Reklama na e-Konkursy.info

Smolar

agnesita

#7164894 Napisano: 16.03.2024 14:32:14
szmuli napisał(a):

Odebrał ktoś może kolejną paczkę wysłaną po bojkocie tej pierwszej? Jest równie słabo? Mam 3km do paczkomatu i nie wiem, czy jest sens się fatygować emotka

Dzis odbierana dokładnie taka sama paczka, ale nie doszukalam się żadnych dziur, podkład jedynie miałam osobno od lakierów, ale to się mogło rozerwać w transporcie
0 0

atyde25

#7164898 Napisano: 16.03.2024 15:05:17
Zawartość identyczna tylko w moim przypadku tym razem maska do włosów nie przecieka.Jedyna różnica wsadzili czerwony kartonik w kopertę bąbelkową .Bez komentarza nawet wiedziałam,że tak będzie.
0 0

sania30

#7164991 Napisano: 17.03.2024 15:17:26
szmuli napisał(a):

Odebrał ktoś może kolejną paczkę wysłaną po bojkocie tej pierwszej? Jest równie słabo? Mam 3km do paczkomatu i nie wiem, czy jest sens się fatygować emotka u mnie maska do włosów wysokoporowatych bez dziur i jeden lakier trochę mniej różowy emotka , ale obydwa brokatowy. Podkład vanilia beige - chyba ten sam co wcześniej 

0 0

morelovelove

#7165057 Napisano: 18.03.2024 09:52:15
Hejka, czy Sensosyne informują na bieżąco czy raz w tygodniu? Buziaczki
0 0

frodo

#7165070 Napisano: 18.03.2024 10:57:16
No właśnie, na którym dniu stanęło?
morelovelove napisał(a):

Hejka, czy Sensosyne informują na bieżąco czy raz w tygodniu? Buziaczki

olunka

#7165137 Napisano: 18.03.2024 15:22:13
pojawiła się zakładka Kaufland Card

mama2006

#7165155 Napisano: 18.03.2024 17:08:50
Pechowe to Eveline. Dostałam w piątek o 15.58 info od InPost, że przyjęli przesyłkę w oddziale, o 20.19 była w trasie,
                                            w sobotę o4,48 znów przesyłka przyjęta w oddziale InPost,
                                            dziś o 11,38- przesyłka wyruszyła w drogę powrotną do nadawcy.
Miał tak ktoś?
0 0

visserarthur

#7165157 Napisano: 18.03.2024 17:16:22
mama2006 napisał(a):

Pechowe to Eveline. Dostałam w piątek o 15.58 info od InPost, że przyjęli przesyłkę w oddziale, o 20.19 była w trasie,                                             w sobotę o4,48 znów przesyłka przyjęta w oddziale InPost,                                             dziś o 11,38- przesyłka wyruszyła w drogę powrotną do nadawcy. Miał tak ktoś?

Poczytaj, nie jesteś jedyna, np. wpisując w wyszukiwarce forum: w drogę powrotną do nadawcy.
0 0

niewyspanamama

#7165200 Napisano: 18.03.2024 21:16:52
Odebrana kolejną paczka tym razem nawet widze na maseczce do twarzy nałożone na siebie 2 różne daty ważności różniące się Rok Od siebie.. dramat
1 kumulacja 0

niewyspanamama

#7165207 Napisano: 18.03.2024 21:48:58
A teraz kolejny hit eveline... paczka wysłana po czym niby zwrócona do nadawcy i znowu wysłana do nas... nagraliśmy otwieranie koperty potem maski z której się lało cala dziurawa jest i wymazana czymś na pomarańczowo.Dodatkowo UWAGA OPAKOWANIE- TUBKA GLYCOL JEST PUSTAemotka  PO NACISNIECIU JEST TYLKO POWIETRZE I NIC ZE SRODKA SIE NIE WYDOSTAJE.Kolejna widze perełka...
1 nanajka81 0

sania30

#7165296 Napisano: 19.03.2024 11:14:04
niewyspanamama napisał(a):

A teraz kolejny hit eveline... paczka wysłana po czym niby zwrócona do nadawcy i znowu wysłana do nas... nagraliśmy otwieranie koperty potem maski z której się lało cala dziurawa jest i wymazana czymś na pomarańczowo.Dodatkowo UWAGA OPAKOWANIE- TUBKA GLYCOL JEST PUSTAemotka  PO NACISNIECIU JEST TYLKO POWIETRZE I NIC ZE SRODKA SIE NIE WYDOSTAJE.Kolejna widze perełka...

Na komentarze na instagramie nawet nie reagują. Zarówno na te dotyczące zawartości paczek jak i zapytania o losowanie nagród głownych
0 0

natka90

#7165326 Napisano: 19.03.2024 13:31:25
A czy ktoś zgłaszał Eveline do UOKiK ?
0 0

visserarthur

#7165329 Napisano: 19.03.2024 13:37:01
natka90 napisał(a):

A czy ktoś zgłaszał Eveline do UOKiK ?

UOKiK zajmuje się zbiorowymi interesami, także pojedyncze zgłoszenie nic nie da. Musielibyście ich zasypać zgłoszeniami.

