Smolar

Materdeo

#7342826 Napisano: dzisiaj o 13:37:05
Ręce opadają, jak patrzę na ten ich obecny konkurs Milki w Żabce. Mam coraz większe wrażenie, że nikt tam w ogóle nie czyta naszych zgłoszeń, a te ich wielkie "konkursy kreatywne" to zwykłe losowania czyli poniekąd nielegalne loterie. Regulamin  to ewidentne, niechlujne kopiuj-wklej z jakiejś innej akcji, którego nikt nawet nie przeczytał przed startem:

• Piszą, że konkurs trwa od 11 do 19 marca (9 dni), ale w innym punkcie twierdzą, że jest 16 etapów dziennych. Skąd oni wzięli 16 dni w nieco ponad tydzień?
  • W jednym akapicie wybierają 2 laureatów dziennie, a zaraz potem piszą już tylko o jednym.
  • W finale rzekomo mają oceniać 16 zwycięzców z etapów dziennych. Matematyka z podstawówki się kłania.
Ostatnio z konkursem Garage również były błędy bo było inne pytanie w regulaminie a na inne na stronie konkursowej. Do tego twierdzą, że dwuosobowa komisja w zaledwie jeden dzień rzetelnie czyta i ocenia pod kątem "walorów artystycznych" tysiące zgłoszeń z całej Polski.
Skoro agencji nie chce się nawet sprawdzić własnego regulaminu przed jego publikacją, to nie uwierzę, że ktokolwiek tam faktycznie siedzi i analizuje nasze wypociny.

joan

#7342830 Napisano: dzisiaj o 13:50:07
Materdeo napisał(a):

(...) Regulamin  to ewidentne, niechlujne kopiuj-wklej z jakiejś innej akcji, którego nikt nawet nie przeczytał przed startem: (...)

W temacie nadmienię, iż przy konku "POCZUJ FIFA WORLD CUP 2026™ NA WŁASNEJ SKÓRZE" zapowiadali, co następuje: "Organizator zastrzega sobie możliwość dodatkowego, ewentualnego kontaktu telefonicznego z Laureatem nagrody na numer telefonu, który podano w zgłoszeniu do konkursu (...)"
A tam w zgłoszeniu nie podawało się numeru telefonu 🙃

Prossto

#7342831 Napisano: dzisiaj o 13:52:04
Czy można zapoznać się z treścią przesłana przez zwycięzców? Być może faktycznie te prace są bardzo dobre. Ktoś mógłby podać przykładową pracę jaką przesłał i wygrał coś sensownego?
0 0

rufus

#7342832 Napisano: dzisiaj o 14:01:13
Ja ostatnio w milce wyslalem fajnie zmontowsny filmik (w moim odczuciu) i ani bonu... a pozniej wyslalem tekst bez wiekszego skladu. Napisany w 2 min i wygralem emotka
0 0

Yolobolo

#7342833 Napisano: dzisiaj o 14:04:31
W Smolarze wygrywam rzadko ale jak wygrywam to tylko wtedy kiedy mam już ich dosyć i wysyłam byle co, bo jak się staram na różne sposoby to dosłownie nigdy nie wchodzi emotka
1 agakaz2 0

Prossto

#7342834 Napisano: dzisiaj o 14:07:12
Ja teraz w Milce wysłałem uważam coś fajnego, rewelacyjne na Kasztelana i wygrałem nic. Biorę pod uwagę, że są lepsi jednak aby to było jakkolwiek mierzalne musielibyśmy mieć wgląd do wygranych treści. Obecnie możemy tylko spekulować.
0 0

visserarthur

#7342840 Napisano: dzisiaj o 14:20:21
rufus napisał(a):

Ja ostatnio w milce wyslalem fajnie zmontowsny filmik (w moim odczuciu) i ani bonu... a pozniej wyslalem tekst bez wiekszego skladu. Napisany w 2 min i wygralem emotka

Widocznie obnażyłeś tym filmikiem zbyt duże doświadczenie, więc nie spodobało się, bo to na pewno stary wyjadacz konkursowy nagrał, a tacy nie mogą za często wygrywać 😉
2 joan, rufus 0

