Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Chao_Phraya

#7351528 Napisano: dzisiaj o 20:10:48
slonecznik1309 napisał(a):

Cameleo Rossmann  - na fb w relacji podali zwycięskie odpowiedzi - dluuugie, a w regulaminie max 350 znaków! Oczywiście nic nie wygrałam. Pisałam zgodnie z regulaminem 😡 a nagrodzili odpowiedzi niezgodne z regulaminem!

Zerknęłam z ciekawości, choć nie brałam udziału. Nie dość, że za długie, to pisane/wspomagane przez Chat GPT, totalnie ten styl pisania (zerknęłam tylko na pierwsze dwie).

monikar

#7351531 Napisano: dzisiaj o 20:35:12
Chao_Phraya napisał(a):

Cameleo Rossmann  - na fb w relacji podali zwycięskie odpowiedzi - dluuugie, a w regulaminie max 350 znaków! Oczywiście nic nie wygrałam. Pisałam zgodnie z regulaminem 😡 a nagrodzili odpowiedzi niezgodne z regulaminem!

Zerknęłam z ciekawości, choć nie brałam udziału. Nie dość, że za długie, to pisane/wspomagane przez Chat GPT, totalnie ten styl pisania (zerknęłam tylko na pierwsze dwie).

Brałam udział i czuję się totalnie rozczarowana. Pracę niezgodne z regulaminem, do tego wspomagane chatem GPT, ja pisałam tak żeby zmieścić się w regulaminowych 350 znakach, teraz widzę, że należało kombinować.
0 0

lorie0137

#7351532 Napisano: dzisiaj o 20:35:20
Żenujące, w regulaminie limit znaków 350, a 3 zwycięskie prace maja około 600, 870 i 1200 i marka radośnie się nimi chwali na socialmediach. No nic, lądują na mojej czarnej liście.

domiqa

#7351533 Napisano: dzisiaj o 20:37:46
Chao_Phraya napisał(a):

W zeszłym roku też była afera z ich konkursem i nieprzestrzeganiem przez nich regulaminu, bodajże na nazwy dla szamponetek. Miały wygrać hasła w języku polskim, "wygrały" angielskie, wszystkie w tym samym stylu, nic zachwycającego czy odkrywczego. Gdy ludzie zaczęli się burzyć (tym bardziej, że z tego co pamiętam, do wygrania był Dyson), "wybrali" nowe hasła, które były mniej więcej przetłumaczeniem tych haseł na polski 😂. Po tamtej sprawie uznałam, że nigdy nic od nich nie kupię ani nie wezmę udziału w ich konkursie i jak widać, oszczędziłam sobie nerwów i straconego czasu...

InkaR

#7351537 Napisano: dzisiaj o 20:43:37
domiqa napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

W zeszłym roku też była afera z ich konkursem i nieprzestrzeganiem przez nich regulaminu, bodajże na nazwy dla szamponetek. Miały wygrać hasła w języku polskim, "wygrały" angielskie, wszystkie w tym samym stylu, nic zachwycającego czy odkrywczego. Gdy ludzie zaczęli się burzyć (tym bardziej, że z tego co pamiętam, do wygrania był Dyson), "wybrali" nowe hasła, które były mniej więcej przetłumaczeniem tych haseł na polski 😂. Po tamtej sprawie uznałam, że nigdy nic od nich nie kupię ani nie wezmę udziału w ich konkursie i jak widać, oszczędziłam sobie nerwów i straconego czasu...

dokładnie... szkoda, ze nie wiedziałam ze już mieli jakieś słabe akcje  emotka  dobrze, że to chociaż dość tanie było

arabela79

#7351539 Napisano: dzisiaj o 20:46:31
Ktoś mi powie, gdzie się wpisuje hasło w Rossku z konkursem Jordan?
W kuponach jedynie widzę płyny do płukania Cocolino. W poprzednim konkursie kupiłam pasty przez apke i też mi pokazywało zero kuponów.
0 0

atlantydek

#7351542 Napisano: dzisiaj o 20:56:10
arabela79 napisał(a):

Ktoś mi powie, gdzie się wpisuje hasło w Rossku z konkursem Jordan?
W kuponach jedynie widzę płyny do płukania Cocolino. W poprzednim konkursie kupiłam pasty przez apke i też mi pokazywało zero kuponów.

Szukaj w zakładce Misja
1 arabela79 0

karoxxa

#7351556 Napisano: dzisiaj o 21:53:43

Rzeczywiście. Ostatni raz brałam tam udział, dobrze, że produkt był tani i dobry ale i tak czuje się oszukana. Czy oni mają ludzi za idiotow ?
0 0

plaziks

#7351557 Napisano: dzisiaj o 21:54:25
Może nagrodzili 'swoich' emotka
0 0

wanderlust

#7351569 Napisano: dzisiaj o 22:29:25
Czy przy wygraniu koszulki w loterii KitKat podaję się rozmiar koszulki ? Wydaje mi się, że wybierałem rozmiar M a przyszła S. ( może mylę akcje i tutaj się nie podaje?)
0 0