LejziDejzi

#7165371 Napisano: 19.03.2024 17:02:35
sania30 napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Na komentarze na instagramie nawet nie reagują. Zarówno na te dotyczące zawartości paczek jak i zapytania o losowanie nagród głownych

...Ale na oznaczenie w relacji i negatywną ocenę zareagowali w momencie. :) co do komentarzy fakt usuwają na biezaco bo musza byc tylko te najlepsze ....dzisiaj dziewczyna ktora "pomaga zrozumieć świat kosmetyków" na insta wczoraj chwaliła się paczką ze dostala,a dzisiaj nagrała w jakim stanie dostala kosmetyki oznaczając Smolara i Eveline.Zareagowali w momencie by pisać reklamacje.

atyde25

#7165376 Napisano: 19.03.2024 17:33:26
Ale to dobrze sami sobie zrobili reklamę.Nigdy mi nie pasowały produkty tej firmy a teraz to nawet nie spojrzę w ich stronę nawet jakby rozdawali za darmochę.Eveline brawo marketingowcy genialni.
Po co składać reklamację by dostać te same buble serio.
Nic w sumie z tych mega paczek się za bardzo nie nadaje do użycia .Może tylko te 2 maski w saszetkach.

misiamarysia

#7165421 Napisano: 19.03.2024 20:39:37
Ja też dzisiaj dostałam "paczkę wstydu" od Eveline / Smolar. Wystawiłam pod śmietnikiem, nie będę już z nimi dyskutować, temat zamykam.  Pousuwali moje komentarze, tym razem 1:0 dla nich, pozbyli się najgorszych, zalegających produktów w upiornych kolorach, a ja je legalnie przyjęłam, mało tego, nawet o nie zabiegałam biorąc udział w loterii, więc sama sobie jestem winna, że zrobiono mi taki szkolny żarcik. Cóż, poczułam się jak ten mały Kazio, ale lekcja odrobiona i jedno jest pewne, to koniec naszej wspólnej przygody, nigdy więcej nic z ich produktów nie trafi do mojego domu, a antyreklamę będę im robić jeszcze długo wśród wszystkich znajomych, na każdym kroku.

LejziDejzi

#7165428 Napisano: 19.03.2024 21:46:53
misiamarysia napisał(a):

Ja też dzisiaj dostałam "paczkę wstydu" od Eveline / Smolar. Wystawiłam pod śmietnikiem, nie będę już z nimi dyskutować, temat zamykam.  Pousuwali moje komentarze, tym razem 1:0 dla nich, pozbyli się najgorszych, zalegających produktów w upiornych kolorach, a ja je legalnie przyjęłam, mało tego, nawet o nie zabiegałam biorąc udział w loterii, więc sama sobie jestem winna, że zrobiono mi taki szkolny żarcik. Cóż, poczułam się jak ten mały Kazio, ale lekcja odrobiona i jedno jest pewne, to koniec naszej wspólnej przygody, nigdy więcej nic z ich produktów nie trafi do mojego domu, a antyreklamę będę im robić jeszcze długo wśród wszystkich znajomych, na każdym kroku.

Szczerze ? Tez nie mam zamiaru nic z tych rzeczy użyć bo zwyczajnie nic z tego nie nadaje się do użytku patrząc na te " poprzebijane daty waznosci" czy rok produkcji ALE...REKLAMACJA DO SMOLARA POSZŁA.Wysłałam chociażby dla samej zasady, że ludzie nie dadzą się robić w konia i że nie wciska się im czegoś takiego... Wyślą nowe z normalną datą ? Okej , sprezentuje komus czy oddam na jakiejś grupie typu oddam za darmo ale przynajmniej będe miala czyste sumienie, że nie dałam się tak łatwo zbyć i że to ja mam rację... Z Eveline dyskutować nie muszę zresztą widac jak zlewają laureatów loterii ale Smolar chociażby dla samej świadomości co tu się odwaliło powinien dostać według mnie twoją reklamacje.Gdyby kazdy to olał i machnął ręką  pewnie nawet nie wiedzieliby co w tych paczkach i w jakim stanie bylo.... Dziś kosmetyki , a jutro może voucher na wycieczkę z czasem wykorzystania 2 dniemotka . . ..  Bo przecież laureat dostał go i jest ważny wiec o co Wam chodzi.Nie dajmy sobie wejsc na głowę.W kupie siła. emotka

@ do reklamacji Smolara jest w regulaminie więc można pare słów dla samej zasady namazac.

LejziDejzi

#7165429 Napisano: 19.03.2024 21:49:42
kumulacja napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Na szczęście nie brałam udziału w konkursie. A może warto napisać do nich w tym formularzu:
https://eveline.pl/contact/index/

Według mnie pisanie tutaj to strata czasu... podawali juz różne @ firmowe ale...jakoś nie są zainteresowani stanem paczek...dla nich kosmetyki są pełnowartościowe mimo zdjęć z uszkodzeniami natomiast warto napisać do Smolara który obstawiam ze nie zostawi sprawy bez echa gdyż masa osob juz do nich napisala.

atyde25

#7165430 Napisano: 19.03.2024 22:13:01
Ale Eve  linka nam narobiła ruch w tym wątku i innych.Ale ja to jestem starej daty ale im powinno być wstyd,że takimi super paczkami niespodziankami zrazili do siebie potencjalnych klientów albo może to co musieliśmy zamówić by brać udział w tej loterii im wystarczyło.Jak oglądam sponsorowane przez Evelinkę filmy na you... reklamujące ich super kosmetyki to mam zwrot (haft angielski).
0 0

cb656

#7165435 Napisano: 19.03.2024 22:20:34
atyde25 napisał(a):

...ja to jestem starej daty, ale im powinno być wstyd, że takimi super paczkami niespodziankami zrazili do siebie potencjalnych klientów albo może to, co musieliśmy zamówić, by brać udział w tej loterii (...) jak oglądam sponsorowane przez Evelinkę filmy to mam zwrot... (haft angielski).

Aha. Krótko mówiąc: uruchamiasz rzygacz. No okej, okej... emotka
0 0