11.2025 00:18:04
misiamarysia napisał(a):

kalina590 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kalina590 napisał(a):

A propos Rossmanna, czy ktoś sprawdzał na kasie do kiedy są ważne karty 300zł z Pantene?

nie sprawdzam, wydaję na bieżąco. Zresztą hm to da się sprawdzić?

Jeżeli masz paragon to w części niefiskalnej jest data ważności karty.

nanajka81 napisał(a):

kalina590 napisał(a):

A propos Rossmanna, czy ktoś sprawdzał na kasie do kiedy są ważne karty 300zł z Pantene?

nie sprawdzam, wydaję na bieżąco. Zresztą hm to da się sprawdzić?

Czyli to jest jak w Biedronce, że nie trzeba wykorzystać całej sumy od razu? Mam również wygrane 300 zł z tego konkursu, ale jeszcze nie dotarłam do Rossmanna. Będę wdzięczna za odpowiedź.

Tak, karty z rosska są wielokrotnego użycia emotka  Testowane

luko922

#7315478 Napisano: 21.11.2025 05:27:43
Ostatnio zastanawiałem się ile może średnio brać osób w takich konkursach z niskim progiem wejścia (tani zakup) i nie wiem, wyobrażałem sobie, że może KILKASET maksymalnie, ale na podstawie tego konkursu widzę, że moja wyobraźnia nie jest wystarczająco bujna emotka  Prawie 2.000 zgłoszeń, bardzo mnie ciekawi ile jest w innych konkursach, gdzie do wygrania są bardziej wartościowe nagrody. Macie jakieś przykłady? Chcę się pocieszyć, że nie wygrywam zbyt często emotka emotka

https://www.zlapprzerwe.pl/

szalcial

#7315479 Napisano: 21.11.2025 06:26:55
luko922 napisał(a):

Ostatnio zastanawiałem się ile może średnio brać osób w takich konkursach z niskim progiem wejścia (tani zakup) i nie wiem, wyobrażałem sobie, że może KILKASET maksymalnie, ale na podstawie tego konkursu widzę, że moja wyobraźnia nie jest wystarczająco bujna emotka  Prawie 2.000 zgłoszeń, bardzo mnie ciekawi ile jest w innych konkursach, gdzie do wygrania są bardziej wartościowe nagrody. Macie jakieś przykłady? Chcę się pocieszyć, że nie wygrywam zbyt często emotka emotka

https://konkursneboa.smolar.pl/regulaminy/Lista%20nagrod.pdf

Tutaj na przykład ponad 11 000 zgłoszeń 😁

Agnes

#7315480 Napisano: 21.11.2025 06:39:03
Konkurs North fish trzeba kupić dowolny produkt ,dobrze rozumiem że mogę kupić np fishburger? Nie muszę zestawu ryba i dodatki?
0 0

nanajka81

#7315481 Napisano: 21.11.2025 07:24:17
szalcial napisał(a):

luko922 napisał(a):

skąd wiadomo że 11 tys? 

A co do konkursów to wszystko zależy co trzeba kupić, za ile, gdzie oraz ile jest nagród bo jakie to już jeden kit - czy to skarpetki czy klapki to i tak konkurs jest oblegany. Akurat w kit kat nie dziwię się że tyle zgłoszeń. Zakup nie jest za tani (bodajże 7,20) ale ludzie powygrywali bony do Żabki to wydają. Poza tym nie trzeba za bardzo nic robić tylko napisać czatowi AI co ma wygenerować i w sumie tyle. Pewnie komisja ma swoje wytyczne co do wyboru wygranych (słowa klucze?) i tym się będą posiłkować bo te prace to są coraz dziwniejsze i wydaje mi się iż powtarzające się. Co do wygrywania wartościowszych rzeczy to na to się trzeba narobić bardziej, często wydać więcej no i zabłysnąć odpowiedzią. Ja w kit-kat też wzięłam udział ale tylko dlatego że byłam w żabce i miałam natchnienie aby spróbować, na ogół konkursy z Żabki omijam szerokim łukiem.
0 0

pikawka

#7315482 Napisano: 21.11.2025 07:40:23
nanajka81 napisał(a):

szalcial napisał(a):

luko922 napisał(a):

skąd wiadomo że 11 tys? 

A co do konkursów to wszystko zależy co trzeba kupić, za ile, gdzie oraz ile jest nagród bo jakie to już jeden kit - czy to skarpetki czy klapki to i tak konkurs jest oblegany. Akurat w kit kat nie dziwię się że tyle zgłoszeń. Zakup nie jest za tani (bodajże 7,20) ale ludzie powygrywali bony do Żabki to wydają. Poza tym nie trzeba za bardzo nic robić tylko napisać czatowi AI co ma wygenerować i w sumie tyle. Pewnie komisja ma swoje wytyczne co do wyboru wygranych (słowa klucze?) i tym się będą posiłkować bo te prace to są coraz dziwniejsze i wydaje mi się iż powtarzające się. Co do wygrywania wartościowszych rzeczy to na to się trzeba narobić bardziej, często wydać więcej no i zabłysnąć odpowiedzią. Ja w kit-kat też wzięłam udział ale tylko dlatego że byłam w żabce i miałam natchnienie aby spróbować, na ogół konkursy z Żabki omijam szerokim łukiem.

są podane numery zgłoszeń…. Szok, że taka ilość
1 nanajka81 0

asiaaa85

#7315483 Napisano: 21.11.2025 07:43:42

są podane numery zgłoszeń…. Szok, że taka ilość

Nie brałam udziału,ale na pewno dużo ludzi rzuciło się na te torebki emotka
0 0

sergrazyna

#7315484 Napisano: 21.11.2025 07:45:48
luko922 napisał(a):

Zależy jaka sieć, jakie nagrody i jak bardzo promowany jest konek (np. ta Neboa była promowana praktycznie wszędzie). Tutaj na liczbę zgłoszeń wpływa fakt, że a) żaba jest wszędzie b) krótki promt umie napisać każdy. Ostatnio w airwaves w żabie z podobnym progiem wejścia było 1200 zgłoszeń.
0 0

Kamillek92

#7315491 Napisano: 21.11.2025 08:22:18
W Jacobs Dino są jakieś wykluczenia ? Bo znalazłem u siebie saszetki ale Jacobs Dubai style jakieś 😀
0 0

samuraj

#7315492 Napisano: 21.11.2025 08:23:35
Kamillek92 napisał(a):

W Jacobs Dino są jakieś wykluczenia ? Bo znalazłem u siebie saszetki ale Jacobs Dubai style jakieś 😀

Kupuj śmiało 👍