Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

tosia777

#7351830 Napisano: 29.04.2026 16:58:19
Odpisujesz na maila i podają Ci zwycięski numer 
karoxxa napisał(a):

Jak wysyłacie kilka zgloszen do avanti i wygracie 2 lub wiecej razy to skąd wiecie ktory paragon oddać do weryfikacji?

0 0

gregory04

#7351831 Napisano: 29.04.2026 16:58:27
koala33 napisał(a):

W odniesieniu do dzisiejszej dyskusji dot. wyników konkursu Pudliszek, która się niechcący wywiązała w wątku „czy informują”:
Poziom mógł być oczywiście wysoki. I pewnie był. Ale zebrało się nas tutaj już całkiem spore grono osób, które poświęciły sporo czasu na przygotowanie tych filmów. Jedni z doświadczeniem zdobytym na prowadzeniu kulinarnego vloga, drudzy na pracy w marketingu, a trzeci (tu podnoszę rękę) - z niejedną główną na koncie zdobytą taką właśnie formą zgłoszenia, czyli filmem. I wszyscy my, okazuje się, nie weszliśmy do puli 24 głównych.
Ktoś musiał nie wejść, wiadomo. Ale tak tu sobie odpisujemy i wychodzi na to, że każdy z nas okazał się nie trafić w gust, choć przecież każdy z nas zrobił zupełnie inny film, i wszyscy grupowo zdobyliśmy kocobluzy. Tymczasem w mdw zero wpisów o głównych. Na 24.
Przy jednej głównej cisza jest zrozumiała. Ale przy tylu naprawdę zastanawia.

Były wpisy o głównych w MDW
0 0

tosia777

#7351832 Napisano: 29.04.2026 16:58:56
koala33 napisał(a):

W odniesieniu do dzisiejszej dyskusji dot. wyników konkursu Pudliszek, która się niechcący wywiązała w wątku „czy informują”:
Poziom mógł być oczywiście wysoki. I pewnie był. Ale zebrało się nas tutaj już całkiem spore grono osób, które poświęciły sporo czasu na przygotowanie tych filmów. Jedni z doświadczeniem zdobytym na prowadzeniu kulinarnego vloga, drudzy na pracy w marketingu, a trzeci (tu podnoszę rękę) - z niejedną główną na koncie zdobytą taką właśnie formą zgłoszenia, czyli filmem. I wszyscy my, okazuje się, nie weszliśmy do puli 24 głównych.
Ktoś musiał nie wejść, wiadomo. Ale tak tu sobie odpisujemy i wychodzi na to, że każdy z nas okazał się nie trafić w gust, choć przecież każdy z nas zrobił zupełnie inny film, i wszyscy grupowo zdobyliśmy kocobluzy. Tymczasem w mdw zero wpisów o głównych. Na 24.

Były wczoraj 2 wpisy o nagrodzie głównej w MDW
1 plaziks 0

koala33

#7351833 Napisano: 29.04.2026 17:05:02
tosiaczek777 napisał(a):

koala33 napisał(a):

Jezu w takim razie wszystko cofam! Nie widziałam, przepraszam. Myślałam że wszystko poszło dzisiaj, a dziś widziałam same kocobluzy i klapki. W tej sytuacji nie było tematu. Ktoś wygrał, ktoś przegrał.
1 tosia777 0

atlantydek

#7351836 Napisano: 29.04.2026 17:08:22
Czy w KitKat było jakieś ograniczenie wygranych na osobę?
0 0

vixen

#7351838 Napisano: 29.04.2026 17:11:48
atlantydek napisał(a):

Czy w KitKat było jakieś ograniczenie wygranych na osobę?

Nie

NowyAleStary

#7351839 Napisano: 29.04.2026 17:12:08
tosiaczek777 napisał(a):

koala33 napisał(a):

tak, dwa wpisy były wczoraj na forum, a ja dodatkowo kojarzę dwie osoby, które również zdobyły 10 tys, a nie wpisują się na forum - jedna to moja znajoma, a druga osoba, to ktoś od niej z rodziny, może to nie za wiele, ale zawsze cos emotka

-Triss-

#7351851 Napisano: 29.04.2026 17:54:06
Mój pogląd na konkurs Pudliszki jest taki, że NIE nagradzali profesjonalistów (sama jestem "branżowa"). Wysłałam 4 zgłoszenia (1 film, 3 zdjęcia) - z czego jedno tylko dlatego, że miałam dodatkowy paragon do wykorzystania. Cel tego jednego zgłoszenia był tylko taki, aby zobaczyć ile ogólnie było zgłoszonych prac i czy owo zdjęcie otrzyma chociaż skarpetki (zwykła fota makaronu w pomidorowym sosie z mało estetycznym tekstem dodanym w... Paincie). Efekt? Kocobluza wygrana tna to zdjęcie, a mój profesjonalny filmik i estetyczne zdjęcia z dość kreatywnym podejściem do każdego z dań do chwili obecnej nie otrzymały nic. :D 
Nie takie porażki się obchodziło, ale kurczę, po co do regulaminu wpisywać w takim razie kryterium oceny pod względem unikalności, innowacyjności, kreatywności i formy emotka  
No nic, ciśniemy dalej emotka

koala33

#7351852 Napisano: 29.04.2026 17:59:45
-Triss- napisał(a):