Materdeo

#7342841 Napisano: dzisiaj o 14:23:08
No dlatego można napisać cokolwiek aby napisać i wygrać to o czym świadczy? Przecież to jest nasz czas gdzie siedzimy i myślimy jak wznieść się na wyżyny kreatywności, żeby jakkolwiek powiększyć szanse na wygraną a to nie ma kompletnie żadnego znaczenia. A zawsze myślałem, że to jedna z lepszych agencji, która przykłada się do organizacji konkursów i wybory na prawdę są fair. Jeszcze ich te ostanie Q&A na insta jak to tłumaczą to od razu można wywnioskować, że nikt nas nie czyta a losuje. Ale pamiętajcie liczy się wkład pracy emotka
0 0

joan

#7342843 Napisano: dzisiaj o 14:27:50
Materdeo napisał(a):

No dlatego można napisać cokolwiek aby napisać i wygrać to o czym świadczy? Przecież to jest nasz czas gdzie siedzimy i myślimy jak wznieść się na wyżyny kreatywności, żeby jakkolwiek powiększyć szanse na wygraną a to nie ma kompletnie żadnego znaczenia. A zawsze myślałem, że to jedna z lepszych agencji, która przykłada się do organizacji konkursów i wybory na prawdę są fair. Jeszcze ich te ostanie Q&A na insta jak to tłumaczą to od razu można wywnioskować, że nikt nas nie czyta a losuje. Ale pamiętajcie liczy się wkład pracy emotka

Czy ktoś mógłby wkleić skriny z tych Q&A? emotka

Gadka o "wkładzie pracy" jest narracją przedszkolną - zawsze mi trudno zrozumieć, jak można na to patrzeć przy nagradzaniu dorosłych emotka
0 0

elemelex

#7342846 Napisano: dzisiaj o 14:31:53
Nie no nie przesadzajmy, że wystarczy napisać cokolwiek emotka  Wtedy każdy by wygrywał. Jak ja napiszę cokolwiek to nigdy nie wygrywam, bo wtedy rzeczywiście jest cokolwiek i widać w tym moją niechęć do tego wszysktiego. Ja myślę, że trzeba po prostu nadawać na tych samych falach i mieć WIECZNY entuzjazm co do konkursów. 
Podziwiam, ale nie rozumiem. Jak ktoś chce sprzedać mi sposób na strzelanie  odpowiedziami (nagradzanymi) jak z rękawa to biorę!
1 joan 0

Materdeo

#7342847 Napisano: dzisiaj o 14:33:48
joan napisał(a):

Materdeo napisał(a):

Gadka o "wkładzie pracy" jest narracją przedszkolną - zawsze mi trudno zrozumieć, jak można na to patrzeć przy nagradzaniu dorosłych 

Jak nie masz Insta to dokładnie to samo jest jeszcze u nich na ich kanale na YouTube emotka
1 joan 0

as32572

#7342849 Napisano: dzisiaj o 14:37:48
Materdeo napisał(a):

joan napisał(a):

Materdeo napisał(a):

Gadka o "wkładzie pracy" jest narracją przedszkolną - zawsze mi trudno zrozumieć, jak można na to patrzeć przy nagradzaniu dorosłych 

Jak nie masz Insta to dokładnie to samo jest jeszcze u nich na ich kanale na YouTube   emotka

w konkursie wszystko zależy od uczestnika, czy na pewno wszystko?
0 0

Materdeo

#7342856 Napisano: dzisiaj o 14:54:28
Bardziej chodzi o to, że od nas wymagają nie wiadomo jakiego wkładu czasowego i zaangażowania a sami nie potrafią nawet poprawnego regulaminu dodać emotka  więc tym bardziej nie mają czasu na czytanie tysięcy zgłoszeń dziennie emotka
0 0

rufus

#7342857 Napisano: dzisiaj o 14:57:06
elemelex napisał(a):

Nie no nie przesadzajmy, że wystarczy napisać cokolwiek emotka  Wtedy każdy by wygrywał. Jak ja napiszę cokolwiek to nigdy nie wygrywam, bo wtedy rzeczywiście jest cokolwiek i widać w tym moją niechęć do tego wszysktiego. Ja myślę, że trzeba po prostu nadawać na tych samych falach i mieć WIECZNY entuzjazm co do konkursów. 
Podziwiam, ale nie rozumiem. Jak ktoś chce sprzedać mi sposób na strzelanie  odpowiedziami (nagradzanymi) jak z rękawa to biorę!

Kazdy nie moze wygrac. Jesli jest 100 nagrod a zgloszen 500 to nagradzaja lepsze cokolwiek sposrod calego cokolwiekemotka
0 0