Mój pogląd na konkurs Pudliszki jest taki, że NIE nagradzali profesjonalistów (sama jestem "branżowa"). Wysłałam 4 zgłoszenia (1 film, 3 zdjęcia) - z czego jedno tylko dlatego, że miałam dodatkowy paragon do wykorzystania. Cel tego jednego zgłoszenia był tylko taki, aby zobaczyć ile ogólnie było zgłoszonych prac i czy owo zdjęcie otrzyma chociaż skarpetki (zwykła fota makaronu w pomidorowym sosie z mało estetycznym tekstem dodanym w... Paincie). Efekt? Kocobluza wygrana ta to zdjęcie, a mój profesjonalny filmik i estetyczne zdjęcia z dość kreatywnym podejściem do każdego z dań do chwili obecnej nie otrzymały nic. :D 
Nie takie porażki się obchodziło, ale kurczę, po co do regulaminu wpisywać w takim razie kryterium oceny pod względem unikalności, innowacyjności, kreatywności i formy emotka  
No nic, ciśniemy dalej emotka

No to mamy jasność. Ja wysłałam jedno zgłoszenie, więc ciężko mi porównać. Ale jeśli nagrodzili ci najsłabsze zgłoszenie, to bardzo dużo to mówi o podejściu organizatora do tematu. No i właśnie, pozostaje ten żal o spuszczanie się nad kryteriami w regulaminie, skoro - na twoim przykładzie widać to wyraźnie - jednak nie te kryteria miały przy przyznawaniu nagród największe znaczenie.
Ale nie takie porażki się brało na klatę, prawda. emotka
1 -Triss- 0

anaesth

#7351859 Napisano: 29.04.2026 18:23:43
-Triss- napisał(a):

(zwykła fota makaronu w pomidorowym sosie z mało estetycznym tekstem dodanym w... Paincie). 

Może potraktowali ten tekst z Painta jako niebanalny humor emotka
0 0

-Triss-

#7351862 Napisano: 29.04.2026 18:35:39
anaesth napisał(a):

-Triss- napisał(a):

(zwykła fota makaronu w pomidorowym sosie z mało estetycznym tekstem dodanym w... Paincie). 

Może potraktowali ten tekst z Painta jako niebanalny humor emotka

No cóż, mi nie było do śmiechu przez chwilę emotka  
Ale też na przyszłość już wiem, że z About Ad się nie dogadamy :D
2 anaesth, joan 0

sergrazyna

#7351863 Napisano: 29.04.2026 18:44:11
https://vm.tiktok.com/ZNRgAsbhg/ co do konka Gliss XD
0 0

monikar

#7351865 Napisano: 29.04.2026 18:50:34
sergrazyna napisał(a):

Dziewczyna wygrała nagrodę 3 stopnia czyli zestaw kosmetyków to po co oznaczała Sylwię? W czym ona ma jej niby pomóc?
0 0

joan

#7351866 Napisano: 29.04.2026 18:54:20
sergrazyna napisał(a):

Nie przeczytała regulaminu. Ani komunikatu na stronie. Ani nawet mejla od Smolara z potwierdzeniem wzięcia udziału w promce. I tero tragedia, bo nie dostanie... kosmetyków. Ale dzięki temu być może uda jej się uniknąć podpisania jakiejś innej umowy, której również by "nie doczytała". Zatem gratulacje, żaden Amber Gold, kredyty frankowe czy dziwne zapisy dot. hipoteki nie są jej straszne, Smolar ją zaszczepił, będzie żyła długo i szczęśliwie (bo to tzw. szczęście w nieszczęściu) emotka

lilichilimili

#7351889 Napisano: 29.04.2026 20:20:21
Pytanie do osób, które wygrały więcej niż jeden raz w konkursie Leibniz - czy graliście na te same dane za każdym razem? - może być odp na priv 😉
0 0

Luiza37

#7351899 Napisano: 29.04.2026 21:32:14
https://promocja.regina.eu/
Czy to jest prawidłowa strona konkursu Reginy? Działa u Was?
Chciałam wziąć pierwszy raz udział, ale na tej stronie cały dzień pokazuje mi error...
0 0

joan

#7351900 Napisano: 29.04.2026 21:36:46
Luiza37 napisał(a):

Chciałam wziąć pierwszy raz udział, ale na tej stronie cały dzień pokazuje mi error...

Tak, ale u mnie również ta strona nie działa.
1 Luiza37 0

FBmagdalena17

#7351901 Napisano: 29.04.2026 21:37:04
Luiza37 napisał(a):

U mnie to samo, akurat tak jak ty chciałam wysłać. Posypało im się coś.
1 Luiza37 0

vixen

#7351902 Napisano: 29.04.2026 21:37:14
Luiza37 napisał(a):

Dobra strona. U mnie też nie działa
1 Luiza37 0

mellowfruit

#7351910 Napisano: 29.04.2026 22:25:01
Czy ktoś mi podpowie jak przejść grę w Monster Dino żeby wziąć udział w konkursie? To jest przecież niewykonalne dla zwykłych niegejmerskich ludzi takich jak ja XD